Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mostmár leszarom hogy juliusban, szeptemberben, vagy novemberben jelenik meg, hiszen igy is évek ota várok rá, az a pár honap már nem oszt, nem szoroz
Csupán azért problémás a júniusi kihírdetett dátum egy ilyen reklámban, mert aki ezt olvassa, és eddig gondolkozott,hogy megveszie, most lehet fogja magát és úgy dönt megveszi, nehogy lemaradjon arról, hogy a nevét lefoglalhassa, lévén júniusban már jön a game.
A rövid hírben egy játékról írnának csak, hogy "Nem sokára jön a Gw2, ami xx mmo lesz, és egy teljesen más vonalon és stb..." Nem lenne benne külön link,hogy itt megveheted, és nem arról szólna az egész, hogy melyik mennyibe kerül, mit kínál.
Egy újságnak a lapjai a legértékesebbek. Egyik se fog ekkora felületet beáldozni ha nem kap érte pénzt. Bár én csak a Mondonál voltam egy pár hónapig, de tudtommal ott se csinált senki semmit ingyen, volt ott bármiröl is szó. Pedig az aztán nem egy nemzetközi lap és stb.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Továbbá igen, ha az ncsoft nem tud megjelenési dátumot, ne hírdesse úgy a játékot,hogy júniusba indítják. Ezért mondtam ,hogy nem ártana az orrukra koppintani, hogy 2012-t tessék odaírni ha nem tudják a játékok megjelenését.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
---------
Zomil, akkor olvasd el megint 😛
"Bárki akinek eddig köze volt egy MMO-hoz tudja,hogy az egyik legnagyobb kihívás,hogy legyen egy menõ nevünk, ami lehetõleg még nem foglalt. (Rád gondolunk xXLegolas24Xx.) A Pre-purchase által kínált egyik legjobb dolog , a biztos béta részvétel mellett (Aprilis 10-tõl, egészen a júniusi megjelenésig) a 3 napos head start."
továbbra is /facepalm...
szerk: ráadásul ez egy sima ujságcikk...nem kéne mindent ehlinni
-Ha nem veszed meg most, bármikor lemaradhatsz arról, hogy lefoglald a nevedet, hiszen júniusban indul a GW2.
Lehet neked kéne megtanulni értelmezni. A post úgy kezdõdik,hogy tudják milyen nehéz a legjobb neveket/guild neveket idõben elcsípni.
Arról ,hogy gyenge az angolod, nem én tehetek 😛
Mit is kéne javitani? Milyen vedd meg most különben lemaradsz? Te elolvastad egyáltalán mi van oda irva? Annyi hülységet hordasz itt állandoan össze...
Érdekesség képpen, az elsõ hivatalos reklám azt hiszem ahol közlik,hogy vedd meg most különben lemaradsz.
Ezt mondjuk nem ártana a kedves Arenanet tudtára adni, mert ezt vagy javítani kéne, vagy bejelenteni ezekután. Mert ez bizony már kijelentés, és innentõl kezdve átbasszák a vásárlókat. 150$-os "mi nem mondtunk semmit" meg szerintem elég nehezen nyelnének le páran.
Az még okés,hogy cuccokat reklámozna a GW2-vel (lásd Alienware), anélkül, hogy kijelentenék, hogy mikor jön pontosan, de ez konkrétan a játék reklámja és mint olyan valószínûleg Ncsoft/Arenanet által vásárolt reklám. (Nem viszonteladói.)
Ja. X360 kontroller azért merült fel 'defaultnak', mert az Xinput, Win tudja, elfogadott, mifene. A legtöbb egyéb controller Directinput (Amire szvsz írtak rendszert, hiszen van egered is és kétlem hogy emu lenne), de akkor már jönne a sok nyüsz-nyüsz ha N+1 'random kínai vackot' épp nem kezeli jól. (Magyarul míg Xinputban az input sorrend fix, addig az egyéb kütyük mind máshonnan kezdik. Vajh melyik a 0-1-2-? gomb? Van-e? Jól mondja-e meg a driver, vagy írni kell rá saját mappingot? Persze nem atomtudomány, csak eszembe jutott.)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Igaz ott még csak fél 11.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Íme a csudálatos videó mindenkinek akit érdekel. A többieknek meg nem.
Igazából ami megfontolandó az a dodge (igen, egyértelmûnek tûnik, de sticket kétszer kitolni több idõ mint két gombot lenyomni, (X360 controlleren meg felejtõs a d-pad) így ez érdekes kérdés.
Mivel aoe-ra be lehet lõni hogy kurzorra dobja, azt lehet jobb stickkel mozgatni. A kamera így kérdés, de ha gombbal/kombóval lockolod/kilockolod még mûködhet is.
Elvben nem lehetetlen és nem is feltétlen annyira rossz a controlleres megoldás, itt nincs 50+ skill, ami 20+ meg lehet az többnyire (1-5)*4, tehát elosztható. Az analóg stick elvileg adhat extrákat is (mivel fokozatos, nem 0/1 alapú, pl mozgásnál kapásból hasznosítható mind irány mind sebesség tekintetében). Haverral így is azon elmélkedtünk, hogy neki van logitech g13, azon mire lehetne használni a thumb joy-t.
Mondjuk nekem eszembe se jutna controllerezni egy mmo-ban (se), de nem lehetetlen. Mindössze maradi vagyok és a tévém is low poly hozzá, hogy értelme legyen ágyból tolni. 😊
Egyébként mivel GW2-nek volt egy 'hobbi' (<-cikkben hívta így Anetes emberke, mivel leginkább szabaidõs tevékenység lett belõle) konzol port fejlesztése is, Anet nem letolt gatyával állna a kérdés elõtt, nem tartom kizártnak, hogy release után belepatchelhetik. GW2guru meg egyéb helyeken is ezt tartják valószínûnek.
Egyébként holnap csodálatos nap lesz, elõre érzem. Egy nappal közelebb leszek GW2 releasehez.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
DCUO-t pl.gamepad-al játszottam és olyan jól megvolt csinálva,hogy nem is gondoltam egér+keyboard kombóra.
Amúgy nem olyan sok menü/ablak lesz GW2-ben ahogy néztem.
★ 汤姆 李
Lexyty: Elmondom neked, hogy én a Terát is szoktam gamepaddal játszani😄 Reput farmolni azzal szoktam, mert kényelmesebb ágyból fekve órákat egy helyen mobozni.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
★ 汤姆 李
Szerintem senkit nem zavarna az ha beletennék extra gamepad támogatást.
★ 汤姆 李
Lewyty:Én meg azt kérdezném ugyan miért lenne szükséges az egér? Én pl. az RPG-ket mindig gamepaddal játszom. Kidobom a képet a tévére , kezembe veszem a gamepadot, befekszek az ágyba és játszok. Legjobb.
Konkrétan megint nem mondtatok semmit, hogy a fejlesztõk beszéltek errõl vagy mondták, hogy biztosan nem lesz vagy valami. Csak lökitek itt a hülyeségeiteket...
Biztos lesznek hibák, biztos lesznek egyensúlytalanságok, de a lényeg, hogy a pve, a pvp, a craft, stb. mind egy nagyon átgondolt, jól kitalált koncepcióra, stabil vázra van felhúzva, aminek a finomságait, részleteit késõbb könnyedén tudják színezgetni.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Múltkor kérdeztem, de senki nem adott egyértelmû választ arra, hogy lesz e gamepad támogatás a játékban?
Ha már ennyit ültek rajta elvárom, hogy optimalizáltabb is legyen elõzõ eventhez képest. Majdnem másfél hónapot melózhattak vele. Ha nem látunk fejlõdést optimalizálás terén, akkor bizony az a Q4es megjelenés nem is tûnik annyira lehetetlennek 😞
profi munka amit a srácok csinálnak
Szerintem nem kell annyira ráizgulni a játékra még. Persze most sokaknak rózsaszín köd meg ilyenek...Mint a nõknél. Ha túlfényezed magad, akkor azt várja el. Ebbõl lehet a csalódás, hogy mégsem vagy olyan franko. De, ha csak szerénykedsz akkor nem vár el olyan sokat és meglepõdik, hogy jobb vagy mint mondtad. Elõbbi negatív, utóbbi pozitív élmény.
Én néha megnézek egy-két videót. Nem izgulok rá annyira, nehogy aztán "BF3" legyen belõle. Elterázgatok amíg, megjelenik. Aztán meglátjuk mi lesz belõle. Mindenkinek úgy sem fog tetszeni. Vagy csak az elején fog és aztán nem. Megunja stb...
Eddig amit láttam belõle ebbõl azt mondom kicsit több a pozitív mint a negatív. Olyan 20%-kal több a pozitív dolog. De nagyon sok olyan van ami, "nem tetszik" vagy "talán nem tetszik". Ezért leghamarabb szeptembert jelöltem meg megjelenési dátumnak.