Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Viszont akármit is mondtak 2012-rõl, az emberkék a fórumokon kezdenek nyûgösek lenni, áprilisban már megvették.
Egyébként elnézve a készültséget abszolút nem félkész hatást kelt, szerencsére.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Én anno októbert elejét tippeltem megjelenésnek. Most, hogy tudtam játszani a CBT2-n(és amit az anet mondott, hogy milyen állapotban akarják kiadni a játékot) inkább november vége, december eleje-közepe. Jó lesz ez csak türelmesen kell várni...soon...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Nem azért, mert nem fog senkit érdekelni, hanem azért, mert ha az eddig jámboran éljenzõ tömeg (fõleg pre purchase) nekiáll hangosan harákolni, az nem jó. Senkinek.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ott a ponty. Brewmaster maga a királyság, évekig volt avatarom, sõt van ahol még mindíg az.
Mármint ez a kép.
GW2 eladások meg... Egy nagyobb MMO bõven 1 misi fõlé tud menni eleinte. A lényeg mindig az hogy milyen gyorsan halnak ki a szerverek.
Warhammer volt a legordítóbb, ott kétszer vontak minket össze mire meguntam.
Szóval... Kérdés, hogy mennyi pre purchase ment el eddig. Ha 2 misi, akkor kb bármikor adják ki bevonzhatja még azt a maradék 1 milliót instant.
Egyébként meg a trükk itt az érdeklõdés fenntartásán lesz, ha sokáig akarják facsarni. Meglepõen erõteljes az õrjöngés körülötte ami ha nem tükrözi a készültségi szintet <kiadás szempontból> akkor vicces lesz hosszútávon. A legutóbbi beta key osztogatáson kívül ugyanis Anet nem igen ugrál marketing szempontból, szerintem több EVE hirdetést tudnék megjelölni a siteokon amiket nézek mint GW2-t. (Amibõl kb csak Pre-purchase hirdetés alkalmával láttam.)
Visszatérve a számokhoz:
Minden arányok kérdése. Kingdom of Amalur bebukott, pedig 1,2 milliót adott el.
Ott túl sok pénzt zabáltak fel / költöttek más projectre.
Blur, Split/Secont is hasonló számok és remek értékelések után jelentette azt, hogy a fejlesztõk mehettek a balettba ugrálni.
Ezek kvázi nagy projectek.
Manapság a folytatások azok amik mennek, új nevet behozni elég necces. A nagy kiadókat meg kb ezek érdeklik. Kivétel talán a Paradox, õk szoktak nevesincs cuccokkal kijönni, lásd Mount and Blade. Azóta fejlesztetik amúgy a saját, rózsák háborúja kori 'verziójukat'. Az õ 'gondozásukban' jött ki a hangulatos és a poén de bugtenger Magicka is.
Amiknek még esélye van mostanában azok az indie játékok, HA jók. Kicsit visszafejlõdik az ipar, a flash játék bonyolultságú cuccok igen sokan vannak, de néha van köztük gyöngyszem, pl.: Minecraft, Super Meat Boy.
Akartam még itt írni a saját teóriáimról, úgymint DRM, meg mindenféle disztribúciós formák, de hagyjuk.
Manapság egy játék sikeressége, ha nincs automatikus és brandbõl kalkulálható ereje részben lutri, nem tervezhetõ és csak pénzekkel, marketinggel formálható.
Kitalálod hogy hol a piaci rés, csinálsz egy jó játékot, de az emberek elmennek mellette, mert sajt.
...könyörgöm, PANDÁZNI? A pokemont még lenyeltem, mert vicces lehet, de mikor minden nõ nemû ismerõsöm azért ugrál mert végre bent vannak a cuki pandák... Köszönöm nem. A pandaren brewmaster okés lett volna, egy normális designel, nem ilyen állatsimogatós verzióban.
Azon se csodálkoznék ha a WoW és a Hello Kitty lassan kereszteznék egymást. Pedig én komolyan szerettem a WoWot és a fantasykat amúgy is imádom de ez...
Felõlem jöhet a Gw2 decemberben is, az biztos,hogy WoWozni én nem megyek vissza, hogy 12-13 évesekkel játszak akik csak azért jöttek mert a pandák cukik... Akkor inkább nem játszok semmivel.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
[/cserf][/fülünyúl]
★ 汤姆 李
[/cserf][/fülünyúl]
★ 汤姆 李
-"Jó lenne kidobni még az ünnepek elõtt."
Tehát, igazából ez olyan novemberi megjelenést sejtetõ cikk.
Szerintem most úgy 2.5 milkánál járhatnak ha ennyire optimisták.
★ 汤姆 李
Hmm, lehet még most kéne ncsoft részvényt venni úgy 1-2 millió HUF értékben... 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?