Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És errõl hol volt szó,hogy "összekapcsolják"?
Itt azon van a hangsúly,hogy legyen konzolra is ha nekem a konzolos haverokkal támad kedvem egy társaságba lenni akkor ott lennék pl.
Sógorom is only konzol GW az elsõ mmo ami tetszik neki az elsõ alkalom,hogy együtt rpg-zhessünk..

★ 汤姆 李

LeWyTy
Akkor már vegyük komolyan
A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kata
Most miért? Utána tv gyárat nyitnék, lenne piacom a sok, frusztrációtól feldühödött konzolosból, akik a kontrollert belevágják mérgükben az LCD tv-be. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Szerintem a két tábort pont a "hendkikep" miatt különválasztanák mert szerintem itt esélytelen lenne egy pc vs konzol.

Amugy meg konnyu volt eszrevenni ki mivel tolta ott, mivel kontrolerel lassaban fordultak az emberek mint bill+eger. Melette amugy egy egesz kellemes kis pofas game 😄

Veni, vidi, vici

Ha külön szervereken játszanak akkor aztán nekem tök mindegy.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

LeWyTy
Konzolra ne csináljanak meg olyan játékokat amik nem valók konzolra. Az egeres stratégia játkoktól is falra lehet mászni... hogy lehet azzal konzolon játszani. De bocsi OFF

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Pont ezt kezdtem írni<#nevetes1>

DC universben kontroller userek altalaban kikaptak (PC-n) mert kombozasra ephogy jobb volt, viszont nemtudtak olyan gyorsan fordulni illetve mozogni meg skillezni mint aki billentyuzet+eger kombot hasznalt. Melette meg 2 kulon jatek lett igy PC es PS3 kulon ha meg osszevonnak oket az meg csak a jatek rovasara menne iranyitas szempontjabol. Mert vagy a billentyuzet+eger kerulne hatterbe vagy a konroller, etert inkabb ne is eroltessek.

Veni, vidi, vici

LeWyTy
Kapcsold már ösze normálisan a pc-s és a konzolos játékosokat.

a nem létezõ isten óvjon minket a konzolosoktól...
Mit bas@nak el Levi kifejtenéd?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

<#eljen>

Kata
Erõltetetten hangzik. De nem baj, legalább aki konzolozna, hendikeppel menne, simán le lehetne verni. 😛 Legalábbis szerintem egy pvp-n elég gyér eséllyel indulna aki konzol kontrollerrel próbálkozna.

[/cserf][/fülünyúl]

LeWyTy
Azzal csak elbasznák. Ez nem DC universe<#idiota>

Unknow
Simán megoldható a dolog. 4 skill 4 gombra bindelve, másik négy meg mondjuk R2 + 4 gombra bindelve és még mindig maradt egy csomó lehetõség.

Nem nagy ördöngõsség megcsinálni, bár szerintem a Final Fantasyn kívül erre semelyik másik MMO nem alkalmas. Az nem volt olyan szörnyû.
frango
Konzol kontrollerén kb. 40 gombkiosztást tudsz csinálni kényelmesen😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Ahet

The gods have disconnected you ...

Kata
Hol van annyi gomb egy konzol irányítóján, mint amennyit itt használunk? Supermario verziót szeretnél a gw2-bõl? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Full DX11+Tessellation+Real time reflection/particles olcsóért hmmhm

Igazából megvalósítható lenne most is akár egy ps3 ra, és akár egy köv xboxra/ps re is, csak fene tudja mekkora az érdeklõdés konzolon az ilyesmi iránt, meg ,hogy hogyan tudnák megoldani a portolást 😊

Mekkora mûsor lenne már amúgy ha kiadnák Next-Gen konzolra is GW2-t😊
Jó tudom csak álom de ezt a játékot valahogy még mindig el tudom képzelni konzolon is..

OFF:
Szóval nem mondtam ,hogy az összes egy szar, csupán a hyperthreading egy parasztvakítás, nekem asztalim i5-ös, laptopban volt i7 (Core I7-2670qm) , nyilván asztali sokkal jobb mert nincs csonkítva , laptopban 82 C al ment BF 3 alatt ami szerintem még így is nagyon durva, de volt alkalmam kipróbálni i7 et is asztaliban , 20 k val kerül többe az i5 nél és kb 15-20 % al tudsz többet kihozni teljesítménybe, de továbbra se tudja kihasználni egyiket se nagyon semmi, állítólag photoshop és a after effects képes rá , én ezekkel se tapasztaltam ilyet, de hát biztos professzionális szint mást tud. Lassítást honnét veszem ? maga a hyperthreading +4 logikai szálat ad a fizikai 4 alapmaghoz , de a logikai szálak kezelését ugyan így a fizikai magok végzik így a teljesítménybõl képes vissza venni, másrészt eddig amiket olvastam róla, játékok egyenlõre nem képesek folyamat bontást végezni már pedig ehez a programkódnak is alkalmasnak kell lennie mert ha jól tudom a hyperthreading mûködéséhez szükség van arra ,hogy a logikai szálakra hivatkozzunk.

no offense , ezt csak az eddigi tapasztalatok alapján írtam ,szóval nem veled akarok kötekedni, de ha találsz bármilyen cikket a témával kapcsolatban,vagy ha tévedtem írd le nyugodtan és küld el privbe mert nagyon szeretem a témát és ezzel is foglalkozom😊

Queue idõzítõs / állíthatós kéne legyen, mert én pl használom. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

frango
Az mondjuk tényleg elég nagy hülyeség. Gondolom majd kiszedik.

Zomil
Nekem egyetlen bajom, h a skilleket berakja queue-ra és ezért néha valamit nem ugy nyom el ahogy én szeretném.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

frango
Meg sPVP közbe azon gondolkodtam, hogy egész jó a hit detection és a néha megakasztó lag spikeoktól eltekintve milyen simán megy az egész. A játék nagyon jól regisztrálja a történéseket. Egész jó kis fpst is ki lehetne hozni ebbõl. Valami Quake/GW hibridet.😊

TDC Geronimo
Na pont errõl beszélek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Smithwarden
Chris nem is irt erteket (foleg nem 60+ -t mindig), csak hogy siman futott minden esetben a game.
Ez korrekt es realis. - Kb annyit takar, hogy nem esett 20-30 ala az fps, sok emberrel es effekttel sem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Zomil
Igazábol amikor diavetitést tapasztaltam még akkor is egész jo ütembe nyomodtak el mindig a skilljeim, szoval ezt elég jol megcsinálták 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

frango
Én folyamatosan néztem az fps-t, hõfokot, vga/proc használatot és meg is lepõdtem, hogy WvW-ben olyan 15-20 fps között milyen jól játszható volt. Persze nem egy 60fps, de rosszabbra számítottam ilyen alacsony fps szám mellett. Fps szempontól az optimalizálás már nagyon jó szerintem. Nem sok mmorpg játék van ami, több képkocka/mp-el tudna megjeleníteni ennyi karaktert.

Csak én le se szarom a számokat, pontosabban csupán egy szám érdekel, mégpedig, hogy 100%-ig kielégítõen fusson. Úgy futott, legyen az 29 fps vagy 30,15 fps.

TDC Geronimo
De te se nézted frapsel, mint ahogy az se, aki azt állítja tökéletesen futott. Mint mondtam ez az engine olyan, hogy 20 fpsnél se nagyon venni észre, hogy akadna. Nagy tömegnél 30 fps itt senkinek se volt...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bar nem ide tartozik de 30 elmultam ennyit mondhatok😊 Amugy kajak ha neked nem eik le, h tok komolyan mondjak azt amit mondanak, akkor en meg teged nem ertelek meg, szepen megfogalmaztad azt, h te gyere ki jobban a dologbol, de ettol meg ez nem valtozik na😊
Most akkor nekem is rá kellene ugranom a szándékosan poénból húzó postokra? Ja mégsem, hiszen ezek csak szándékosan poénból húzó postok...

Zomil
Komolyan ember, ennyire nem lehetsz buta...és még te itélsz meg másokat...fájdalmas 😄
Ha nem tünt fel, h mostmár csak azért basztatják a srácot, mert vérszemet kapva mindenkit átlagmagyarozik és szorakoztatja a többieket akkor nálad komoly problémák vannak 😊
De komolyan mostmár kiváncsi vagyok hány éves vagy...

Running
Ha elárulnám, meg kéne hogy öljelek!<#nevetes1>

Amugy csak kivancsisagbol:te tenyleg azt hiszed, h vannak emberek, akik azert jarnak ide, h csak ugy a nagyvilagba nagyot mondjanak, h elmondhassak magukrol, h igen en sokkal kiralyabb vagyok?? Kajak nemvagom a logikadat..😄
Running
Talán még mázlija is lesz, mert kövi teszten még jobban optimalizálnak. Szóval az állítását linkkel, már nem tudja alátámasztani, hacsak nem dugdos valami rejtett kamos felvételt az akadozó 13 fps-es csatáiról. <#vigyor2>

Running
Áá, csak azt fogadjuk el amit állított: <#hehe>
"60+/60+ melett zero laggom volt es nemvolt semilyen szaggatas max grafikan 1920*1024-es felbontasban ugy, hogy kozben ment az efeket parade mind2 oldalrol. "

Running
Beast, szinte érzem a perzselõ tekinteted, hogy megint mit indítottam útjára. <#hehe>

Látod zomil, pont errol volt szo eddig....Latom te is kb ennyit tudsz, egyszeruen ezt mar tenyleg nem hiszem el, h nem direkt csinalod magad, mert vagy nemtudtad megerteni az eddigi dolgokat, vagy az van amit eloszor mondtam...Vagy olvasd vegig az ehez kapcsolodo hozzaszolasokat, es ertsd meg amirol szo volt, vagy ha nem, akkor legalabb hulyesegeket ne irj mar😊
Következõ bétán csinálj egy pár perces WvW videót azt kész.
Valami high beállítás kis élsimítással,vsync on,többi effect rád van bízva.Fraps,beállítod movie-ban azaz átírod 29-et 40fps-re arra ráteszed,mellette lock framerate.
Ha az úgy hozni fogja az fps-t akkor bebizonyítottad állításod😊

Unknow
Na és? A franciákat is utálják a legtöbb helyen... te meg ilyen kis pukkancs vagy aki azt hiszi marha sokat látott, de igazából lövése sincs a dolgokról.

Egyébként a "magyar mentalitás" mint negatív jelzõ, pont az ilyen emberekre vonatkozik mint te. Rossz hírem van Mr.Deckard, maga is replikáns.
<#eljen>

Zomil
Továbbra se kaptunk screenshot-ot, tipikus magyar mentalitast kepviseled mint az atlag magyar, hogy még bizonyitani se tudsz.

Gondolj bele, h akkor mi h szakadhatunk, amikor vki azon szakad ha nincsen igaza..😄😄 Na de szerintem eleg volt ebbol a temabol ezt biztosan erzitek ti is😊
BEAST
/yawn

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

persze😊

Running
én már szakadok <#nevetes1>