Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Nem a community-t csapná agyon, csak a sok offot és flémet, úgyhogy én támogatom Tomy Lee felvetését.

[/cserf][/fülünyúl]

Running
3 hsz-bõl azért te is 3 hszt offoltál és flémeltél. Csak jelezném, mielõtt másra mutogatsz. Egy értelmes hszt témát sem sikerült bedobnod, csak idejössz leugatsz, sipákolsz... példamutató az nem vagy.

Tomy:itt lehet beszelgetni gw2rol, sok infot is meglehetett tudni regebben is, de azert ha vki a jatekkal kapcsolatban komolyabb infomennyiseget akar begyujteni, akkor azt a variancen teszi meg, nem pedig itt.Itt tényleg csak adott temak kitargyalasa ami jobban mukodik, ha vkit erdekel egy tema, ugy is rakerdez mert itt nincsen rendszerezve semmi, szinte lehetetlen megtalalni barmilyen temat is,de kerdez az illeto, es akkor meg is valaszoljak sokan. Engem is ha erdekel egy tema, nyilvan nem fogom elkezdeni keresgelni a sokezer comment kozul azt volt-e rola szo, hanem megkerdem
Zomil
amig nincs személyeskedés addig sztem nincs gond 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jokikám, na most kivételesen nem jól szûrted le azt, amit leszûrtél.

Én is azt mondom, h szerencsere szemelyeskedesig nem jutott el a dolog, mert bar sokan nem latjak be, ha tevednek, de legalabb ezt normalisan vicces kornyezetbe agyazva adjak at irasukban, max ironia ami erezheto, de semmi tobb, ez igy szerintem is tok rendben, persze az mas kerdes, h egy ido utan unalomba fullad egy tema napokig torteno vesezese😊
Tisztába vagyok vele amiket most leírtatok,nagyon is.Ötlet volt az Off topik ha nem hát jó akkor nem lesz.Viszont azt se szeretném,hogy aki benéz ide és a játékhoz kapcsolódó infot szeretne egyszerüen nem találja NÉHA a flame közepette.Ez se jó dolog azért lássuk be.
Nem lehet azt se állítani,hogy a topik csak flame és off üzenetekbõl áll de párszor bizony sikerül azzá tenni.Na ezen kell változtatni,hogy kisebb mértékben történjen ez!

★ 汤姆 李

Jockey
no ezért írtam amit írtam, engem sem a te és hozzád hasonlók faszságai..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Pont ezzel sikerülne egycsapásra agyonütnöd bármiféle formálódó communityt.
Egy ilyen fórum pont arra való, hogy vmilyen közösség formálódni tudjon, legyen az konstruktív vita a játékról, vmilyen tévhitben élõ emberke normális módon történõ helyrerakása (lásd alább), vagy a játékhoz csak lazán kötõdõ dolgok kitárgyalása. Ez bármilyen ritka is manapság más sg-s topikokban, itt nagyon jól alakulónak tûnik, ami pont számomra a legmeglepõbb, aki tizenvhány éve jár ide, így látott már egyet s mást. Egyszerûen nincs szükség túlexponálásra, és tartom, hogy felesleges törölgetésekre sem, amíg ilyen normálisan helyre lehet rakni embereket, mert ezeknek tanulságuk van mindenki számára.

offtopic sztem halott ötlet. alapvetõen nem trollkodni járnak fel ide az emberek, viszont ha unalom van vagy vki látványosan idióta, azt néha vidám dolog megbökdösni egy bottal😊

Running
Nem tudtam, hogy hozzád kell igazodni, elnézést. Tomy nagykisfiú már, jelzi ha gondja van. Az meg, hogy te mit vergõdsz itt, nem különösebben érdekel.

Running
Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor szerintem a következõ lesz:
1. Off-topic: Akik eddig írtak szabadon, azok sem fogják az off topikot használni, de már ezt sem, így tulajdonképpen kihal a topik. Igen azok sem fognak ide írni, akiket csak a gw2 téma érdekel. Miért? Mert eddig sem írtak sûrûbben, ezután sem fognak. A semmit olvasni meg nem lehet, így ugyanígy eltûnnek azok is, akiket csak a fõtéma érdekel.
2. Nagy szigor: Mivel gw2 téma alig akad, mivel minden 50x ki lett tárgyalva, így elõbb utóbb szép csendben kihal a topik. Miért? Azok nem írnak, akik sokat offolnak, de azok sem akik meg nem. A heti 1 hsz pedig kevés lesz azoktól akiket zavar az off. Kb tera topik szint. 3 hét alatt 5 hsz, de legalább majdnem a témába vág.

Szerintem elviselhetõ az idõnként felbukkanó off és flém is, ha nincs különösebb személyeskedés, acsarkodás, csak így maradhat életben hosszabb távon is a topik. Bf2 topikban nem véletlenül jutottunk el kb 160 ezer hszig a 4 év alatt. Évekig voltam házigazdája a bf topikoknak, szóval kb vágom ezt a témakört.

Jockey
látom magadra vetted, helyesen..
mi lesz? semmi, ti hozzátok továbbra is a formátok, alapanyag is lesz akin gyakorolhattok, és meg továbbra is lefosom a hülyeségetek és a kedvencek közül kikerül a topik, magyarán semmi különös..

Következõ ötletem van a probléma megoldására.Valaki csináljon egy OFF topikot amit kiteszek a banner-ba.Ha ez megvan akkor onnantól kezdve itt semmiféle off/flame nem lesz helye.
Vagy beizzítom a delete opciót de úgy,hogy senki sírása nem fog érdekelni miért töröltem ha azt úgy látom törölni fogom ami off ÉS második haszontalan hozzászólását illetve személyeskedését jelenteni fogom moderátoroknál!

★ 汤姆 李

Running
És még meg sem jelent. Mi lesz veled akkor, talán végleg elveszít a topik?? <#csodalk>

Jockey
jah, hát arra tökéletes , hogy eddig lelkes topikolvasóként realizálódjon bennem, ide se járok és nézek be többet max 2 hetente, mert ugyanaz a szar folyik és ugyanazok generálják mint minden más éppen aktuális mmo topikban..

Running
Én egy véletlen áldozat lettem Beast, ipi-apacs eskü!<#nevetes1>

BEAST
A lényeg, hogy a te hibád.... megint a te hibád. <#ejnye1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Unknow
Sunyi dolog amit csinálsz XD Próbálod téma elterelésként feltûntetni azt a dolgot amire már tegnap is választ akartál kapni 😛

Egyébként, ha jól emlékszek a klónoknak 300as range volt nem?
Dobom! A mesmer "destroy clone" képességeinek milyen sugaruk van? Az 1200-as range gondolom a szükséges klón-mesmer távolság, na de mekkora területre hatnak az effektek?

két hét múlva megjelenés<#eplus2>

Flém, nem flém, egész jól mûködik itt az önszabályozás. Egy ilyen konzol-kontroller-nemkontroller téma ezerszer agysejtpusztítóbb, mint a nyers pedagógia, ami most volt.

Running
Dobj fel egy jó gw2 témát...

Jockey
tökömnek kell teleflamelni ezt a topikot is...

Running
Két gép telepítése közben szórakoztató kicsit megbolygatni az állóvizet. Hihetetlen milyen szintekig képesek eljutni az emberek. A TS-en mindig azon nevetünk, hogy bárki bármit mond rögtön linket kérünk. Kb így: bazz milyen csajt láttam tegnap... tádé erre: linket (kép linkjét), vagy meg sem történt.
Szerintem jópofa, így tegnap ellõttem viccbõl Zarachinak. Félreértette, aztán már csak kicsit kellett cukkolni, (hozzáteszem mindenhol szmájliztam, sok fórumozónak le is esett, hogy cukkolom) hogy teljesen elveszítse az önkontrollját. A többit már tudjátok, olvastátok.

Max Tomy-tól kéne elnézést kérnem, hogy a topic témáját rossz irányba vittem el. Zarachitól nem kérek elnézést, mert nincs miért, de azért a link még mindig jól jönne... <#vigyor>jó tudom unalmas már...<#hehe>

Smithwarden
Vicodine olvass vissza te is es ertelmezd, hogy nem csak en irtam, hogy felreerthetoen fogalmazott.
Tobbszor tobben leirtuk, hogy mi fps-rol beszelunk, de akkor sem vette a lapot.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Látod.
Nálam meg általában a szakmai kérdések azok amit felviszik a cukrom. A nagy szakértõ játékosok... 😄

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

komolyan van itt olyan ember, akinek egy fórumozástól megmozdul a vérnyomása? nemár😊

Meg szerencse, h csak lazan ment a vita, de en is pl azon csodalkozom, h lehet tul lett dramatizalva az egesz, de akkor is mitol esik vkinek nehezere azt megtenni, h annyit beirjon:"Bocs fasz voltam, ezt beolvastam rohogjunk rajta de azert jo volt..😄D" pl vagy vmi, de nem, meg utanna huzza tovabb a dolgot, es lehet cinikus formaban, de attol meg komoly gondolatokkal. ..😄 Amugy meg egyaltalan nem volt felreertheto az, amit irt, arrol szerintem nemtehet, h paran nemtudnak olvasni es ertelmezni sem!
Smithwarden:ha igy allsz hozza, szerintem te huzz el, mert aki ilyet mond, annak nincsen helye, amugy mar vannak ingyenes sulik is nagykoruaknak, ha veletlenul nagykoru lennel mar es anni kimaradtal volna, mert ha nem tudsz magyar szoveget olvasni-ertelmezni, akkor szerintem kicsit vissza kellene menni...
Nekem ne mutogass. 😊
Már rég nem az a lényeg hogy kinek mekkora az fps-e hanem 'népnevelés' zajlik. Sokkal egyszerûbb ha az ember nem hagyja felnyomatni a saját vérnyomását az egekig, mert attól csak önmagának lesz baja nem annak akire mérges.

Mondom ezt úgy, hogy nekem is elszáll az agyam néha.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Smithwarden
Sztem itt te kerhetnel bocsanatot lassan nagyon sok embertol, mert:
1. Nem tudsz fogalmazni, felrefogalmazol. (60+ / 60+, alap hogy fps-re gondol mindenki.)
2. Nem tudsz olvasni, nem tudod az olvasott dolgokat ertelmezni. (Le is lett irva az elejen, hogy erre utaltunk: "60 ala nem esik az fps-e a nagy harcokban sem")
3. Egyre tobb gyerekesen nevetseges hozzaszolassal spammeled tele a topikot. (Utolso ket oldal.)
Magyar mentalitas, stb, stb. Hagyjuk mar ezt az total gyik szoveget tenyleg.
El lehet huzni kulfoldi forumokra flamelni, ha ennyire nem tudod ertelmezni es hasznalni a magyar nyelvet es nem birod a "magyarokat".
Csak egyre jobban feszited a hurt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nem unjátok még ezt a qrva fps témát? Baromira szánalmasak vagytok, 2 napja ez megy<#mf1>
De hát ha félreérthetõ volt amit írtál akkor evidens, hogy félreértik... én idõnként pont azért fogalmazok úgy, ahogy, ogy minél kevesebb felesleges, irreleváns támadási felületet hagyjak, mert a net olyan, hogy bele lehet kötni az élõ fába is.

A tipikus magyar mentalitást meg hagyjuk, mert ez erõs általánosítás, engem például zavar.

Azt is hozzátenném, hogy becsületsértés meg miegyéb elég extrém megfogalmazása a történteknek lévén néhányan csak azt csinálták amit az emberek mindig:
Cukkolják azt, aki hagyja magát... 😊

Értem, hogy érzékenyen érintett, de így 'külsõ szemlélõként' inkább volt ez tragikomédia mint lejárató kampány.

Szóval... csak lazán. Csak lazán.

meg csúnya gonosz utálnivalótipikusátlagmagyarokvagyunk😊

Running
Tegnap este már focit néztem, nem olvastam annyira vissza. Most akkor kaptunk má' linket, vagy még mindig csak meseország kalandjait olvashatjuk? <#vigyor>

reggel is sikerült megmosolyogtatnod😊

Running
<#wilting><#nevetes1><#mf1>

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Persze lehetett volna ezt normalisabban is talalni ezzel en tisztaban vagyok, de amikor valakik mocskolodva probalnak ragalmazni ok nelkul akkor az ember legkevesbe se fog ezzel torodni. Az a "tipikus magyar mentalitas" amirol meg beszeltem, pont most nyilvanul meg, mivel akik eddig mocskolodtak nem igazan veszik a faradsagot a bocsanat vagy elnezes keresert. Pedig egy szimplan ragalmazas es becsulet sertes volt, de sajnos ezeknek az embereknek gerincuk nincsen ahhoz, hogy belassak amikor tevedtek es utana helyesen cselekdjenek. Te meg meg valaki normalisan beszelt mar akkor is, ezert normalisan is tudok reagalni, nem ugy mint azok akik most gerinc nelkul meghuzzak magukat 😊

Veni, vidi, vici

Azért elsõre én is úgy olvastam, hogy 60+/60+ az min/max fps. Fõleg hogy utána az emberek által generált effektekrõl beszélsz, ami nekem pl evidens lett volna ha ember/ember számra gondolok, WvW-ben nem virágot szedni mennek az emberek.
Én az fps-es verziót is készséggel elhittem volna, engem ugyan nem zavar. De utána ezzel visszajönni hogy csak ember számra gondoltál és ezt egy ilyen postba tenni... felesleges flame generálás volt. Akár igazad van, akár nem.

Off
(Mondjuk a konzol egész addig árhatékony amíg tömegesen nem akarsz rá játékot venni (drágábbak mint a PC átlag).
Mai a játékpiac jó része konzol. Ráadásképp, tényleg 1 bites. Elindítod, game be, játszik, örül.
Mivel elég komoly procedúra rájuk kiadni játékot ezért minimum technikailag rendben szoktak lenni (persze van ellenpélda bõven, de a kiadott játékok számosságát tekintve mindenképp helytálló). A direkt erre tervezett játékok meg eleve kihasználják az erõsségeit és az irányítás is emberbarát rajtuk. Az indie / kisebb játékok elõretörése óta meg remek árkád platform lett belõlük. Mindezt mondom úgy, hogy bár van konzolom, általában csak szakmai szempontból használom, amúgy PC-n játszom.)

LeWyTy
Visszafogtam magam<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Valamivel kikell tölteni az idõt megjelenésig 😄

Zomil
Képesek voltatok 80hsz-t megint végig flame-elni? 😄

Azért ezzel a kontrollerrel és az Arx Fatalisban alkalmazott irányítással (rajzolni kellett a rúnákat) el tudnék képzelni MMO-t. Ha elrontod a rúnát, kezdheted újra 😊)

Amugy egyszeru mostantol ignoralsz engem en meg teged es szerintem igy a tema lezarva.

Veni, vidi, vici

Szerintem inkabb te vagy idegesito es mindekit megprobalsz oltogatni mert "regi rossz tulajdonsag" de az a gond, hogy olyan melyen probalod oltani az embert, hogy nem mesz vele semmire. Nem akartam beszolni neked, de te is meg joparan itt a topikban eleg furcsan viselkedtek, ha valaki felmer szolalni ellenetek vagy esetleg teljesen mast allit akkor egybol letamadjatok. Mielott elkezdtem irogatni ide eszrevettem, hogy kik azok akik tul sokat kepzelnek magukrol es mar egy ossze szokott tarsasag. A 3 minuszt meg koszonom szepen 😊 tudom, hogy faj az igazsag de MO-n a "tobbseg" ugyse szereti azt.

Veni, vidi, vici

Ahh,kezdõdnek a mai meccsek úgyhogy nem állt szándékomban tovább témázni errõl<#wave>
Végülis amit akartunk kitárgyaltuk:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

frango
<#pias>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Unknow
Én egy félpostot írtam, és abban is annyi volt,hogy kötve hiszem,hogy 60 ember mellett max grafon stabil 60 fps-t produkál a játék.

Ez szerintem továbbra is bullshit. Aztán ha meg nem hiszed, olvasd vissza, én nem vitatkoztam veled, és tbh , nem is akarok, mert idegesítõ vagy.