Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy kíváncsi vagyok, a mostani béta után mekkora leárazások lesznek. Tuti lesz majd valami komolyabb is most, hogy ennyi embert beengedtek.
★ 汤姆 李
Majd a kövi bétára bejut, lehet oda már annyi kulcsot osztanak, hogy boldog boldogtalan kap...
BDO: Jordine
A pre-orderes amazonos béta nem jó neki , mert 3 rugót nem tud kidobni most rá, béta kulcsot nem tudott szerezni, az account amit kapott nem volt béta jogosult és haverjai sincsenek akiktõl kölcsön tudna kérni egyet mivel most költözött (lásd lentebbi postom) és nem ismer senkit.
Azért nem semmi figura XD / Az se semmi,hogy ennyi mindent tudok róla egy fórum alapján. <#guluszem1>#guluszem1>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ha lenne healer meg tank minimum 50 oldalnyi "mekkoraszarmárez-mérnincsbennetargetoftargetoftarget" hisztit simán törölt volna már Tomy Lee 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Viszont kicsi szívem örülne pl (nem az elõzõek miatt) egy ignore funkciónak.
Azóta leesett. Még tán az elsõk közt volt nekem olyanom amíg BFeztem.
@Chris:
Én öregszem, elismerem, emlékszem is a régi balhékra (én is benne voltam párban), de jelen helyzetben maga a helyzet volt visszás. 😊
Egyébként igazad van, normál esetben jól elvagyunk.
@Beast:
Mondjuk legalább olcsó, amolyan jelképes.
De mondjuk a 4 perc szerkeszthetõség nem nagy etwas manapság, ez is tény. A galéria nagyobb poén.
@Running:
gíggye == guildje? Mert akkor értem.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Igazad lehet. Jó rég volt az már. 😊
@Beast:
😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A leírtakkal nem értek egyet, nem kellett belelátni semmibe semmit. Azonnal elindult a gyökérkedés, ennyi, felesleges kimenteni a haverjaidat.
[/cserf][/fülünyúl]
Ki tudja hány emberbõl egy írt csak egy nagyon gyenge, gondolom poénnak szánt, általános micsodát, de még a stílusból is lehet érezni, hogy fiatal. Az összes többi meg általános mindenféle volt.
Mondjuk én is morcos vagyok, mert múltkor akár 5 percet is eltöltöttem azzal hogy kibányásszam neked az elmúlt hetek történéseit, oszt meg se köszönted. vagy csak nem láttam.
Meg is mondalak anyunak.
@All:
Eh. Ez egy community. Miért nem lehet simán úgy viselkedni?
@Beast:
No de azért 'jump the bandwagon' mentalitás is gáz azért... Vagy az számít hogy ki dobta az elsõ követ?
Egy ideig hiheted azt ,hogy azért vagy unszimpatikus mindenkinek mert nõbõl vagy, de pl nekem most teljesen más okból kerültél a "kerüljük el" kosárba.
------
Kata ma 13:52 privát galéria válasz #41914|
Aki direkt azt akarja a kommentekbe látni, hogy bántják, azt is fogja látni. Ahol kötekedést keresünk ott találunk hm?
Na mindegy, részemrõl ignore
És igen, ahogy néhány embernek azonnal evidens volt, nem egyedül leszek ott, és azért írtam le, ha valakinek kedve van hozzánk csapódni, akkor tudja hol talál. Ennyi.
[/cserf][/fülünyúl]
"Biztos azért megy oda mert a németet preferálja az anglish helyett."
-> Aztán kitöröltem, hogy Running mondhassa el, mivel el loptam a mondanivalóját.
Amúgy csak egy ember piszkálta amire õ válaszolt, minden más post csak ezekre reagált.
[/cserf][/fülünyúl]
Beírta azt is ,hogy melyik szerverre megy, biztos vannak még akik egy véleményen vannak vele, és majd azok ráírnak és együtt játszanak elkülönülve az itteniektõl/magyar communitytõl. Ez az õ dolguk.
A kommentek többsége az elmúlt 45 percben a 12-es átlagot se igen üti meg.
És mindez azért, mert Kata má' megint idetévedt õt meg jópofa cukkolni?
hozzáteszem, engem nem érdekel igazából,h itt a nagy tömeg merre megy, mert úgyis ott fogok kikötni, ahova a régi nagy WAR-os guildek mennek😊
Viszont az "anyád is ott játszik" helyett kitalálhatná bárminemû sértést. Az anyázás (mert az volt), az szerintem egy kicsit több már mint a fórumos csipkelõdés.
Nem kell rögtön kiakadni ennyire ha valaki beszól. Voltak itt már viták , eddig is meg lehetett ezt oldani egymás felmenõinek szidása nélkül oldalni.
Nem mondom,hogy nincs igazad, mert az volt, csak azért nem kell túl reagálni a dolgot 😛
[/cserf][/fülünyúl]