Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
18 órára be van idõzítve egy poszt amiben le lesz írva többek között a Variance Guild Team Speak 3 szerver elérhetõsége.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Veni, vidi, vici

Omlás
Megjelenés után ne legyen ott és a jelenség se legyen tapasztalható :] az a lényeg 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TDC Geronimo
Naja

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Unknow
Amíg nem lesz teljesen optimalizálva, addig ott is marad. Nincs ezen semmi meglepõ 😛
TDC Geronimo
sajna mostani BWEin is ott van known issuek között 😞

Hardware Compatibility
We are currently optimizing Guild Wars 2, making ongoing improvements to the game’s frame rate. Presently, the game is CPU-bound on most high-end systems, so lowering graphics settings or upgrading your video card may not have a large impact on performance.

Mondjuk mondták, hogy javult már elõzõhöz képest, majd meglátjuk.

TDC Geronimo
jézusom 😄

😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Omlás
😄 <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Zomil
Látom megy már a remegés 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Ez örök klasszikus 😄 Eljátsszuk mindig :y

Omlás
Ami késik nem múlik .. <#banplz>

BEAST
Addig jó amíg nem TS-en kiabálja ezt. :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Omlás
<#idiota> rá kattantál rendesen a témára :] mondjuk valamilyen szinten meg is értem ;]

TDC Geronimo
T- 8 óra

ütütüt

Zomil
Ez is nagyon fasza, de nem erre gondolt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Akinek nincs hova mennie, vagy csak TS szerverre van szüksége:

19:00-tól a ts.reddawn.hu címen talál majd egy Guild Wars 2 szobát. Password: GW2

Mindenkit szeretettel várunk, külön álló csoportok meg kapnak saját szobát a béta idejére.
Unknow
Izgalmas lenne a játék 😊

Minden questet megcsinálsz a falnál, és úgy döntesz elmész máshova questelni -> Ahogy kiteszed a lábadat, deszertörnek nyílvánítanak -> Kinyírnak -> Game Over 😄

Élet a fal mellett 😄
Kata
Nem-nem!

[/cserf][/fülünyúl]

Running
Aha...

Kata
Mint a Tûz és jég dalában? 😛

[/cserf][/fülünyúl]

sorry a dupla posztert, viszont 13,6GB a jatek eddig mivel a 15GB folottiek a regi GW2.exet hasznaljak. Azota van egy uj GW2Setup.exe ami egy rendes install es ezzel csak 13.6GB jelenleg.

Veni, vidi, vici

eddig ujabb updatek erkeztek, nemtom lesz e meg, viszont szedhetitek majd reggel 😊

Veni, vidi, vici

Így van. Kéne éjjeli õrség, mifene. 😊
Kis eve feeling.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

s0n1c
Pedig érdekes lenne a primetime miatt <#hehe>
28-án megjelenés van, elõtte kell legyen. 😛

Kár hogy WvW nem lehet US-EU közt. 😞

Hja vaze. Annyian voltunk mint az oroszok.
Stressz teszten már unatkoztam úgy aláztunk mindenkit. 😞

Whiteside se rossz, 4-2. Majd megy a magyar lovasság oszt jó lesz.

TDC Geronimo
WvW update új blogpost

Van benne stat is az elõzõ BWErõl. Szerverünk 6 win 0 loss 😄

TDC Geronimo
szerintem esélyes a hónap végén 29én egy, mivel ez a mostani késett a szerverbõvítés miatt. Persze gondolom függ a "feedback"-tõl is, ahogy õk fogalmaznak mindig :p

Igen így pontos, legalább egy még lesz, de azért kicsit biztató.

Kérdés, hogy elszólás volt, vagy sem.
És az is kérdés, hogy mikor lesz? 😊

SZEG007
Nem még egyet, hanem legalább még egyet terveznek, ergo lehet hogy több is lesz😊

BEAST
Ne remegj. -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Ma is már volt vagy 3 update. Ezek lassan óránként dobnak ki új buildet 😊

TDC Geronimo

ty!
Hja. Mai napig csodálkozom, elvileg neked leginkább GPU elõnyöd van mindössze... mégis, míg nekem ment 8 fps körül WvW-ben addig neked egész jól.

Nem maradtál le semmirõl, szokásos flame, meg hülyeségek. Ami értelmes téma volt az a szerver választás, illetve néhány link pl hogy még egy béta hétvégét terveznek az e hetin felül.

200új hsz... mirõl volt szó?
Athlon x4 nem olyan rossz azért, majdnem olyan erõs mint az processzorom, ha már 4 magos akkor már jó egy processzor manapság is.
Nvidia kártyád van állítólag azokon jobban fut jelenleg a GW2.
Beszólogatni meg nem kellene, még találkozhatunk sPvP-ben 😊

SZEG007
8 giga memoria árábol már kapsz normális futocipöt, egy jobb videokártya árábol meg már egész garniturát vehetsz😊

Jah, köszi.

Zomil
de a cipö drága 😄

donatus13: bannerban utolos link 😊

Running
Szerintem akinek szar gépe van, az vegyen másikat, amin jól fog futni, ha nincs rá pénze, akkor keressen más hobbit. Pl futás, ahhoz csak egy cipõ kell.

Holnap nem tudni körülbelül itteni idõ szerint mikor startol a béta?

Amúgy szerintem felesleges erõmû vitát tartani, megvárjuk mit javítottak rajta, most lesz majd ezután még egy weekend ahol valószínûleg a véglegeshez közeli állapot lesz , majd ott érdemes már komolyabb következtetéseket levonni, de biztos vagyok benne ,hogy minden ilyesmi gondot orvosolnak majd, de szerintem még csak most kezdtek optimizálással komolyan foglalkozni vagy legalábbis BWE 1 után.

Unknow
Most írtam,hogy erõsen középkategóriás gépem van:

Athlon II X4 635 2,9 ghz (ez egy mai szemmel gyenge processzor) + 8 Giga ram + GTS 450.

Tanulj meg olvasni, ha az angol nem megy, legalább a magyar menjen 😛
Nem volt játszhatatlan, szóval se mondtam, csak voltak akadások, fõleg tömegben, sPvP kifejezetten jól futott toltam pár órát és effekt hegyek közepette videó rögzítés közben is megvolt a 30 FPS, továbbra is full grafikán.

Felbontás 1680x1050.
Unknow ne magadból indulj ki most az egyszer, nem mindenkinek van top gépe. CPU iszonyat sokat számított egy Core i5 alatt nagyon jól futott a játék.

Maradjunk annyiban voltak gondok az optimalizáció terén, de ezt elõre meg is mondták. Majd mostani bétán talán kiderül, elvileg sokat kell javulnia.

Unknow
Részemrõl 1080p -ben játszottam. Szóval annyira nem volt vészes már most se az optimalizálás. Tény ami tény, hogy nem jó, de a játszhatatlantól rendkívül messze volt.