Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3-4 napos procedúra után a supportal, a mai napon, miután beírtam ide, rúgtam egy két utolsót, és megcsináltak mindent normálisan, és mostmár minden f....án megy.
Szerintem jelszó váltás miatt volt, biztos figyeli az ip-t és ha jelszavat módosítanak más ip-rõl akkor blokkolják a lopás gyanúja miatt.
Ettõl bejelentkezés még minden gond nélkül megy normál esetben.

antgecc
nemtom hogy kell szürkére csinálni, de off:

nem lehetne valahogy be-ki kapcsolhatóvá varázsolni a topic témát, hasonlóképpen a diablo 3 topichoz?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ahet
Korábban felmerült a kérdés minek a stressz teszt, fõként 4 órás(?)

A hírek szerint lesz záróesemény, még pedig a balul sikerült elõzõ beta hétvége záróeseménye. Így remekül összekötik a hasznosat, a kellemessel. Letesztelik amire kíváncsiak, mi pedig megkapjuk az eventünket, vagy épp az event rendszert tesztelik. 😉

The gods have disconnected you ...

Smithwarden
Kis nacionalista. <#eplus2>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

antgecc
Nekem a videók alapján a Norn a szimpatikus, vhogy az áll hozzám a legközelebb. Emberi lények természetközeli életformával. Sylvari is tetszik, de azok nem emberek, így nálam kimarad, mint fõ faj.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Running
Én a kezdõzóna videójuk alapján véglegesítettem, hogy sylvari leszek...

Valamikor régesrégen azt mondta Arenanet, hogy nem akarnak mindent spoilerezni, ezért nincs asura és sylvari.
Amibõl mindenki arra következtetett, hogy nincs kész. Mire kirakták a két kezdõ zónáról a videókat.

Szóval konkrétan? Még meglátjuk, hogy lesznek-e, vagy csak majd élesben.
frango
Túl jah... Azért arra van idejük, hogy a partyba bas...gassanak. Be is záratják az egész bulit. Szaros g alatti zöldért meg spuriért bevisznek. A dílert meg le se s..rják... Szégyen.

Játékhoz meg azt, hogy: A Sylvari meg Asura fajt bemutatják valamelyik bétában vagy majd csak a megjelenés után láthatjuk õket?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

LeWyTy
Nekem 8<#nemtudom>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

spybot919
Akarod mondani guild craft 2

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

LeWyTy
Vitassuk meg mennyire várjuk má ezt Guild of Warcraft 2-t.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

beszélgessünk inkább a........: )))) guild wars-ról
Lazarus
A dinamikus IP tartomány olyan határértékek között mozog ami alapján be lehet azonosítani az országot és a szolgáltatót.
köszönöm szépen...de komolyan : )
Ahogy leírtad, azért elég speciális az eseted, mert password reset után közvetlenül akartál más ip-rõl bejelentkezni, ami azért valóban elég gyanús. A permanent blokkot azért túlzásnak érzem, ha így van akkor a support tud segíteni nektek.
Szerintem hasznos volt, hogy beírtad, nem árt figyelni az ilyesmire is.
nõkkel nem biztos, lehet én oda még beférek a kurvák mellé : )))) ráadásul lehet. hogy õk tudják a választ a permanently block-ra : )))
Running
Csak azt ne, már így is túl vannak terhelve. <#hehe>

alázatosan bocsánatot kérek, mindenkitõl, akit megzavartam azzal, hogy merészeltem beírni a problémát, többet nem fog elõfordulni, szerintem fel is adom magam a rendõrségnek : )))))
spybot919
Te idõdben még minden mondatot külön posztba írtak ugye? Amúgy a Supportnál kellett volna jelenti nem itt . Itt senki nem tud vele mit kezdeni pláne ,hogy elég szürreális . ahogy elõttem mondták egyedi esetrõl van szó . Ezért kár volt 4-5poszt.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

nem gurultam sehova, én csak próbálok megoldást találni a problémámra, hátha itt vannak okosok, vagy jártak már így itt. amúgy is televan a topik off-al , és abból is nem idevaló téma lesz mindig, ami gw-s. : )))) öreg vagyok én ehhez... : )))
Running
az nem, csak éreztem, hogy keresztülgurultál rajtam, szerencséd hogy nem kaptál sárgát érte! <#vigyor>

ez miért vergõdés, hogy leírom mi a probléma, és megkérdezem, hogy volt e valakinek ilyesmi? : )
hát ezaz, nálam se volt ilyen soha..
Running
mint említették az eseted egyedi, nem általános, nem szükséges rögtön összevergõdni itt mindent emiatt...

Running
bw1-et 6 különbözõ géprõl játszottuk, mégse volt gond

szart : ))))) egy haverom accountjáról van szó, és elfelejtette a jelszót az accounthoz, kértünk újat, én intéztem neki, mert nem ér rá és megkért, megkaptam az új jelszót, be akartam jelentkezni az ncsoftba vele, hogy csináljak újat, erre leblokkolt azzal, hogy valaki, azaz én egy másik iprõl próbálkozik és blocked,de ilyen erõvel megveszem a játékot játszok vele x évig, fizetek érte, és ha mondjuk elköltözöm egy másik országba és kapok ugye új ipt, akkor blokkol mert azthiszi, hogy valaki más vagyok? : )))))))) ez nonszensz....
spybot919
Lehetetlen. Ennyi erõvel minden dinamikus IP-s bant kaphatna. Valószinûleg trollkodtál xd

Kapott már közületek valaki permanently blokkot azért, mert más iprõl próbált a saját accountjával bejelentkezni? : )
A játék már el van adva, pl neked is, úgyhogy tök mindegy vesznek-e játékot nyáron avagy sem.
Az igazi kocka pont hogy bármikor elköltik a pénzt játékra, úgyhogy rossz példa.

Hát ha a brittudósok mondják akkor már csak úgy is lehet 😄

En megjelensi datum bejelentesre gondoltam, ami meg realis is lehet.
Ugyanmár,ezt te gondolod,hogy jövõhéten megjelenik?😄D
Nyáron ez már nem lesz.Bétázni lehet még ezen a nyáron aztán majd õsszel esetleg ha nagy szerencsénk lesz jönni fog a játék.
Jelen pillanatban mindegyik MMO rosszul áll.GW2 start se lenne kivétel,azért a nyári idõszak nem a számítógépes játékok ideje.
Még az igazi "kockák" se biztos,hogy ilyenkor játékra költik a pénzt..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Pedig Britt tudosok kimuttatak hogy jot tesz a talalgatas az egeszsegnek.
TDC Geronimo
Én már kiszálltam ebbõl a találgatósdiból, mert kb minden héten van valami ami miatt az emberek várják a következõ napon a bejelentést, ami aztán sose jön el...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

27. Stress Test
28. Release date announcment

De szep lenne.
Tényleg, akkor meg Júli 1 megjelenés Júni 28 meg elõrendelõknek headstart 😊

És a 3/1 napos elõny?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

28-án megjelenés, elõtte még egy gyors teszt 😄

Ne stresszeljetek már, még el se kezdõdött 😄

TDC Geronimo
Amúgy nem vágom minek stress testelnek megint. US tagoknak pont munkaidõ, nem lesznek annyian, mint BWEn voltak és elõzõ eventen már nem is nagyon volt szevrerprobléma.

Zomil
igen, de utána meg megjelenik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
négy orás lesz az egész, még be se logoltam már vége😛

TDC Geronimo
Na akkor BWE3 átcsúszik júliusra 😞

Érdekel ez még valakit?
Rég lecsenget az egész. a kutyát nemérdekli már. <#mf1>
És pont hét közepére?
Valami tényleg lesz 28. -án, a streszteszt vége.<#taps>

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Unknow
27. -én stress test <3

"Our servers need some exercise–join us for a Guild Wars 2 stress test next Wednesday, June 27th! http://www.arena.net/blog/help-us-stress-our-servers-on-june-27 ~RB2"
antgecc
Valóban mind nagyon hangulatos és szép is. Slyvari nekem egy az egyben Avatar feeling.

antgecc
Köszi a válaszokat. Abból, amit elmondtatok nagyon tetszetõs a combat rendszer.

Valaki még játszik a gw1-el mostanában? mert kéne egy kis seggítség : ) valami menõ fazon : )))
Unknow
Sylvaris nekem valami miatt a Final Fantasy X erdõs területeit idézi, és egyébként nagyon sok mindenben még magát a Final Fantasy világot is visszahozza a GW2 sok helyen. Imádom <3