Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Ezen az egy infón kívül semmi konkrétumot nem találtam, se critre, se attack-ra, se másra. Nincs valami táblázat errõl, ami számszerûsíti ezeket az értékeket? Mert tök jó, hogy leírja, mi mire van hatással, csak pont azt nem, h pl a konkrét sebzés, az hogyan jön ki, és a pontok hogyan változtatják...

Muhaha.

Ebbõl a 3. pont valid, a 2. nem TOR-specifikus pont, az 5. a majd meglátjuk idõvel, mi lesz belõle kategória, a többi pedig erõsen szubjektív szempont, kinek mi jön be alapon, szerintem.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

inkább játszon valaki velem gw1-et mert egyedül unalmas, és sok a barom : ))))
Vitality az ugy muxik asszem, hogy 1 pont az 10 HP Tessek
Ottvan minden a linkben 😊

Veni, vidi, vici

Running
Valaki tud valami leírást arról, hogy az elosztogatott trait pontok mennyivel növelik a hozzájuk párosított két tulajdonságot. Egyszerûbben, mondjuk +1 power mennyi sebzést ad, vagy +1 vitality pont mennyi hp-t.

Naa, halottról jót vagy semmit... 😄

És csak ötöt sikerült összeszedniük?

collector's edisönhöz nem jár? mert a nightfallban volt eleve egy....
JethroHUN
Az gaming mouse? na ne röhögtessenek... Az egérpad viszont nem lenne rossz. De biztos jócskány túlárazott.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hogy legyen pici tartalom is.
Egy szerintem elég korrekt összehasonlítás SWTOR és GW2 között.
Mennyiert vesztegetik ezeket? 😊 Mert most is S&S egerpadom van lehet, hogy a legelsore meg be is ruhaznek 😄

Veni, vidi, vici

Smithwarden
Steelseries GW2 cuccok.

Honlap link.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Mióta 2006-ban megjelent az elsõ,azóta... : ))))) csak csendes vagyok.
Zomil
Anet-nél 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
Itt elég sok flame volt régebben, és nem csak SG-n hanem TS-en is beszologattak egymásnak, pl.: Katát lekurvázta egy Vadász nevü srác, én is elküldtem Attilamindbender nevü gyereket melegebb éghajlatokra, akkor volt itt olyan ember aki nönek adta ki magát, és német tini srácokkal chatelgetett, miután kiderült volt itt egy védelmezöje akivel szintén ment a flame, vannak jopofa dolgok visszalehet olvasni😊

Zomil
pedig sztem elég jo visszaadja az eredeti concept artot

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
nem tetszik...

Na ez mondjuk azért már tényleg a fanság csúcsa😄

Zomil
Tessék, csaj is gw is... 😄
szerk: itt a többi kép, akit érdekel

OFF

Semmilyen hír nincs a játékkal kapcsolatban leszámítva a sok hülye spekulációt, elfér ez is😊

Kata
Múltkor, mikor én óvatosan szóvá mertem tenni a sok offot, majdnem átharaptátok a torkom. Érdekes dolgok ezek. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Szia siki, téged mióta érdekel a guild wars? Nem láttalak még errefelé. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Azért megnézhetõ ez is honnan indult. Beugatott durván, visszaszóltam neki ugyanúgy és máris habzott a szája. Mindig ugyanaz a metódus, mindig ugyanaz... Érdekes, hogy a beugató stílusa sosem tûnik fel nektek, mindig csak az enyémet kritizáljátok. Pedig csak úgy reagálok ahogy az illetõ hozzám szólt. Amúgy Krahennek anno sokakkal szemben voltak efféle kontrolálatlan dühkitörései, amolyan crassus2 volt a csávó.

[/cserf][/fülünyúl]

😄

Faki
Ezt a sok offot bazze, tipikus magyarok vagytok <#hehe>

OFF
Ez a topic az mivel ezen belüli hivatkozás😛 micsoda rangadók voltak itt kibontakozóban , fogadás kötés, box <#finom>

Ez hogy ástad elõ és/vagy melyik topic? 😄

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Unknow
Az nem Kasadya volt? Egyébként kezd átmenni barátok köztbe, meg 64 magos prociba a dolog ^^ XD

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Deer
Na most van idõm bõvebben írni:
A lényeg ha valaki úgy járt mint én, régi GW accountja van, amit szeretne az NCsoft master accountjához hozzáadni mondjuk a GW2 miatt:
- Guild Wars játékot elindítva a karakterkiválaszó képernyõn az Enter store gombra kell kattintani
- A boltban ki kell választani egy dolgot vásárlásra majd kattintani a Check Out gombra.
- itt elkéri tõled az Ncsoft master acc adatait, vagy létrehozhatsz egyet.
- végül ha nem akarsz vásárolni, töröld a megrendelést, de ha belépsz az NCsoft MA-ba, már ott fogod látni a GW adatait az email címeddel, amit anno login névnek megadtál.

TDC Geronimo
Azt, hogy soon jön bejelentés sajnos nem Mike mondta, hanem a szokásos spekuláció... -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hamarosan bejelentés, utána hamarosan megjelenés😄DD

Unknow
Egy bejelentés a a release date bejelentésérõl ahol bejelentik mikor jön a játék <#idiota>
ezzel valahogy egyetértek.....
frango
Ennyi kiba...tt OFF-ot... Tudom, hogy ez SG, de ez már elkeserítõ. Legalább azt a szájba...t OFF makrót használjátok már, hogy az értelmes, játékról szóló infókat könnyebben meg lehessen találni!

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

vagy játszani... : ))))
Lenne kedvetek egy topiktalálkozóhoz?
hát ott van ideje a trollkodásra 😊
darth devil
Ahogy mondod, legutóbb még recepciós volt. 😄

War, war never changes.

és hotelben szerel recepción autót?😊 amúgy meg nem attól normális vki,h bmw-je van és autószerelõ, bár állását megcáfolandó már asszem vkit hívott bunyózni munkahelyére, vmi hotel recepciójára😊

én ismerem személyesen a srácot, normális ember élõben, BMW-je van, és autószerelõ.
én mindig is jól szórakoztam rajta😊

Nem lenne vele baj ha néha elszámolna tízig mielõtt dühbõl ír vmit és nem olyan hévvel közölné néha a dolgait, ahogy teszi. 😄
Amúgy egy normális értékrendû srácnak tûnik mindettõl függetlenül.

TDC Geronimo
aha...

<#idiota>

TDC Geronimo
Tegnapi forbes.com cikkbõl

"Mike O'Brien
How we’ve built our company is that we’re very iterative when designing games,” said O’Brien. “We do like 20 new versions of our game a day and we constantly tweak gameplay according to what’s working. We bring in external testers, alpha testers for a long time and they play these new versions. We’re also able to get broad feedback from players."

"That release date is coming soon."

BEAST
Storm impem szárnycsapkodásait nagyon szeretted. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jóféle.
De itt van köztünk én tudom csak nem árulom el😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

SPOILER ALERT es 😄

Zomil-nak ott a Dota 2 is, az jól kezelve van szóval támogatom , mondjuk oda kidobhatnád ,hogy videókat only URL be 😄