Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
http://www.gw2db.com/
És elvileg ebben kéne legyen valahol lv 80 stat calc is.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
- én WvW-n nézelõdtem és nekem kényelmesebb volt megidézni a 3 féle petet mint egyéb skillekkel is bíbelõdni
- blogon szóba került a 'necro OP' és ott spvp-ben jónak írták a sebzését
- magamtól 2 féle (pet nélküli) buildet nézegettem, az egyik esélyes 1v1-ben a másik határozottan tömegbe való (ha túléli akkor nagyon durva sebzést várok tõle)
- szóba került még a vakítást okozó skill (well of darkness) amit combóban (wiki) az egyik legdurvábbnak tartanak
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Thief -cluster bomb increase cast time, and lower projectile speed
-devourer venom imobilize reduction from 3 seconds to 2
-shadow signet increased move speed 25%, AOE blind (240 range), no longer has immobilize
-signet of agility active ability range increased to 600
-passive stat bonus on runes increased to 90 from 35, will scale from 10-90 as you level
-shadow trap range increase
-tripwire range increased, added 5sec cripple
-needle trap range increased (ae 500x100), 5-3 sec immob, poison 6sec, 30 second CD
-scorpion wire, increased projectile speed
-caltrops now has initial cripple, as well as pulse, will do 2 stacks of bleed for 3sec every second
-smoke screen duration increased from 7 to 8 seconds
General
-"the only traits in shippable state are engi." That is a direct quote, expect reworking of all other classes traits.
-The frost armor from combo fields has its timer reduced from 10 seconds to 5, will stack now though, also no plans to change fire from crappy might.
-The briefly mentioned that they had just finished re-working warrior longbow skills, bringing them in line and increasing damage was specifically mentioned.
-looking to potentialy have vuln and might operate differently in pve and pvp since there is currently a discrepancy with their power.
-they intend to nerf null field, well of power, ranger dodge trait (not sure which one)"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Veni, vidi, vici
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Forest of Niflhel: Mine, elnyomja és berakja a faoszlopok mögé, ami nekem line of sight és körbe kell mozogni.
Asszem a pályák más részén nem volt ennyire hajtépõs.
Veni, vidi, vici
Meg arra, hogy egy-egy spvp pályán mennyire rühellem, amikor a tolvaj vagy a mezmer eltûnik, amikor nyomnám bele a karót.
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
De ezt Anet el is ismerte hogy azért ez nem lett olyan f*sza mint akarták, nyilván ezen is reszelnek majd.
Viszont mindent összevetve azért így se fanyaloghatunk nagyon. Még 1.0 sehol sincs és azért annyira nem gáz a classok helyzete (mesmer, engineer valamennyire kivétel).
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Veni, vidi, vici
Trait kell hozzá, hogy értelmes legyen, a %-os esély, hogy állva is maradok alap kéne hogy legyen.
Elég spéci build kell rá, pl, hogy movement skillekre feloldja a cc-t (van leap komponense), fegyverváltásnál crit és might rúnák. A legdurcább amit láttam belõle, az axe/axe + axe/shield, burst cd csökkentõvel, adrenalin növeléssel, axe-re kihegyezve... videón ranger szénné kite-olta 😊)))
Szóval mindennek van ellenszere.
Mesmer tetszik, tetszik, de warriorhoz képest squishy.
Veni, vidi, vici
Nyilván lesz balance, csak nem mind1 h milyen. Csak remélem, h nem lesz x havonta felborítva minden.
War, war never changes.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
War, war never changes.
Veni, vidi, vici
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Egyébként illúzió nagy kavarodásban nagyon jó. Nem mindig van idõ azt nézni kin milyen ikonka van, max abból lehet sejteni hogy valami nem stimmel hogy gyorsan esik a hp-ja.
@darth:
Remélem nem OP vs OP lesz a vége, mert az is unalmas.
Így is polarizálódnak majd a classok, elég álmosító lesz ha meglenne félévente hogy mit kell PvP-re vinni ahhoz, hogy versenyképes legyél.
Veni, vidi, vici
War, war never changes.
Veni, vidi, vici
De értem, persze. Nekem is van 1-2 cuccom, csak bosszant, mert necces.
Veni, vidi, vici
Nem kezelhetetlen, de véleményem szerint a legtöbb burst elég könnyen elõcsalható. Csak egy picit reagáljak késõbb, és sajt.
Pénzhiányom az volt. WvW (blueprint, upgradek), repair, teleport, craftolás (köztes cuccok, toolok, fõleg ha cookot akarsz) viszi a pénzt azért rendesen.
Ugye a loot igen jelentõs részét én bezúztam hogy legyen craft material, de ez azt is jelentette, hogy a nem szürke tárgyakat nem adtam el, sõt költöttem a salvage kitekre.
Craft:
Nem lassul be a fejlõdés, csak átalakul. Értsd ezt úgy, hogy a felfedezésekért jár a nagy XP. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy minden fegyver/armor stb több féle verzióját fel lehet fedezni, és ez sok (dupla talán) XP-t hoz, jobban megéri mint gyártani X darabot már meglévõ receptbõl.
Példa: Warhornokat BWE1-ben én nem recepteztem ki, mert nem kellettek. De BWE2-ben bepótoltam a hiányt, felhoztam magam short és longbowból, egybõl túl is lendültem a következõ tierbe úgy, hogy víz alatti fegyverekhez hozzá se szagoltam még.
AH:
Kb olyan rendszert képzelj el mint Eve onlineban. Adhatsz fel megrendelést, látod az átlag árakat, nem követlen X embertõl veszel, hanem csak az itemet, annak elérhetõ darabszámát és árát látod.
Ami nekem hiányzott: Egyfelõl a sebesség, nagyon lassú volt. Másodsorban a visszajelzés a tranzakciókról, volt hogy duplán vettem meg valamit. Harmadrészt, a filterezhetõség elég közepeske.
Azt le tudom szûrni, hogy X szintre milyen medium armorok vannak, de azt már nem, hogy specifikusan melyik professionhoz valók.
Összességében jó rendszer lesz. Kényelmes, és mivel 'anoním' nem lesz név szerinti árverseny. Simán kerestem nem is oly keveset csak azzal, hogy felraktam a craft húzás melléktermékeit.
Azt viszont nehezebb volt követni, hogy melyik item mennyire kelendõ, de ez majd kialakul.
War, war never changes.
Veni, vidi, vici
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Egyebkent warrior-nal lattam mar hasonlo masik op buildet is, ahol a weapon switch-re aktivalodo +30% sebzes es 100 % crit esely a kov. skill-re (fegyver runakbol) + warrior burst skill hasznalataval szinten hasonloan nagy sebzeseket lehetett elerni par mp alatt miutan megvolt a kell rage mennyiseg hozza.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Egyébiránt ezt az egész item/trade/inventory rendszert úgy kell elképzelni, hogy végre sallangmentesen az inventorydban nyomsz egy jobbklikket az adott tárgyra és a legördülõ kis ablakban választhatsz, hogy pl. "equip, sell at trading post, destroy, mail to player", stb.
Egyszerû, nagyszerû, teljesen átgondolt.
Gold hiányt a béta alatt nem lehetett egyelõre érezni. Lényeges, hogy minden gathering skillt tudsz húzni, minden herbet le tudsz aratni, fát kivágni, tellért bányászni, stb. Craft skillbõl egyszerre kettõd lehet, de ha vmit el is dobsz, úgy tudom, hogy a skillszintet nem felejti el a karakter, ha újra felveszed ugyanonnan tudod húzni, ahol eldobtad. Viszont személy szerint a béta alatt úgy éreztem, hogy az elején még könnyû húzni a tradeskilleket, aztán eléggé megnehezedik, belassul. Összességében amúgy nagyon változatos és baromi innovatív, ahogy valójában neked kell feltalálnod az újabb és újabb recepteket.