Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én betettem a cd olvasóba a kártyát amire rátettem egy százas érmét mivel nem volt az enyémen sem pénz de beszippantotta a kártyxámát a pénzemmel együtt, lehet valami gond van a windowssal?

tegyél rá egy százast hátha az segít

Gondolkozom a kartyas-megvevos modszeren de sajnos nincs rajta penz.
próbáld meg ráolvaásos módszerrel, vayg valamilyen hókuszpókkal, esetleg kártyás jóslással valyon mi lehet a léptetõkód

Kulcsos vagyok es nem enged be ugy latszik mi kimaradunk :/
Zomil
megy 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

valamelyik jampi most azonnal mndja meg mikor lehet letölteni a második részt amíg szépen vagyok

ma szorulasom volt elkezdtem jatszani az elso resszel, minek hatasara egybol ramjott a fosas olyan szep a grafikaja.

MrStokes
Koszi! <#eljen>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

19.00
celgene: elvileg csak prepurchase, de mindenképp próbáld ki.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Akik elozo BWE-re kaptak kulcsot is mehetnek ma vagy csak a pre-parchuse-osok ?
MrStokes
10 am PDT az most 18 v 19 ora nalunk?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Na lassan lehet próbálkozni a bejutással <#lama>

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
3 óra és stress test, 1 óra és meló 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ahet
Akinek megvan a Guild Wars elsõ része, valamint a Faction kiegészítõ: Június 28tól, Július 2-ig Dragon Festival!

The gods have disconnected you ...

Valami jó kis Destroy Everythinget Main menübe 😄

Running
Jó videó, még nem láttam, köszi!

Nagyon igényes videó... esetleg aki még nem látta

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Hoppá! Módosítják az eddig gyakorlatilag használhatatlan theif steal skillt? Le a kalappal, tényleg hallgatnak a visszacsatolásokra.

New PÖCS - szokasos 50MB

Veni, vidi, vici

spybot919
: ░░░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
░░░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
░░░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
░░░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
░░▄▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
░░█▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
░░█▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
░░░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
░░░░█░░▀▄▀█▄▄█▀▀▄▄▄▄▀▀█▀▀█░░░█
░░░░░█░░▀█░░▀█▄▄█▄▄█▄▄█▄▄█░░█
░░░░░░█░░░▀▀▄█░░█░░█░░█░░█░█
░░░░░░░▀▄░░░░░▀▀▀▄▄█▄▄█▀▀░░█
░░░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
░░░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
░░░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█
... ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█▀▄░█▀▄░▄▀▀▄░█▀▀▄░█░░░█▀▀░█▄░▄█░▄▀▀▀▄
█▄▀░█▄▀░█░░█░█▀▀▄░█░░░█▀▀░█░▀░█░▀░▄▄▀
█░░░█░█░▀▄▄▀░█▄▄▀░█▄▄░█▄▄░█░░░█░░░▄░░
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Zomil
Ez szvsz nagyon jo mesmer concept art 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem vitatom, ezért volt az optimista verzió. Emberként ez vezérelhette.
Ráadásul összeszedett magának annyi xp-t és hírnevet hogy akármit is mûvelhet kb.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Zomil
akármilyen viccesen is hangzik, de zavaro, ha nem tud valaki látványosan tovább fejlödni. nyilván a gw2-ben minden befejezett amit szeretett volna és inkább alakit egy saját studiot vagy kiprobálja valahol máshol magát.

ettöl függetlenül, mondjuk én sem igazán örülök neki, h egy ilyen "zseni" kilép a csapatbol.

Legyen ugy remelem nem lesz semmi gond, mostmar csak jojjon BWE3 aztan meg release date 😛

Veni, vidi, vici

Exteel... életem elsõ f2p játéka amibe pénzt is öltem és azóta is csak 1 másikba tettem pénzt.

Launcher:
Max gateként onnan is lehet majd tolni. Elvégre NC fõoldalán is nagybetûkkel lesz kint a GW2, legalábbis elvárnám.
NC meg nem tán hüle. Csak érez annyit, hogy ha már agyonbálványozzák Anetet akkor nem verik keresztbe õket.
Ettõl eltekintve ha nagyon akarnék, a lead concept artist távozása épp elegendõ konspirációs alapanyag lenne. Mármint hogy nem magától ment el hanem bûzlik a hely és balhé van. THQ-nál is most ment pár vezér, bár ott már egy éve balhé van. Minden esetre nem jelent sok jót ha kulcsfigura megy el egy neves, 'nyugdíjas állásal kecsegtetõ' stúdiótól.

Optimista verzió: A játék, az expansion conceptje kész, ha nehéz szívvel is, de nyugodt lélekkel hagyhatta ott Anetet tudván, hogy megtett mindent a siker érdekében.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Meg nincsen polearm, de ketkezes balta sincsen es az is lesz majd 😊 szoval ha kitartoan varsz akkor meglesz az is 😄 Amugy exteelt en is sajnaltam 😞 nagyon sokat toltam vele es azota sincsen hasonlo game se. SG Gundam jo lenne ha nem "capsule" szarsag lenne 😊 Szerintem NCSoft loeadertol ne feljel, mert anelkul is menni fog szerintem ha csak az utolso pillanatban nemlovikbe, hogy csak onnet lehessen inditani. Remelem nem mert nc launcherel eleg surun vannak gondok sajnos 😞

Veni, vidi, vici

Azt mondom én is, hogy qrva jó. 😊
Egy zavaró van csak benne, az NCsoft loader. (Rossz emlékek, utoljára tán Exteelben láttam, azt meg bezárták.) 😊

Amúgy a szerkezete tetszik, a részletek, hogyaszondja:
Meme+meme+'régi fact sheet feeling' (fallout jelleg) + GW2 igen remek.

De polearm nem lesz a játékban eddigi tudomásom szerint, ez viszont rossz pont. Csak hogy kötekedjek is. 😊

Vagy széles régetre tervezett sheet, vagy ismét valami investor jellegû cucc. Sok okosság van benne amit megért a mai gyerek és annak apja is, ha kell.

Nem ertem mi bajod ezzel, szerintem jopofa 😊

Veni, vidi, vici

spybot919
32:30 - A videó végén az a lilás árnyalatú éjszaka nagyon durván néz ki😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Gigantikus méretû patch van a játékhoz.
50Mb. Kb. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

TDC Geronimo

FalseHeLL
Itt rendet? Ugyan már. Megint sikerült 80 hszt generálni a semmirõl. 😊

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Zomil
Valaki ide rakja fel folyamatosan az képeket amik a most kiadott kit-ben voltak benne 😊

Én a megszoksz / megszöksz elvet vallom ilyen helyzetekben.
Attól még, hogy az SG-n úgy tûnik még mindig az ilyen viselkedés a menõ nem kötelezõ engedni neki. Persze abból már kinõttem hogy inkvizítort játsszak.

Egyébként jelenleg pár naponta úgy tûnik 'direkt' generálódik a nyûglõdés ha megfigyelted, marginális dolgok mentén. Valakinek épp olyanja van, hogy ide akar sz*rni az orrunk alá, oszt pont.

Zomil
Azért vállaltam el, mert ugy gondoltam rendet lehet tartani, de tévedtem...

Ilyen kis ingerkusozbbel minek vallaltad el a hazigazdasgot, mint minden topicban itt is van,volt es lesz is trollkodas/ovis viselkedes.
Ha regi, de talan ha meg ujabb SG-s vagy is tudhatnad.

No offense.
Zomil
Ezért irtam, h aki szeretne házigazda lenni szoljon...bárkinek szo nélkül átadom, mert nem leszek felügyelö az oviban...

Zomil
egyáltalán nem 10hsz tünt el, de semmi baj, trollkodj csak tovább...mint irtam 2személyeskedö hsz-t töröltem, meg az idiota képes/videos hsz-eket, semmit többet.

Nagyon érdekes hogy újabban feltûnnek sose látott emberkék akik tök véletlenül flamet generálnak.
A maradék meg besértõdik. Tiszta óvoda önérzetes nagycsoportosokkal.

spybot919
Kb vagy 10 hsz- tünt el a pvp videóval kapcsolatban ,ISMÉTLEM Pvp-videóval kapcsolatban. Nem tudom,hogy azokat a hozzászólásokat mind "személyeskedésnek" tituláltad.

spybot919
Többen is megmondják ,hogy ki lett törölve. A te egy szavaddal szemben. Az ,hogy neked ez fáj meg könyebb félre beszélni mint megoldani a problémát ám legyen a te gondod.

TDC Geronimo
"As far as I understood, this is the Asset Kit that the media (press) can use in their reviews etc. The post states that as this is out, the release might be imminent."

Zomil
és a fájl hol van? 😊

TDC Geronimo
"Over 1 GB Of New Media Assets - Unseen Concept Art, Dev Photos, & Gameplay Screens
ArenaNet has unleashed a bomb of media assets today. In the 3-4 years I've been involved in the gaming media side of things, it might be the largest assortment of assets I've ever seen. ZIP file is calculating over 1.18 GB of assets. (Sign of impending release?)"

Blacksheep333
Inkább az lenne a megoldás, ha mindent feketével írnátok és nem offolnátok szét a topicot.

Az operációs rendszeren is túl...

frango
Amúgy igazad van. Kicsit sötétebb háttérrel jobban olvasható lenne az OFF szöveg.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Blacksheep333
Nem akartam flame-t kelteni, nem vágtam, hogy szürke = off.
Azt hittem probléma van az oldal "dizájnával", mert ilyen háttérrel a szemem kifolyik a hsz-ek olvasása közben.

Az operációs rendszeren is túl...

Zomil
Mi a faszt trollkodsz itt? SEMMI ismétlem SEMMI nem lett kitörölve 1-2 személyeskedö hsz-en kivül, meg a random képeken kivül...Igenis megnézem, h mit törlök ki, de trollkodj csak nyugodtan.