Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ertem en amit mondasz, de hulyen hangzik amit mondani fogok, de lehet veletlen lett torolve. Pedig a Morpheus kep kifejezetten tetszett is 😄

Veni, vidi, vici

spybot919
De volt köztük nem flame és a gw -videot véleményezõ hsz-is ráadásul offba lettek rakva hogy még véletlen se legyen törölve mégis törölve lett. Fuck this shit! im out.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Tema lezarva en kezdtem par emberrel az offot es eleg szep mennyiseget terlmeltunk ki. Most ne ugorjatok inkabb ossze, hanem felvalom az egeszet aztan inkabb csattanjon az ostor rajtam 😄

Veni, vidi, vici

spybot919
off-ba lett irvaa videó véleményezése ahogy kérted , Mégis kitörölted mert te személyeskedésnek vetted. Néha elgondolkodom róla ,hogy hiba volt olyan embernek adni a házigazda jogot aki visszaél vele.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Zomil
amugy most mégis miröl beszélsz? nem én szoltam rájuk, h a videoval kapcsolatban, h off-ba irkáljanak...jo lenne ha kicsit gondolkodnál mielött hülységet irsz...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Attól mert szürkén van írva és kibassza a szemem attól még az off itt van a topikban, a szín semmin se változtat. Amúgy meg ember elsõ mondat után eldönti, hogy érdekli-e a hsz vagy sem. off/nem off téma meg már lerágott csont. A topik a communityrõl is szól és ahhoz hozzátartozik ez is. Amint van új hír/fejlemény akármi úgyis meg van említve a topikba és arról megy a beszélgetés.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

spybot919
Nem hogy offnak számit ha off ba irod még Zomil ki is törli 😄 mentem én is

Zomil
mint korábban irtam a személyeskedö hsz-eket törölni fogom, de felölem személyeskedjél, ha neked az jol esik...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Tehát egy gw2 pvp videó véleményezése is offnak számít? Najó... mentem gero után. \o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

spybot919
Pl én off ba reagáltam a pvp-s hozzászólásra mégis törölted. Szóval tök mind1 hogy off vagy nem off úgyis törlöd ha neked éppenséggel nem tetszik vagy már fel van emelve a hangsúly...

Zomil
csak offokat törlök...de tudjátok mit? aki jelentkezik házigazdának annak egy szempillantás alatt átadom a dolgot, nincs kedvem itt az ovodában felügyelöt játszani, mert nektek aztán semmi nem jo, mindig megy valamiért a sirás...

Zomil
igen, mert az aztán kurvára érdekes h ki szerint nyomorék pvp-ben a video készitöje és kit nem érdekel az egész...és örülnék ha te is használnád...érdekes más megérti...

De akkor tessék meg lehet szavazni, h ki szeretné, ha teljesen el lenne hagyva az off makro, de akkor meg jönne a sirás, h miafasz ez a sok off éshogy semmi infot nem lehet kiszürni a sok flame között...

spybot919
Egyetértek. Sõt voltak olyan törölt hszek amik nem voltak off ba rakva de nem is voltak offok. Szóval Zomil jó lenne megnézni mit törölsz ki.

TDC Geronimo
Csak hogy ti már minden szart ezzel írtok. Az hogy mindjárt kimegyek a konyhába és megcsinálom a pizzám az off, az, ha egy gw2es videóról megy a pofázás az nem.

Zomil
a topic nagy részének nincs baja vele, eddig kb. 3-an irták, h nem tetszik nekik...

Off szöveg Ha meg temeba vag akkor meg rendesen 😊
Geronimo ha szerencsenk van Julius jatszik de arra csa 50% az esely inkabb Agusztust mondanek, de ne legyen igazam 😊

Veni, vidi, vici

Zomil
inkább linkbe az ilyet, felesleges teleszmetelni a topicot idiota képekkel és videokkal, ráadásul inkább flamekeltésre voltak, az meg van elég igy is...

Blacksheep333: off-ot, off makroval kell irni

TDC Geronimo
5* szóltam már emiatt, de továbbra is erõltetik ezt a baromságot.

Blacksheep333
Mi ez a faszság, hogy a hsz-ek felét szürkével írja fekete helyett?

Az operációs rendszeren is túl...

Orulj neki mert anno NCSoft kozel egyidoben akarta BnS-t GW2-el kihozni 😊

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo
"Blade and Soul will be released the 30th June.

Only 5 days between the release announcement and the release date ... "

Itt se kapkodták el a bejelentést...

Zomil locals videok miert lettek torolve azok is offba voltak berakva ezert irtam szurken elotte 😛

Veni, vidi, vici

frango
Azért elég baromság olyannal támadni, amit minden egyes emberre mondhatnál...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Nephin te vagy a rozsaszin mokus vagy mi xD persze 2:30 utani resznel 😊 Szoval ha en nagyfius vagyok akkor te 😄

Veni, vidi, vici

Vegulis igen, de nemelyik resze nem es jobb az elovigyazatosagg 😄 amugy tenyleg csak azert irtam azt amit celgene32 mert sokan akar 3 kep utan is kepesek egy jatekot leirni es az ilyen videok azok melett, hogy az eleje tetszik 😊 inkabb egyfajta torz kepet mutatnak a jatekrol.
frango nemvagyok jobb ember nalad, csak ezt mostmar muszaj volt oda trollkodni, ha mar nemfogtad fel a tobbi dolgot 😊 es attol ,hogy valaki barmifele drogot hasznal nem lessz roszabb ember.

Veni, vidi, vici

Zarachi-nak ment.
Dehat GW2-rol beszelunk a GW2 topicban.
Hasonló a helyzet nálam is, ahogy mondani szoktam, szeretek pvpzni, csak nem tudok 😄
WvW pont megfelel, annál jobban nem szeretnék belemerülni, elszórakozok majd a tömegben, barangolok a világban, gyönyörködöm a tájban, nem vagyok egy rohanó típus...
Sylvari mesmert már ki és néztem mainnek, már csak jelenjen meg a játék végre 😊

frango
Igen tényleg. Igazatok van. Bocs én vagyok a k..ög és még hazudok is. Ígéretemet se tartom be. Aki nem olyan skilles szerintem is inkább húzza meg magát és meg se szólaljon. Én még a játékban a chatet is betiltanám nekik. Felnyílt a szemem. A GW2 egy tökéletes játék tökéletes embereknek. Aki nem tökéletes és nem tökéletesen csinálja a dolgait a játékban az életet nem érdemel. Éljen éljen. Legközelebb pedig mindenki hozzon magával még egy embert!

Hogy hol kezdodik, hat lassuk csak, pl ott hogy nem itelek meg egy AAA jatek teljes egeszet egy 6 perces video alapjan ami csak egy reszet mutatja be. Nyilvan ehhez tobb utana jaras kell.
Apropo, kiprobalas/utanajaras nelkul nehezen tudjak barki is beloni hogy egy adott video a jatek szintjen profi-e vagy sem.
Az a video amit kellet bemutatott, igy nezi ki a pvp, igen 3 skillt hasznalt de mindeki latja hogy 10 van skillbaron, ha meg profi is lenne nem sokan tudnak ezt megmondani, es megkevesebben kalkulalnak ezt a bele a tervukbe.

Es megint csak onmagamt tudom ismetleni ha megis valaki igy hozza meg azt az dontest hogy megveszi avagy sem hat az magara vessen.
Tenyleg akkor legyen mostmar valami ertelmes is 😊
- PvE-be kihuzok egy Ranger,Thief es egy Mesmert (WvW miatt sajnos muszaj), megprobalom bejarni es felfedezni a vilagot amennyire az idom engedni fogja.
-PvP ezt inkabb szintezes utanra hagyom vagy ritkan levezetonek is jo lesz, mert nekem a PvP a nagy kedvencem igy biztos, hogy ottragadnek elotte.
-WvW-t meg maxos szint utan fogom nyulstolni sPvP melett es amikor lesz idom akkor tolni is fogom.

-Neha napjan akar gemstorebol is beszek valamit, hogy tamogasabb az Anetet.

Veni, vidi, vici

- a pve részre részemrõl a pár hónap is túlzás 😊 3 hetet szánok az elsõ karakterem max. szintjére, utána a maradék helyeket még körbenézem (nem minden szegletét, csak úgy nagyjából). Ezt követõen WvW amíg meg nem unom

- pvp ellen se lennék, de
-1 nem vagyok pvp király (és nem is leszek)
-2 (idõben) elég darabosan szoktam játszani
ezek nem kedveznek egy eredményes pvp csapatnak, márpedig a többség eredményre hajt

- marad a WvW, craft (gyûjtögetéssel) meg ami közben alakul

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Tiszta szanalom, hogy az emberek nem egy agyatlan jatekokkal akarnak jatszani 😄 kopjuk le oket. Meg az legyen a hibas aki a 300 3 skilles agyatlan viedo utan masra gondol, pfuuuj kopjukle oket tenyleg. celgene32 nemtom, hogy nalad hol kezdodik a minoseg, de ha az ember ezt latja es latatlanban nem akarja megvenni akkor biztos, hogy nemfogja megvenni a sok hasonlo video utan mert csak egy tucat jateknak szamit amihez annyi esz kell mint egy hack & slash jatekhoz.
ui.:frango itt csak a 2 szemelyeskedo kommentet kene max torolni tobbiben semilyen szemelyeskedes nincsen <#hamm>, en vazoltam a valosagot te meg atmentel rasszistaba egybol <#nevetes1>Sooot, ha nagyon szemet akarnek lenni meg egy bannt is kerhetnek rad, mivel nemvagyok teljesen magyar is ez a fajta rasszita megnyilvanulas tejlesen serto volt szamomra <#eplus2>

Veni, vidi, vici

Persze egybol a szivedre veszed, bezzed amikor hazugsaggal vadoltatok oktalanul az nem szemelyeskedes volt? Sokan sertettek meg a becsuletemet es megse volt semmi. Kisebbsegkent a magyarokra gondolsz amugy? 😊 Mert MO-n lassan mar az a kisebbseg.

Meg itt személyeskednek emberek mikor már hozzájuk sem szól senki...

Szoval,ha masokat beszelsz ki egy masik emberrel, az mas teszta ugye? <#nevetes1>

Veni, vidi, vici

Hat aki ugy gondolokodik hogy "nezma csak 3 skillt hasznal milyen szar PVP ebben a jatekban" annak talan nem valo ez a jatek.
frango
Nephin kommentre ment #43286

Egy video minden esetben arra van, h bemutassa, h az illeto mekkora istencsaszar, sosem arrol, h mekkora szar. Mindenki tud olyan videot osszerakni, amiben ugy nez ki, h o aztan tenyleg...Ezert is allok ez a video elott ertetlenul, mert itt ennek nyomat sem latni, nem is ertem ezt minek kellett osszraknia....
Fõleg, ha 1v1-ben legyõzöd... 😄 Láttam már olyat, aki mindenkit osztott, mekkora noob és õ milyen sebezhetetlen, született csillagharcos, aztán mikor kértünk egy félperces videót, hadd tanuljunk a mestertõl, akkor hirtelen más dolga lett... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Mondjal par peldat kerlek 😊 es nem arrol volt szo, hogy "Részemrõl ennyi...." <#nevetes1>

Veni, vidi, vici

frango
Igen itt sokan nagykirályok. Kb. mikor 1v1-be legyõz akkor még le is ugat, hogy mekkora egy sz.r vagy. Igazi sportemberhez méltón...

PvP isten?😄 Vaze ez a video rendesen szemet serto akkora benga a gyerek, ehez meg szarnak sem kell lenni😄
Nem kell PvP istennek lenni ahhoz, hogy Longbow-t kozelharca hasznalni hulyeseg....

Veni, vidi, vici

Mennyi itt az önjelölt PvP-isten... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Hu gec, megneztem ezt a videot, ez nagyon kemeny😄D Bar tisztaban vagyok vele, h a tobbsegnek kb ennyi lesz a tudasa, de legalabb nem fogjak reklamozni video formajaban, rendesen szakadtam a rohogestol, nemtudtam eldonteni, h vicc akar-e lenni, vagy tenyleg ez most komoly??!!😄D A PvP resze brutalisan gaz
BEAST
Ezt a "halványszürkekamuoff" írást ha nem muszáj ne erõltessük.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Írjatok már normális színnel. Ember szeme kifolyik, ha ezt a szart akarja olvasni.

Ha reszedrol ennyi akkor gondolom mar nem is fogsz valaszolni <#nevetes1> Igen ez a GW2 a videoban, de ahogy a srac hasznalja azt a karit D3 szintu skill spam az egesz.Melette meg egy FPS-t camp nem camper dolgot ne akarjal egy mmorpg-el osszehasonlitani, ahol tobb a lehetoseg. Persze eggyesek nem hasznaljak ki a sok lehetoseget, de attol meg nem csinalnak egy Super Hero Videot magukrol <#mf1>Képzeld en nem szoktam videokat csinalni sot, en meg kepeket se szoktam csinalni a jatekban mert nemizgat az ilyesmi. Videok tobbsege meg rossz kepet mutat egy adott jatekrol, foleg ha valaki csak a kill elotti reszrol nyomja be a vagast 😊 Melette meg mindig azt mondom, hogy Epinszre ment a gyerek ezzel a videobal. Latom nagyon szereted kikapni a szovegkornyezetbol a dolgokat es ha ezt nemtudod felfogni akkor sajnos veled van a gond 😞 Mi az hogy:"Videobol egy olyan jatekot lathatunk mint Diablo 3"? " Videobol egy olyan jatekot lathatunk mint Diablo 3, szoval hack & slash esz nelkul" es a videoban pont ezt latod <#nevetes1>. lehet serto szamodra mert te is "nub" vagy de attol meg nem lesz valaki szarabb ember mert "nub" csak az Epenisz huszarok lesznek azok mint ez a srac is.

Veni, vidi, vici

frango
"Frango az elejen 3 gombot spammel utana mar a tobbit is amikor nincsenek CD-n de ha gondolok egy gombos jateknak is hivhatom a jatekot, mivel a video azt mutatja, hogy esznelkul is lehet nyomkodni a gombokat. Videobol egy olyan jatekot lathatunk mint Diablo 3, szoval hack & slash esz nelkul." Mi az hogy:"Videobol egy olyan jatekot lathatunk mint Diablo 3"? Ez a Gw2. A GW2-t láthatjuk a videóban. Akkor a GW2 olyan, mint a Diablo3? Most attól, hogy valaki máshogy játssza, mint pl.te attól még ugyan az a játék marad. FPS-ekben is valaki campel, valaki rushol, valaki a kettöt ötvözi. Mindegy, mert attól a játék még ugyan olyan marad. Meg attól, hogy Hõsnek hívja a karakterét a videóban attól õ egy gyökér(úha akkor nagyon sok játékfejlesztõ/író stb egy "Epenisz" növelõ)? Ilyen a témája a videónak(szívesen megnézném a te videó(i)dat is, hogy az milyen szupika). Ezt nem nagyzolásból van a videóban.De értelmetlen baromság ezen itt feszengeni. Csak az zavar, hogy leszólnak valakit ilyenért, ilyen stílusban.Részemrõl ennyi....

Hernyó talpaz, charr tempóz Variancon talaltam -=Spoiler veszely=-

Veni, vidi, vici

3:57 Amikor leugrik a hegyrol, hogy a 0 HP-s embert megolje azt mondanam, hogy szep ha nem rohanna az ember arcaba Longbow-al ami kozelrol kicsit sebez......
4:19 amikor a Thief megtamadja ugyan ugy kozel probal menni es onnet loni a Thiefet
4:20 esznelkul lerakja a trapet
4:30 jo megmozdulas de ezek utan nemtom, hogy szerencse vagy tudas, hogy megspammeli hideban a Thiefet
4:40 veletlenul a vetodesbol egy dodge is lett ami szepen van megcsinalva
4:47 beszakitja a sajat skilljet...
4:50 lerakja a trapet mikozben lovik ami jo is meg nem is mivel kozben vegig serul
5:01 megint beszakitja a sajat skilljet...
5:30 Full hp-s petre elnyomja a Signet of Stone nevu skillt amit a video elejen is hasznalt amit mutatt is kulon. Pet 0 dmg-t kap de ezekn utan csak arra tudok gondolni, hogy szimpla CD spam volt az is esetleg
osszegezve: vagasok jok viszont maga a pvp 0 mert ahelyett, hogy esszel hasznalna a skilleket inkabb egy CD spammer embert lathatunk aki taktikazas nelkul spammeli a skilleket. Illetve az egesz videoban megse probalt tavolsagot tartani Longbow-al.......
Frango az elejen 3 gombot spammel utana mar a tobbit is amikor nincsenek CD-n de ha gondolok egy gombos jateknak is hivhatom a jatekot, mivel a video azt mutatja, hogy esznelkul is lehet nyomkodni a gombokat. Videobol egy olyan jatekot lathatunk mint Diablo 3, szoval hack & slash esz nelkul. Fegyver vatlast azert nem emlitem meg mert valahol lv 8 korul lehet a srac es lehet meg nemjottra, hogy mostmar lehet masik fegyver is nala. "Mellesleg ezek csak azert raknak fel videot, hogy epeniszt noveljenek vele ha meg leszolod mert szar felhaborodik..." -ezt is te írtad, de biztos csak nem tudom elolvasni..." amikor egy kezdo 0 szintu PvP videot mutat be es hosnek hivja magat a videoban akkor az Epenisz noveles. Melette mas low skilled player nem hivja magat hosnek legalabb.
Video 4/5 PvP 0/5

Veni, vidi, vici