Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
Ti aztán nagyon felvagytok spanolva erre a GW2-re😊
Én mostmár leszarom hogy juliusban, szeptemberben, vagy novemberben jelenik meg, hiszen igy is évek ota várok rá, az a pár honap már nem oszt, nem szoroz

Unknow
Ez egy reklám. Reklámozza az oldalt ahol meg tudod venni a játékot, és leírja szépen ,hogy mit mennyiért és ,hogy lehetõleg még mostanság tedd meg, különben lehet elviszik a nevedet.

Csupán azért problémás a júniusi kihírdetett dátum egy ilyen reklámban, mert aki ezt olvassa, és eddig gondolkozott,hogy megveszie, most lehet fogja magát és úgy dönt megveszi, nehogy lemaradjon arról, hogy a nevét lefoglalhassa, lévén júniusban már jön a game.

A rövid hírben egy játékról írnának csak, hogy "Nem sokára jön a Gw2, ami xx mmo lesz, és egy teljesen más vonalon és stb..." Nem lenne benne külön link,hogy itt megveheted, és nem arról szólna az egész, hogy melyik mennyibe kerül, mit kínál.

Egy újságnak a lapjai a legértékesebbek. Egyik se fog ekkora felületet beáldozni ha nem kap érte pénzt. Bár én csak a Mondonál voltam egy pár hónapig, de tudtommal ott se csinált senki semmit ingyen, volt ott bármiröl is szó. Pedig az aztán nem egy nemzetközi lap és stb.
Zomil
De az nem egy reklám, hanem egy rövid hir...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
szerintetek mi esélye van annak hogy egy még soseláttam qrvaritka nevet lefoglalnak? (azt hozzáteszem: japánul van)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Unknow
A random újság cikkben egy olyan reklám amit a kiadó szponzorált. Ergo ez az õ hírdetésük. Én csupán azt mondtam, hogy tessék, lehet megint csámcsogni.

Továbbá igen, ha az ncsoft nem tud megjelenési dátumot, ne hírdesse úgy a játékot,hogy júniusba indítják. Ezért mondtam ,hogy nem ártana az orrukra koppintani, hogy 2012-t tessék odaírni ha nem tudják a játékok megjelenését.
hmm te jobban tudod.. =D saját szemmel láttam ..
Zomil
De mit olvassak el egy random ujságcikkben, amit te megint flamekeltésre szeretnél használni, h márpedig te megmondtad a juniusi megjelenést?...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zsakosfrodo2
Végre valami másról beszélnek az emberek, nem a kibaszott megjelenési dátumról, erre bepofátlankodsz, és mint egy jó troll félrevezetsz mindenkit. És ha az van odaírva? Ki a faszt érdekel? Én a készítõknek jobban hiszek, mint egy random újságnak, amirõl sajnos/szerencsére most hallok elõször. Légy szíves és ne keltsd állandóan a feszültséget a hülyeségeiddel.

Zomil
Addig nem valoszinü, h elhuzzák. Most jelenleg a legtöbb esély egy augsusztusi/szepemberi megjelenésre van.

Unknow
Barátodnak biztos nincs alpha teszt elérése, mivel annak vége van már egy ideje. Már régen béta van, és a béta eventeken kívül csak a devek játszanak. Barátod elég nagy kamus 😛

---------

Zomil, akkor olvasd el megint 😛

"Bárki akinek eddig köze volt egy MMO-hoz tudja,hogy az egyik legnagyobb kihívás,hogy legyen egy menõ nevünk, ami lehetõleg még nem foglalt. (Rád gondolunk xXLegolas24Xx.) A Pre-purchase által kínált egyik legjobb dolog , a biztos béta részvétel mellett (Aprilis 10-tõl, egészen a júniusi megjelenésig) a 3 napos head start."
Én szerintem inkább ilyen december környékén lesz ebbõl valami, micsoda emlékezetes karácsony lenne😄😄

Elírtam, mehet a szokásos nyelvtan oltás... Mindegy jó lenne a juni de nem valószínû...
Zomil
Istenem ennyire buta nem lehetsz...az van oda irva, h nagyobb esélyed van, ha megveszed és lefoglalod a neved, mintha indulás után probálkoznál ugyanezzel...

továbbra is /facepalm...

szerk: ráadásul ez egy sima ujságcikk...nem kéne mindent ehlinni

az van odaírva.. te mindent elhiszel? =D ismerõsömnek alpha tesztben részt vesz és az elmondásai alapján nem hiszem, hogy juniusban lesz a start.. =/
Unknow
Konkrétan az van odaírva ,hogy:
-Ha nem veszed meg most, bármikor lemaradhatsz arról, hogy lefoglald a nevedet, hiszen júniusban indul a GW2.

Lehet neked kéne megtanulni értelmezni. A post úgy kezdõdik,hogy tudják milyen nehéz a legjobb neveket/guild neveket idõben elcsípni.

Arról ,hogy gyenge az angolod, nem én tehetek 😛
Zomil
/facepalm...

Mit is kéne javitani? Milyen vedd meg most különben lemaradsz? Te elolvastad egyáltalán mi van oda irva? Annyi hülységet hordasz itt állandoan össze...

Unknow
Akkor majd én keltem a feszültséget: 12. oldal

Érdekesség képpen, az elsõ hivatalos reklám azt hiszem ahol közlik,hogy vedd meg most különben lemaradsz.

Ezt mondjuk nem ártana a kedves Arenanet tudtára adni, mert ezt vagy javítani kéne, vagy bejelenteni ezekután. Mert ez bizony már kijelentés, és innentõl kezdve átbasszák a vásárlókat. 150$-os "mi nem mondtunk semmit" meg szerintem elég nehezen nyelnének le páran.

Az még okés,hogy cuccokat reklámozna a GW2-vel (lásd Alienware), anélkül, hogy kijelentenék, hogy mikor jön pontosan, de ez konkrétan a játék reklámja és mint olyan valószínûleg Ncsoft/Arenanet által vásárolt reklám. (Nem viszonteladói.)
Offtopic jön:

Ja. X360 kontroller azért merült fel 'defaultnak', mert az Xinput, Win tudja, elfogadott, mifene. A legtöbb egyéb controller Directinput (Amire szvsz írtak rendszert, hiszen van egered is és kétlem hogy emu lenne), de akkor már jönne a sok nyüsz-nyüsz ha N+1 'random kínai vackot' épp nem kezeli jól. (Magyarul míg Xinputban az input sorrend fix, addig az egyéb kütyük mind máshonnan kezdik. Vajh melyik a 0-1-2-? gomb? Van-e? Jól mondja-e meg a driver, vagy írni kell rá saját mappingot? Persze nem atomtudomány, csak eszembe jutott.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TDC Geronimo
USbe még mindig ünnep van, hogy ekkora kuss van twitteren ma is? :y

Igaz ott még csak fél 11.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Van fent controlleres gw2 viceo is, igaz elég béna.

Íme a csudálatos videó mindenkinek akit érdekel. A többieknek meg nem.

Igazából ami megfontolandó az a dodge (igen, egyértelmûnek tûnik, de sticket kétszer kitolni több idõ mint két gombot lenyomni, (X360 controlleren meg felejtõs a d-pad) így ez érdekes kérdés.

Mivel aoe-ra be lehet lõni hogy kurzorra dobja, azt lehet jobb stickkel mozgatni. A kamera így kérdés, de ha gombbal/kombóval lockolod/kilockolod még mûködhet is.

Elvben nem lehetetlen és nem is feltétlen annyira rossz a controlleres megoldás, itt nincs 50+ skill, ami 20+ meg lehet az többnyire (1-5)*4, tehát elosztható. Az analóg stick elvileg adhat extrákat is (mivel fokozatos, nem 0/1 alapú, pl mozgásnál kapásból hasznosítható mind irány mind sebesség tekintetében). Haverral így is azon elmélkedtünk, hogy neki van logitech g13, azon mire lehetne használni a thumb joy-t.

Mondjuk nekem eszembe se jutna controllerezni egy mmo-ban (se), de nem lehetetlen. Mindössze maradi vagyok és a tévém is low poly hozzá, hogy értelme legyen ágyból tolni. 😊

Egyébként mivel GW2-nek volt egy 'hobbi' (<-cikkben hívta így Anetes emberke, mivel leginkább szabaidõs tevékenység lett belõle) konzol port fejlesztése is, Anet nem letolt gatyával állna a kérdés elõtt, nem tartom kizártnak, hogy release után belepatchelhetik. GW2guru meg egyéb helyeken is ezt tartják valószínûnek.

Egyébként holnap csodálatos nap lesz, elõre érzem. Egy nappal közelebb leszek GW2 releasehez.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

xpadder gw1.Ez itt is mûködhetne.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Szerintem sem alkalmas team játékra , de most hiába írunk róla , miattunk biztos nem fogják betenni , ahoz talán a hivatalos fórumon kéne rinyálni.

Teljesen mindegy mire jó mire nem.Lényeg,hogy jó lenne azért ha beletennék támogatást.Nem lenne köteles senki használni és mégis boldog lenne az aki éppen gamepad-al szeretne játszani..

Nyilván nem tudsz mondjuk 180 fokot olyan gyorsan fordulni, nyilván nem tudsz olyan gyorsan aoe területeket kijelölni, nyilván nem lehet olyan gyorsan targetet váltani, és még ki tudja mennyi ilyen van, ami a teljesítmény rovására megy. Ahogy Frango is mondta, max csak ilyen repufarmolós (bleh) dologra lehet jó.

Aki gamepad-al tud játszani az nem bénázik ilyenekkel.

Ja valóban veszett jó lehet a terület spelleket mozgás közben gamepaddal bénázva kijelölni.

Veszett jól lehet pvp-ben gamepad-al mozogni,kombózni.Érdemes kipróbálni ha adott a lehetõség😊

LeWyTy
én a DCUO-t normálisan próbáltam ki és eszembe se jutott a gemepad<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ugyanúgy elérhetõ lenne minden.Biztos nem olyan egyszerüen,hogy nyomd le az "I" betüt tárgyakhoz de meg tudnák oldani.Tegyék csak bele ezt az extrát ezzel senkinek se lesz rosszabb és sok embertõl látom ezt a gamepad támogatás kérdést.
DCUO-t pl.gamepad-al játszottam és olyan jól megvolt csinálva,hogy nem is gondoltam egér+keyboard kombóra.
Amúgy nem olyan sok menü/ablak lesz GW2-ben ahogy néztem.

frango
Mondjuk xpadderrel gondolom be lehet majd lõni, de ha a játékban van alapból a támogatás, akkor nincs annyi macera az állítgatással.

Lexyty: Elmondom neked, hogy én a Terát is szoktam gamepaddal játszani😄 Reput farmolni azzal szoktam, mert kényelmesebb ágyból fekve órákat egy helyen mobozni.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

LeWyTy
És a targetrendszer ? + rengeteg dolog amiket egérrel kell kattintgatni. A csomó menü.

Ez a pár skill simán gamepad-ra beállítható ami itt lesz.Mozgások,kitérések még talán jobban is mûködhetne gamepad-on aki azzal jobban tudja irányítani.

Szerintem ehez a játékhoz illene a gamepad.Kitudja lehet én is vennék valami új,frankó gamepad-ot és néha TV-n azzal használnám.Nem is rossz ötlet.Viszont nem tudom,hogy lesz benne támogatás vagy sem.
Szerintem senkit nem zavarna az ha beletennék extra gamepad támogatást.

LeWyTy
A single rpg játékokat nem vitatom... azt én is x360pad-al játszom... de én azt hittem az mmorpg-krõl van szó nem az single rpgrõl... mondjuk itt pont nincs egyszerre annyi lehetõség mint általában... de akkor is.

frango
Kérdésre kérdéssel válaszolsz... Vannak ám olyan MMO-k ahol van gamepad támogatás. Az RTS nem tudom hogy jön ide. Autós játékokat is kormánnyal érdemes játszani mégis mindig van gamepad, billentyûzet támogatás...

Lewyty:Én meg azt kérdezném ugyan miért lenne szükséges az egér? Én pl. az RPG-ket mindig gamepaddal játszom. Kidobom a képet a tévére , kezembe veszem a gamepadot, befekszek az ágyba és játszok. Legjobb.

Konkrétan megint nem mondtatok semmit, hogy a fejlesztõk beszéltek errõl vagy mondták, hogy biztosan nem lesz vagy valami. Csak lökitek itt a hülyeségeiteket...

Így van ahogy mondod 😊 nekem például nem tetszik a gw 2 a videók alapján a grafika is valami ocsmány volt , meg maga a játék is ilyen kavalkádnak tûnik mert semmit nem lehet látni a sok aoe szartól ahogy az sok ember egymásra castolja de ha benne vagy, akkor verhetetlen.

GW2-nél ez a dolog pont fordítva mûködik. Itt kipróbálás után jössz rá, hogy mennyire egyben van az egész, mivel már az elsõ perctõl kezdve tesztelheted azt, amit késõbb end-gameként fogsz játszani mind pvp, mind pve terén. Nem árulnak zsákbamacskát, mint korábban sokan mások.
Biztos lesznek hibák, biztos lesznek egyensúlytalanságok, de a lényeg, hogy a pve, a pvp, a craft, stb. mind egy nagyon átgondolt, jól kitalált koncepcióra, stabil vázra van felhúzva, aminek a finomságait, részleteit késõbb könnyedén tudják színezgetni.

LeWyTy
a pc játékoknak leáldozott<#banplz> .............. ez hülyeség!!!4 Egyszerûen csak a konzolok mostanában jobban betörtek a piacra...ENNYI. nem kell a falame mer itt vége is.(meg a sok hülye konzolos is pc-n tölti le magának a játékokat)

<#taps>
FalseHeLL
Remélem most majd console vs PC flamet fogtok generálni. <#banplz>

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

LeWyTy
Én azt kérdezném mi értelme gamepaddal játszani egy játékot amihez szükséges az egér használata.

JethroHUN
PC és MMO... miért lenne benne gamepad támogatás? mintha azt kérdeznéd h RTS-t mért nem lehet azzal játszani.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

frango
Remélem majd nekem is lesz lehetõségem kipróbálni megjelenés elõtt. Már azért kezd olyan állapotba kerülni a játék, hogy játszanék is vele pár órát. Bár, ha random dobálják majd a meghívókat, akkor erre kicsi az esély, mert engem ilyenekre sose választanak be...

Múltkor kérdeztem, de senki nem adott egyértelmû választ arra, hogy lesz e gamepad támogatás a játékban?

TDC Geronimo
Amúgy meg ma vagy holnap hallunk róla, ha lesz most hétvégén beta, bár szerintem jövõ hétre csúszik (remélem)

Ha már ennyit ültek rajta elvárom, hogy optimalizáltabb is legyen elõzõ eventhez képest. Majdnem másfél hónapot melózhattak vele. Ha nem látunk fejlõdést optimalizálás terén, akkor bizony az a Q4es megjelenés nem is tûnik annyira lehetetlennek 😞

TDC Geronimo
Remélem nem, mert dolgozom 😞

LeWyTy
Nekem annyi ami eddig is...: a GW2 eléggé esélyes rá hogy megváltoztatja az MMO kultúrát mint annó a wow.

Jogos amit írsz! én baromira szkeptikus voltam a videók láttán! aztán valahogy mégis felkeltették az érdeklõdésemet és beruháztam rá! Az elsõ bétánál azonban minden kételyem tovaszállt mikor ki is próbálhattam....
profi munka amit a srácok csinálnak

frango
Én irónikusan írtam ám aztat😊))))
Szerintem nem kell annyira ráizgulni a játékra még. Persze most sokaknak rózsaszín köd meg ilyenek...Mint a nõknél. Ha túlfényezed magad, akkor azt várja el. Ebbõl lehet a csalódás, hogy mégsem vagy olyan franko. De, ha csak szerénykedsz akkor nem vár el olyan sokat és meglepõdik, hogy jobb vagy mint mondtad. Elõbbi negatív, utóbbi pozitív élmény.
Én néha megnézek egy-két videót. Nem izgulok rá annyira, nehogy aztán "BF3" legyen belõle. Elterázgatok amíg, megjelenik. Aztán meglátjuk mi lesz belõle. Mindenkinek úgy sem fog tetszeni. Vagy csak az elején fog és aztán nem. Megunja stb...
Eddig amit láttam belõle ebbõl azt mondom kicsit több a pozitív mint a negatív. Olyan 20%-kal több a pozitív dolog. De nagyon sok olyan van ami, "nem tetszik" vagy "talán nem tetszik". Ezért leghamarabb szeptembert jelöltem meg megjelenési dátumnak.

SZEG007
Ebböl nekem csak az maradt meg hogy fail, fail, fail, fail, fail, fail, fail, fail,fail,fail,fail,fail,fail,fail,fail....😄

Mindig voltak, vannak és lesznek is cryolok, de attól még a normálisabbja átlátja a fölösleges tini-hisztit.