Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Theory craft meg nem kell mert mondtak, hogy egy csomo olyan dolgot nemtudtak berakni BWE2-be amit szerettek volna igy az marad BWE3-ra.
Veni, vidi, vici
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Érdekes, hogy ilyen hamar ekkora updatet nyomnak fel. BWE-k között mindig voltak pár megás updatek, de ekkora nem volt jellemzõ. Na jöjjön a theorycraft :d
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Engineernél jelenleg a condition dmg build, ami eredményes, de többi classhoz képest összességében szerintem még mindig gyenge. Vid elsõ fightja egy mesmer, láthatóan nem játszik túl jól, két mappal késõbb összefutottam egy másikkal, rettenetesen összehajtogatott 😄
Mindhárom class baromi jó és élvezetes, sok sikert a választáshoz <#eplus2>#eplus2>
mar dc-be is dawn klanban voltal, gondolom ott is maradsz?!
tetszetõs az engi, de én továbbra is messmer és warrior hunter között filózom, még tesztelni kéne mi fekszik jobban..:-)
★ 汤姆 李
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Köszi.
Nekem egyszer volt durva ping problémám BWE2 alatt, fura mód mikor haverral mentünk a story questjére.
Amúgy nem volt jellemzõ.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Botrányos gw1 latency.Egyedül Olasz+Lengyel szervereken van 100 alatt és remélem GW2 nem ilyen lesz:/
★ 汤姆 李
Melandru rune settel mentem, 23k hp, tankybb volt a karakter, de bombászáshoz / gránátozáshoz jó volt. (Csak utóbbi nem ad annyit mint egy sor bomba a merevbe állító stunnal / ragasztóval.)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Nem volt egy nagy kaland, gránát és/vagy elixir gun kieshet, a pistol és a lix gun cd csökkentés is felejthetõ. (Bár 20%-al gyorsabban tolni a static shotot priceless melee ellen.)
Jó videó amúgy. 😊
@Tommy:
Hol lehetett volna megnézni betaban a pinget amúgy?
http://www.gw2tools.com/skills#e;fpapa;caaYXUaaaZdWaaa;bYaa;YjUfZ
Klánunk Hungarian Unreal Nomination
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Azt ugye tudtad, hogy a minimapot át lehetett méretezni? 😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://hobbizona.hu/agyas-cuccok/it/leap-motion-3d-mozgaserzekelo
Igazából tegnap nem véletlenül írtam szürkével, de nem terjedt el.
Legalább egy kicsit rendszerezetebbnek tûnik.
Másrészt:
Használjátok a makrókat, az is megoldás.
Például OFF tag használata. Vagy Spoiler
Mint így:
Off szöveg
Syntax: <_OFF_> és <_/OFF_>
A '_' alulvonásokat töröljétek ki. A két tag közé kell a szöveg. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A több napos folyamatos flémek ellenére, csak kialakult egy jó társaság, találkozókon meg simán koccintottunk azzal, akivel fórumon egymás vérét szívtuk. Szép emlékek...

★ 汤姆 李
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Ráadásul"szarkazm ON" a jó játékosok úgyis itt fognak hype-ot adni adott buildhez😊
★ 汤姆 李
mindenesetre az elmúlt 300 hozzászólásban amesmer téma volt 1et ami érdekelt, de ez az én dolgom, igaza van running-ak..
én kevesebb flame-t kértem, a többit ahogy nézem majd tommy szabályozza..
egy ilyan fórumon sosem lesz aranyközépút..