Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
"Now that we’re just two months away from launch, we’ll spend our remaining time optimizing, polishing, and balancing the game, to ensure that we provide you with the best launch-day experience we possibly can."

Optimalizálás, helyes :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
:o jó késõn

Blacksheep333
😄DDD

Az operációs rendszeren is túl...

Attol meg nem szeptember szoval aki agusztust mondta az nyert 😄

Veni, vidi, vici

Elõzõ link, valamiért nem megy Link 2
Hát. Ha ez release akkor baszhatom a szabadságom. Viszont 4 nap hijján bejött a szeptemberi tippem.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

juli 20án meg BWE3

megerõsítve a dátum 😊 link
MeoH
Amugy: 07,20

fuck mmo's..i.,

Az oltas lenne xD de nagyon nagy oltas xD

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo
Mi lenne kiderülne ez csak a köv bwe idõpontja?

mostmar en is bedobom akkor 😄

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo
Szerintem ez a bejelentés megér ennyit 😄

najó el se hiszem, hogy végre van dátum és nem is olyan távoli. A szemetek tuti a pólók miatt hagyták mára a bejelentést. Egész community emiatt remegett 😄

antgecc

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Neeee az ugy szeeep 😄 3* majdnem egyszerre dobtatok fel jo az ugy 😄 legalabb akik nem szeretik az offot olvasni igy biztos megnezik a video mert 3* is fentvan.

Veni, vidi, vici

már igényeltem törlést😊

TDC Geronimo

Budos video spammerek 😄 3* ugyan az a video mondjuk meg is erdemli 😊

Veni, vidi, vici

darth devil

War, war never changes.

TDC Geronimo
VÁÁÁ most néztem én is

Csak igaz volt a mai pólós dátum, hogy lesz valami 😄

na végre!!

8.28.12

JethroHUN
Az h lehet h több likja van mind dislike YT? Egy ilyen videóhoz fordítva kellene lennie... elmondhatná a titkot, amit aztán eladnék bíbernek, ne legyen olyan rossz az aránya youtubon <#eplus2>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Running
Láttam már ezt a figurát. A mûbalhé videók gyártása helyett nekifeküdhetne az edzõpadnak, meg a ríllájfnak kicsit, mert ez így ebben a formában roppant szánalmas.

Running amugy ezert kell meg a Stres Test, hogy ne ez legyen a vege amiert ez a foszer is ki akadt 😄

Levezetesnek itt egy masik 😊

Vegere meg 3 GW2 video 😊

Veni, vidi, vici

Poresz vagy pocs toltesbe? 😄 Amugy joetvagyat hozza

Veni, vidi, vici

Running
Ha megeszem a tízóraira szánt 250 gramm zsírszegény túrómat, akkor lehet belekezdek abba is. <#vigyor>

Szokasos 50MB pocs van 😊 Ebben mar benne van a poresz videok letoltesenek korlatozasa is <#hamm>

Veni, vidi, vici

Tegy ugy, de peticiot nem akarsz csinalni hozza? <#nezze>

Veni, vidi, vici

Running
Meg is fogalmazom a panaszlevelem, hogy NEMTÛRÖM, hogy a játékélményemet, holmi poresztorrent letöltéssel lerontsák. Én NEM ezért fizettem!! Tûrhetetlen állapotok uralkodtak tegnap, preorder cancel gyanús eseménynek lehettünk szemtanúi.

Ha te igy gondolod akkor legyen poresz toltes a problema forrasa 😄

Veni, vidi, vici

Running
A poresz letöltést okozta mindezt? Ezt mondod?

Ilyenkor ha nincsen eleg ember az eredmenyek erdekeben ok is szoktak terhelni a rendszert. Csak igy tudnak felekeszulni arra, hogy a rendes startnal ha problema van tudjak, hogy mi a gond es esetleg ha meg tul sokan vannak akkor meg hany uj servert adjanak hozza igy megoldva a laggokat. En is ereztem, hogy sokkal laggosabb a jatek foleg amikor nem nyomta el a skilleket csak vartam, hogy tortenjen valami. Ez mind annak koszonheto, hogy tobb testet is futottak es terheltek a servereket vagy inkabb legyen az mind D3 kiadasanal? Nemvoltak ilyen tesztek es nem is tudtak felkeszulni redesen ezert error 37 code mindenki legujabb bartja volt kozel egy honapig.

Veni, vidi, vici

Running
Nem szükséges elmagyarázni mit jelent egy stressz teszt. Egyébként mitõl stress teszt, ha eleve kevesebb ember tud csatlakozni, mint az elõzõ béta hétvégén. Az aktuális build stabilitását kérdõjeleztem meg, a játékélmény másodlagos. Az érdekelt volna, hogyan sikerült ennyire instabillá varázsolni, mert nem a tömegek miatt volt fos az biztos. Az elõzõ béta hétvégén 5mp alatt megtelt minden terület mégsem volt különösebb gond, most meg lézengtek a népek, aztán hiba hegyek minden mozdulatra.

Mivel Stress Test volt a neve es nem BWE ezert nem a sima gameplay volt a lenyeg hanem az, hogy terheljek a servert igy a lagg varhato volt. Ezt csak megyszortak meg az eventel de a legtobb lagg pont a terhelesek miatt tortent. Szoval emberek mielott megy egy kis rage a laggok es dc miatt ezt nem kene elfelejteni.

Veni, vidi, vici

Running
A focit néztem, de az sem volt jobb, mint ez a teszt. Remélem látták a hibákat, mert kb 550 network, client error hibár kaptam. DC is volt, ami eddig nem. Az spvp szánalmas volt, nem lehetett csatlakozni, vagy a körnek nem volt vége, vagy csak simán 50 hiba után töltött be. Az új buildem viszont büntetett, az elõzõhöz képest, aminek örültem. Másfél óra bõven elég volt ebbõl a tesztbõl. Remélem nem júliusban adják ki a játékot, mert ez a játék még közel sincs kész, úgy tûnik. Óriási botrány lenne belõle, ha így indulna a teljes, megszorozva 10x ennyi játékossal, laggal meg az ezzel járó negatívumokkal.
Nem igazán értem, hogy sikerült ez az egész most ilyenre...

Kijöttem, visszamentem a zónába, betöltött normálként, aztán egyszercsak leállt minden, átváltott szörnnyé, és a következõ pillanatban meghaltam.

Késõn vette észre, hogy nekem szörnynek kellett volna lennem...
Ki lehetett jönni a szörny módból (a városban kellett respawnolni).
Jó kis harc volt a város bejáratánál emberek és az átalakult népek között, az eventnek ez a része jó móka volt 😊)

Eventrõl lemaradtam a foci miatt.
Én WvW-ben múlattam a maradék idõt.
Kezdem igazán szeretni a kis gyengécske engineerem.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Ja, aki megkérdezné miért ide: a hivatalos fórum nincs megnyitva, szóval a lentit nem tudom elmondani az arenanetnek...

(btw, a korruptak grafikája gyönyörû volt)
Végén az event jó is lehetett volna, de... élvezhetetlen szar lett.

Rögtön az elején átváltoztam szörnnyé, amibõl nem igazán tudtam kijönni.
A szörny sebzése egyszerûen röhejes volt, azonos szintû mobok majdnem kinyírtak, annyira kevés.

Értékelhetetlen játékmenet, az iszonyatos lag miatt. Legalább az autoattack ment volna, de nem.
Idegesen megnyomkodott gombokat mind queue-ra rakta, aztán mind végrehajtotta, már nem létezõ, eltûnt, arrébbugrott, halott célpontokra.

Event célja ismeretlen, a halott ellenséget mérõ csúszka hol nõtt, hol csökkent. A játékosok lvl 80 hõseit meg sem lehetett karcolni, a korruptak elitjei lvl 20-asok...

És ami az egészben a legbosszantóbb: a korruptak ha haltak, nem lehet éleszteni, muszáj portálnál respawnolni, 9-10 rézért. Az event alatt 8 ezüst ment el erre a baromságra.

Totál átgondolatlan, elõkészületlen, és nem, ez nem volt fun.
tart még ? mert nem tudok bejelentkezni már ...

TDC Geronimo
heh 1 órával meghosszabbítják a stress testet. Rohattak :y

Hát, transfert erõltettem meg login logout. 2 bugot felírtam de mindkettõ karakterválasztóról.
Egyéb szembeötlõ nem nagyon van.

Hacsak nem az, hogy fura mód a dye ami nálam van az account bound.

Amúgy meg épp az imént gyártottam valakinek egy warhornt. Jópofiból. Meg is lepõdött. 😄

Jól mûködik a coop feeling még, asszem guilden kívüli embernek utoljára, csak úgy, talán wow elején gyártottam, mert fun segíteni.

- WvW-re nem lehetett rögtön belépni (nekem logikus is, hogy kicsit késõbb indítják a WvW szervert), amikor beléptem térkép fele már FoW-é volt (statisztika szerint), amikor bevöröslött a képernyõm több mint fele (FoW-os versenyzõk neveitõl) akkor kiléptem
- elsõre beengedett, nem dobott ki 1x sem (~40 perc alatt), én nem láttam változást (medium beállítású grafikával). Gondolom pve területen lesz változás, de nekem ~600Mb patch rémlik nem 1Gb

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

BEAST
Nem baj, kipróbáltam a proságos buildemet mielõtt lépnem kell, szóval többet játszottam most, mint te. :y

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
úgykell :y

BEAST
Hát eddig 3x crasheltem/kaptam dct, és elég sokszor kidobálja hogy a login server miatt nem mehetek át más helyekre. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"You one a single-event code, not an All BWE code. You will need to pre-purchase the game to participate in events. Thanks for understanding."

Legalabb nem 3.5 ora mulva derult ki.
TDC Geronimo
Na van valami változás elõzõ BWEhez képest? 😊

Tudom, hogy a content ugyanaz, de volt egy közel 1 gigás patch azóta. Performance stb gondolom ugyanaz még.

Code 9:4:5:1148:101 - aki ezt kapja irjon ide:
https://forum-en.guildwars2.com/forum/stress/account/Error-9-Concerns/page/1#post274097