Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De attol meg neki van igza😊
mondom én,h megmosolyogtatsz😊

Marslako kepzeld el 😄 Inkabb azt mondanam, hogy nem mertek az arcodba mondani, hogy mennyire utaljak a nepedet 😊 De eljel csak burokban es hidd azt , hogy magyarokat kedvelik. "ez egy elcsépelt és értelmetlen klisé, amit nagyon szeretnek egyesek ismételgetni😊" ez pontosan igaz mind2 oldalra arra is aki birka illetve arra is aki nemszeret birkamodjara viselkedni. Azt nemtagadom, hogy mas orszagokban nincsenek idiotak, mert miert ne lennenek de MO messze magasan jar akarcsak az USA.

Faki nem ver a viz de "tipikus" magyar modjara viselkedik 😊 , ez meg nem ugratasnak lent szanva es te is tisztaban vagy ezzel csak ot probalod vedeni.

Reszemrol annyit, hogy nem hauzdni jarok ide csak egyeseket zavar, ha nem neki van igaza. Reszemrol lezarom, ezek utan barmilyen provokalas amit arra probaltok hasznalni, hogy ugyan ezt a temat tovabb vigyuk csak nekem fog igazat adni. Lehetsz masvelemenyen nem zavar, de ha akarsz valamit Privi kuldjed, mert igy is tele lett szemetelve mar a forum, akarcsak alatalaban amikor paran az "elite" grp-bol osztjak azt eszt.

Veni, vidi, vici

Na FPS játékoknál annyira nem is hasznos opció sõt HC shooter játékosok nem is kapcsolják be szerintem.Én is jobban kedvelem vsync nélkül a lövõldét😊

★ 汤姆 李

Running
<#vigyor>

A titanium vga-kon tényleg jól fut a játék ráadásul ha SSD is van mellette és egy stabil kodek pack-tól mentes OP.rendszer és i5+ processzor.Ilyen PC-vel ki lehet hozni jó teljesítményt de ez ritka mert USER-tõl is függ!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

frango
Én mindig tapasztalok késést. Ezért nem szoktam bekapcsolni soha a vsyncet olyan játékoknál, ahol egérrel irányítok. Pl. COD4-ben, ha bekapcsolom olyan, mintha a magas input lagos(50ms) tévémen játszanék. Most BF3-ban is megnéztem és ott is ugyan ez a helyzet. Pedig nagyon szép sima a kép a vsyncel, de a késéssel nem nagyon éri meg. Verseny játékoknál azért bekapcsolom, mert ott annyira nem zavaró a késés.😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Faki
Ne verjen a víz. Nem tudom hány éves vagy, de ha nem jön le, hogy csak ugrat téged az elég gáz. Fõleg úgy, hogy már tipikus magyraozol.. szánalom.

"szerintem nem sok jot hallanal rolunk" Ezt teljes mertekben alatamasztom en, mint aki eleg sokat volt mar kulfoldon! Amugy annyit meg hozzateszek, h lehet sokan sajat magukbol indulnak ki, h amit irnak, az nem mindig igaz, de van olyan ember is, aki csak tenyt ir be, semmi farokmeret noveles nincsen a hatterben vagy ilyesmi...De hat kinek mi
minden országban vannak idióták, ugyanilyen viselkedés stb.
ez egy elcsépelt és értelmetlen klisé, amit nagyon szeretnek egyesek ismételgetni😊
vicces,h ahol eddig jártam, sehol nem utálták a magyarokat, viszont bõven elõfordult,h saját népüket meg igen...

valahogy mindig megmosolyogtatnak az ilyen emberek, akik így próbálják kiemelni magukat,h én bizony nem tipikus magyar/átlag magyar, stb vagyok😊 mégis, akkor mi? ufónauta?😄

Ja csak senki nem tudja<#idiota>
Megnéztem és inkább a kiadás után lesz azt tippelik:/
Nekem ezt a dx9-et felejtsék el..

Running: Milyen mitoszrol beszelsz te? 😄 Az meg, hogy nemtudsz szoveget ertelmezni nem az en bajom. Ha linket kersz azt kaptal neked SS vagy Video kell nem link.

t0xikus: Ezen most mit lepodsz meg? Magyarok mindig is igy viselkedtek, hogyha valakinek valami jo akkor csal vagy hazudik, de nehogy mar nekem legyen szar inkabb megy a sardobalas. Ha te meg olyan nagy vilagjaro vagy, menjel ki kulfoldre es kerdezd meg oket mi a velemenyuk MO-rol 😊 szerintem nem sok jot hallanal rolunk. Mivel mindenhol szinte utalnak minket, foleg jatekokban.

Veni, vidi, vici

"tipikus magyar mentalitas", " atlag magyar"

gratulálok😊 látom nem vagy egy világlátott ember😄

Running
A link hamis, átverés, bizonyíték nincs, így az ügy zárható. A mítosz elbukott. Köszönöm a figyelmet, mehet tovább.<#nezze>

Az mar szerintem a te bajod 😊 csak sajnalni tudlak teged, hogy azt a tipikus magyar mentalitast kepviseled mint az atlag magyar. 😊 Amugy meg ne linket kerjel, hanem SS-t vagy Videot de a kedvedert adhatok linket is. Konfigot leirhatom de attol meg nekem akadas mentesen megy a game 😊 2.4Ghz Quad - GTX550Ti - 8GB Ram - SSD

Veni, vidi, vici

Running
Szóbeszéd mesebeszéd, linkeket, vagy nem hiszek nektek. <#kuss>

Azt tudja vki, hogy a mesmer destroy clone skilljeinek mekkora a sugaruk? A tooltip csak az 1200-as ranget írja, ami nyilván arra utal, hogy milyen távolról lehet használni? Na de hogy a mind wrack pl. mekkora területen sebez?

Értsd, amit leírtam kb. 60-80 emberre vonatkozott és simán futott.
Pl. a nyugati szélen, a szigeten álló keepnél a realmünk volt olyan hülye, hogy a tavon átúszva, kb. 30-40 ember, a mólókon felkapaszkodva akartak a kapuhoz vonulni. Itt a keep ágyúiból tûzesõ, plusz 40-50 ellenfél várt minket... ismét effektorgia, mészárlás, és az fps még mindig stabil.

SS-t nemtudok adni rola, hogy zokkeno mentesen ment az egesz, mivel sohase voltam a SS vagy videozas hive ez amolyan Epenis hulyeseg. De minek jonnek kamuzni? 😄 De hat tudom, MO-n vagyunk es itt mindig piszkalja a masik csoret, ha valakinek jobb es nincsen problemaja van 😊
2.4Ghz 4 magos procim van 8GB memoriaval es ahogy neztem Chrisnek is hasonlovan kb es neki se volt gondja 😊

Veni, vidi, vici

@Jockey:
Hogy definiálod a kész fogalmát egy játék esetén? Számomra nagyon nem triviális. Persze józan ész alapján értem kb, hogy mire gondolsz, de úgyse fognak tudni olyan csomaggal kijönni ami mindenkinek megfelel.

Naiv elképzelés, hogy fizikailag nincs bent se a 2 másik faj se a high level content, gondolom nem is így értetted.
Azokat belsõs/külsõs teszterek (meglepnék ha nem lenne test outsource, egész olcsó megoldás) nézik + a closed beta community.

Én is küldtem sok crash meg bug reportot amúgy. Egy sima flash játékból is fel tudok idõnként írni ennyit. Semmi extra olyan issuet nem láttam a GPU driver reseteléseken, performancen és a crasheken kívül ami miatt nem adhatnák ki adott esetben. (Ok, a kockás alfázás mondjuk már erõsen major / critical issue, de az is kb csak az emberek nem túl sok százalékát érintette.)
Az én kártyám pl 'fill rate limitált', minden játékban a particle szám az ami fejbe verheti a történetet (meg az árnyék).

Számomra a többi probléma nem üti meg a "Ez nem maradhat benne kiadáskor" azaz a blocker kategóriát. Bugok így is lesznek százával.

Természetesen a kötelezõt el kell végezniük még, de nem tartanám reálisnak ha minden zónát BWE-re küldenének élesbe mentel elõtt. 😊

Azt tartanám logikusnak, hogy a mostani feedbackek alapján pl lesz tuning a játék elején, azt megtesztelgetik csak úgy szõrmentén, aztán rátolják az embereiket a maradék contentre míg a játék elejét BWE3-ban úgyis szét fogja játszani a sok ember.

Egyébként BWE3-ban, ha nem lesz sylvari / asura akkor megint a charr kezdõt fogom nyaggatni mert ott kevesen voltak.

@antgecc
Pedig meg lehet. Minden alap dologgal találkozhattál BWE-ben. NEm valószínû hogy LV80-on nyílik egy teljesen új, rejtett layer.

A térkép ugyan nagy, de ez csak variáció a témára. Egyébként nem is olyan nagy. Ha feltételezem, hogy minden fajnak van Queensdale / Ashford méretû kezdõje meg egy 17-25 zónája hasonló méretekben, akkor gyorsan fogy a hely. No nem lesz ez kevés így se, de legyenek túl nagy illúziók.

@Géppara
Mivel hasonló configokon se futott konzisztensen felmerül bennem a kérdés, hogy nincs-e szoftver kompatibilitás is-e a háttérben.

Illetve azt írták, hogy overclock ronthat még a helyzeten. Ez elgondolkodtatott, GPU-Z meg everest azt mondja, hogy 1-2Mhz-el magasabbak az órajeleim mint a gyári pedig nem basztattam. (Nyilván mérési hibatár, de kérdés az engine hogy van belõve, honnan számolja az idõzítést, mifene. Manapság tonna játék frameratehez köt egy csomó gamelogic mûködést.)
Persze ez megint theorycrafting.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Running
Ezzel én is így vagyok. Inkánn pvp, www mint a többi, mert úgyis törlik a karit, meg nem akarom a küldiket 52x végigcsinálni...

Unknow
Én itt most nem az alap harcokról beszélek 😛 Írtam,hogy nekem is tökéletesen futott WvW-ben. Viszont a 3 szerveres összetûzéseknél 60 emberrel a képernyõn ledöglött 10-15 fps-re.

antgecc ma 09:30 privát galéria válasz #42527|

Három faj játszható, azoknak is a kezdõ területe. Nem azért unalmas javarészt, mert maga a játék unalmas... Egyszerûen nem akar senki idõt belefeccölni a kraftolásba,pvpbe,pve-be és normálisan, mert feleslegesnek érzik.

Pl számomra se azért unalmas, mert a játék unalmas, de a játék 70%-val nem is foglalkozok mert rohadtul felesleges. Pedig a kraftolás tetszik, a fejlõdés tetszik és így tovább...
Nem feltétlenül lesz késés.Ha a többi opciót megfelelõen be tudod állítani hozzá akkor el lehet érni stabil fps-t legtöbb játékban.Nekem az alap vsync ezt kapcsolom be elõször mindenhol aztán ehez konfigurálom a többit ami már mellékes és azt hagyom bennt ami nem húzza le fps-t.Tehát 1920×1080,V-sync,AA 2×MSAA nem PEDIG a sz@r post processing-es FXAA(ez lehet,hogy vga függõ kinek melyik élsimítást szereti jobban).Ez a 3 legyen.
Az se érdekel ha pl.árnyékot ki kell kapcsoljam vagy bármilyen effektet de vsync az elsõ

Running
Link? <#vigyor>

Pedig én is alátámasztom, "best appearance" beállításon wvw-ben ajtó és a kitörõ Zrínyi hadak csapkodásánál, effektorgiában tökéletesen simán, rezzenésmentesen futott i5-2500, 6870, 8 GB-os gépen. Hidegen hagynak ezek a hardware dolgok ezért annyira nem is értek hozzá, de elvileg ez még nem is olyan csúcsgép.

antgecc
hát, ha bwe-k alatt meg lehet unni a gamet, akkor ki se jöjjön...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Jockey
hat, sztem meg ne jojjon ki ha nincs kesz..
van egy erõs gyanum, hogy high lvl zonak kesz sincsennek normalisan, 2 faj sincs meg beteve, inkabb jojjon kesobb es figyeljenekra, ne legyen tul sok bwe, mert a nep megunja mire kijon..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

frango
Csak az a baj, hogy a vsync egy szép lag effektust is hoz magával. Én is használnám csak hát késés->hátrány.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Persze, az osszes i7 szarabb mint egy i5, ertelek tok logikus es vilagos😄 De mint mondtam, nem az a lenyeg, h kinek milyen gepe volt, csak szemleltetesnek mondtam, hogy van akinek uber tap gepen is lassabb mint vkinek egy mezei 5 eves kavedaralon...Nem kell technikai reszletekbe belemenni amikor csak szemleltet vki, plane nem kiforgatni...Amugy meg nekem meg i5osom sincsen, es az is tokeletes minden jatekhoz...
Ezt az i7 es hülyeséget felejtsük el , i7 ek nek java része i5 ös négy magos alap procival + hyperthreading ami elég fals dolog mert kb semmi nem tudja rendesen használni , bizonyos körülmények között még lassít is a processzoron, jelenleg az i5 ös tökéletes minden játékhoz, Battlefield 3 al is szoktam játszani és gond nélkül bírja 45-60 % között. De gw2 ben nekem se volt 60 fps em, de szerintem még 45 se.

Játékból is kis kérdés, azt lehet tudni ,hogy mennyi a limit WvWvW harcoknak mert gondolom azért ilyen 3-4 k ember nem tud egymásnak esni😊

Na ez egy nagyon jo kerdes!
Mi a helyzet DX11-el.Lesz ilyen kliens amit tesztelhetünk vagy majd megjelenés után kerül bele?

Én azt hittem ide beszelgetni jarnak az emberek, nem pedig meseket kitalalni, jo persze ha azt mondta volna, h 60 cmes a farka, nyilvan en is ketelkednek, de nem errol van szo, az alapjan amit en is tapasztaltam, hihetonek talalom, masreszt meg ismerem a sracot es nem szokott tulozni, masreszt meg senki nem akar senkit meggyozni, csak elmondta o is meg en is ami volt, ennyi...
Running
Azért www-ben egy tömegnyomor közepén max grafikan 1920*1024 nyomhatna egy fps screen-t a srác, tudod ha nincs link, meg sem történt. <#ravasz1>

Nem is akartalak, eleg ha en tudom, meg akinek meg hasonloan ment, ennyi. A jelenlegi rossz optimalizaciorol, hogy neha gyenguszabb gepeken jobban fut, mint egy taposon, arrol mindenki tud, az h kinek milyen volt, arrol meg sajat maga tud...
Nálam egyszerû.Spvp ami számít,vsync On,hogy ne essen szét a kép 50-60fps.Jöhet a játék😊

Running
Engem nem gyõztél meg.

Unknow
Az, hogy max grafon a legnagyobb csatában izzadás nélkül ment , azt én se eszem meg 😛 Szerintem olyan gép nincs jelenleg a földön ami 60+ fps-t tud kiköhögni a legnagyobb WvW-ben. Az,hogy kisebb csatáknál meg van? Okés..lehet, de amikor 3 szerver egymásnak ugrik nagyobb számokkal , az ziher ,hogy 15-20 fpsnél neki sincs több.
Ebben nincsen semmilyen ferdites meg nagyot mondas, nalam is hasonlo volt a helyzet mint zarachenel, az , h nalad nem, az mar nem a mi hibank, egyszerüen meg nincsen optimalizalva, de ezt mas is tudhatta eddig is, h volt ember akinek atom uber faszrazo csontra kitolt i7essel is neha belaggolt, masnak meg mezei kis csori gepen meg ugy futott mint a gepard, szal nemtudom mit kell ezen csodalkozni...Majd ha befejeztek az optimalizalast es utanna is ez lesz a helyzet akkor lehet nagyontmondasrol beszelni, en egyenlore orulok neki, h az en kis csori 4magos(/2600mhz) procimmal is ugy siklot h tenyleg nem emlekszem ra h megakadt volna egyszer is, vagy egy lagg vagy barmi lett volna, bar fpst nem neztem, de amikor rohadt gyorsan forgatom a kamerat, es ott is soha meg nem akadt egy ezred secre sem teli emberekkel a kepernyon, az azert jelzi h elegge jol futott, nemhinnem h 30 alatt lett volna az fps.Legalabb is mas jatekokban amikor neztem h mikor mennyi az fps, 30 alatt ha volt, akkor nem surun, de neha nagyon gyors valtasoknal eszre lehetett venni, itt ilyen nem volt.
Zomil
Amugy nemtudom ki nyomta végig a WvW jumping puzzle-t(amit most raktak be), de nem piskota, föleg, h csapattársat alig, viszont ellenséggel annál többel találkoztam. A fekete szoba viszont valami iszonyat hangulatos volt, ahol fáklyával kellett menni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Smithwarden
Gero, nekem abszolut semmi gondom a jatekkal.
Latszik hogy egyre jobb es jobb lesz, hiszen erosen fejlodo es fejlesztett beta meg csak.

Nem zavar ha masnak hihetetlenuberbrutalcsudijol fut nekem pedig nem, csupan rendkivul nehezen hiszem el (gyakorlatilag nem), hogy valakinek full grafon nagy felbontasban VGA hasznalat nelkul 60 ala nem esik az fps-e a nagy harcokban sem, amikor nalam SSD-rol futtatva 4500mhzre huzott i5-ossel 15-20-ra ment le az fps nalam ilyen helyzeteknel.
A ferditeseket, a fals infokat es a nagyot mondasokat nem szeretem, csupan ennyi az egesz.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

FalseHeLL
Csak memóriába tölti be gyorsabban. A grafikai megejelenést még mindig a GPU intézi.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

ez igyvan de minden jatek amit eddig SSD-re raktak gyorsabban futottak mivel mindent gyorsabban toltott be.

Veni, vidi, vici

SSD , inkább csak a töltés idõn segít, magán a megjelenítésen aligha.

60+/60+ melett zero laggom volt es nemvolt semilyen szaggatas max grafikan 1920*1024-es felbontasban ugy, hogy kozben ment az efeket parade mind2 oldalrol. Lehet hogy teged zavar, ha masnak nem laggolt a jatek nagyobb csataban se, vagy csak mas okbol vagykivancsi esetleg. A teny viszont az, hogy nekem semmiyel laggolasal kapcsolatos problema nem merult fel a jatek alatt. Mnodjuk kapasbol SSD-re raktam mar GW2-t.

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo
Jobban ment most már, mint elõzõ eventen, de utolsó nap mikor védtük várat igen nagy tömeg ellen, akkor be-befigyelt a 10-15 fps megint. Lehet akármilyen géped jelenleg most így fut. Az engine viszont abba a kategóriába tartozik, ami 20 fps körül is elég folyamatos és tökéletesen játszható. Fraps nélkül az ember észre se nagyon venné.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Smithwarden
Nagyon kivancsi lennek erre a "meg se izzadt" mertekegysegre... <#rolleyes>
WvW-ben max grafon csata kozepen 15 vagy 50+ fpssel "meg sem izzadt"? <#kuss>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

FalseHeLL
Vkinek megvan az az imba spvps vid ahol ha jól rémlik egy human csaj necro van és 3v1be is lenyomja az embereket? elég csak a link. köszi.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Úgy látszik csak nekem fos a vgam😊 ati 6770 es és mediumon nem volt gond , de azért fullon érezhetõen szar volt.

Ahogy neztem ez nagyon random volt, hogy kinek izzadt meg a gepe es kinek nem, mert sok kozel egyforma gepbol az egyik jobban jott ki mint a masik.

Veni, vidi, vici