Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Bár azt nem tudom hogy sikerült összehozniuk hogy múlt héten még azt mondták nem tudják lesz e hétvégén bwe ( akár lehet volna is csak kifutottak az idõbõl, annyira hogy még rácsaptak 2 hetet).
Veni, vidi, vici
やられたらやり返す。倍返しだ!
Pont jövõhéten tudom megvenni.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Középsõ térképen várakból lesz elérhetõ, lehet a másik frakciónak csapdákat állítani és végén van egy láda. gw2gurun fent van az interjú.
Azért remélem, hogy ilyen "fél hp-t egy ütéssel" mókák nem maradnak benne megjelenéskor.
De az elsõre szavazok.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A. egy számítógépes lapban egy újságíró hülyeségeket beszélt - hát ilyet azt hiszem láttunk már
B. tényleg júniusban jön ki a játék, és valaki nagyot hibázott az Ncsoft/Arenanet-nél, hogy ilyen 'hirdetést' adott fel - ez meg hamarosan kiderül
Egyik esetben sem érzem indokolnak, hogy miért is kellene lázadni, dühösködni. Bár az én fejemben már megfordult, hogy te mit is vársz igazából a játékot, vagy a 'Bejelentést' ?
Egyébként meg jah. Aki ennyire rá van pörögve akár jóindulatból is annak remek táptalaj a gw2guru skepulációs topicja . 😊
Én már azon kaptam magam hogy kiefejezetten frusztrál ha izomból GW2-vel foglalkozok, úgyse találok új hírt. 😊
@Unknown:
Nem ismerem ezt az újságot, de nem elképzelhetetlen, hogy a saját kedvükért írtak egy kicsit, hogy meglegyen a karakterszám. Kétlem hogy minden cikk átmenne NCsoft / Anet pároson, hirdetésnek meg nem elég figyelemfelkeltõ, szerintem.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.