Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Unknown azert te is hozza tettel es No Offense volt amit kuldtem, de amint nemtudtal mit mondtani megtamadsz es vagdalozni kezdesz igy nem zavar ha mostantol figyelmen kivul hagyon a hszeket amit irok de az, hogy ki a 13 eves az szerintem jobban kimuatkozik ebbol
No OffenseVelem ugyan errõl nem vitatkoztál, én biztos nem fogok veled leállni vitatkozni, egyszerûen azért mert a postjaidból ítélve kb 13 éves vagy és itt vered magad.
Veni, vidi, vici
★ 汤姆 李
10x drágább mint egy konzol, rendszeresen fejleszteni kell, a kismillio hardver miatt, és a hozájuk tartozo rosszul megirt driverek miatt m illio +1 anomália lehet egyes programok futtatásánál. Kell ez a fészkes fenének...
★ 汤姆 李
No offense, de nem tudlak komolyan venni.
Veni, vidi, vici
★ 汤姆 李
Ellent mondasz most magadnak elnézést,hogy beleszólok
★ 汤姆 李
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Btw, egyébként nem értem,hogy ettõl hírtelen miért lett igazad itt egyesekkel szemben 😄
Veni, vidi, vici
Remelem sikerult megegyszer elolvasni az uzenetett <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>60+/60+ melett zero laggom volt es nemvolt semilyen szaggatas max grafikan 1920*1024-es felbontasban ugy, hogy kozben ment az efeket parade mind2 oldalrol. Lehet hogy teged zavar, ha masnak nem laggolt a jatek nagyobb csataban se, vagy csak mas okbol vagykivancsi esetleg. A teny viszont az, hogy nekem semmilyen laggolasal kapcsolatos problema nem merult fel a jatek alatt. Mnodjuk kapasbol SSD-re raktam mar GW2-t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Veni, vidi, vici
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Veni, vidi, vici
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
De ha megnezed legtobb jatek ami mind 2 platformot erintette, valamelyik fel rovasara ment ezert se szeretnem, hogy eroltessek a dolgot illetve ezert is latok tobb dolgot a kinect rendszerben jelenleg win 8 alatt.
frango pc-s kinect erosebb lesz mint a x360-as ezert dragabb is lesz, illetve gondolom kilehetne ra okos dolgokat talalni. Nekem max a dodge rollra kene de arra se igazan mert a tobbit elvegzi nalam az eger, 8 dolgot lazan lehet kezelni egerrel es akkor meg nincsen teljesen kihasznalva a dolog.
Veni, vidi, vici
A kinect dolog meg eleinte vicces is, de késõbb inkább idegesítõ. Normálisan azzal se lehetne játszani. Hangvezérlés is jó ötlet. Egy sPVP: a,dé,a,dé,a,dé,kijelöl,egy,kettõ,három,cé,hat,nyolc,kilenc,cé,aaaaaaaaaa,dééééé,déééé,essss,egy,kettõ,három,öt,cé,négy,finish
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Tomy Lee ma 15:21 privát galéria válasz #42619|
Alienware? Akkor abból mi nem kapunk XD
Zarachi ma 15:21 privát válasz #42618|
Meglepõdnél ha tudnád, hogy hány embernek van billentyûzet + egér kombója konzolokhoz. Fõleg mivel a konzolokon ma már sokan neteznek/chatelnek és stb.
★ 汤姆 李
Veni, vidi, vici
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ja, és láttam gólyát a réten, ahol egy traktor vágta a gazt. A zaj és a monstrum ellenére zavartalanul ott téblábolt mögötte és szedte össze a kártevõket.
[/cserf][/fülünyúl]
iPhone csak nálunk drága, mert agyonhypeolt paraszt marketing van mögötte.
Veni, vidi, vici
Igen, van akinek megéri megvenni, mint új pc-re beruházni. insert dramatic button here
----
Sõt, lehet több mint 10 éve, most így jobban belegondolva 😊
[/cserf][/fülünyúl]
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[/cserf][/fülünyúl]
Veni, vidi, vici