Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Ja...akkor viszont nem értem mit akar most megnézni. Mármint, ha tetszett neki a játék és stb, 2500Ft- ot kerítsen, rendelje elõ amazonon, és mehet bétázni.

Amúgy kíváncsi vagyok, a mostani béta után mekkora leárazások lesznek. Tuti lesz majd valami komolyabb is most, hogy ennyi embert beengedtek.
Én már megosztottam vele utóbbi bétán amúgy,bennt volt és játszott.

★ 汤姆 李

Aki egy nõi név látványától izgalomba jön, annak köze sincs se a focihoz, se a sörhöz... ;D

Running
istantbann<#eplus2>

Unknow
Vagy megjelenik a játék és közli,hogy nem tudja megvegye -e mivel eddig nem tudta kipróbálni, és megint jön a "nem adná valaki kölcsön az accountját?" rész 😛
Running
Kata megjelent és elszabadultak a hormonok...majd a foci meg sör pár hét múlva tompítja a kangörcsöt.
Majd a kövi bétára bejut, lehet oda már annyi kulcsot osztanak, hogy boldog boldogtalan kap...

Unknow
Szerintem lassan már a Variance megdobhatná egy tiszteletbeli példánnyal mint a legkitartóbb GW 2 rajongó. Esküszöm nem sajnálnám tõle 😊
Mivan gyerekek megvan a release date? vagy mi ez a nagy szómenés? 😊 60 unread post today 😊

BDO: Jordine

Nekem az egészben az tetszett, hogy tragikomikusan fogta fel, élte meg ezt a vesszõfutást. Ha másért nem, hát ezért kéne szerezni neki egy béta kulcsot. 😄

Unknow
Hónapok óta nem tudja megoldani, és azóta próbál bejutni egy bétára.

A pre-orderes amazonos béta nem jó neki , mert 3 rugót nem tud kidobni most rá, béta kulcsot nem tudott szerezni, az account amit kapott nem volt béta jogosult és haverjai sincsenek akiktõl kölcsön tudna kérni egyet mivel most költözött (lásd lentebbi postom) és nem ismer senkit.

Azért nem semmi figura XD / Az se semmi,hogy ennyi mindent tudok róla egy fórum alapján. <#guluszem1>
Running
NEM minden az én hibám, csak valahogy mindig a tûz közelében vagyok. <#hehe>

Running
Az élet nehéz... megoldja, szerintem.

Komolyan mondom gyûjtést szervezek szerencsétlen srácnak, annyira megsajnáltam itt az elmúlt hónapokban. Elvileg álhatatosan vadászta a béta kulcsot is, de nem tudom, hogy az ügyetlensége vagy csak a balszerencséje révén, de mindig lemaradt róla.

Miért ? én nagyon szeretem a support kasztokat és nagyon jó lenne most is monkozni, nekem hiányzik, a flémnek szerintem kevés köze van a kasztokhoz. Egyébként lehetne flémelni most akkor azért mert miért nincsen😄

Unknow
Biztos a szomszádokkal haverkodik, hátha van valamelyiknek GW2 accountja amit megosztana <#eplus2>
Omlás
Így is lesz itt még flame nagyon valószínû ... de ne legyen igazam 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

DummyBoy
Az hogy nincs tele a topik 3-400 oldalnyi flémmel, az leginkább annak köszönhetõ, hogy egy teljesen más struktúrájú játék mint a megszokottak ...

Ha lenne healer meg tank minimum 50 oldalnyi "mekkoraszarmárez-mérnincsbennetargetoftargetoftarget" hisztit simán törölt volna már Tomy Lee 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valamint így lényegesen kevesebb dolgot lehet direkt felfújni 😊 Kevés olyan dolog van amibe igazán bele lehetne kötni xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szerkesztést én sem tudom miért nem lehet alapnak tenni de hát ez van , valamibõl fent kell tartani ezt az oldalt is.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Unknow
Na jah, azért ennyi idõ után betehetnék alapra a szerkesztést, ha a törlést nem is. VIP csomagba mehet a logó mérete meg fejlécnek a színe, az jogos.

Viszont kicsi szívem örülne pl (nem az elõzõek miatt) egy ignore funkciónak.
Smithwarden
Chris-nel a pont. +1

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

@Unknow
Azóta leesett. Még tán az elsõk közt volt nekem olyanom amíg BFeztem.

@Chris:
Én öregszem, elismerem, emlékszem is a régi balhékra (én is benne voltam párban), de jelen helyzetben maga a helyzet volt visszás. 😊
Egyébként igazad van, normál esetben jól elvagyunk.

@Beast:
Mondjuk legalább olcsó, amolyan jelképes.
De mondjuk a 4 perc szerkeszthetõség nem nagy etwas manapság, ez is tény. A galéria nagyobb poén.

@Running:
gíggye == guildje? Mert akkor értem.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

BEAST
Az a lényeg, mint már több esetben is kiderült, hogy a te hibád volt! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Nem értem mit pörögtök, beírta hova megy, én meg írtam, biztos ott a gíggye, amit el is találtam. Aztán az unnó kiütötte a hsz-em, ezen megsértõdtem és elmentem kicsit dolgozni...itt meg hajcsúroztok a nemtommin. Állat.

BEAST
Bár igazán kitalálhatnának már valami új vip csomagot, mert többek közt a postok szerkesztése szerintem alap dolog. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Veszekedés? Tizenmittudoménhány éve járok sg-re, de ilyen normális, korrekt mederben zajló, építõ jellegû, pro-kontra vitákat és ilyen kevés flémet tartalmazó, pörgõ topikot, tizenmittudoménhány éve nem láttam az sg-n.

Ja rémlik valami.
Igazad lehet. Jó rég volt az már. 😊

@Beast:
😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Unknow
Yup, csak azzal lehet megcsinálni. Jó dolog a VIP cucc 😛
Kata
antipatikus, nem unszimpatikus

A leírtakkal nem értek egyet, nem kellett belelátni semmibe semmit. Azonnal elindult a gyökérkedés, ennyi, felesleges kimenteni a haverjaidat.

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
Nem igazán éreztem a bandwagon hatást az alábbiaknál. Gyorsan átterelõdött a téma másra, amit Nephin jól kezelt. 😊 Azóta már csak az a téma, hogy pontosan mi volt ez az egész. 😄

Csak VIP tagsággal lehet (tudtommal)

Viszont. Hol lehet kommentet szerkeszteni? Ez eddig elkerülte a figyelmem.

Lépjünk túl ezen és maradjunk a játéknál 😉 szerintem community téma lezárva, esetleg annyit szívesen elvállalok ha van rá igény, egy google táblázatba össze dobni ki hova megy és akkor össze tud verõdni mindenki akivel akar.

Nem igazán értem ezt a királyi többest, sem az éles reakciót.
Ki tudja hány emberbõl egy írt csak egy nagyon gyenge, gondolom poénnak szánt, általános micsodát, de még a stílusból is lehet érezni, hogy fiatal. Az összes többi meg általános mindenféle volt.

Hogy én se maradjak ki:
Mondjuk én is morcos vagyok, mert múltkor akár 5 percet is eltöltöttem azzal hogy kibányásszam neked az elmúlt hetek történéseit, oszt meg se köszönted. vagy csak nem láttam.
Meg is mondalak anyunak.

@All:
Eh. Ez egy community. Miért nem lehet simán úgy viselkedni?

@Beast:
No de azért 'jump the bandwagon' mentalitás is gáz azért... Vagy az számít hogy ki dobta az elsõ követ?

Unknow
Abból amilyen stílusban írogatsz ide és kezelsz másokat azért te is elgondolkodhatnál,hogy az emberek miért kerülik a magyarokat és miért nem kérnek belõled néha.

Egy ideig hiheted azt ,hogy azért vagy unszimpatikus mindenkinek mert nõbõl vagy, de pl nekem most teljesen más okból kerültél a "kerüljük el" kosárba.

------

Kata ma 13:52 privát galéria válasz #41914|

Aki direkt azt akarja a kommentekbe látni, hogy bántják, azt is fogja látni. Ahol kötekedést keresünk ott találunk hm?

Na mindegy, részemrõl ignore
Kata
Akkor az a rész visszavonva. Mea culpa.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Jól van, mindenki higgadjon le, nem történt semmi katasztrofális. Megyek, úgyhogy visszatérhet "nyugalmas" medrébe a topik, lehet tovább veszekedni ki az erõsebb és az okosabb. De azért olvassátok néha végig miket írtok, aztán nem kell annyira csodálkozni, ha az ember inkább kerüli a magyar társaságot online játékokban.
És igen, ahogy néhány embernek azonnal evidens volt, nem egyedül leszek ott, és azért írtam le, ha valakinek kedve van hozzánk csapódni, akkor tudja hol talál. Ennyi.

[/cserf][/fülünyúl]

"tetszel nekem, meghúzom a hajad" sztem össze is foglaltad a lényeget😊 <#eljen>

Unknow
Nem a házigazda törölte ki a kommentemet hanem én.A kommentem pedig ez volt:

"Biztos azért megy oda mert a németet preferálja az anglish helyett."

-> Aztán kitöröltem, hogy Running mondhassa el, mivel el loptam a mondanivalóját.
BEAST
Ez az internet egyik nagy hátránya. Itt nehezebb megoldani a "tetszel nekem, meghúzom a hajad" szintû megnyilvánulásokat, ezért próbálkoznak egyesek szöveges formában kiadni legmélyebb érzéseiket.

Amúgy csak egy ember piszkálta amire õ válaszolt, minden más post csak ezekre reagált.

Kata
Ja, ez ilyen hobby itt sg-n. 😄 Én nem írhatok le semmit, mert egybõl offenzíva van és hú meg há. Ha más írná, le se szarnák. Van ez így. Ráadásul pont az oktat ki, akinek lentebb a házigazda volt kénytelen a hsz-ét eltávolítani. Érdekes dolgok ezek. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kinek mi, én pve t végig csinálom és utána elrakom a gammát 😊 pvp ben biztos sokkal jobb egy jó magyar csapat ahol mindenki könnyen megérti egymást, de eddigi tapasztalataim alapján a pve-ben külföldi guildekben valahogy jobban boldogultam, így most is ezt akarom csinálni.

Unknow
Mert? Ha neki nem szimpatikus az itteni mentalitás és az itteni emberek hát hadd kerülje el õket.

Beírta azt is ,hogy melyik szerverre megy, biztos vannak még akik egy véleményen vannak vele, és majd azok ráírnak és együtt játszanak elkülönülve az itteniektõl/magyar communitytõl. Ez az õ dolguk.
Nézem itt az embereket, elvben mindenki 18+, sokan 30+...
A kommentek többsége az elmúlt 45 percben a 12-es átlagot se igen üti meg.

És mindez azért, mert Kata má' megint idetévedt õt meg jópofa cukkolni?

hihetetlen,h még mennyien tartanak ezen a dedós szinten,h "oda nem megyek, ahova a magyarok mennek". nem is tudom,h sírjak, nevessek, vagy elnézõen csak mosolyogjak😊 utóbbi kettõ a sanszosabb😊

hozzáteszem, engem nem érdekel igazából,h itt a nagy tömeg merre megy, mert úgyis ott fogok kikötni, ahova a régi nagy WAR-os guildek mennek😊

Unknow
Nekünk? Én szerintem nem szóltam be neked, és aláírom, hogy nem értem miért pörögtek rá ennyire a dologra, és miért ugrottak neked.

Viszont az "anyád is ott játszik" helyett kitalálhatná bárminemû sértést. Az anyázás (mert az volt), az szerintem egy kicsit több már mint a fórumos csipkelõdés.

Nem kell rögtön kiakadni ennyire ha valaki beszól. Voltak itt már viták , eddig is meg lehetett ezt oldani egymás felmenõinek szidása nélkül oldalni.

Nem mondom,hogy nincs igazad, mert az volt, csak azért nem kell túl reagálni a dolgot 😛
Kata
Nem volt anyázás sehol. A beszólogatásokat is lehetne mellõzni. Vagy nektek lehet? <#fejvakaras>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
bingo!
Sajnos nagyon rosszak a tapasztalataim e téren.

[/cserf][/fülünyúl]

Unknow
Azért az anyázást mellõzni kéne ,még akkor is ha sértõ volt számodra amit mondott...