Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Nagyon gyorsan lehet fejlödni, szoval sztem nagyon lassu tempoban is olyan 3 hét.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én nem tudom , én ennél a játéknál pont úgy voltam ,hogy inkább nem veszem meg a neten ,hogy ne tudjak bétázni ,hogy teljes egészében élvezhessem a játékot és még véletlenül se legyen "újra" kezdése egy küldinek mert akkor már benne van az ,hogy unalmassá válik ,holott csak akkor jelent meg, így inkább most rendelem csak elõ és a teljessel kezdem a játékot😊 Amúgy körülbelül azt így sacc/kb ra valaki megtudja mondani ,hogy mennyi idõ lesz elérni a max lvlt ? csak így kb ra remélem nem ilyen 1 év 😄

Zomil
Egyrészt a bétában még sokminden változhat, ezért én a kész termékben szeretnék gyönyörködni a végleges karakteremmel. Hiába nem akarom ellöni magamnak a meglepetést, de videokon ugyis látni fogom, azt nagyon nehéz kikerülni. De ez csak az én véleményem, h sokkal jobban szeretem igy felfedezni a dolgokat, nem pedig egy béta karakterrel.
Az a baj, h a bétát az emberek demoként kezelik...pedig nem az...engem pl. zavar, h elvan várva az Anettöl, h berakják mindenképp az asura/sylvari fajt...kérdem én miért? Aki ennyiböl nem szürte le, h tetszik neki a játék...Pont ez a 2 faj teszi a legérdekesebbé a játékot és szerintem teljesen jo, h csak a megjelenéskor akarják lelöni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egyetértünk, a béták valamiért nagyon affelé mennek el, hogy a megjelenés elõtt már meglegyen minden, végigjátszhassuk, sõt mindig jönnek a vadbarmok, hogy a bétás karaktert miért törlik.
Talán mert még nem jelent meg?

WoW kivételével az utóbbi idõszak kb össze mmo-jának a bétájában részt vettem, és én csak egy dolgot szeretnék, de nagyon-nagyon, hogy végre a béta végetérjen megjelenéssel, és ne folytatódjon azzal, hogy megjelenés után is mi teszteljük, és debugoljuk a játékot.
(elnézést kérek a Rifttõl a kivételért)
Annyiban azért megvédeném ezeket a "zembereket", bár számomra teljesen irreleváns ez a kérdés, hogy nem teljesen mindegy, hogy mikor fedezed fel ezeket a területeket, release elõtt vagy release után? Számottevõen úgysem fognak változni, a felfedezés is adott, az meg nem mindegy hogy mikor okoz új élményt, a bétában vagy az élesben?

Unknow
Azért annyira nem örülök neki. A béta nem feltétlen demozásról kell,hogy szóljon. Jobban örülnék ha az is bug mentes övezet lenne. (Már amennyire azok lehetnek egy feedback után.)
Zomil
Sosem fogom megérteni, h az emberek miért akarják, h már egy bétában bennelegyen minden...Komolyan az emberek ennyire nem szeretnek uj dolgokat felfedezni? Az kell nekik, h minden el legyen löve már megjelenés elött? Sztem meg teljesen jo dolog, h eddig nem volt egyik bétában se Asura/Sylvari faj és remélem nem is lesznek.

FalseHeLL
Igen az ott egy asura engineer.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Én még mindig a norn guardianról álmodozok, holnap rendelem elõ a collectorst ,remélem nyáron megjelenik és igazatok lesz mert akkor idõ is van rá , szeptemberben amikor a pokol ismét kitárja kapuit már csak bele bele nézegetni lehetne :S az meg olyan szar lenne. Na mind 1 bízzunk a júniusban vagy a júliusban 😄

Hát én a charr, human és norn után szeretnék silvarit indítani, mert az érdekel a legkevésbé. 😊
BWE2-n is vagy a charr elementalistám vagy a human guardiant vagy a norn tolvajt viszem tovább...

Jó lesz ez a játék nagyon 😄
Unknow
Jah, én is kitartok a dolog mellett...fõleg, hogy már kilõtték az "egy hónappal elõtte jelentjük be" dolgot. Meg arról is volt szó, hogy a slyvari és asura megeshet,hogy csak liveban lesz játszható.

Szóval én is tartom 28. -> júli eleje dátumot.
Én még mindig kitartok a "júni vége-júli eleje" elméletemnél, mert az tûnik a legracionálisabbnak. Ha tévednék, akkor a vendégeim vagytok egy almáspitére Queensdaleben... ;D

Csupán ott hibázol, hogy minden kijelentésüket a számodra legideálisabb módon értelmezed. Én vhogy egy pillanatig sem voltam meglepõdve, pl:

- "a béta hétvégék kb. havonta kerülnek megtartásra" - értsd: minimum lesz kettõ, míg a felsõ határ a csillagos ég, amik lehetnek akár 3 hetente, de akár másfél havonta is,

- "asura meg sylvari nem lesz játszható egyelõre, mert nem akarunk mindent megmutatni" - értsd: legkésõbb a retailben rá lehet szabadulni ezekre is, de most is csak azt mondták, hogy "a második bwe-n nem lesznek, de majd postolnak infót a következõ eventrõl", azt meg ne felejtsük el, hogy akár egy esetleges megjelenés is event-számba megy.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy vegyük észre, okosan, körültekintõen fogalmaznak, mert olyan konkrétumot soha nem mondanak, amibe lehet kapaszkodni vagy amivel kellemetlen helyzetbe hoznák késõbb önmagukat. De az üzleti életben ez az általános, tõzsdei cégként én is, mi is akár a fejünket összedugva így írjuk a fontosabb, nagyobb horderejû leveleket, mert (tudom nem mondok újat) egy-egy vesszõnek, kötõszónak óriási súlya van.

TDC Geronimo
Amiket írnak twitteren abból az jön le, hogy legalább 2 event lesz még. Júniust el lehet már feljeteni :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sajnos ebbõl nekem elõbb körvonalazódik egy BWE 3 mint BWE2 - 'huge success' - launch trió... :/
Persze még mindig lehet júliusi megjelenés, de akkor is.

Már most úgy vagyok a BWE-vel hogy max indítok egy charrt mert az érdekel legkevésbé. Vagy PvPzek.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Unknow
Ja, nagyon pörög most a twitter. Biztos megártott nekik a hétvége... Nem is tudom mikor volt ennyi csirip utoljára.
Ez is twitter?
Vészjósló... 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Unknow
Jah, de úgy csinálják,hogy utána a júliusi,augusztusi és a szeptemberi elmélettel is összecsengjen. Marha jó,hogy utána gyorsan közlik,hogy nem ezen a béta hétvégén lesz sylvari és asura.

Persze utána majd jön a "mi nem mondtuk,hogy több béta is lesz"-hez hasonló trollkodás is.

Eszméletlen mennyire trollok 😄
Inkább azt nézd ebben, hogy tökéletesen összecseng a június végi kiadás-elméletünkkel... ;D

Pedig megvolt annak is a sajátos bája, hogy fél órán keresztül ki-be ugráltunk a városból, csak hogy egy overflow szerverre tegyen minket a rendszer... ;D
Na jó, mégsem.

Ezeken a képeken asura engineer van? Muszáj lesz indítanom egy ilyet.

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

Omlás
Miért GW közben nem lehet borozni meg sörözni? Ha nincs meg a skilled traineld magad nagyon gyorsan ^^ <#idiota><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Unknow
Arenanet megint trollkodik.

Pedig kivételesen ezt õk mondták, hogy de igenis lesz 1 hónap a bejelentés és a megjelenés között. Mostmár annyira bebeszélik maguknak a "nem mondtunk semmit, minden csak pletyka" politikát, hogy a saját szavukat is cáfolják 😄
Eye of the North(utolsó kiegészítõ) esetleg végig mehetsz rajta egy Nightfall karakterrel(lvl10-15 alatt megszerzel pár hero-t nightfall kezdõn és átmész).Eotn egész jól bemutatja charr/asura területeket és nem is hosszú.
Na meg nevet is foglalhatsz így GW2-re,mert Hall of Monument Eotn városban van.Gyakorlatilag ahogy átmész egy l15-s karakterrel már foglalhatod is a nevet.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Kicseréltem linket erre banner alatt.

Zomil
Hasznos oldal 😊

Hajrá 😊

igazad van!ennek tudatában elöbb a borocska😄
Sör és bor is van volt lesz, bármikor ihatsz, MMO-k is jönnek mennek, szóval csak be kell osztanod azt ami a legdrágább az életben, az idõdet.

az egy dolog, hogy belehet lépni gw1es accal, de ki iszik bort meg sört?gyerekek nagyon finom mindenkinek inni kell ezt nem szabad kihagyni, itt a hétvége a nyakunkon és azt sem tudom mit igyak elöbb, sört vagy bort...guild wars ide vagy oda,mmok jönnek mennek, de a sör az sör...
Zomil
Az még egy dolog, h GW1 acc-al be lehet lépni, de a stress test alatt észrevettem, h kijelzni, ha valaki GW1-el játszik(konkrétan az történt, h haver elment gw1-ezni és egyszercsak jelzi gw2-ben, h online 😄, szoval nagyon fasza 😊 )

Unknow
Danke, akkor maradok az olvasásnál, egyszerûbb.
Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

FalseHeLL
Have fun.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Unknow
Na, mivel én neki állok most felzárkózni a sztorival, viszont GW1-el nem játszottam.

Olvassam el neten, az is teljes értékû, vagy végig kéne tolnom az egészet, hogy kapizsgáljam a dolgokat? Csak mert most kaptam egy accountot, de fölösbe nem akarok idõt elcseszni rá.
Aki hozzáadta a GW-s accountját annak az a belépõje, nincs ebben semmi újdonság, volt akik pont ezért szívtak mert nem él már a GW-hez adott mailjük.

Tényleg beenged Gw1-es account-al😊
Le is húzom gyorsan klienst ki tudja mire jutok még vele:-)

FalseHeLL
12.7 GB.

Nem csak akkor érhetõ el GW1 userrel ha linkelted az accokat?

Én azt anno elmulasztottam mert fene emlékezett rá. 😊
Most is lehet?

Jó rafkósak az Anet -nél.
GW2 még meg sincs, de a GW2 -es account elérhetõ a GW1 -es név/jelszóval, még a gw2.exe -t is lelehet tölteni. /Mekkora most a kliens?/
Ezek biztosra mentek. 😄
Fene a pofájukat. 😊

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

TDC Geronimo
Performance részre vagyok én leginkább kíváncsi, hogy érezhetõ lesz-e a különbség, illetve örülök, hogy végre nem fogja elvileg a partyt szanaszét dobálni

TDC Geronimo
Alap dolog...manapság semmi se az 😄

Unknow
Azért valjuk meg, mindegyik ilyen alap dolog ezek közül, semmi extra 😛 Igazából nem is értem ,hogy az elõzõ chat rendszer kiszerint tûnt jó ötletnek.
TDC Geronimo
A beta weekend bejelentésbõl kiemelném ezt a sort:

"We have listened intently to all of your feedback from our first Beta Weekend Event, and we’ve made great strides toward resolving many of the issues you’ve helped us identify. These include party movement into overflow servers, chat functionality, key bindings, server stability, performance, and many more that we will detail in the near future."

Mind proság <#eljen>

TDC Geronimo
Itt a korábban említett interjú

"We know that you have events on the WvW zone, bosses and you can even get materials and crafting recipes by killing mobs and foes, and of course there are sieges, takeovers and other PvP stuff, but:

What are your plans for the WvW content of the game in the long run?

One of the coolest things that we’ve added to WvW recently is a persistent mini-dungeon that can be accessed through the three keeps in the center map. This area is designed with multiplayer PvP in mind and players can do things like activate the traps in the mini-dungeon to defeat enemy players. Of course, at the end of the area there’s a chest full of rewards.

We also have some exciting plans for WvW post-launch, but of course we don’t want to talk about our post-launch plans until after we ship the game and have had some time to implement things."

Ja bocsánat, már linkeltél a BWE2-t bocsánat nem vettem észre.

Na látom csak a hülyeség megy, lényeget senki se nézi.

Nincs GW2-höz egyenlõre gamepad támogatás, de egyébként én is kipróbálnám, targetelés nem nehéz mivel gombbal is megoldható, közelharci karakterrel biztos jó lehet a gamepad, csak távolsági és castereknél kérdéses mennyire lehet jó.

LeWyTy
Minimumon elmegyeget ha nincsenek sokan körülöttem. Múltkor 5perc alat nem sokat láttam... am mind1 csak rákérdeztem hátha<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Majd játszol úgy mint én az elõzõ BWE-n:
Pénteken 10-tõl kibukásig, aztán szombaton 6-kor kelés, este megint 10-tõl, aztán vasárnap megint 6-kor kelés, és így tovább.
Utána való héten meg valahogy bepótolod, addig meg elmész zombi filmhez statisztának.