Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Optimalizálás, helyes :y
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Veni, vidi, vici
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
fuck mmo's..i.,
Veni, vidi, vici

mostmar en is bedobom akkor 😄
Veni, vidi, vici
najó el se hiszem, hogy végre van dátum és nem is olyan távoli. A szemetek tuti a pólók miatt hagyták mára a bejelentést. Egész community emiatt remegett 😄
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Csak igaz volt a mai pólós dátum, hogy lesz valami 😄
na végre!!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Levezetesnek itt egy masik 😊
Vegere meg 3 GW2 video 😊
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Nem igazán értem, hogy sikerült ez az egész most ilyenre...
Késõn vette észre, hogy nekem szörnynek kellett volna lennem...
Jó kis harc volt a város bejáratánál emberek és az átalakult népek között, az eventnek ez a része jó móka volt 😊)
Én WvW-ben múlattam a maradék idõt.
Kezdem igazán szeretni a kis gyengécske engineerem.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
(btw, a korruptak grafikája gyönyörû volt)
Rögtön az elején átváltoztam szörnnyé, amibõl nem igazán tudtam kijönni.
A szörny sebzése egyszerûen röhejes volt, azonos szintû mobok majdnem kinyírtak, annyira kevés.
Értékelhetetlen játékmenet, az iszonyatos lag miatt. Legalább az autoattack ment volna, de nem.
Idegesen megnyomkodott gombokat mind queue-ra rakta, aztán mind végrehajtotta, már nem létezõ, eltûnt, arrébbugrott, halott célpontokra.
Event célja ismeretlen, a halott ellenséget mérõ csúszka hol nõtt, hol csökkent. A játékosok lvl 80 hõseit meg sem lehetett karcolni, a korruptak elitjei lvl 20-asok...
És ami az egészben a legbosszantóbb: a korruptak ha haltak, nem lehet éleszteni, muszáj portálnál respawnolni, 9-10 rézért. Az event alatt 8 ezüst ment el erre a baromságra.
Totál átgondolatlan, elõkészületlen, és nem, ez nem volt fun.
Egyéb szembeötlõ nem nagyon van.
Hacsak nem az, hogy fura mód a dye ami nálam van az account bound.
Amúgy meg épp az imént gyártottam valakinek egy warhornt. Jópofiból. Meg is lepõdött. 😄
Jól mûködik a coop feeling még, asszem guilden kívüli embernek utoljára, csak úgy, talán wow elején gyártottam, mert fun segíteni.
- elsõre beengedett, nem dobott ki 1x sem (~40 perc alatt), én nem láttam változást (medium beállítású grafikával). Gondolom pve területen lesz változás, de nekem ~600Mb patch rémlik nem 1Gb
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Legalabb nem 3.5 ora mulva derult ki.
Tudom, hogy a content ugyanaz, de volt egy közel 1 gigás patch azóta. Performance stb gondolom ugyanaz még.
https://forum-en.guildwars2.com/forum/stress/account/Error-9-Concerns/page/1#post274097