Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
green man gaming-en a legolcsobb eddig ami teljesen legális, van valami kupon kód amit be kell irni é akkor olyen 12ezerre jön ki, annál olcsobbat teljesen legális oldalon nem láttam

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Milyen intelligensen humoros vagy.

[/cserf][/fülünyúl]

Ja. Régen én is 'ügyesen' oldottam meg. De nekem senki szava se elég ma már. Pénzt szívsen spórolok, de esetleges idegeskedést nem feltétlen vállalom. Lehet, hogy akitõl veszed az is már egy másik vonalról szerezte. A legjobb jóindulattal is tévedhet. Ilyen kaliberû játéknál nem szórakoznék én magam ezzel, más játékoknál más (volt) azért a helyzet.
Persze koránt sem vagyok már naprakész.

Közvetlen vásárlással meg legalább támogatom a készítõket is ami megint nem utolsó szepont nálam.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

FalseHeLL
Sajnos, nem csak néha, hanem jó ideje folyamatosan...

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

frango
Midig megbízható, leellenõrzött eladóktól veszek. A legújabb játékokat megjelenés napja után pár nappal már meg lehet venni akár féláron is. Nekem ez a pár nap megér "X" ezer forintot. Szinte sohasem veszek teljes áron játékot. Sokszor a webáruházak árai között is óriási különbségek vannak(postaköltséget is számolva). Persze vannak akik a legkényelmesebben oldják meg, drágábban. Ezzel sincs probléma. Kinek mennyi pénze van és mire szánja azt. 😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

spybot919
Kinek nem szívják ok nélkül a vérét?

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

TDC Geronimo
Ez nem igaz, mert a topikot attól még látogatom!4 <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Unknow
Akkor vigye Chris, õ is normális figura.

DarkBlade ma 19:52 privát válasz #42845|

Nem vagyok jártas Kata témában 😛
BEAST
Neki nem szabad, mert amint túlteszi magát a hypeon és nem remeg többi a topic felé se néz többet. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Csak most? 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Unknow
Kezdem elhinni neki, hogy néha ok nélkül szívják a vérét, még ha egyesek próbálják ezt viccesnek is beállítani.
Unknow
Miért nem viszi Geronimo a topicot? Imho õ a legfelkészültebb a témában általában és stb...
Terawatt
Nézni nem néztem, de elvileg lehet tradeelni, így lehet majd hozzá jutni úgy, hogy nem fizetsz rendes pénzt érte, hanem csak a játékbeli vagyonodhoz nyúlsz.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Tudom van akinél kiverné a biztosítékot, de kérdezd meg Katát ha nem lesz határozott és lelkes jelölt.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Valaki nézte most /hú.. hol van az már, tán igaz se volt 😄/ bétán, hogy a gem az tradelhetö karakterek közt?

Terawatt
Rengeteg japán tinilánnyal akik szeretetre vágynak ! 😊

Most jut eszembe, nem is úgy gondoltam! 😊 Érett, korrekt fiatalemberek fognak csak idelátogatni 😊

Terawatt
Miért riaszotod el a potenciális Házigazdákat? 😄

De csak azért mert még nem jelent meg és nem találtak rá a topikra a tinédzserek.

Terawatt
Ezért kéne hogy egy mezei játékos vegye át akinek nincsenek más ilyen kötelezettségei plusz van egy kis szabad ideje, itt szerintem nem vészes a helyzet moderálási szempontból. /vagy csak gyorsan lettek törölve 😛 /

Zomil
sok dolga nincs egy házigazdának, személyeskedést törölni, meg a reklámokat, aztán annyi, mint minde más forumon 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
Én akkor untam meg, mikor volt este 2 órám játszani, ebbõl 1 órát az vett el, hogy a baromarcúaknak törölgettem a hsz-eit, és ez ment heteken keresztül... öreg vagyok én már ehhez.

Terawatt
Hm... 😄 Mondasz valamit. Átgondolom még a helyzetet, lehet "túlbuzgóskodtam" hirtelen. 😊 Szívesen olvasom a fórumot és segítek ha van valami de "kötelezõ" szinten nem szeretném, ott a blog meg majd a Guild.

Running
Köszönöm, hogy eszetekbe jutottam, de én már eleget házigazdáskodtam, csak a játékra szeretnék idõt fordítani, nem a faszgyökerek gyomlálására.
Szerintem valamelyik buzgó varis arc vállalja el, pl az elõttem szóló...

Terawatt
Én bevállalom, ha instukcióval ellátsz, hogy mi a dolgom a moderáláson kívül mivel még nem voltam Házigazda.

Óvatosan a 'jóáras' verzókkal.
Most a BWE2 alatt is sokak accountját simán kitiltotta anet azért, mert azok kódjait eredetileg lopott kártyával vették.
Tehát így nézhetett ki a helyzet:
XY lopott kártyával veszeget GW2 kódokat.
Boltos meg usereknek továbbadja jól.
Anethez visszajött az info, hogy lopott kártyával történt annó a vásárlás, account becsuk, hisz lopott a kód.

Én egyenesen tõlük vettem.

SZEG007
A WoW-is csak ilyen egyszerüen összeszedte a legjobb dolgokat mindenfelöl.

Running a bf3 után nem hiszem, hogy mégegyszer belevágna 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

LeWyTy
Én Én Én Én...... NEM<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BEAST
Javasolnám Runningot, de félõ nem lenne már itt a topic mire visszajönnél. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem azért, én is várom, de miért váltaná meg? 😊 Annyira nem nagy újítások amik bekerültek, egyszerûen össze lettek szedve több játékból a látottak, semmi korszak alkotó.

Ja hát egy általános játékrõl beszélünk akkor azt mondom ok, de ez Guild Wars 2, ami megváltja az mmo ipart. Mindegy, ti így gondoljátok, én meg a klántársaim meg másképp.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

spybot919
Még szép hogy õ járt jobban úgyan azt a jatekot kapja meg amit te fél áron. És semmivel nincs több elõnyöd hogy 15kért vetted meg . Játszhatsz a bétával? havonta 2napot és akkor lehet sokat mondtam.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Szeretném átadni Házigazda jogot.Nem fogok tudni figyelni topikra mert bevállaltam még plusszba munkát külföldön így szinte egész évben el leszek foglalva!!

Ki vállalná?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Most tényleg 10-15 ezer forinton áll minden? Tudom, hogy fizetni kell a rezsit meg a benzint, de ha látom egy játékon, hogy jó(nak tûnik), és tudom, hogy az ismerõseim is majdnem mind megveszik, illetve amit mondtam, hogy ki lehet próbálni szenvedés nélkül, szerintem megéri.

Miért ne lenne jobb? Ha tényleg be tudja szerezni ilyen áron alul már megérte és még a pénze se áll feleslegesen a semmiben hónapokig.

Én elsõ nap megvettem varianceon, így minden bétában bent voltam, és a többiben is bent leszek. 15k volt akkor, kifizettem, megvan a játék örökre, nem kell görcsölnöm, hogy vajon megérte -e, meg nem is kell bétakulcsokra vadászni.
Neked biztos jobb, hogy 8-10 ezerért veszed meg, majd 3 hónap múlva, okosan. Grat.

frango
A vásárlók nagy többsége birka.Igen. Ezt az áprilisi pre purchaset amúgy én sem tudom mire fel. Túlzásnak tartom az ilyen korai vásárlást, de látjuk vannak sokan akik mégis megvették. Én majd megjelenés után okosan, valamelyik "jóárasító" kollégától megveszem(kb. féláron). Addig meg lehet nézelõdni a steamen. Nemsokára jönnek a nagy nyári leárazások. <#idiota>

roland4
Értem! Köszi!
Én nem bánom hogy nem megy folyamatosan, mert a végén úgyis wipe lenne, azaz törölnének minden karit, hogy mindenki üres lappal kezdjen.

FalseHeLL
Nem.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

FalseHeLL
Azért, hogy ne undd meg az egészet beta alatt, mert még ki tudja mikor lesz megjelenés.

Kata
Mert mire megjelenne a játék, mindenki kétszer végignyomná, és semmi újat nem mutatna. Megmondták, hogy a content nagy részét megjelenés utánra akarják hagyni.

[/cserf][/fülünyúl]

roland4
A játékért havonta kellesz fizetni?
TDC Geronimo
Megy folyamatosan, csak egy kis rétegnek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

spybot919
Én kiváncsi vagyok valamire. Pedig tényleg hülyeségeket nem szeretek kérdezni de ezt most tényleg tudni akarom. Hogy mért van az hogy minden béta játék tesztelése alatt folyamatosan fut de a Guild Wars 2 béta az csak kb havontani 1-2nap. Mért nem megy folyamatosan?

Ez amolyan 'apróbetûs' hatás.
Látsz egy hirdetés, látsz szép site, elolvasol pár cikk, és megveszed.
Sokaknál már ez is nagy dolog, rengetegen vannak akik impulzusvásárlók azaz meglátja, megveszi.

Lehet mondogatni, hogy semmi okuk rá, meg Anet megmondta, de ugye az ember nem így mûködik.
Játéknál meg különösen nem divat, kickstartereket kivéve, hogy fizetsz, oszt majd lesz valami.
Oka mindig van az embereknek, és ha valaki pipa lesz max refundot kér. Van ilyen is, egész kiadásig megtehetik.

Igazából én még mindig értelmetlennek érzem az áprilisi pre purchase lehetõséget ha mondjuk novemberig ellesznek vele.
Egy okból lehetett ez jó: Még dio 3 elõtt kivenni a pénzt az emberekbõl. Vagy ha NCsoft mindenképpen akart már bevételt, mert zuhan a tõzsde. 😊

frango
"Viszont akármit is mondtak 2012-rõl, az emberkék a fórumokon kezdenek nyûgösek lenni, áprilisban már megvették." - pedig semmi okuk rá...<#pias>

spybot919
Akkor szorítok 😄 én már túl vagyok rajta szóval frissensült munkanélküli vagyok

Nekünk is decemberben vannak a vizsgák, na meg az államvizsga is.