Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frango
Ja. FHD felett nagyon lecsökkennek ám azok az fps számok. Meg szerintem ebbõl a mocitól azért ne várjunk csodákat. Ez a régi GW-s motor. Ez is az a motor, ami kb. csak a cpu-t használja. Abban az idõben mindegyik ilyen volt. Lehetett neked erõmûved meg jó VGA-d. Proci számol mindent.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Nekem is maxon volt, shadow volt levéve. SPvP nagyon jól futott azzal nem volt gond, WvWvW-t is csak a stresszteszten toltam azzal se volt gond.
Durva igazából BWE elején volt, némi javulás volt Vasárnap. Az elején a nagy kezdõ tömeg miatt (vagy 100 ember ugrált a wormoknál emberi kezdõn) volt játszhatatlan, ha nem volt ilyen nagy tömeg akkor 15-20 FPS-em volt. Vasárnapra ez tovább javult 30-40 körülire. Akkor néha már a GPU terheltség is volt a Catalyst szerint, addig stabil 0% volt csak.

Felbontást mindig elfelejtitek beírni, nem mindegy h full maxon 1920-ban, vagy full maxon 1280-ban.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Unknow
Az én gépem sem egy erõmû, egy középkategória talán, de így is teljesen játszható volt a game. 3-4 FPS max olyan gépen van amin igazából szerintem elindulnia is csoda, nem ,hogy futnia 😛
Zomil
Nemtudom, de ugye tisztában vagy a béta fogalmával 😄
Az hogy máshol a bétát demozásra használják az nem a GW hibája.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Érdekes, nekem sokkal rosszabb gépem van és minden maxon (kivéve textúra, mert nem volt high, így az medium) alig röccent, csak néha nagy tömegben WvW-n.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Unknow
Játszhatatlannak? Már akinél...nálam 60 fps volt PvP-ben, 20-30 WvWvW-ben, és 40-60 pve-ben. Minden maxon, anti alias nélkül. Szerintem ez messze nem játszhatatlan, max optimalizálatlan. (Legalábbis ha a kofingomat nézzük.) Kevered a szezont a fazonnal.

Ja és igen, a legtöbb béta ilyen. Ilyen volt a WoW, Swtor, FFXIV (az még a béta után is), Warhammer (szintén béta után is), Aion (béta után is), és stb... Nem tudom,hogy hány bétára jutottál be eddig, de úgy látom nem igazán van róla fogalmad,hogy milyen egy béta 😛
Nagyobb tömegben fõleg az elején ahol ügye eleve nagy volt a tumultus nekem is volt ilyen alacsony FPS számom és azért olyan nagyon nem rossz a gépem (Q9300+HD5830).

SZEG007
egy konfigot nyomjál már be mert nagyon kiváncsi vagyok erre 3-4 FPS -re. Azt is jo volna tudni hol volt neked 3-4 FPS, a játékon belül.

De nagyon is sok köze volt hozzá a procinak. Nem volt optimalizálva a játék, ezért nem használta ki a VGA-at vagy nagyon kis mértékben, nagyjából csak processzoron futott a játék. Majd a mostani a bétán elvileg már jobb lesz a helyzet.

Sajnos a játék béta még, optimalizáláshoz pedig idõ kell, majd most kiderül javult e valamit😊

spybot919
VGA_mat se mondanám rosznak föleg hogy én lowon jatszottam és ki jött az a lista ,hogy melyik vga-val mekkora grafikán lehet futtatni nekem ott high jött ki. szóval érdekes.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Mi laptopról néztük dual core os intellel 35 fps el , nem mintha a procinak ehez sok köze lenne na mind 1 , inkább a VGA ra kéne ránézni😊

spybot919
Kicsit sem erõs. 3-4fps. És most jöhetnek flamelni a vér pistikék hogy nem kávé fõzõvel kellene játszani de attól hogy neki 120magos procija van attól még nem kell a másikat le hurrogni

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

SZEG007
Én jol szoroakoztam már az elözö bétán is, igaz az átlagnál talán kicsit erösebb gépem van.

Azért a játszhatatlan kicsit erõs.

spybot919
Kedves unknow. Én már nem egy bétában részt vettem és nem ez volt a tapasztalatom . Sehol nem volt gond. Attól még hogy béta nem kell "játszhatatlannak" lennie.

Zomil
Pedig ott van minden a belinkelt google docs-os oldalon 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Jesszusom mi történt itt dél ota...mindig sikerül valami flame témát találni?
De azért az sem rossz, h meg kell különböztetni a nöi és férfi forumozokat...
Most komolyan ki nem szarja le, h nö v. férfi? Szereti a GW2-öt, már gw1-et is játszotta, nem csak trollkodni jár ide. De sosem fogom megérteni ezt a misztikumot a nöi játékosok körül...pedig ugyanugy játékosok, mint mindenki más 😄

Még egy kis Q&A

Ezeket tegnap nem igen láttam, magyarul egy részük totál új nekem.

Pl.:
Q: I am absolutely furious you are holding the beta when I am on holiday I don’t suppose you have any plans for another beta some time after this one?

A: well sorry your going to miss it, there will be at least one more after this one well announce when at a later time.

~Izzy

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Kata
Inkább a Sir Lancelotok mint a bunkó trollok, azt hiszem ez vitathatatlan. 😉
De nem kell rögtön le-Sir-Lancelotozni õket, csak mert normálisan tudnak hozzászólni a másik emberhez nemre, korra való tekintet nélkül.

[/cserf][/fülünyúl]

Nagyon szivesen😊

★ 汤姆 李

Terawatt
Köszi a gyors kiírás cserét.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Milyen sok GW1-es terület meg város nevek<#taps>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

;D

Jövök ropogtatni. 😄

BEAST
majd védjük a tornyunkat :y

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Én betat várom sry :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SZEG007
Ez már GW-1 es idökben is igy volt, megjelenik Kata, és egyböl beindulnak a hormonok pár emberben, ás természetesen megérkeznek a Ser Lancelotok is abban a pillanatban😄

Ez így szakmailag nem korrekt. (<-kötekszik, ignore...)

@spybot:
A Q&A alkalmával volt erre egy technikai válasz:
"This is something we'll be working on until release. You'll see improvements with each beta weekend.
The cold hard technical speak is: we need to fix the main CPU thread getting stalled on occlusion queries to the GPU; we need to fix driver compatibility issues; we'll continue offloading work to other threads."

"We’ve worked on improving client and server performance between BWE1 and 2 and plan on focusing more on performance and polish as feature development winds down."

"Our engine and content programming teams made a number of improvements since the last weekend. Ideally you should see at least some increase in performance, but we're not even close to done yet so don't be too discouraged if you're still having performance issues. Please be sure to leave feedback on our forums over the weekend and let us know how it feels!
-Ferg"

"This BWE will have some client perf improvements, but it won't magically fix all the problems. This is an area we'll keep working on to launch.
~ MO"

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Unknow
Valaki mondta,hogy új szervert szeretne nézni és stb.

Itt egy lista a szerverekrõl ahol fel van tûntetve, hogy melyik új.
Unknow
Azért bétáznak, hogy tudjanak optimalizálni, mivel minden játék optimalizálatlan béta fázisban. (Legalábbis a legtöbb.) Tudod ha optimalizált szutyok lenne, akkor nem bétának hívnák.

Omlás
Nem tudom mibõl jutottál erre a következtetésre <#idiota> én igencsak messze vagyok a trollkodástól de ha te így látod hát legyen így 😛

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

😄 Látom te is értesz a játékfejlesztéshez. Milyen legyen egy béta, ha nem optimalizálatlan? Olyan elvárásaid vannak, beszarok.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Na te meg Toxikus vhogy mindig ilyen szociopata trollkodós ikerpárnak tûntetek... ez alapján lehet inkább, hogy egy keményen skizofrén egyvki vagytok? 😄

frango
De legalább a játékkal kapcsolatos kérdésekre mindenki baszik válaszolni...<#zavart2>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Omlás
Ez is egy opció ;]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Vízpart - mobilnet - sör - noti - béta - <#idiota><#vigyor2>

spybot919
Én csak akkor jelenek meg itt ha béta van és amit kiderül ,hogy a játék mindig optimalizálatlan szutyok egybõl tovább állok :\

holnap béta?😊 és? kezdõdik a foci eb, jó idõ lesz, vége a hétnek, nem kell dolgozni, ki lehet ülni sörözni, lehet menni vízpartra😊

TDC Geronimo
Mondjuk Kata megjelenése a topikban mindig flamet vált ki ez tmár megfigyeltem <#hehe>

Inkább remegjünk együtt, mert holnap beta \o/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Miért, te valami "celeb" vagy itt, vagy mi?<#hamm>
Omlás
Mondjuk én nem bánom ha olcsóbb lesz már megvettem kivan pengetve az ára csak a startot várom 😄 ami kitudj mikor lesz <#idiota>

Unknow
Lesznek..sõt...már most kipróbálhatod pl a tournament rendszert ha jól olvastam.
Chai
Biztosra veheted, hogy lesznek versenyek.

Remélem azért ebben a játékban idõvel lesznek versenyek, nyilván nem olyat várok mint starcraft 2 ben , de azért néhány pénzes versenyt megnéznék 😛

Unknow
Legutóbbi bétánál 10 Eurót csaptak le belõle, most is lesz ilyen, hogy a frissen beszippantott gyámoltalan lelkeket elvigye magával a GW2.
Omlás
Leárazás ? 😊 annak a legkisebb a valószínûsége szerintem inkább fel 😄

Jaaa, én meg itt jótékonykodni akarok.