Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frango
"Mellesleg ezek csak azert raknak fel videot, hogy epeniszt noveljenek vele ha meg leszolod mert szar felhaborodik..." -ezt is te írtad, de biztos csak nem tudom elolvasni...

"Igen ebbol az szuri le egy ember, hogy 3 gombos jatek ahol futkarozol korbe es nyomkodod az 1-2-3 gombot es kesz ja meg neha a healt." - Miért lenne 3 gombos? Ott a többi skill is. A videón látható a többi skill is. Meg mivel ez WvW nincs megnyitva az összes skill. Meg ha még jobban megnézed a 7-8 skillek is szinte folyamatosan cd-n vannak. Az meg a másik, hogy a videón egyedül az AOE skillt(5) nem használja csak. Szóval nem értem mirõl beszélünk...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Igen ebbol az szuri le egy ember, hogy 3 gombos jatek ahol futkarozol korbe es nyomkodod az 1-2-3 gombot es kesz ja meg neha a healt. Tessek itt egy video amiben nincsen semmi szep jelenet az elelyen es szerinted melyik mutatja meg jobban, hogy milyen a PvP? Team Paradigm Mesmer Video Frango tanuljar mar meg olvasni kerlek en azt mondtam a PvP nulla volt benne viszont a vagas meg a felvezetes tetszik, de attol meg a PvP ugyan ugy kuka benne. Attol hogy nub valaki csak PvP-ben lesz szar, nem maga az ember szar de vegulis kepzelj meg oda dolgokat. Amugy meg nem ismerem de az, hogy kb kapasbol heronak kialtja ki magat mert ide egy hos kell most es utana nyomat egy 0 PvP-t masik 0 PvP-s emberek melett.
Faki en nem lehetek tipikus magyar el kell, hogy keresitselek 😊 de a te reakciod az volt.

Veni, vidi, vici

Faki
Most akkor te is tipikus magyar vagy? <#vigyor1>

frango
Honnan tudod, hogy ki õ? Mi õ?Miért rakta fel? Milyen ember? A legnagyobb gyök..ség lehurrogni valakit, mert gyengébben játszik. Emlékszem régen volt egy Enemy Territory video. Valami Public Life vagy hasonló címe volt. Egy totál nub csávó csinálta. Lõni alig tudott. Viszont a videó rohad jó volt. Több ezren nézték meg és ET-s körökben mindenki ismerte. Ugyan így a legnubabb arc a szerverünkön volt a legjobb fej. Egy finn 200kilós kopasz maffiózó...

Hat szerintem lehet varni olyan videora amin a jatek ugy nez ki mintha ujra feltalaltak volna a kereket de nem lesz mivel nem talatak fel ujra.

Akit erdekel a pvp az ebbol a videobol is letudja szurni higy mi is lesz itt.
mmorpg.com-on olvastam egy topicot hogy vajon kit meddig fog lekötni a játék átlagban azt írták az emberek hogy pár hónapot. Ti hogy gondoljátok ez reális? Titeket vajon meddig fog lekötni? Remélem engem jóval tovább nagyon tetszik a játék.

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Hat inkabb ne is rakjon fol videot, mivel igy csak folosleges szemet az egesz ami rossz kepet mutat a jatekrol. Attol fuggetlenul jo a felvezetese csak maga a pvp egy nulla benne. Mellesleg ezek csak azert raknak fel videot, hogy epeniszt noveljenek vele ha meg leszolod mert szar felhaborodik es hiddel inkabb neznem a sok "pro" jatekost mint a sok szemet kozul kivalogatni a jokat.

Veni, vidi, vici

Világleírás nagyon jól elmagyarázva. A srác már készíti a történelmet bemutató videókat is, az elsõ rész abból is kész van.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

frango
Mert, aki nem highskill az nem is rakhat fel videót? Elõször játszottam a játékkal a CBT2-n. Én is 90%-ban az elsõ skilleket használtam(meg amúgy is azokon kicsi a cd). Akkor most én se rakhatnék fel videót, mert nem vagyok gyakorlott játékos? Nekem is rohadt furcsa volt elsõ körben a játék. Fegyvert is alig váltottam. Sokszor csak random nyomkodtam be a 7-8-9 skilleket is...

Nem az a baja vele, hogy nyomkodod a gombokat es rohangalsz. Haem tenyleg csak 1-3-ig hasznalta kb a gombokat enemy se vitte tulzasba az egeszet, igy ez csak egy jol megvagot video ami hamis kepet mutat a pvprol. Ezert mondta azt, hogy karvolt hizlalni vele az internetet mert kismillio olyan video van mar fent ahol az emberek esznelkul nyomkodjak a gombokat sot a legtobb nem is hasznalja az osszeset es meg a vetodes is luxus 😊 Kivancsi leszek majd az uj traitekre amit a kasztok fognak kapni 😊

Veni, vidi, vici

Nem akarlak elkeseriteni de ebbol fog allani a jatek, nyomod a skilleket es mozogsz a karaktereddel.
Running
Ez a videó..., kár volt hizlalni vele az internetet. A pvp résznél már sikoltoztam. Állnak 2-3-an és nyomkodják 1-3-ig a skilleket... na jó volt némi körbefutkosás, de ennyi...

Ha venni akarsz ott gondolom rizikoa mint minden ilyen oldal. Viszont PayPal tud segitenni benne, mert vissza kerheted a penzt ha atvertek volna. Amugy csak ez az egy kollekcio fegyver lesz aminek lesz ejszakai modja? Regen arrol volt szo, hogy tobb is lesz beloluk, remelem ez igy lesz.

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nem csodálom. Pár hete toltam egy kicsit, de elég is volt abból 😄

Elsõ hónap után kb akkora lemorzsolódás lesz ott, mint AoCnál. Illetve akkora nem, mert ezt negyed annyian se veszik majd meg 😄

SZEG007
Vicces most toltam a TSW bétát, és general chaten folyamatosan csak GW2-röl beszéltek az emberek😛

TDC Geronimo
Ja már látom. Arra emlékeztem, hogy AC, de látom ott csak a mobok hordják.

Ahet
Lions Arch-ban tudod megvenni a Dungeon Vendor-tól (Priory Historian Symon).

The gods have disconnected you ...

BEAST
Készülj mert megjelenés után world first szeretnék egy teljes kollekciót. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
"-Van olyan fegyver aminek csak este van effectje."

Errõl tudok, hogy benne van, többit még nem hallottam. Ascalonian catacombsba esik a ghost weapon, ami éjjel átváltozik.

Felsõ az éjjeles, alsó a nappali verzió

Unknow
Váááá egyre biztosabb vagyok abban,hogy ez a játék RP-re van kitalálva. Nagyon jó dolgokat lehet így kitalálni és stb...
Ahet
Elvileg minden bent van a játékban amiket írtál. A legismertebb ezek közül a Ghastly weapon néven elhíresült darabok.

Unknow

Bár a videó annyira nem érdekes, az viszont igen amit mondanak benne. 2010-es a dolog, nem tudom mi maradt meg benne, de rohadtul jól hangzik:

-Van olyan fegyver aminek csak este van effectje.
-Van olyan fegyver, ami csak úgy elõjön a semmibõl mikor a karakter elõveszi.
-Van olyan fegyver aminek akkor van effectje ha ellenfél van a közelben.

Nem egyszerûen király lenne ha ezeket megtartanák, remélem ez nem változott. Valaki tud róla valamit?
spybot919
http://www.playerauctions.com valaki ismeri ezt az oldalt? mennyire biztonságos?

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

TDC Geronimo

thx.

Már le is zavartam 8x azt a kuldit, de nem adta be még ami kéne, de 2 hiro -t unlockoltam.
Ez is valami. xD

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Ahet
Ahogy te is írtad, vagy veszel egyet, avagy egy küldi sorozat segítségével ...
Black Moa Chick

Izé. Ez most leakelõdött ki. 😊
Guru fórumot meg legalább olvassák amúgy is, még néha írnak is bele Aneték.
Facebookon meg csak nem errõl fognak írni az emberek, más lehetõség meg max a support mail van ilyenkor. (CB fórumot én pl nem látom.)
Már ha értem, hogy mire céloztál.

De legroszabb esetben BWE3 körül meg lesz ez is fikkantva GW2 fórumon.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

spybot919
Az a baj ,hogy általában nem csak itt hanem más fórumokon is a fórumokon nyavalyognak ahelyett ,hogy jeleznék az Anet felé.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

A Black Moa Chicket hogy lehet megszerezni?
Leállok spamelni trade chanelt, hátha van eladó valakinek?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Megnézve amúgy a pastebin profession chageket, engineerként nem igazán vagyok boldog. 😄
Ha pl a speedy kit skill nem a kitek közti váltást gyorsítja hanem csak swiftnesst ad akkor nagyon remélem, hogy csinálnak valamit a kitekkel mert önmagukban 5 sec cooldown miatt nem annyira hasznosak. (Legtöbb skilljük eseti és speciális, nem alkalmasak fegyverek teljes kiváltására).

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Zomil
Szvsz már a bwe3 is nagyon open beta jellegü lesz, nem hiszem, h csinálnának egy 4.-et. Mikor elkezdödött az egész találgatás én már akkor augusztust irtam és továbbra is tartom, h augusztus vége fele fog kijönni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Írták, hogy bwe2 után már szinte csak ilyen finomhangolással kapcsolatban kaptak visszajelzéseket a játékosoktól és ezek is kerülnek bele 3as betaba. Szerintem utána max még 1 lesz, ami inkább open beta szerûség lesz valamikor augusztusban és utána release.

zsakosfrodo2
Kizárt a stress test utáni bejelentés, tegnap vagy az elõtt be lett linkelve egy riport, amiben meg volt erõsítve a BWE3, hogy lesz, csak hogy mikor az még nem. 😄

Legyen igazad. Én ezek alapján azért még szeptembert nem zárnám ki.
Amúgy acceptance testing
Egy picit másképp

Egyébként iparon belül is lehet némi eltérés.
(Saját gondolat: Ha eleve nagy hangsúly van a QA-n simán lehet, hogy ez csak egy 'szokásos' fázis, egy filter. Mármint az, hogy a QA felhasználóként viselkedik. Igazából az én felfogásomban ez a QA egyik alap feladata, hisz többek közt a felhasználókat képviselik. És azt nem csak development végén kell.)

Minden esetre közeledhet az az állapot, hogy BWE3, 'huge success', releae.
Mivel fizikai, adathordozós kiadás is lesz, amikhez kell(het) azért átlag 4-6 hét, ezért az elméleti minimum valóban Aug lehet. Ami, ha nem aug elsõ hete, nekem ugyan olyan rossz mint november vagy 2156 jan 12. 😊

Aztán persze lehet húznak valami meglepõt. Mondjuk nem lesz BWE3 hanem csak stress test 2 és utána release. 😊

TDC Geronimo
Ha ez a reddites leak igaz, (márpedig miért ne lenne az, mert a múltkori leak is az volt) akkor ezek már a legutolsó fázisok. Augusztusba simán kijöhet.

TDC Geronimo
napi spekuláció

"Well with the new "reddit leaks", I'm going to put my money down on August or September. No later. The leak states that testers are to pretend the game is live while playing through PvE objectives and maintaining a journal on their experiences. If true, I'd imagine that is the last pass for content testing (?)."

- I believe this is the final part of testing in dev-land called Acceptance testing.
Just before the final "User"-testing (open-beta) starts.
Have been doing this myself for 9 years so no more later than August guys.

Zomil
Stealing: Updated the stealing tables so that stealing from a profession in PvP gives one of 2 objects.
Remek, igy kevésbé lesz random 😊
És a downed skilljeit is kicsit megávltoztatták.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Francba, h mindig beelözöl 😄

TDC Geronimo
Napi reddites leak post

Vannak képek, patch notes, mindenféle jóság

Kiegtem a Diablo 3-bol johetne a mar a GW2...
Zomil
Ez fura.
Ez off.
És mégsincs kiszürkitve.

Running
spybot919
Az a baj ,hogy a kész játékot is tudják húzni 2-3hónapig piti kis dolgok miatt :S

Szerintem a tobbseg mar keszen van 😄

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo
"Much of the feedback we are looking into now surrounds balancing, accessibility, tutorials, and a number of “nice to have” requests from the community."

Most ebbõl lehetne megint "gyakorlatilag készen vagyunk" teóriákat gyártani 😄

TDC Geronimo

Nem, de egyszeru a magyarazat miert kaptad. NCsoft master accountnal 2 opcio volt anno az egyik az, hogy minden alkalommal megkerdez 2 specifikus kerdest est lazan etenged (dinamikus IP-s emberek hasznaltak foleg). A masik meg hogy rogzitetted az IP-d es akkor siman be engedett, gondolom az utobitt alitotta be a baratod es ezert akadtal fenn a rendszeren. Latom igy utolag ahogy vegig olvastam a posztokat megoldodott a problemad. Amiket fentebb leirtam az volt a problema, szoval ha a baratod kulonbozo ip cimrol akar neha belogolni a master accountal akkor a 2 kerdes utan nenyomjon a YES-re mert akkor lokkolja az ip-t es legkozelebb gondot fog okozni neked.

Veni, vidi, vici

persze ezzel én is egyetértek, de az a fajta túlzott biztonság, amit most õk csináltak, az kicsit sok volt : )))
Igen, de biztonsági okokból csinálják.
Mondjuk annyira nem értem, mailcímet nem lehet változtatni elvileg ergo ellopni se lehet max kölcsön venni, de biztonság a lényeg persze.