Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt azon van a hangsúly,hogy legyen konzolra is ha nekem a konzolos haverokkal támad kedvem egy társaságba lenni akkor ott lennék pl.
Sógorom is only konzol GW az elsõ mmo ami tetszik neki az elsõ alkalom,hogy együtt rpg-zhessünk..
★ 汤姆 李
A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.<#banplz>#banplz>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[/cserf][/fülünyúl]
Veni, vidi, vici
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Veni, vidi, vici
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
[/cserf][/fülünyúl]
Nem nagy ördöngõsség megcsinálni, bár szerintem a Final Fantasyn kívül erre semelyik másik MMO nem alkalmas. Az nem volt olyan szörnyû.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
The gods have disconnected you ...
[/cserf][/fülünyúl]
★ 汤姆 李
Jó tudom csak álom de ezt a játékot valahogy még mindig el tudom képzelni konzolon is..
★ 汤姆 李
OFF:
Szóval nem mondtam ,hogy az összes egy szar, csupán a hyperthreading egy parasztvakítás, nekem asztalim i5-ös, laptopban volt i7 (Core I7-2670qm) , nyilván asztali sokkal jobb mert nincs csonkítva , laptopban 82 C al ment BF 3 alatt ami szerintem még így is nagyon durva, de volt alkalmam kipróbálni i7 et is asztaliban , 20 k val kerül többe az i5 nél és kb 15-20 % al tudsz többet kihozni teljesítménybe, de továbbra se tudja kihasználni egyiket se nagyon semmi, állítólag photoshop és a after effects képes rá , én ezekkel se tapasztaltam ilyet, de hát biztos professzionális szint mást tud. Lassítást honnét veszem ? maga a hyperthreading +4 logikai szálat ad a fizikai 4 alapmaghoz , de a logikai szálak kezelését ugyan így a fizikai magok végzik így a teljesítménybõl képes vissza venni, másrészt eddig amiket olvastam róla, játékok egyenlõre nem képesek folyamat bontást végezni már pedig ehez a programkódnak is alkalmasnak kell lennie mert ha jól tudom a hyperthreading mûködéséhez szükség van arra ,hogy a logikai szálakra hivatkozzunk.
no offense , ezt csak az eddigi tapasztalatok alapján írtam ,szóval nem veled akarok kötekedni, de ha találsz bármilyen cikket a témával kapcsolatban,vagy ha tévedtem írd le nyugodtan és küld el privbe mert nagyon szeretem a témát és ezzel is foglalkozom😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez korrekt es realis. - Kb annyit takar, hogy nem esett 20-30 ala az fps, sok emberrel es effekttel sem.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha nem tünt fel, h mostmár csak azért basztatják a srácot, mert vérszemet kapva mindenkit átlagmagyarozik és szorakoztatja a többieket akkor nálad komoly problémák vannak 😊
De komolyan mostmár kiváncsi vagyok hány éves vagy...
"60+/60+ melett zero laggom volt es nemvolt semilyen szaggatas max grafikan 1920*1024-es felbontasban ugy, hogy kozben ment az efeket parade mind2 oldalrol. "
Valami high beállítás kis élsimítással,vsync on,többi effect rád van bízva.Fraps,beállítod movie-ban azaz átírod 29-et 40fps-re arra ráteszed,mellette lock framerate.
Ha az úgy hozni fogja az fps-t akkor bebizonyítottad állításod😊
★ 汤姆 李
Egyébként a "magyar mentalitás" mint negatív jelzõ, pont az ilyen emberekre vonatkozik mint te. Rossz hírem van Mr.Deckard, maga is replikáns.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."