Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FalseHeLL
Java játékokhoz is van azok is butulnak sajnos.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

BEAST
Ez a konzolos téma már kezd egy csöppet unalmas lenni. Inkább vesszetek össze mikor fog megjelenni a játék, mert már a 60 nem 60 fps téma sem túl izgalmas és a következõ bétáig nem lenne túl szerencsés, ha csak ez menne...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SZEG007
"HA lenne egy konzol normális bill+ egér támogatással"

FalseHeLL
Véletlen se legyen egy komplikáltabb játék mi? <#idiota>

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Mondom nalam minden ok volt. Csak nem ertettem ezt a letamadasst marmint nem a te reszedrol hanem a tobbiek reszerol.

Unknown azert te is hozza tettel es No Offense volt amit kuldtem, de amint nemtudtal mit mondtani megtamadsz es vagdalozni kezdesz igy nem zavar ha mostantol figyelmen kivul hagyon a hszeket amit irok de az, hogy ki a 13 eves az szerintem jobban kimuatkozik ebbol

Velem ugyan errõl nem vitatkoztál, én biztos nem fogok veled leállni vitatkozni, egyszerûen azért mert a postjaidból ítélve kb 13 éves vagy és itt vered magad.

No Offense

Veni, vidi, vici

+1

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

frango
Neeee neeee ezt neeee már😄DDDD

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

SZEG007
HA lenne egy konzol normális bill+ egér támogatással, akkor dobnám ki a kukába ezt a szar PC-t
10x drágább mint egy konzol, rendszeresen fejleszteni kell, a kismillio hardver miatt, és a hozájuk tartozo rosszul megirt driverek miatt m illio +1 anomália lehet egyes programok futtatásánál. Kell ez a fészkes fenének...

Körülbelül 30-35 fpstõl a szem akadásmentesnek látja a játékot 😊

De részemrõl nem állítom,hogy nem hiszem el mert láttam már videót gtx680ti max grafikán wpvp és leírtam a véleményem már,hogy user-tõl is függ+felsõ kategóriás vga-tól

Unknow
Aztán miért nekem írod a hülyeségeidet? Velem ugyan errõl nem vitatkoztál, én biztos nem fogok veled leállni vitatkozni, egyszerûen azért mert a postjaidból ítélve kb 13 éves vagy és itt vered magad.

No offense, de nem tudlak komolyan venni.
nekem is akadas mentes volt max grafon,de ha tippelnem kellene azt mondanam 20-30 koruli fpsem volt, az alatt mar erezheto lenne gyors fordulokban stb.. a kevesebb fps, de nem 60 az akadasmentes
De miert is mondok ellent magamnak ha, bealitom a max grafikat es utana elmegyek egy 60+/60+ fightba WvW-n nincsen laggom es happy vagyok viszont FPS-t nem tudom mennyi mivel nem mertem es nem is irtam sehol, hogy mekkora FPS volt . Ezaltal nem mondok ellent magamnak foleg ugy, hogy egyessek szerint low FPS-n is lagg mentes volt a jatek. Szoval tudom, hogy no Offense de sehol se irtam FPS-t csak azt, hogy nekem tok jol ment a jatek anelkul, hogy laggom lett volna es a gep leizzadt volna.

Veni, vidi, vici

Teljesen mind1 írod vagy sem mennyi fps-ed van.Ha te azt kijelentetted,hogy max graf akadás nélkül játszol az biza 60fps..

Ha te max grafikán játszol az 60 FPS!Ráadásul ha nem szaggat be akkor stabil 60.
Ellent mondasz most magadnak elnézést,hogy beleszólok

Amugy no Offense csak erted, ha mar igazam van es meglettem dobalva akkor legalabb megmutatom mi lett elszurva. 😛 Bocsanatotokat kerem viszont <#boxer> 😄

Veni, vidi, vici

De ember xD 60+ FPS meg azt , hogy azt allitom hogy egy 60+/60+ csataban nem izzadt meg a gep es nem volt laggom nem alitottam valotlan mint ahogyan itt paran mondtak. Ezaltal a megkovezesem alaptalan mocskolodas volt mert en csak azt alitottam, hogy laggmentesen zajlott az az efekt parade. Amugy mivel en azt alitottam nem alitok valotlan es kitartottam ugyan azok a tenyek melett amit az elelyen is mondtam, igazam lett mert nem kamuztam csak FPS-t raktatok moge (amit nem ertek hogyan mert 60+/60+ FPS-t meg nem lattam).

Veni, vidi, vici

<#fejvakaras>
Most méé kellett elmondani....😄
Unknow
Az nem én voltam aki annyira le akart leplezni, de valóban, hamár így rákérdezel a 60+fpst még mindig baromságnak tartom 60 ember mellett full grafon 😛

Btw, egyébként nem értem,hogy ettõl hírtelen miért lett igazad itt egyesekkel szemben 😄
Sorry hogy vissza hoztam de ha IGAZAM van akkor IGAZAM van, foleg ugy hogy itt csak sardobalast kaptam egy olyanert amit TI beszeltetek bele. <#eplus2>

Veni, vidi, vici

Megis vissza terek itt a mitosszal amit Unknown annyire le akart leplezni, hogy nalam 60+ FPS-el ment GW2 WvW alatt. Remelem ezek utan szepen jonnek a bocsanat keresek <#action>ha mar egyesek belekepzeltek olyat is, amit nem mondtam es hazugsaggal vadoltak <#mf1> 60+/60+ vissza lehet keresni, hogy ezt irtam le 😊 (#42508.) ez elmond mindent, hogy miert volt vegig igazam es miert nem alitottam valotlant 😊

60+/60+ melett zero laggom volt es nemvolt semilyen szaggatas max grafikan 1920*1024-es felbontasban ugy, hogy kozben ment az efeket parade mind2 oldalrol. Lehet hogy teged zavar, ha masnak nem laggolt a jatek nagyobb csataban se, vagy csak mas okbol vagykivancsi esetleg. A teny viszont az, hogy nekem semmilyen laggolasal kapcsolatos problema nem merult fel a jatek alatt. Mnodjuk kapasbol SSD-re raktam mar GW2-t.

Remelem sikerult megegyszer elolvasni az uzenetett <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha mar nemtudtatok hova rakni a 60+/60+ szamokat, ami moge egyesek kapasbol oda raktak az FPS-t nemtom, hogy hogyan amikor a 60+/60+ az WvW csatara utalt amiben reszt vettem. Ezek utan semmi valotlan nem alitottam <#eplus2> Ezek utan elfogadom a szep kis bocsanat kereseket, ha mar egyesek felre ertelmezik a dolgokat es dobaljak a sarat es mocskot az emberre. Gondolok itt a "tipikus magyarokra" persze, akit ez nem sert az ugyse foglya magara venni.
Nekem volt igazam!! <#banplz><#boxer><#banplz>

Veni, vidi, vici

Valaki érdeklõdött itt a záró eventrõl, varianceon van egy beta élménybeszámoló benne egy kis event részletezés.

- Xbox360-om is van és nehezen tudom elképzelni, abba a technikába (~5 éves hardware, és abból se a csúcs kategória -- talán gw2 minimum konfigját se üti meg) hogyan nézne ki a gw2 (szarul). Nekem a konzol az 'plug and play' kategória, viszont eredetileg 4GB-os masinám volt amin a patch/update nem igazán megoldható és elég kevés konzolos játék írja elõ, hogy neki sok-sok winchester terület kell. Amitõl Xboxnál még falnak megyek, az a 'netes játékhoz legyen gold accountod', vagyis fizessek még elõ arra is mert csak (többi konzolnál nincs ilyen). Itthon megvan a konzolnak is a létjogosultsága de az nem az online játékok világa

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Kukaba viszem a gondolatot 😛 Amugy biztos lenne aki hasznalnara viszont az emberekbol ki indulva illetve ahogy szoktam latni konzolos forumokon, a legtobbjuk elobb kovetne el harakirit mint hogy PC modit tolja az az billentyuzet+eger kombo 😄 meg a masik konzolok kontrollerein is kepesek osszeveszni.

Veni, vidi, vici

Unknow
Akkor ha arról lesz szó, majd játékra használják... Vidd tovább a gondolatot 😄
frango
Én szeretem a Wii-t, mert nem veszi se magát se a játékait komolyan. 😊

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Már a Wiit is utáltam, erre jönnek az újabbnál újabb hiperaktív hülye gyerekeknek való kacatokkal.

Unknow nem azt mondom, hogy nem sok embernek van bilentyuzet+eger komboja, de nem jatekra hasznaljak foleg ahogy irtam, mert eleg hulyen nezne ki ha kontrollerel probalna meg irni valahova.
De ha megnezed legtobb jatek ami mind 2 platformot erintette, valamelyik fel rovasara ment ezert se szeretnem, hogy eroltessek a dolgot illetve ezert is latok tobb dolgot a kinect rendszerben jelenleg win 8 alatt.

frango pc-s kinect erosebb lesz mint a x360-as ezert dragabb is lesz, illetve gondolom kilehetne ra okos dolgokat talalni. Nekem max a dodge rollra kene de arra se igazan mert a tobbit elvegzi nalam az eger, 8 dolgot lazan lehet kezelni egerrel es akkor meg nincsen teljesen kihasznalva a dolog.

Veni, vidi, vici

s0n1c
Ez pontosan így van, amíg a kinect kamera nem tudja 100%-osan lekövetni a mozgásunkat, addig max ökörködni jó (olyanok is a játékaik), de komolyabb játékra nem alkalmas.
frango
Igen konzolhoz az egér olyan is. Használhatatlan...
A kinect dolog meg eleinte vicces is, de késõbb inkább idegesítõ. Normálisan azzal se lehetne játszani. Hangvezérlés is jó ötlet. Egy sPVP: a,dé,a,dé,a,dé,kijelöl,egy,kettõ,három,cé,hat,nyolc,kilenc,cé,aaaaaaaaaa,dééééé,déééé,essss,egy,kettõ,három,öt,cé,négy,finish

Unknow
Bizony, több okból sem. Ezzel mondjuk átlehetne menni a Pc-s játékoknak leáldozott topicba lassan <#idiota>

Tomy Lee ma 15:21 privát galéria válasz #42619|

Alienware? Akkor abból mi nem kapunk XD

Zarachi ma 15:21 privát válasz #42618|

Meglepõdnél ha tudnád, hogy hány embernek van billentyûzet + egér kombója konzolokhoz. Fõleg mivel a konzolokon ma már sokan neteznek/chatelnek és stb.
Micsoda?Razer meg Alienware már dolgozik a következõ konzol gamer periférián,fuhú az adja majd😊

Nem mondtal vele ujat, hogy van bill+eger konzolra de hanyan hasznaljak jatekra? Mert azert mert valaki egy MMO-al akar jatszani konrollerel konzolrol neszurjak mar el az iranyitast es csinaljanak egy turmixot belole. Maradjon ugy ahogy most van es melle oldjak meg ugy az iranyitast, hogy nemenjen a PC karara. De melette nemlatok benne semmi jot ha ez eroltetve lenne, mig kinect+win8-ban sok erdekes dolgot latok a mozdulatokban akar a hangparacsokban.

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo
cloud gaming jó elképzelés, de még messze nincs meg a tech hozzá. Konzolokat az nem fogja kiszorítani.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LeWyTy
Csinálják meg Androidra is... vagy EYEphone-ra oszt jóvan!<#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kata
Amúgy itt kezd felszakadozni a felhõzet, talán még a nap is kisüt. Esõ csak délelõtt volt, szórványosan.
Ja, és láttam gólyát a réten, ahol egy traktor vágta a gazt. A zaj és a monstrum ellenére zavartalanul ott téblábolt mögötte és szedte össze a kártevõket.

[/cserf][/fülünyúl]

s0n1c
Konzol piac most szarba van / fog kerülni erõsen a smart TV - cloud gaming integrációja miatt.
iPhone csak nálunk drága, mert agyonhypeolt paraszt marketing van mögötte.
Amugy ha mar konzolrol van szo akkor mar inkabb win8+kinect-re gyurjanak es ne egy kontrollerre ami elrontana az iranyitast az egyik fel szamara. Ha meg mar MMO akkor legyen PC Exluisve 😛

Veni, vidi, vici

Unknow
Azzal azért remélem tisztában vagy,hogy kb 10!!! éve lehet kapni billentyûzetet és egeret a konzolokhoz is.

Igen, van akinek megéri megvenni, mint új pc-re beruházni. insert dramatic button here

----

Sõt, lehet több mint 10 éve, most így jobban belegondolva 😊
Kata
Nekem is volt, még a WCG (a G itt girls, de amúgy a Games égisze alatt volt) rémségversenyen nyertem a 2. helyezéssel (csak kihangsúlyozom, hogy nem öltem ilyesmibe pénzt), aztán gyorsan el is adtam, bontatlanul. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Semmi értelme nem lenne törölnie , semmi érdemleges információ nincs a játékról, tehát belefér, nekem WII -m van ami egyrészt jó, egyrészt szar , azon simán eltudok képzelni egy könnyen irányítható mmot , viszont ott sokkal nehezebb lenne a skillezést megcsinálni.

LeWyTy
Nekem volt xbox360-am és szerintem semmivel nem jobb mint egy pc (szarabb)<#idiota>Persze megvannak a jó tulajdonságai de HAGGYUKMÁR a hasonlítgatást<#rolleyes> és lassan tomy nem fog tudni eleget törölni<#banplz><#banplz>

Kata
epic 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Hát mind 1, ha lesz meglátjuk ,hogyan valósítják meg, mindenesetre én kíváncsian várom , Wii U ra biztos lesz<#idiota>

Az a topic csupán csak azért vicces mert az ott lévõk több mint fele, rendelkezik pc vel és aktívan játszik is rajta😊

LeWyTy
A lényeg hogy ne rontsanak a rendszeren amit csináltak.

Kata
Ez a legviccesebb topik, amit valaha is nyitottak itt SG-n. De mondjuk el is hiszem amennyi pénzt áldoznak ezekre a konzolokra, hogy utána már akkor is piedesztálra emelik, ha amúgy nem is olyan túl jó. Olyan ez mint az ájfon. Van olcsóbb meg jobb is, és magad is tudod, de ha már elb...tál rá annyi pénzt, akkor egy kanál vízbe fojtod, aki meg meri szólni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

DC Universe is kette szettek oket viszont aki PC-n is a kontrollet hasznalta ugyan ugy hatranyban van . Viszont cserebe az eger+bill.-se volt annyira 100% mint masik jatekokban hala a mixelt hasznalat miatt. Rakjanak bele iranyitast, de nem kell tobett folgalkozni vele mert csak elkorcsositanak az iranyitast.

Veni, vidi, vici