Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Faki nem ver a viz de "tipikus" magyar modjara viselkedik 😊 , ez meg nem ugratasnak lent szanva es te is tisztaban vagy ezzel csak ot probalod vedeni.
Reszemrol annyit, hogy nem hauzdni jarok ide csak egyeseket zavar, ha nem neki van igaza. Reszemrol lezarom, ezek utan barmilyen provokalas amit arra probaltok hasznalni, hogy ugyan ezt a temat tovabb vigyuk csak nekem fog igazat adni. Lehetsz masvelemenyen nem zavar, de ha akarsz valamit Privi kuldjed, mert igy is tele lett szemetelve mar a forum, akarcsak alatalaban amikor paran az "elite" grp-bol osztjak azt eszt.
Veni, vidi, vici
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
ez egy elcsépelt és értelmetlen klisé, amit nagyon szeretnek egyesek ismételgetni😊
vicces,h ahol eddig jártam, sehol nem utálták a magyarokat, viszont bõven elõfordult,h saját népüket meg igen...
valahogy mindig megmosolyogtatnak az ilyen emberek, akik így próbálják kiemelni magukat,h én bizony nem tipikus magyar/átlag magyar, stb vagyok😊 mégis, akkor mi? ufónauta?😄
Megnéztem és inkább a kiadás után lesz azt tippelik:/
Nekem ezt a dx9-et felejtsék el..
★ 汤姆 李
t0xikus: Ezen most mit lepodsz meg? Magyarok mindig is igy viselkedtek, hogyha valakinek valami jo akkor csal vagy hazudik, de nehogy mar nekem legyen szar inkabb megy a sardobalas. Ha te meg olyan nagy vilagjaro vagy, menjel ki kulfoldre es kerdezd meg oket mi a velemenyuk MO-rol 😊 szerintem nem sok jot hallanal rolunk. Mivel mindenhol szinte utalnak minket, foleg jatekokban.
Veni, vidi, vici
gratulálok😊 látom nem vagy egy világlátott ember😄
Veni, vidi, vici
Pl. a nyugati szélen, a szigeten álló keepnél a realmünk volt olyan hülye, hogy a tavon átúszva, kb. 30-40 ember, a mólókon felkapaszkodva akartak a kapuhoz vonulni. Itt a keep ágyúiból tûzesõ, plusz 40-50 ellenfél várt minket... ismét effektorgia, mészárlás, és az fps még mindig stabil.
2.4Ghz 4 magos procim van 8GB memoriaval es ahogy neztem Chrisnek is hasonlovan kb es neki se volt gondja 😊
Veni, vidi, vici
Hogy definiálod a kész fogalmát egy játék esetén? Számomra nagyon nem triviális. Persze józan ész alapján értem kb, hogy mire gondolsz, de úgyse fognak tudni olyan csomaggal kijönni ami mindenkinek megfelel.
Naiv elképzelés, hogy fizikailag nincs bent se a 2 másik faj se a high level content, gondolom nem is így értetted.
Azokat belsõs/külsõs teszterek (meglepnék ha nem lenne test outsource, egész olcsó megoldás) nézik + a closed beta community.
Én is küldtem sok crash meg bug reportot amúgy. Egy sima flash játékból is fel tudok idõnként írni ennyit. Semmi extra olyan issuet nem láttam a GPU driver reseteléseken, performancen és a crasheken kívül ami miatt nem adhatnák ki adott esetben. (Ok, a kockás alfázás mondjuk már erõsen major / critical issue, de az is kb csak az emberek nem túl sok százalékát érintette.)
Az én kártyám pl 'fill rate limitált', minden játékban a particle szám az ami fejbe verheti a történetet (meg az árnyék).
Számomra a többi probléma nem üti meg a "Ez nem maradhat benne kiadáskor" azaz a blocker kategóriát. Bugok így is lesznek százával.
Természetesen a kötelezõt el kell végezniük még, de nem tartanám reálisnak ha minden zónát BWE-re küldenének élesbe mentel elõtt. 😊
Azt tartanám logikusnak, hogy a mostani feedbackek alapján pl lesz tuning a játék elején, azt megtesztelgetik csak úgy szõrmentén, aztán rátolják az embereiket a maradék contentre míg a játék elejét BWE3-ban úgyis szét fogja játszani a sok ember.
Egyébként BWE3-ban, ha nem lesz sylvari / asura akkor megint a charr kezdõt fogom nyaggatni mert ott kevesen voltak.
@antgecc
Pedig meg lehet. Minden alap dologgal találkozhattál BWE-ben. NEm valószínû hogy LV80-on nyílik egy teljesen új, rejtett layer.
A térkép ugyan nagy, de ez csak variáció a témára. Egyébként nem is olyan nagy. Ha feltételezem, hogy minden fajnak van Queensdale / Ashford méretû kezdõje meg egy 17-25 zónája hasonló méretekben, akkor gyorsan fogy a hely. No nem lesz ez kevés így se, de legyenek túl nagy illúziók.
@Géppara
Mivel hasonló configokon se futott konzisztensen felmerül bennem a kérdés, hogy nincs-e szoftver kompatibilitás is-e a háttérben.
Illetve azt írták, hogy overclock ronthat még a helyzeten. Ez elgondolkodtatott, GPU-Z meg everest azt mondja, hogy 1-2Mhz-el magasabbak az órajeleim mint a gyári pedig nem basztattam. (Nyilván mérési hibatár, de kérdés az engine hogy van belõve, honnan számolja az idõzítést, mifene. Manapság tonna játék frameratehez köt egy csomó gamelogic mûködést.)
Persze ez megint theorycrafting.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
antgecc ma 09:30 privát galéria válasz #42527|
Három faj játszható, azoknak is a kezdõ területe. Nem azért unalmas javarészt, mert maga a játék unalmas... Egyszerûen nem akar senki idõt belefeccölni a kraftolásba,pvpbe,pve-be és normálisan, mert feleslegesnek érzik.
Pl számomra se azért unalmas, mert a játék unalmas, de a játék 70%-val nem is foglalkozok mert rohadtul felesleges. Pedig a kraftolás tetszik, a fejlõdés tetszik és így tovább...
Az se érdekel ha pl.árnyékot ki kell kapcsoljam vagy bármilyen effektet de vsync az elsõ
★ 汤姆 李
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
van egy erõs gyanum, hogy high lvl zonak kesz sincsennek normalisan, 2 faj sincs meg beteve, inkabb jojjon kesobb es figyeljenekra, ne legyen tul sok bwe, mert a nep megunja mire kijon..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Játékból is kis kérdés, azt lehet tudni ,hogy mennyi a limit WvWvW harcoknak mert gondolom azért ilyen 3-4 k ember nem tud egymásnak esni😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Latszik hogy egyre jobb es jobb lesz, hiszen erosen fejlodo es fejlesztett beta meg csak.
Nem zavar ha masnak hihetetlenuberbrutalcsudijol fut nekem pedig nem, csupan rendkivul nehezen hiszem el (gyakorlatilag nem), hogy valakinek full grafon nagy felbontasban VGA hasznalat nelkul 60 ala nem esik az fps-e a nagy harcokban sem, amikor nalam SSD-rol futtatva 4500mhzre huzott i5-ossel 15-20-ra ment le az fps nalam ilyen helyzeteknel.
A ferditeseket, a fals infokat es a nagyot mondasokat nem szeretem, csupan ennyi az egesz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
WvW-ben max grafon csata kozepen 15 vagy 50+ fpssel "meg sem izzadt"? <#kuss>#kuss>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Veni, vidi, vici