Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen lesz aukciós ház, bétán is volt már és mûködött (bár nem nagyon tesztelgettem).
Pénzhiány meg szerintem nem lesz, én alig költöttem valamire, néha teleportra 1-2 cuccra és kész, nagyon sok mindent találsz vagyis megvenni se kell.

antgecc
Itt is lesz aukciós ház?

Azt lehet már tudni, hogy mibe kell majd belevágni az elején, hogy az embernek ne legyen gold hiánya a késõbbiekben / endgameben?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Gyakorlatilag ezt csinálta:
X szintig volt PvE content, utána WvW, mert ott szinttel scalezõdött az xp is, tehát maradt a linearitás.

Ez egy járható út is akár. Mész a tömeggel WvW-ben, és minden foglalásból, egyébbõl kb 10-20% xp is leeshet. Szinthez képest persze.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Na mire kell visszajönnöm, van release date?!
Ezek a thief változások meg... vhogy annyira a szükséges, ideális irányba csinálgatják õket.

Most a stressz teszten én is felugrottam a bandwagonra, warrior greatsword, bull's charge, csak nálam a "For great justice"-al. Alt-4-re bull's charge + bladetrail, Alt-2-vel For great justice + 100 blades.

Két gombnyomással cirka 10-12k lejön az emberbõl kb 3 sec alatt (50% crit chance körül).
MeoH
Lehet, hogy rohant, es vegigrohant a dolgokon. Viszont itt jon ki a GW2 jo rendszere, fogja es visszamegy siman kezdore, ha azt akarja, es kijatsza a kis szinteket is.

fuck mmo's..i.,

Közepesen biztos hogy simán fogja vinni, amúgy ezt tudja a VGA.

Azért nem olyan rossz az, pvp-ben egy Thiefnek kb fél életed (minimum) ha heavy armorod van. Nagyon tudott sebezni a Thief mikor játszottam és ha nem tudsz menekülni akkor elég gyorsan leamortizál. Pedig Guardiannal mentem az meg elég jól bírja.
Pve-ben lehet nem olyan hatékony már.

Zomil
régi, már volt belinkelve 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JethroHUN
Egy 2s -es immobilize az mégis mit ér? pveben semmit, pvpben szintúgy. lagg miatt be sem fogja adni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
A 2 hour recording of a discussion between alpha testers and Jon Peters (game designer).
Part 1: http://www.mediafire.com/download.php?zv3vxagcc27kwr3
Part 2: http://www.mediafire.com/download.php?8b79nd6cl6v4tfb
Size: 200mb
Edit:Theif changes if this helps, thanks to TheBannana.
Cluster shot cast time increased, Devourer Venom nerfed to 2s immobilize, signet of shadow passive movement speed increased, traps reworked, haven't finished listening to the rest.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

No és aztán... lehet rusholni, én is úgy tervezem, hogy 1-25 minél gyorsabban meglegyen, esetleg elsõ 30. Ugye addig valószínû úgyis ismerni fogom a helyzetet.
Az lv 80 elõnye kimerül abban, hogy erõsebb lesz WvW-ben, másrészt meg ha olyan beállítottságú, õ teheti be az elsõ magas szintû / rare itemeket AH-ra.

DE!
Nem kötelezõ követni a példáját, hiszen alig maradsz le bármirõl ha lassúra veszed a tempót. (Oké, lv 30 azért nem árt ha nem 2 hét alatt van meg... szeretnék PvE-ben ulti skillt használni.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

darth devil
Nem mindenkit érdekel a lore.

War, war never changes.

JethroHUN
Emeljünk neki egy szobrot... szarból

Az elsõ lvl 80-as karakter.

Két béta hétvége + 1 stressz teszt alatt összesen 96 órát játszott, ebbõl 88 alatt felhúzta a 80-as kariját.
Szerintem nem csak a játékban élvezetes dolgokat hagyta ki, hanem az életet is.

Tehát hol nincs "rush rush rush"?
Ennyi erovel rendes valaszt is adhattal volna.

Veni, vidi, vici

dave10000
Hát acc-ot csinálni kell nem venni, másodszor meg 1 ember sokra menne egymagában ha 1 géprõl lépne be mindenki, de a választ megleltem, kösz.

Me0w
Egesz*

Together we'll fly someday...

Me0w
Persze, es az eleg vilagnak eleg 1 accot venni, mindenki csak belep a masik geperol.

Together we'll fly someday...

dave10000
Üdv.

Az lenne a kérdésem, hogy ha 1 gépre felraknám majd magát a játékot akkor lehetõségem lenne e 2 acc -al belépni vagy gyakorlatilag a játékot acc -hoz kötik ?

TDC Geronimo

frango
WvW-ben azért elég nagy hátrány a kisebb szint.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

TDC Geronimo
gw2ben egyáltalán semmi jelentõsége szinte a szintnek. Max az a pár trait/skillpont, de itt aztán végképp nem kell sietni. Szinteket szinte el is lehet felejteni. Játék itt lvl 1en kezdõdik

Egoraptor
Szerintem GW2-ben nem lesz jelen olyan erõsen
a 'rush rush rush' mentalitás mint a tradicionális
mmorpgk-ben. Aki meg mégis kapkod és siet a
végére az magára vessen, nagyon sok apróságot
ki fog hagyni amik hangulatossá teszik a játékot.

Tatyla
kár hogy még nem tudtam kipróbálni az augusztus meg már a nyakunkon na majd megfigyelem mi lesz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kisfigi
Beta Weekend Event

Destiny. The design is clearly ancient.

antgecc
Mi az a BWE?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

OFF:
Nyáron napi 12-13 órát dolgozom, a fõiskolán meg elég sajnálatos ,hogy olyan gyenge ,hogy semmit se kell csinálod félév közben, én ha napi 4-5 órát nem tanulok akkor a vizsga idõszaknak neki se kell állnom, de hát ez van... mindenkinek más, Aug 28 az meg nekem már rég nem a nyári "nagy pihenés"-hez tartozik. Amúgy meg szerintem amíg nem ismersz valakit addig kár messze menõ kijelentéseket tenned.

TDC Geronimo
Media gépezet most gondolom beindul. Twitteren már most az elsõ a trendek között. Utolsó BWE lesz...vajon elérhetõvé teszik a másik 2 fajt vagy már meghagyják releasere? Kíváncsi leszek arra is, hogy ugyanúgy marad-e zárt beta vagy sem. Aztán lehet ez most marad zárt és augusztus közepén csinálnak egy open beta hétvégét.

darth devil
Nem kell sokat játszani. 😄 Ennyi a titka. 😄

War, war never changes.

én ma épp soha többé nem iszok 😄

Én meg átlagban szeretek 6-8 órát aludni azért, foglalkozni a növényeimmel, foglalkozni a családdal, ilyesmi. Nekem pl simán nem fér bele a nagyon sok játék max hétvégén / szabin.

TDC Geronimo
Ne is mondd. Ma végre otthon vagyok, bejelentették gw2 megjelenést, este Olasz meccs. Mi kell még 😄

Running
Na megvan a dátum és nincs is sokára. Este leiszom magam a meccs alatt. <#hehe>

darth devil
Cca 300 órát dolgozom egy hónapban. Mégis jut idõm az életre és a játékra. Persze ha ahhoz volt szokva, h nyáron fel se kelt a géptõl annak tuti nagy érvágás.

War, war never changes.

Mondjuk ez függ az egyén egyéb elfoglaltságaitól. Nekem pl munka után azért nem fix program hogy több órát bírok játszani, és ez középsuliban is így volt. Fõsulit meg munka mellett csináltam, akkor meg aztán pláne.

Ráadásul ugye munkahelye / iskolája válogatja kin mekkora terhelés van. Nem mindenkinek adatik meg, hogy pl.: 8-16 a munkaidõ oszt csá szevasz. 😊

darth devil
Miért mi van szeptemberben? Középsuli? Ne viccelj már vicc az egész. Egyetem? Vizsgaidõszakban tanul csak az ember. Meg ha az ember munka melett tud játszani, akkor nehogy már iskola mellett ne lehessen. Viccesek ezek a beszólások.

War, war never changes.

JethroHUN
Amúgy jah, ez is igaz -.-"

Hát akkor gw 2 vel se nagyon játszok majd pont szeptember elé berakni , kár érte.

JethroHUN
Csak kérdés, h tényleg lehet e majd játszani, mert mindegy milyen bivaly a szerverük, ha lerohanják, akkor annyi neki. <#mf1> Amúgy szerintetek ez a laptopon dv6-6150 menne? Proci is jó, vga is elég elõl van az erõsorrendben, kb ~80-90. Kb jövõhónapban tudom megvenni. Még van 70k híja. <#falbav>

TDC Geronimo
28 a sima launch, 25 a 3 napos headstart

JethroHUN
és a 3napos elõny az elõvásárlóknak? 28-a elõtt vagy után indul, és a normál vásárlóknak várniuk kell 31-ig?

Győri Devi
már megint nem gondolnak a tanulmányaimra az anetesek... rohadjanak meg! <#idiota>

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

TDC Geronimo

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Guild Wars 2 will officially launch on Tuesday, August 28th.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Agusztusra voksolok nyeremenye a jatek es EZ

Veni, vidi, vici

Najo nyertel 😄 de legalabb mar tudunk datumokat 😊 mondjuk nem annyira orulok nekik de legalabb mar van datum 😊

Veni, vidi, vici

Zomil
akkor nyertem... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kétes a dicsõség valljuk be így is, úgy is. 😄