Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Jó de hh nem regelt azóta újat? 😄

Na egy kis témába vágó dolog is legyen.

összes minipet képekkel a betaból

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

visszanyalt nála a fagyi😊 moderátor topikban beárult valakit bannmegkerüléssel egy bannmegkerült accal😄

Mondjuk ez az egész szavazásosdi egy baromság, a semmire is lehet kapni vagy 20 at azért mert nem értesz egyet valakivel...

bannolták.
TDC Geronimo
Tényleg crassus hol van? :y

Kata
Csak ígérje meg, hogy nem enged teret sok offolásnak. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
simán

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
Van egy pár árnyalatnyi különbség köztük. Crassus inkább egy vicces jelenség.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

<#confused>
Elfogadom véleményed, amíg kulturált formában teszed azt.
Nem kamuztam semmit, annyit írtam, hogy rendes vagy és támogatlak, olvad végig amit írtam, de ha szerinted ez kamu, akkor jó.
500hsz-od simán megvan,topikba nagyon régóta itt vagy,témát vágod.Hsz-t soha nem kellett töröljek tõled és még el is vállalnád<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

crassusst is übereli?😊

Kata
Azt hiszed most itt az "új" társaság beveszi a kamuzásaidat, és eljátszhatod az angyali jófiút? Szerintem innen is elég sokan ismernek már téged, illetve munkásságodat, úgyhogy felesleges erõlködnöd.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Kitartó és szorgos troll sajnos.

[/cserf][/fülünyúl]

én biztos hogy nem tõlem nem kell tartanod, én elfogadlak olyannak amilyyen vagy legyél fiú vagy lány, nekem mindegy, mert rendes vagy, és csak ez számít.
Mondjuk ja , 260 negatív , összesen 418 , ennyit még sosem láttam 😄

Kata
Neeem, ez évek óta zaklat. Õ az aki ambrus néven híresült el, de van vagy 200 feltört nick, szóval minden 10 percben más nickrõl látható.

[/cserf][/fülünyúl]

Nekem is mind 1 ki lesz a hg csak legyen 😊 Szerintem amúgy sincs sok dolog itt, esetleg néha kiírni az actualis szervert amin mindenki van,lesz aztán meg minden megy magától 😊

kemény vagy<#worship>

TDC Geronimo
újabb hódoló? 😄

Kata
Látom, itt sem fogsz már békén hagyni... Remek volt a 18+ -os undorító kép amit bevágtál a topikomba, gondolom az "összeköttetéseid" majd jutalmazni fogják.
A trollkodást légy szíves itt hagyd abba és szállj le rólam.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
Én is bárkit támogatok, nekem tök mind1 ki a hg...csak eddig nem igazán jelentkezett senki Terawatt-on kivül 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az ilyen jellegû beszólások miatt nulla mérlegeléssel visszakézbõl pofánb*sznék még akár egy vadidegent is az utcán aki egy másik vadidegennek mondja.

Hát kár, hogy Kata nem vállalja be, szerintem õ lenne a legjobb HG!
HA még is vállalná én támogatom, de amúgy mindegy nekem, tõlem mehet.
Zomil
Ha Terawatt tényleg nem szeretné, akkor ha gondoljátok én bevállalom. Aztán ha mégse tetszik ahogy én csinálom akkor majd szoltok 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Csak hobbi. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Hobbi a designolás, vagy ilyesmivel foglalkozol?

Valahogy azért benne van a pakliban, itthon szvsz nem olyan rémesen gyakori, hogy nõ is foglalkozik játékokkal.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Hát tudod ismerek pár ember innen-onnan és tudod az összeköttetések.. 😊
amúgy szép a design..:o
Eddig nem is tudtam, hogy te csináltad, de mindenképp dicséret illet.
Kata
Hogy-hogy még nem vagy bannolva, ambrus?

[/cserf][/fülünyúl]

Köszi a bizalmat, de régi "rossz" beidegzõdés, hogy felelõsséget csak megfelelõ javadalmazás ellenében vállalok és hát így is van már épp elég. ;D

itt is be szoktak neked szólni? Pedig rendes vagy szerintem.
Kata
Amúgy meg némelyik "legénynél" nem nehéz tökösebbnek lennie még egy nõnek sem. Lásd ilyen menstruálós-beszólások. Nagyon kemény. 😊
Szerintem inkább a beszólogatóknak kéne igazítaniuk a stílusukon, és észrevenniük, hogy abszolute nem viccesek, nem is jópofák, de semmiképpen nem tökösek.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én semmiképpen nem vállalom. A topik designt megcsináltam, de házigizdáskodni nem szeretnék. Mint látod, van akiket már a puszta létezésem is zavar (másról nem is beszélve), így sokan abba is belekötnének szokás szerint minden ok nélkül ha azt írnám le "süt a nap".

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Hát persze, az én hibám, hogy minden ok nélkül beugatnak meg baxakodnak velem. 😊 Érdekes, hogy a ti beszólásaitok nem verik ki a biztosítékokat, csak ha én reagálok valamit vagy helyreteszem az illetõt. Az arcbeverõs részre nem emlékszem, nem kevered valaki mással? Melyik díszpinty volt az?

[/cserf][/fülünyúl]

Fogom kérvényezni Terawatt-ot házigazdának(mivel senki más nem jelentkezett)ha a következõ emberkék nem jelzik: Kata,Zomil,Geronimo,Running,FalseHell,SZEG007,Gyõri Devi.Vagy valaki más aki régóta itt van és úgy érzi menne a dolog.
Privátba vagy itt jelezze ps.aki vállalná!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Running
Ja ilyen nekem is volt, bf találkozón kellett volna megvívni a guild vs guild spvp-t. Én egy picit rá is gyúrtam az eseményre, nehogymár 5 kilósan feszengjek, amibõl az lett, hogy tokára és arckalácsra felcsíptem cirka 5 kilót és akkora fejem lett, mint egy gorillának. Aztán megjelent a kihívó fél, aki kb egy 165 centis ropibajnok volt. Szóval nem lett semmi az egészbõl. A guild pár tagjával azért megdobáltuk egymást gyümölcs darabokkal, majd koccintottuk pár söröcskével. Kellemes meglepetés volt.

ez ismerõs,h befenyegetnek veréssel, aztán persze basznak megjelenni a helyszínen😄D

Running
Nem pont rólad írtam. Egyébként én nem kockáztatnék sose egy mmo esetében. Kinek hiányzik, hogy menet közben kibukjon, hogy a kulcs gázos. Már BW1-õn is jártak páran így a nagy spórolásban.

Pusztán azért dobtam be a nevét mert egyfelõl GW-zik, másfelõl csinált már ilyet.
Nem ástam fel a múltját, és én magam nem láttam semmi olyat tõle ami miatt ki kéne nyílnia a karikás ostornak a zsebemben. (Pontosabban: Igen, volt amin felvontam a bal szemöldököm, de itt is vannak azért sokkal idegesítõbb emberek.)
A tökösség meg nem merül ki abban, hogy ki mekkora huszár IRL hanem, hogy hagyja-e magát b*szogatni nevesincs emberkék (<-Pl. Én se ismerem egyikõtök se, nem fogok eret vágni ha nem tetszik valami) által akár fórumon, vagy sem.)

Van erre egy remek storym:
Mikor még gyerek voltam (17) játszottam UT'99-et magyar klánnal.
Asszem itteni fórumon talált belénkkötni valami épelméjû. Vezérünk nyugodt emberke, tûrte egy darabig, majd arra a felkiáltásra, hogy gyere ide és ide majd meg leszel ruházva aszondta jól van. Õ elment. Másik nem.

Engem is meg akartak verni annó párszor, elég nagy qrvaanyázós flamewarrior voltam. 😊

De akik odáig 'süllyednek' egy fórumban, hogy ezen valóban felcseszik az agyukat és huszárkodnak...

Szóval szerintem az, hogy ki mennyire kedvel X embert halál mindegy amíg jól végzi a rábízott feladatot. (Valószínû IRL is már rég kirúgtak volna ha nem így lenne.)

Mindenki ott spórol ahol tud. Én pl. munkahelyi ebéden spórolok meg kevesebbet cigizek.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

frango
Most, ha meg tudom olcsóbban is venni akkor mért ne tenném?(tudok pl. most olyat aki 5000 Forintért már megvette a GW2-t). Túlfizetve se vagyok ugye meg szinte semmi warez. Szóval havonta költök játékra. Ha 2500tel olcsóbban veszem már jó, mert az akár lehet 1g hétvége<#rolleyes>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Győri Devi
támogatom

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

jogos😊

Running
Az extrém esetek kivételével, simán elisszák, elcigizik egy hétvégi estén 1 óra alatt azt a pár ezrest, aztán mehet tovább a sírdogálás, hogy nincs zseton. Persze sokan vannak olyanok is, akik tényleg fos anyagi helyzetben vannak, nekik meg tisztelet, hogy tesznek valamit a hobbijukért.
Csak azért hoztam fel, mert tömegével találkoztam már fórumon olyan arcokkal, akik telesírdogálták a topikot, hogy nincs 10 rongyuk a játékra (amivel egyébként 2 évig is eljátszottak késõbb), de pár mondat után kiderült, hogy bulira, piára, cigire azért mindig akadt. Ez nem is gond, csak akkor minek kell sírni...

Deer
Na végre több kör után megkaptam a választ a Supporttól, hogy hogyan kell a GW1 régi accot hozzáadni az NCsoft master acchoz.

azért el tudom képzelni,h van olyan csóró diák pl, akinek sokat jelent az a pár ezres😊

Jockey
kacsamesék dagobert bácsival..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Running
Aki egy olyan játékon akar spórolni pár darab ezrest, amelybe belerak 100-1000+ óra közti idõmennyiséget, azokra egy agyszondát kéne kötni, hogy lássuk, mi jár ilyenkor a fejében...

- én úgy értettem, hogy pár dolognak elõtte teljesülnie kell:
-- a gw1-es játékhoz legyen gw2 hozzácsatolva
-- a fenti gw1-be 2012.01.01 után legalább egyszer lépjenek be és ekkor a gw1-ben használt nevek indulás után _egy ideig_ foglaltak lesznek, azt csak a közös acc. tulajdonosa hozhatja létre. Hogy ezt szerverenként (nekem ez lenne logikus) vagy globálisan (ez tûnik valószínûnek) lesz az nekem még nem egyértelmû

KATA ...
- néha van egy érdekes stílusa/beszólása ami több embernél kiveri a biztosítékot (nálam is) és ezt sokan nem egészen jól kezelik (flame)
- ha jól értettem fentitõl függetlenül már van egy kiforrott rajongótábora aki(k) mindentõl függetlenül beszólnak neki és nemcsak fórumon (hanem telefonon is) 'zaklatják'
- gw1 idejében volt aki 'odarendelte' magához délidõben, hogy majd jól beverje az arcát ...

- nyilván oka van annak, hogy Kata megnyilvánulásai olyanok-amilyenek, _szerintem_ õ is sokat tett érte, hogy ilyen a helyzet ... de így járhat aki csajként be akarja bizonyítani, hogy tökösebb bármelyik legénynél 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

LeWyTy
Ha van 1 név ami gw1 ben már foglalt... azt van esélyem lefoglalni gw2ben? vagy azt ott alapból nem lehet? Vagy megcsinálhatom mielõtt átviszik? Vagy azt elõre kell jelezni? Vagy lehetetlen?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?