Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az a baj, h a bétát az emberek demoként kezelik...pedig nem az...engem pl. zavar, h elvan várva az Anettöl, h berakják mindenképp az asura/sylvari fajt...kérdem én miért? Aki ennyiböl nem szürte le, h tetszik neki a játék...Pont ez a 2 faj teszi a legérdekesebbé a játékot és szerintem teljesen jo, h csak a megjelenéskor akarják lelöni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Talán mert még nem jelent meg?
WoW kivételével az utóbbi idõszak kb össze mmo-jának a bétájában részt vettem, és én csak egy dolgot szeretnék, de nagyon-nagyon, hogy végre a béta végetérjen megjelenéssel, és ne folytatódjon azzal, hogy megjelenés után is mi teszteljük, és debugoljuk a játékot.
(elnézést kérek a Rifttõl a kivételért)
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
BWE2-n is vagy a charr elementalistám vagy a human guardiant vagy a norn tolvajt viszem tovább...
Jó lesz ez a játék nagyon 😄
Szóval én is tartom 28. -> júli eleje dátumot.
- "a béta hétvégék kb. havonta kerülnek megtartásra" - értsd: minimum lesz kettõ, míg a felsõ határ a csillagos ég, amik lehetnek akár 3 hetente, de akár másfél havonta is,
- "asura meg sylvari nem lesz játszható egyelõre, mert nem akarunk mindent megmutatni" - értsd: legkésõbb a retailben rá lehet szabadulni ezekre is, de most is csak azt mondták, hogy "a második bwe-n nem lesznek, de majd postolnak infót a következõ eventrõl", azt meg ne felejtsük el, hogy akár egy esetleges megjelenés is event-számba megy.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy vegyük észre, okosan, körültekintõen fogalmaznak, mert olyan konkrétumot soha nem mondanak, amibe lehet kapaszkodni vagy amivel kellemetlen helyzetbe hoznák késõbb önmagukat. De az üzleti életben ez az általános, tõzsdei cégként én is, mi is akár a fejünket összedugva így írjuk a fontosabb, nagyobb horderejû leveleket, mert (tudom nem mondok újat) egy-egy vesszõnek, kötõszónak óriási súlya van.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Persze még mindig lehet júliusi megjelenés, de akkor is.
Már most úgy vagyok a BWE-vel hogy max indítok egy charrt mert az érdekel legkevésbé. Vagy PvPzek.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Vészjósló... 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Persze utána majd jön a "mi nem mondtuk,hogy több béta is lesz"-hez hasonló trollkodás is.
Eszméletlen mennyire trollok 😄
Na jó, mégsem.
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Pedig kivételesen ezt õk mondták, hogy de igenis lesz 1 hónap a bejelentés és a megjelenés között. Mostmár annyira bebeszélik maguknak a "nem mondtunk semmit, minden csak pletyka" politikát, hogy a saját szavukat is cáfolják 😄
Na meg nevet is foglalhatsz így GW2-re,mert Hall of Monument Eotn városban van.Gyakorlatilag ahogy átmész egy l15-s karakterrel már foglalhatod is a nevet.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
やられたらやり返す。倍返しだ!

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Olvassam el neten, az is teljes értékû, vagy végig kéne tolnom az egészet, hogy kapizsgáljam a dolgokat? Csak mert most kaptam egy accountot, de fölösbe nem akarok idõt elcseszni rá.
Le is húzom gyorsan klienst ki tudja mire jutok még vele:-)
★ 汤姆 李
Én azt anno elmulasztottam mert fene emlékezett rá. 😊
Most is lehet?
GW2 még meg sincs, de a GW2 -es account elérhetõ a GW1 -es név/jelszóval, még a gw2.exe -t is lelehet tölteni. /Mekkora most a kliens?/
Ezek biztosra mentek. 😄
Fene a pofájukat. 😊
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
"We have listened intently to all of your feedback from our first Beta Weekend Event, and we’ve made great strides toward resolving many of the issues you’ve helped us identify. These include party movement into overflow servers, chat functionality, key bindings, server stability, performance, and many more that we will detail in the near future."
Mind proság <#eljen>#eljen>
"We know that you have events on the WvW zone, bosses and you can even get materials and crafting recipes by killing mobs and foes, and of course there are sieges, takeovers and other PvP stuff, but:
What are your plans for the WvW content of the game in the long run?
One of the coolest things that we’ve added to WvW recently is a persistent mini-dungeon that can be accessed through the three keeps in the center map. This area is designed with multiplayer PvP in mind and players can do things like activate the traps in the mini-dungeon to defeat enemy players. Of course, at the end of the area there’s a chest full of rewards.
We also have some exciting plans for WvW post-launch, but of course we don’t want to talk about our post-launch plans until after we ship the game and have had some time to implement things."
Nincs GW2-höz egyenlõre gamepad támogatás, de egyébként én is kipróbálnám, targetelés nem nehéz mivel gombbal is megoldható, közelharci karakterrel biztos jó lehet a gamepad, csak távolsági és castereknél kérdéses mennyire lehet jó.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pénteken 10-tõl kibukásig, aztán szombaton 6-kor kelés, este megint 10-tõl, aztán vasárnap megint 6-kor kelés, és így tovább.
Utána való héten meg valahogy bepótolod, addig meg elmész zombi filmhez statisztának.