Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a debuffokat / buffokat tenném számomra láthatóbb helyre (nem szívesen nézek le), míg a szilleket szigorúan egymás fölé tornyoznám 3 sorba, mapot meg felküldeném a sarokba, mert így kitakarja azt aki mögém sunyulna. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De a mod support nekem nem hiányzik. Francnak kell megint 'kötelezõ' script, dps, heal, kisf*szom, nagyt*köm figyelõ basz.
Rémálmomban jöjjön elõ a WoW ahol heal / debuff leszedés miatt kb a képernyõ 30%-a volt szabad. Igaz akkor még csak 19es monitoron. 😊
Persze ízléses stílus modok jöhetnének.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Egyébként valóban, ez már nyers marketing volt az én olvasatomban is. Lehet ez a krédójuk, és látni is jeleit, de ez már olyan szirupos volt, hogy csak na.
Mer ugye a lényeg a pénz.
Persze e tekintetben is fontos az, hogy meglegyen az a pici plusz és ne csak 1 darab user legyek. Kb mint a különbség aközött, hogy X bank pénztárában trécselnek a csajok míg én kempelek 20 percet vagy, hogy Y banknál ügyintézõ hölgy elnézést kér(! - ez itthon még relatív ritka), mert 2 perces telefonja volt a fõnökével. Aztán hogy valójában a palijával beszélt-e már nem is érdekelt, nekem már a gesztus is számít.
Egyelõre azt látom, hogy megterítenek a pénztárcámnak, vagy annak, hogy viszem a jóhírüket, esetleg mindkettõ. De ez marketing.
Valójában elég komolyan qrvaanyáznak õk is a sok marhaság láttán, nem is lennének emberek ha nem tennék.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szép és jó a marketing, fõleg ilyen minõségben, de olyan nincs, hogy mindenkinek minden tetszik - te most épp a f... khmm, akarom mondani a lelkes kategóriában vagy és minden vagy majdnem minden rózsaszín, ennyi az egész. 😊 Ez tök jó és a játék is tök jó, csak hozzátartozik a dologhoz. 😊
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
We respect you—as a player, as a human being. This game we’re making may end up competing with your real life. It might fight for your free time alongside your friends, your family, your work, and whatever else you might be doing. Because of that, we want to give you a meaningful experience, not one that is a vapid waste of your time. Whatever your reasons for spending time in Tyria, we don’t want to waste it by doing stuff that isn’t fun.
That’s why we make our content epic. That’s why we have giant nightmare demons to fight, global allegiances to form, immense keeps to siege, and giant catapults to fire. Tyria is a place that will foster relationships with new friends, and provide you a rich experience to share with old ones. It’s our version of a playground on the grandest of scales.
Finally, we are building an online world, but we are always careful to leave space for its most important element, the one we designers would like to step out of the spotlight for: its heroes—you.
Purpose: To keep us honest."
Nagyon szimpatikus banda ez az Anet <#eljen>#eljen>
Ám a mondandóm lényege, ha a sylvarik érdekelnek, a sidhe vonalon indulj el!
The gods have disconnected you ...
A dzsungel eleve egy jó táptalaja az indiánosdinak, bár eléggé elkanyarodtak tõle amit sajnálok.
Mondjuk egy jó azték/maja indián+'kelta druid' combo érdekes lett volna mint faction, de nehezen illeszthetõ a mostani profession rendszer mellé.
Ráadásul, mivel az általam emlegetett 'másik fantasy' kb az alapja az egésznek amit mindenki csak csavargatni mer, egyszerû dolgom van. (Bár sci-fi, a starcraftban is vannak 'elfek'. Akik meg a Warhammer 40k 'elfjeibõl' származnak le. Nincs új a nap alatt. Egy kolbász kolbász marad hiába teszek bele csípõs helyett köménymagot és nevezem el kölbásznak.)
Viszont nem csupán szavakba 'kötöttem' bele, sõt bele se kötöttem. Ez csak egy észrevétel a részemrõl.
Egyébként ha belegondolsz teljesen logikus lépés volt megcsinálni a sylvarit, mint fajt.
A megközelítésük elég üdítõ de mint ahogy a charrok berendezkedését pl római mintára szervezték a nornok meg inkább vikingek a humanok meg amolyan Da Vinci kora beli Euro népek, ezt is származtatni illik valahonnan, az emberek (a Nagy Átlag) egyszerûen nem tudnak mit kezdeni olyan dolgokkal amiket nem tudnak kötni valamihez.
Az általam ismert MMO-k jó részében human után a legtöbbet játszott faj épp a természet fiai-lányai. Csak legyenek elég szépek. Ez is egy plusz, még egy user réteg akit le lehet fedni.
(Egyetlen játék ami erre kb rácáfolt az a Warhammer Online volt ahol a disorder olyan badass lett, hogy launch után nem sokkal egyszerûen átmentünk orderre mert nem volt elég enemy PvPben.)
Ezen kis kitérõ után el is érkeztünk a lényeghez. Az Utópiába több fajt terveztek behozni, ilyen lett volna a Sidhe. Ami végül az alapjait adta a GW2 keretein belül a sylvariknak. A sidhe-k a faery fajok uralkodó osztálya. Nem mennék bele a részletes boncolgatásba, akit jobban érdekel ezen az úton elindulhat. A lényeg, hogy a sylvariknak bizony köze van az elfekhez, ill. fordítva. 😉

The gods have disconnected you ...
Ugyan az a téma, más körítés. 😊
Hát elég sok képet láttam már sylvarikrol meg ingame is meg lehetett nézni öket és azért a hegyes fül sztem egyáltalán nem jellemzö...eleve fülük sincs...minden levelekböl áll 😊
Ráadásul, ha olvasol némi lore-t roluk rájössz, h ök egyáltalán nem felsöbb rendü fajként tekintenek magukra, mint az elfek. Ök tisztában vannak azzal, h azért születtek meg, h segitsenek legyözni a sárkányokat és emellett probálnak eléldegélni, többet megtudni a világrol.
Komolyabb hasonloság inkább a Nightmare Court-nél lehet látni(sötét elfek), de itt is csak ennyi, h van sötét verziojuk, de itt meg a Nightmare Court-nak a célja a Pale Tree megfertözése és hogy elszakadjanak a Ventari's Tablet törvényeitöl.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a március 23-25-ig tartó beta weekenden játszottam, és azóta nem, ezért kérdezném, hogy mennyit optimalizáltak azóta a játékon? Akkoriban szörnyen ment, 30nál több fpst nem láttam, bármilyen grafikára raktam. Esetleg valaki próbálta GTX460 1GB / i5 2500k / 8GB RAM, vagy ehhez hasonló kombóval?
Eternal life; endless torture.
Másrészt ugyanúgy treehugger hippik. Még a fülük is hegyes! 😊
Akárhonnan nézem ami 'nem elf' bennük az a háttértörténetük és leírások alapján ahogy a dolgokhoz állnak. Viszont a 'vezetõségük' is amolyan 'high council', ugye az elsõszülöttek / elsõ generáció, tudja ördög.
Még a városuk is inkább Lorien mint más, szvsz.
Számomra eléggé Tolkien elfekre hajaz a buli. Csak ezek elvben növények.
Épp ezért érdekelne, hogy összességében milyen a hangulatuk? Szívesen kolbászolok egy káposztával (szép képzavar), amennyiben nem a 'mindenható atyaúristen és csak rébuszokban beszélünk mert mi vagyunk a bölcsek' címû elõadás lesz.
Viszont ha kellõképpen tökös karaktert lehet benne csinálni (értsd ne akadjon ki a hõmérõ) és fajukhoz méltóan kellõ rácsodálkozással nézik majd a dolgokat, élvezet lehet majd egy sylvarival lángszórózni.
Aztán megkérdezni a másiktól hogy ó... ez fájt? Érdekes...
akárhogy nézem semmi köze az elfekhez 😊

De a két másik faj kéne, én még mindig õrlõdöm.
Persze tudom, hogy nem általánosíthatók, de nekem asura az gnome+goblin, sylvari meg elf.
Önmagában egyik se vonzó, emberbõl viszont lesz rogyásig az tuti.
Sylvari engineer azért nem kicsit lenne extrém. 😊
Bár main az tuti hím lesz, és nem tudom milyen armorjaik lesznek. Human nagyon bejön a steampunk hatással, asura nekem már kicsit csilivili..
Utolsó BWEn remélem elérhetõvé teszik a másik 2 fajt. Nem releasekor szeretném kipróbálni õket, hogy tetszenek-e. Mostani BWEre csinálhatnának egy kariwipeot és berakhatnák a 2 másik fajt.
Arról, hogy miket változtattak BWE2 óta gondolom lesz blogpost majd ~1 héttel BWE3 elõtt.
Elvileg a héten lesz postolva 2 exkluzív interjú is tentonhammeren.
Veni, vidi, vici
As jealous as I am of that fact, it wasn’t purely fun and games. In today’s live stream event at MMORPG.com, Peters — systems designer for ArenaNet — explained that a lot of time is currently being spend on balancing. The team is focused on 1 v 1 and 5 v 5 balancing as that is the competitive esport aspect of the game. He described how he started playing at around 7 p.m. in the evening on Monday, getting a close feel for balance among the team of testers then making adjustments using the development tools before pushing a new iteration and then playing with those. Apparently, five or six pushes for balance were made just that night.
As interesting as it is to see just how much enjoyment the dev team is getting from playing the game, it also shows the level of commitment to getting balance spot on. I would also surmise that if balance is getting down to such fine tuning, it is another indication of just how far along the game is.
There are some issues that need ironing out though, when responding to a question about pet AI for rangers, Peters revealed that a lot of work has gone into improving that aspect of the game already, and lucky beta testers will get a chance to see just how far things have come very soon."
<#eljen>#eljen>
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Veni, vidi, vici