Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BWE1 es BWE2 kozott is volt egy 400MB-s patch utana meg naponta 50MB vagy 100MB 😊
Theory craft meg nem kell mert mondtak, hogy egy csomo olyan dolgot nemtudtak berakni BWE2-be amit szerettek volna igy az marad BWE3-ra.

Veni, vidi, vici

MeoH
Az biztos! 😛

fuck mmo's..i.,

Jockey
sztem beszartam..:-) (álá gyalogg galopp)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Zomil
holnap megjelenik!!!44

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Állítólag van egy 500 mbos update :o

Érdekes, hogy ilyen hamar ekkora updatet nyomnak fel. BWE-k között mindig voltak pár megás updatek, de ekkora nem volt jellemzõ. Na jöjjön a theorycraft :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
desolation-ön játszik valaki nagyobb guildben?
/ping parancs nekem mûködött mint általában minden MMO-ban de már nem emlékszem mennyi volt 😄

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Dolgoznak a srácok, kb 443 megás update a gw2 -höz.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

s0n1c
Jó arcok, egyébként kicsit a nyelvhasználat miatt is maradok angol guildbe <#hehe>

Engineernél jelenleg a condition dmg build, ami eredményes, de többi classhoz képest összességében szerintem még mindig gyenge. Vid elsõ fightja egy mesmer, láthatóan nem játszik túl jól, két mappal késõbb összefutottam egy másikkal, rettenetesen összehajtogatott 😄

Mindhárom class baromi jó és élvezetes, sok sikert a választáshoz <#eplus2>
Jockey
nem rossz.. ugyi vagy..:-)
mar dc-be is dawn klanban voltal, gondolom ott is maradsz?!
tetszetõs az engi, de én továbbra is messmer és warrior hunter között filózom, még tesztelni kéne mi fekszik jobban..:-)

s0n1c
Ok, úgy is jó.

Abba nem tudok belenyúlni.Esetleg törlöm és beteszed újból a hsz.-t

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

LeWyTy
Ha már írtál egy Hsz-t már a videót is berakhattad volna<#idiota>... am a házigazda nem tud szerkeszteni hsz-t csak törölni.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

s0n1c
Cseréld ki pls a video linket a #42726-nál - http://www.youtube.com/watch?v=yWVOJYiepW0 - erre.

Köszi.
veled van a gond.
Ja értem.
Nekem egyszer volt durva ping problémám BWE2 alatt, fura mód mikor haverral mentünk a story questjére.
Amúgy nem volt jellemzõ.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Nem tudom én se néztem meg.Lehet csak külsõ progival.
Botrányos gw1 latency.Egyedül Olasz+Lengyel szervereken van 100 alatt és remélem GW2 nem ilyen lesz:/

Ja, adalék.
Melandru rune settel mentem, 23k hp, tankybb volt a karakter, de bombászáshoz / gránátozáshoz jó volt. (Csak utóbbi nem ad annyit mint egy sor bomba a merevbe állító stunnal / ragasztóval.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Én ezzel szórakoztam.

Nem volt egy nagy kaland, gránát és/vagy elixir gun kieshet, a pistol és a lix gun cd csökkentés is felejthetõ. (Bár 20%-al gyorsabban tolni a static shotot priceless melee ellen.)

Jó videó amúgy. 😊

@Tommy:
Hol lehetett volna megnézni betaban a pinget amúgy?

s0n1c
Oops, elnézést, néha elszaródik a link ezen a calculatoron, nem értem miért. Javítottam, köszi!

http://www.gw2tools.com/skills#e;fpapa;caaYXUaaaZdWaaa;bYaa;YjUfZ

Miért jó neked az a 10 pont Toolsban kirakva a gadget cd csökkentés ha egyetlen gadgetet se használsz?

s0n1c
csak azt tudnám, hogy 3.20-nál mér tûnik el a kép 😄 <#fejvakaras>
Sziasztok!
Klánunk Hungarian Unreal Nomination jelenleg aktív toborzást tart a jelenlegi 31+ fõ mellé, ha szeretnél egy baráti-segítõkész társaság tagja lenni, akkor ne habozz 😊 küldj egy rövid leírást magadról emailben és ha elmúltál 16 éves akkor szívesen látunk téged vagy akár csapatod 😊 leveled a [email protected] emailre küld 😊
s0n1c
Jah néztem, de nem foglalkoztam vele 😄
LeWyTy
Említettem már hogy mennyire játszani szeretnék a Guild Wars 2 vel?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
<#eljen>

Azt ugye tudtad, hogy a minimapot át lehetett méretezni? 😊

Mármint bétában a ping

Latency mennyi is a második részben?Azért érdeklõdök mert gw1-ben a 7 EU szerverbõl 2 olyan van ami 100 alatt mutat.A többi mint az Angol is beleértve 160+

Terawatt

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

frango
De akár az OFF makrót is lehetne használni szerintem😊. Szerintem egy 10% off mindenhol belefér, ha normálisan jelölve is van.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

szerintem is fárasztó és kényelmetlen lehet egy idõ után, hogy a képernyõ elõtt kell hadonászni 😊

Zomil
azt, hogy 5percig vicces, utána kényelmetlen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nagyon elleneztétek a kontrollert, akkor ehhez mit szóltok?

http://hobbizona.hu/agyas-cuccok/it/leap-motion-3d-mozgaserzekelo

Running
Jaa, én azt hittem valami fórum bug. <#nevetes1>

Akár.
Igazából tegnap nem véletlenül írtam szürkével, de nem terjedt el.
Legalább egy kicsit rendszerezetebbnek tûnik.

Running
Így? <#vigyor5>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó de a BF-esek magja már majdnem 10 éve ismeri egymást.

Másrészt:
Használjátok a makrókat, az is megoldás.

Például OFF tag használata. Vagy Spoiler

Mint így:
Off szöveg

Syntax: <_OFF_> és <_/OFF_>
A '_' alulvonásokat töröljétek ki. A két tag közé kell a szöveg. 😊

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
pedig igenis akad sg-n jopár olyan topic ahol jo légkör alakult ki 😊

Running
Itt elég langyi flémek vannak, legalábbis a bf communityhez képest. Ott nem rabolta senki az idejét felvezetéssel, rögtön anyázással indult minden. <#nevetes1>
A több napos folyamatos flémek ellenére, csak kialakult egy jó társaság, találkozókon meg simán koccintottunk azzal, akivel fórumon egymás vérét szívtuk. Szép emlékek...

TDC Geronimo
"oszoljanak, oszoljanak, nincs itt semmi látnivaló!"

Unknow
Itt sokan nem látták a PC-s játékoknak leáldozott és az ahhoz hasonló topicokat. Voltak itt cifrább dolgok egy pöttyet 😛
Mióta is koptatjuk az sg-t? Már a kötelezõ név-regisztráció elõtt is itt voltunk. Ez alapján és az elmúlt jópár hónap GW2 topic tapasztalatai alapján mondom amit mondok, nincs itt semmi megideologizálva.

Megoldom valahogy szerintem maradok ennél a második vagy harmadik figyelmeztetésnél azt go moderátorok ha tényleg látszik,hogy direkt más téma felé húz az illetõ illetve személyeskedik nagyvonalúan.

Kata
Nem lehetetlen, én is rendet raktam néhány topikomban, és azóta nincsenek ilyenek, mégis kedélyesen elvan a társaság. Egyszerûen a házigazdán múlik, hogy mit és mennyit enged meg.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ha nincs téma, nem kell írni, ilyen egyszerû. Akinek meg íráskényszere van, majd levezeti máshol. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Azt is beleértettem igaz nem írtam,hogy magáról a játékról mit beszélgettünk éppen tehát nem csak infó miatt néz be(videók,élménybeszámolók,build-ek,Running csajos képei hol vannak éppen<#idiota>
Ráadásul"szarkazm ON" a jó játékosok úgyis itt fognak hype-ot adni adott buildhez😊

Jockey
vékony jég ez, és az sg comm véleményem szerint totálisan alkalmatlan az sztem általad kicsit rózsaszinben látott "ez lesz az a topik idealizmusára", de ámmen én drukkolok..
mindenesetre az elmúlt 300 hozzászólásban amesmer téma volt 1et ami érdekelt, de ez az én dolgom, igaza van running-ak..
én kevesebb flame-t kértem, a többit ahogy nézem majd tommy szabályozza..
egy ilyan fórumon sosem lesz aranyközépút..

Running
A következõ bétáig lehetne egy teszt. Kb 1 hónapig csak a témához tartozó hsz-ek szülessenek... ha beválik, legyen ez, ha születik 10 hsz, akkor nem vált be.
Egy próbált talán megér, habár most tudom, hogy jönnek majd az erõltetett témák a bizonyítgatás miatt, de hosszabb távon kudarc.