Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
...és min akarod futtatni? Ha jól tudom új gép kellene neked is. Ebbõl a bétából én is kimaradok... olyan jó dátumot tudtak kitalálni .i.(-.-) ezt nekik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

s0n1c
Egyre inkább daoc v2.0 😊 Ami persze egyáltalán nem baj.
LeWyTy
Valaki vegye már meg nekem? majd megadom ha lesz pénzem...(komolyan gondolom)<#zavart1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

s0n1c
DF <#finom>
elõzõ bétán én is ezt csináltam. béta napján hivatalos oldalon megvettem és abban a percben már jött is a mail,h tolhatom is a bétát.

LeWyTy
jaaaa<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nekem pont most lett volna jó hétvégén tök 1edül leszek senki sem zavarna na mindegy.
Bár azt nem tudom hogy sikerült összehozniuk hogy múlt héten még azt mondták nem tudják lesz e hétvégén bwe ( akár lehet volna is csak kifutottak az idõbõl, annyira hogy még rácsaptak 2 hetet).

https://buy.guildwars2.com/ ? Online megveszi itt vagy akár máshol ,bereggeli az accountját és 8.-án játszik.
Nem csak MO van a vilagon ugye tudod? 😛

Veni, vidi, vici

LeWyTy
De az már elfogott nem?

Győri Devi
Miért is nem ha rendesen elõvásárolja és nem csak pre-ordereli?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LeWyTy
Attól még bétázni nem fogsz.<#vigyor5>

Sirály!
Pont jövõhéten tudom megvenni.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

<#eljen>

Na, már a múltkor is elképedtem, hogy ezek a fiúk pont mindig azt fejlesztik bele a játékba, amit kell, erre tessék, megint. Remélem hárombejáratos lesz a dolog... 😄

TDC Geronimo
na ahogy olvasom lesz performance javulás is. Legalábbis a felsoroltak között szerepel, mint ahogy az overflow party probléma javítása is <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
jeee. Hála égnek nem most lesz. Jövõ héten legalább tudok játszani \o/

Úgy legyen!
Ha abból indulunk ki, hogy Blade and Soul-al párhuzamosan akarják futtatni, ami már igen csak kiadás szélén áll, akkor nyilván azért nc is kicsit odacsap majd aneteseknek ha már nagyon kitolódna a kiadási idõpont ahoz képest, én attól nem tartok, hogy idén nem lesz kiadva
Running
A kiadó, az év második felére helyezte a megjelenés idõpontját, szóval atombiztos.

De, azt mondták, hogy idén adják ki, csak a bétákkal kapcsolatban vannak sokan eltévedve
Ezt ígéret, vagy olyan félígéret, mint a bétákra, hogy "megpróbáljuk" kiadni 2012-ben?
Na, beszartak, most már egyértelmû, hogy olvassák SG-t<#taps>
Running
A játék megjelenése 2012 az év második felétõl.

Pont most akartam én is postolni😄
Hmm, ezzel az erõvel akkor mindenkit beszopathatnak, akik pre-purchase-zel megvette a játékot, elég, ha csak 2034-ben adják ki, hiszen azt sem ígérték, hogy 2012-ben megjelenik, igaz?
Running
Ja a forrás lemaradt: anett! 😊

Running
Beta Weekend Event 2 will begin on Friday, June 8th, at noon PDT (GMT-7) and will run until Sunday, June 10th, at 11:59 p.m. PDT (GMT-7).

BEAST
boff

Jövõhéten lesz a BWE 2. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Meg amúgy sem értem minek a lázadás, ez amúgy is csak egy béta amire sokan várnak, ennyire akar mindenki tesztelni?😄 A megjelenési dátum itt ami mérvadó, az is lehet, hogy most megpróbálnak mindent beletuszkolni a következõ bétába, és az abban levõ bugokat fogják csak orvosolni, és utánna start😊 kitudja...
Running
Ezzel az állítással nem vagy pozícióban. Mivel a bétákra vonatkozóan nem mondták, hogy havonta, vagy másfélhavonta várható... annyit mondtak, hogy próbálnak ennyi idõközönként bétát indítani. Szóval, az ügyvédek máris elvitték inged gatyád házad csajod. <#eplus2>

TDC Geronimo
Új interjúban, amit nem tudok most melóból linkelni, mondta az egyik lead designer, hogy bekerült WvW zónába egy darkness falls szerû pvp dungeon. Daocosoknak ismerõs lehet 😊

Középsõ térképen várakból lesz elérhetõ, lehet a másik frakciónak csapdákat állítani és végén van egy láda. gw2gurun fent van az interjú.

Simán. Ha júniusban sem lesz béta, akkor a bétás ígéretüket már meg is szegték, annyival beljebb is vagyok, már csak a székházukat kell felrobbantanom, és ugrik az idei megjelenés is<#hamm>
Nyilván egész nagy esélyekkel indulnál a perben😄D
Idén már nem lesz több béta, sõt a játék sem jelenik meg idén. Szarrá perelem õket, 478 milliárd dolláros keresetet nyújtok be ellenük, és a pénzt kurvákra, drogra és szerencsejátékra, valamit WoW-ra fogom költeni<#wave>
BWE?

Haldoklik a GW2<#mf1>
Izé, mik ezek az istentelen nagy crit-ek amiket ez az engy csinál?

Azért remélem, hogy ilyen "fél hp-t egy ütéssel" mókák nem maradnak benne megjelenéskor.
Ma az USA-ban is ünnepnap van, ezért nem kell meglepõdni, hogy nincs hír. Majd ha holnap meg szerdán sem lesz semmi, akkor lehet "aggódni".
Második esetben még örülnék is. 😄
De az elsõre szavazok.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Tulajdonképpen fölösleges a megjelenésen vitázni mert a http://www.guildwars2.com -on ki lesz úgyis írva jóval a megjelenés elõtt... Itt van addig 1 videó
Ez biztos így van, de ha átgondoljuk ezt a cikket akkor kb. 2 lehetõség van:
A. egy számítógépes lapban egy újságíró hülyeségeket beszélt - hát ilyet azt hiszem láttunk már
B. tényleg júniusban jön ki a játék, és valaki nagyot hibázott az Ncsoft/Arenanet-nél, hogy ilyen 'hirdetést' adott fel - ez meg hamarosan kiderül
Egyik esetben sem érzem indokolnak, hogy miért is kellene lázadni, dühösködni. Bár az én fejemben már megfordult, hogy te mit is vársz igazából a játékot, vagy a 'Bejelentést' ?
Unknow
Igen, csak, hogy leszedik az arcodat ha false adatokat közölsz egy hírdetésben. Nekem anno még azt se engedték FFXIV-nél semmit nem engedtek odaírni ami nem volt biztos. Pedig a Mondo egy animes és nem játékokkal foglalkozó újság. Ugyanígy az Aionnál se lehetett semmit írni ami nem fix, nehogy utána az elõfizetõk számon kérjék rajtunk vagy azon akitõl beszerezhetõ a játék.
Nem. A marha nagy különbség a fizetett hirdetés és egy ilyen cikk között van, még akkor is ha ez is szerzõdés keretében jelent meg. Az egyiknél ugyanis a hirdetõ határozza meg a szöveget szóról szóra, errõl meg ordít, hogy egy újságíró írta.
Unknow
Minden ilyen cucc fizetett hírdetés. A szponzorált cikk az egy egész cikk, marha nagy a különbség.
Kicsit fogd már vissza magad. Miért ne lehetne errõl beszélgetni, vagy akár vitázni? Ez egy fórum, nem a youtube, ahova csak videók mehetnek, teljesen jó a vitaindítója, semmi baj vele.

El sem hiszem, hogy ezen pörögsz. Ha újságnál dolgoztál akkor pláne tudhatnád, hogy nagy különbség van a fizetett hirdetés és a szponzorált cikk között. Lehet olyan szerzõdésük is, hogy x hetente megjelentetnek valamilyen rövidhírt a játékról. De a legviccesebb, hogy pont az általad citált rész (a júniusi megjelenés) bizonyítja, hogy outsider írta a cikket és nem belsõs, õk ilyet sehol sem kommunikáltak.
Unknow
Alapból úgy volt,hogy ha most nem lesz semmi, akkor júni 8.-ig ne is számítsunk semmire. Vagy én siklottam el valami mellett? Nem is tudom mi miatt de az elsõ júniusi hétvége is ki volt zárva.
Nekem viszont augusztus elején pont lenne 2 hetem kockulni...
Egyébként meg jah. Aki ennyire rá van pörögve akár jóindulatból is annak remek táptalaj a gw2guru skepulációs topicja . 😊

Én már azon kaptam magam hogy kiefejezetten frusztrál ha izomból GW2-vel foglalkozok, úgyse találok új hírt. 😊

@Unknown:
Nem ismerem ezt az újságot, de nem elképzelhetetlen, hogy a saját kedvükért írtak egy kicsit, hogy meglegyen a karakterszám. Kétlem hogy minden cikk átmenne NCsoft / Anet pároson, hirdetésnek meg nem elég figyelemfelkeltõ, szerintem.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TDC Geronimo
törölt hozzászólás