Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Igen ebbol az szuri le egy ember, hogy 3 gombos jatek ahol futkarozol korbe es nyomkodod az 1-2-3 gombot es kesz ja meg neha a healt." - Miért lenne 3 gombos? Ott a többi skill is. A videón látható a többi skill is. Meg mivel ez WvW nincs megnyitva az összes skill. Meg ha még jobban megnézed a 7-8 skillek is szinte folyamatosan cd-n vannak. Az meg a másik, hogy a videón egyedül az AOE skillt(5) nem használja csak. Szóval nem értem mirõl beszélünk...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Faki en nem lehetek tipikus magyar el kell, hogy keresitselek 😊 de a te reakciod az volt.
Veni, vidi, vici
Akit erdekel a pvp az ebbol a videobol is letudja szurni higy mi is lesz itt.
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
Veni, vidi, vici
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Elsõ hónap után kb akkora lemorzsolódás lesz ott, mint AoCnál. Illetve akkora nem, mert ezt negyed annyian se veszik majd meg 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
The gods have disconnected you ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Errõl tudok, hogy benne van, többit még nem hallottam. Ascalonian catacombsba esik a ghost weapon, ami éjjel átváltozik.
Felsõ az éjjeles, alsó a nappali verzió

Bár a videó annyira nem érdekes, az viszont igen amit mondanak benne. 2010-es a dolog, nem tudom mi maradt meg benne, de rohadtul jól hangzik:
-Van olyan fegyver aminek csak este van effectje.
-Van olyan fegyver, ami csak úgy elõjön a semmibõl mikor a karakter elõveszi.
-Van olyan fegyver aminek akkor van effectje ha ellenfél van a közelben.
Nem egyszerûen király lenne ha ezeket megtartanák, remélem ez nem változott. Valaki tud róla valamit?
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Már le is zavartam 8x azt a kuldit, de nem adta be még ami kéne, de 2 hiro -t unlockoltam.
Ez is valami. xD
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Black Moa Chick
Guru fórumot meg legalább olvassák amúgy is, még néha írnak is bele Aneték.
Facebookon meg csak nem errõl fognak írni az emberek, más lehetõség meg max a support mail van ilyenkor. (CB fórumot én pl nem látom.)
Már ha értem, hogy mire céloztál.
De legroszabb esetben BWE3 körül meg lesz ez is fikkantva GW2 fórumon.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Leállok spamelni trade chanelt, hátha van eladó valakinek?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ha pl a speedy kit skill nem a kitek közti váltást gyorsítja hanem csak swiftnesst ad akkor nagyon remélem, hogy csinálnak valamit a kitekkel mert önmagukban 5 sec cooldown miatt nem annyira hasznosak. (Legtöbb skilljük eseti és speciális, nem alkalmasak fegyverek teljes kiváltására).
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy acceptance testing
Egy picit másképp
Egyébként iparon belül is lehet némi eltérés.
(Saját gondolat: Ha eleve nagy hangsúly van a QA-n simán lehet, hogy ez csak egy 'szokásos' fázis, egy filter. Mármint az, hogy a QA felhasználóként viselkedik. Igazából az én felfogásomban ez a QA egyik alap feladata, hisz többek közt a felhasználókat képviselik. És azt nem csak development végén kell.)
Minden esetre közeledhet az az állapot, hogy BWE3, 'huge success', releae.
Mivel fizikai, adathordozós kiadás is lesz, amikhez kell(het) azért átlag 4-6 hét, ezért az elméleti minimum valóban Aug lehet. Ami, ha nem aug elsõ hete, nekem ugyan olyan rossz mint november vagy 2156 jan 12. 😊
Aztán persze lehet húznak valami meglepõt. Mondjuk nem lesz BWE3 hanem csak stress test 2 és utána release. 😊
"Well with the new "reddit leaks", I'm going to put my money down on August or September. No later. The leak states that testers are to pretend the game is live while playing through PvE objectives and maintaining a journal on their experiences. If true, I'd imagine that is the last pass for content testing (?)."
- I believe this is the final part of testing in dev-land called Acceptance testing.
Just before the final "User"-testing (open-beta) starts.
Have been doing this myself for 9 years so no more later than August guys.
Remek, igy kevésbé lesz random 😊
És a downed skilljeit is kicsit megávltoztatták.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez off.
És mégsincs kiszürkitve.
Veni, vidi, vici
Most ebbõl lehetne megint "gyakorlatilag készen vagyunk" teóriákat gyártani 😄
Veni, vidi, vici
Mondjuk annyira nem értem, mailcímet nem lehet változtatni elvileg ergo ellopni se lehet max kölcsön venni, de biztonság a lényeg persze.