Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spybot919
Decemberbe milyen vizsgáid vannak ? mert az érettségi meg a szakvizsgák már megvoltak a pótvizsgák vannak október környékén. Decemberbe mi vizsga lehet😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Már én is így vagyok vele , majd egyszer játszok vele, elmúlt a nagy várakozási láz nekem az is jó ha decemberbe jön , csak akkor vizsgaidõszakban biztos ,hogy nem játszok vele egy percet se.

Nekem most már lassan a 'mindegy' kategória, hogy mikor jön ki. Persze jó lenne minél hamarabb játszani vele de valahogy már nem izgat annyira. Logikusnak a szeptember tûnik, de becsúszhat október-november is de azt nem érzem indokoltnak.
Viszont akármit is mondtak 2012-rõl, az emberkék a fórumokon kezdenek nyûgösek lenni, áprilisban már megvették.

Egyébként elnézve a készültséget abszolút nem félkész hatást kelt, szerencsére.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Hát persze, 3/4 évvel prepurchase után nyugodtan kijöhet...

spybot919
Inkább jöjön ki 2012 végén minthogy félkész játékot adjanak ki

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

frango
Persze, de ha 2012-ben jön akkor nincs ok rá.
Én anno októbert elejét tippeltem megjelenésnek. Most, hogy tudtam játszani a CBT2-n(és amit az anet mondott, hogy milyen állapotban akarják kiadni a játékot) inkább november vége, december eleje-közepe. Jó lesz ez csak türelmesen kell várni...soon...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

BEAST
Hõbörögni bármikor lehet. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

frango
Azt mondták 2012-ben fog megjelenni. Majd, ha átcsúszik 2013-ra max. akkor lehet hõbörögni.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Természetesen. Arra akartam utalni, hogy ami hype generálódik többé kevésbé magától, az rosszul is elelsülhet ha tényleg még 3-6 hónap a varázslás.
Nem azért, mert nem fog senkit érdekelni, hanem azért, mert ha az eddig jámboran éljenzõ tömeg (fõleg pre purchase) nekiáll hangosan harákolni, az nem jó. Senkinek.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TDC Geronimo
Marketing akkor fog majd beindulna, ah lesz már dátum.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ott a ponty. Brewmaster maga a királyság, évekig volt avatarom, sõt van ahol még mindíg az.
Mármint ez a kép.

GW2 eladások meg... Egy nagyobb MMO bõven 1 misi fõlé tud menni eleinte. A lényeg mindig az hogy milyen gyorsan halnak ki a szerverek.

Warhammer volt a legordítóbb, ott kétszer vontak minket össze mire meguntam.

Szóval... Kérdés, hogy mennyi pre purchase ment el eddig. Ha 2 misi, akkor kb bármikor adják ki bevonzhatja még azt a maradék 1 milliót instant.

Egyébként meg a trükk itt az érdeklõdés fenntartásán lesz, ha sokáig akarják facsarni. Meglepõen erõteljes az õrjöngés körülötte ami ha nem tükrözi a készültségi szintet <kiadás szempontból> akkor vicces lesz hosszútávon. A legutóbbi beta key osztogatáson kívül ugyanis Anet nem igen ugrál marketing szempontból, szerintem több EVE hirdetést tudnék megjelölni a siteokon amiket nézek mint GW2-t. (Amibõl kb csak Pre-purchase hirdetés alkalmával láttam.)

Visszatérve a számokhoz:
Minden arányok kérdése. Kingdom of Amalur bebukott, pedig 1,2 milliót adott el.
Ott túl sok pénzt zabáltak fel / költöttek más projectre.
Blur, Split/Secont is hasonló számok és remek értékelések után jelentette azt, hogy a fejlesztõk mehettek a balettba ugrálni.

Ezek kvázi nagy projectek.
Manapság a folytatások azok amik mennek, új nevet behozni elég necces. A nagy kiadókat meg kb ezek érdeklik. Kivétel talán a Paradox, õk szoktak nevesincs cuccokkal kijönni, lásd Mount and Blade. Azóta fejlesztetik amúgy a saját, rózsák háborúja kori 'verziójukat'. Az õ 'gondozásukban' jött ki a hangulatos és a poén de bugtenger Magicka is.
Amiknek még esélye van mostanában azok az indie játékok, HA jók. Kicsit visszafejlõdik az ipar, a flash játék bonyolultságú cuccok igen sokan vannak, de néha van köztük gyöngyszem, pl.: Minecraft, Super Meat Boy.
Akartam még itt írni a saját teóriáimról, úgymint DRM, meg mindenféle disztribúciós formák, de hagyjuk.
Manapság egy játék sikeressége, ha nincs automatikus és brandbõl kalkulálható ereje részben lutri, nem tervezhetõ és csak pénzekkel, marketinggel formálható.
Kitalálod hogy hol a piaci rés, csinálsz egy jó játékot, de az emberek elmennek mellette, mert sajt.

Unknow
Nos, én mindig megunom a wowot kb félévvel a kiegészítõk után, sok accountot el is adtam emiatt. Valóban, minden egyes WoW kiegre visszanéztem mert imádtam a játék hangulatát/sztoriját. Minden kieget megvettem ahogy kijött de!..

...könyörgöm, PANDÁZNI? A pokemont még lenyeltem, mert vicces lehet, de mikor minden nõ nemû ismerõsöm azért ugrál mert végre bent vannak a cuki pandák... Köszönöm nem. A pandaren brewmaster okés lett volna, egy normális designel, nem ilyen állatsimogatós verzióban.

Azon se csodálkoznék ha a WoW és a Hello Kitty lassan kereszteznék egymást. Pedig én komolyan szerettem a WoWot és a fantasykat amúgy is imádom de ez...

Felõlem jöhet a Gw2 decemberben is, az biztos,hogy WoWozni én nem megyek vissza, hogy 12-13 évesekkel játszak akik csak azért jöttek mert a pandák cukik... Akkor inkább nem játszok semmivel.
FalseHeLL
Blizzard nem volt ilyen, mióta az activision alá tartoznak azóta ilyenek. (lásd. az összes cod stb...)

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Nekem megvan sc 2 szeretem is, és nem bánom ,hogy így adják , 3 teljes jól kidolgozott kampány, ami gáz inkább, az a multi.

De egyébként blizzardból kiindulva, csak azon csodálkozok, hogy nem egy fizetõs DLC vagy kiegészítõ formájában adták el a népnek ezt az aht 😊. Starcraftot is képesek egy játékot 3 darabban eladni 3 teljes árú játékként.

FalseHeLL
Koreaiaknál pont törvénnyel megtiltották az RMAH-t. Mellesleg akkor bug volt AHban, hogy bárki csinált magának milliárdokat...

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Diablot szerintem csak ez a real money ah élteti és csíkszemû lesz lassan mindenki aki még tolja.

FalseHeLL
Elmentem inferno act 3-ig. server problémák, hatalmas AH fail, karakterek nem különböznek, rossz fejlõdés, nem kaptál semmilyen szabadságjogot, hogy mire ossz mikor fejlõdsz, inferno játszhatatlan, ha nem boss rusht csinálsz. etc. Nekem ez eléggé failnek tûnik. de sry az offért hagyjuk.

Azért annyira nem fail, csak semmi elõrelépés nincs, én act 1 végére eléggé meguntam + nagyon hülyén vannak a szintek.

Hozzáteszem ugyanezt játszották el 2005-ben elsõ résszel mikor egyidõben adták ki a WoW-al és igencsak bejött nekik akkor is.Idén megint WoW-al egyidõben adják ki,érdekes😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

FalseHeLL
khm khm. Diablo3. Jó tudom, hogy hatalmas fail lett de rengeteg elkelt belõle és ugye console gamet csináltak belõle.

Akkor lenne a baj ha egyidõben GW2-vel egy másik ilyen havidíjmentes MMO jelenne meg.Na akkor tényleg nem számolhatnának ilyen eladásokkal de így,hogy nyitott terep van számukra és nem zavar be senki hát tuti biznisz:-)

Igen, de mivel elég sok újdonságot pakolnak be játékmechanikailag is a WoWba lehet marasztaló a legtöbb ember számára fõleg mivel valszeg elõbb kidobják, mint a GW2t és meg is untak várni rá. WoWot meg nem lehet abbahagyni csak AFK van 😊

Tényleg nagyon jól mennek, vgchartz on meg is tudod nézni, fõleg ps 3 játékok ahol tényleg nagyon alacsony a warez ratio.

Nyugodtan lehet menni addig ez semmit nem befolyásol.Ez nem érinti a kiadót sem fejlesztõket nem sürgetõ indok,hogy ki meddig mit fizet és mennyiért addig míg nem jelenik meg GW2

Magamból meg ismerõsi körbõl kiindulva legalábbis.

Nincs havidíj bizony így jogosan várnak el nagy eladási statisztikát és tény,hogy sok MMO-bol kikoptak a játékosok és ezek nagy része GW2-re vár

Szerintem közel se unják annyira a wowot, hogy ne mennének vissza Pandázni ha ezt még sokáig húzzák.

Kata
Szerintem meglesz, sõt még több is. A wow-ot, lineage-t, aion-t stb. már elég sokan unják ahhoz, hogy egy ilyen innovatív mmorpg-t kipróbáljanak, fõleg hogy havi díja sincs.

[/cserf][/fülünyúl]

Persze ha nyáron még kiadják,egyébként felejtõs lesz hiába várják ahoz idõben ki is kell adni..

Kata
Szerintem nem mennek ilyen jól a konzolos játékok. Korábban néhány legendás játék (super mario, tetris, sonic, donkey kong) valóban nagy eladásokat produkált, de kötve hiszem, hogy ma minden konzoljátékból elmenne milliós tétel.

[/cserf][/fülünyúl]

Ha jól emlékszem GW1 az elsõ fél évben 1 millió kelt el.GW2-nél meglehet az a 3 milla még idén szvsz

SZEG007
ja Konzolon meg már akkor zsörtölödnek a kiadok ha valami csak 1 millios eladást ér el.

TDC Geronimo
Mi az a sok? 1 millió pcs eladás ritka, mint a fehér holló. 1-2 pc exkluzív éri el nagy ritkán.

Ez azért túlzás, sok játék teljesít 1 m eladást, viszont a 2 3 m elég ritka.

SZEG007
PC-n örülnek ha 200000 példány elkel egy játékbol, az ilyen millios eladásokra meg szinte csak blizzard képes ugyhogy erösen optimisták NCsoft-nál.

TDC Geronimo
3 millió nagyon sok. Nem fog annyi elmenni 2012ben...

Unknow
A cikk ugye azt írja,hogy "küszöbön" a megjelenés, de ha beleolvasol, akkor azt írják a mocskok:
-"Jó lenne kidobni még az ünnepek elõtt."

Tehát, igazából ez olyan novemberi megjelenést sejtetõ cikk.
Meghallgattam és tényleg, 2012-re várnak 3.1 m körüli eladásokat. Ez nem tûnik pedig egy túl optimista számnak, sokkal többre számítanék... hacsak nem 2012 utolsó 1-2 hónapjában jelenik meg. ;D

vagy 3099999

Unknow
Neeeeem 😊 Legalábbis, ha jól értelmeztem akkor ennyi eladott példányt várnak. Tehát ennyire van most betervezve a cucc.

Szerintem most úgy 2.5 milkánál járhatnak ha ennyire optimisták.
Igen,egész jó szám.Kiváncsi leszek mennyi idõn belül kerekedik felül D3 vagy Arkham City 6 milliós eladási számon.

Tényleg kb. 3.1 millió példányt adtak el belõle úgy, hogy még megjelenési dátum sincs?
Hmm, lehet még most kéne ncsoft részvényt venni úgy 1-2 millió HUF értékben... 😄

TDC Geronimo
10k file update megint :o

LeWyTy
Ilyen hiperaktív vidám társasággal szeretnék majd én is játszani<#banplz><#nyes><#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
1 órás mostly harmless BWE2-es WvW videó

TDC Geronimo
Ezzel se vagyunk elõrébb. Megjelenik majd, ha Anet úgy gondolja. Amúgy meg soon

Unknow
"Küszöbön" a Gw2 megjelenés 😛

Csak mert tudom,hogy ezen mindenki imád csámcsogni 😄
TDC Geronimo

<#banplz>

spybot919
Remélem arra gondoltak hogy engemet nem tudtak be "helyez"ni a jatekba......