Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy ki milyen gyorsan fejlõdik?
Mert én most a mesmeremmel 9es vagyok, de elég sok játék után. KI mennyi idõ alatt jutott el 9es szint körülig?
Meg mi a legjobb mód a fejlõdésre? a szíveket csináljátok?
kabel15
Amúgy csak most van ekkora káosz. Nem tudom megtervezni hogy most ide megyek ezt megcsinálom utána meg azt. Fogalmam sincs mi merre van 😄 Csak megyek és "tápolok a disznókból". De ez ilyen hozzá kell szokni és jó lesz. Eddig Necro-t és az Elem et próbáltam mind a 2 piszok jó szerintem. 😊
Viszont ami nagyon durva az a táj. Annyi minden van hogy nem tudom feldolgozni 😄 Bele olvad minden a környezetbe. Alig lehet észre venni bármit is.

BattleTag: kabel15#2672

Miért az elsõ rész zenéjével van tele?Ugyanazt hallom mint annó.Nem tudom kinek hiányzik ez.

★ 汤姆 李

yesname
Ez a lazán továbbsétálhatsz az, ami nagyon nem igaz. Mivel ha ott vagyok letámadnak a mobok. Másrészt ha questhez teszi az eventet akkor különösen idegesítõ. Az UI-nál nem a két plusz gomb a káosz, hanem az egész 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Teljesen más a két játék, az elsõ egy single/cooperative lassú folyású pve játék volt némi pvp támogatással, ez pedig egy ízig-vérig mmo minden tekintetben. Nem vagy rákényszerítve itt sem semmire, lazán továbbsétálhatsz ha nem akarsz vmi eventben részt venni, de hogy ez hogy teszi monotonná a játékot azt nem értem, inkább tízezerszer pörgõsebb, mint az elsõ. Az UI meg kb. a két plusz gomb, az endurance, meg a questtrackerrel több, mint az elsõ részé volt... 😄

Marfy
Hello!
Ha elõrendelted a játékot akkor van béta hozzáférésed, vagy valahonnan szerváltál béta kulcsot.

Úgytudom az eventgyakoriság csak béta miatt ilyen sûrû, hogy teszteljék õket, teljesben ritkábban fognak bekövetkezni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Sziasztok!Valaki írna priviben hogy tudom kipróbálni a bétát?!

LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)

Marfy
Igen.

én is most néztem meg, nekem bejön van mindig mit csinálni..
Azt látom hogy igazi healer class az nincs ,akkor igazábol tank sincs ?
Hogy néz ki egy insta 30 felett , mindenki bemegy azt üsd vágd amit érsz ?
s0n1c
"UI káosz, átláthatatlan és csúnya" - jaj 😊
Én is így vagyok vele körülbelül, fegyverváltogatás sem tetszik, az eventek nagyon bosszantóak egy idõ után, unalmasak és túl sûrûek, én nem álltam el a vételtõl mert úgy is a pvp érdekel😊 PvE közelébe sincs az 1 nek, ezzel egyet értek.

Tatyla
kipróbáltam már én is úgy ahogy éppen csak belekóstolgatva majdnem minden faj-ba,nekem egyenlõre még fura ez a minden fegyvernél más skill dolog,meg ez a rohangászás ide oda és hirtelen event is na majd meglátjuk,technikailag meg grafikailag jól összerakott dolog de még nem mondanám el hogy hú de magába szippantott a hangulat meg hasonló ilyenkor várt érzések...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

yesname
Elsõ pár óra után a tájak nagyon jól ki vannak dolgozva és szépek, hangulatosak, de aztan itt véget is számomra a pozitívum sajnos (egyelõre). Az UI káosz, átláthatatlan és csúnya. Ezt tudom szokni kell, na de akkor is.
Az eventek meg marhára nem kellenek nekem. Ez az ami miatt elállok a vételtõl 😞
Semmi bajom az eventekkel, ha választhatnék, hogy részt akarok-e venni benne. De nem, odaspwanol és ha akarom, ha nem benne vagyok. Ráadásul túl gyakoriak. Gyalogolnék, felfedeznék nyugalomban és állandóan eventek vannak. Ez már most elég monotonná tette számomra a játékot sajnos. (Tudom, másnak meg ez a jó, különbözõek vagyunk. 😊 )
Pedig az 1-essel kb. 2000 órát játszottam, de az ennyi idõ után sokkal jobban tetszett, hogy ott tudtam ragadni. Ennél ez az érzés, hogy még, még még ennyi nem elég hiányzik. 😞
Kizárólag saját vélemény.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Jabar
na csak meglett a 100% 😄
adott 2 züld ruhát, speckó runák voltak bennük (persze egyik sem a classomnak való 😄 ) meg bõrt 40db-ot meg transmorph követ vagy mit.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

*--> Crash <--*
Assertion: msgQ
File: ..\..\..\Services\Msg\MsgConn.cpp(3965)
App: Gw2.exe
Pid: 3960
Cmdline: -nopatchui
BaseAddr: 00400000
ProgramId: 101
Build: 14823
When: 2012-07-21T15:04:32Z 2012-07-21T17:04:32+02:00
Uptime: 0 days 0:00:09
Flags: 0

küldjék a Béta kulcst szót a [email protected] cimre..értékes nyereményeket nyerhetnek...

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Jabar
Wayfarer Foothills egyetlen Point of Interest hiányzik a 100%-hoz és az istennek nem találom 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

CharrDen
Hát én tegnap este bejutottam, akkor ez a wvwvw jó volt, amúgy meg zavaró hogy nincs duel, nincs trade, megyek elõre egyszer csak "New Event" és rámspawnol kb 25 mob ami egybõl megöl. Sok questben pl eliteket kéne megölni, amiket solozni nem igazán lehet és sokszor egyedül vagyok ott és akkor várhatok 3-5 percig mire leszünk rá elegen. Amúgy a játék jó, de van még mit finomítani.

Srácok! valakinek csinálja,hogy az exe inditása után összeomlik a játék? mint amikor az elsõ open béta weekend volt?

akkor kellett trükközni az exe ide-oda másolásával a játékmappéban meg -nopacthui parancs beirása az exe inditóba....akkor jó volt meg az elõzõ bétákban is jó volt! M?ost viszont megint kifagy és nem akar indulni az Istennek sem......

valakinek van ötlete?

spybot919
http://hu.twitch.tv/kockabrigad/b/321811361

6:30tól az a csávó mit él át?😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

spybot919
Ja ahogy a streamen is mutatta a srác. Nem nagyon mûködik egyenlõre. De a játék pve része rendesen ott van a szeren 😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Azért remélem rákapcsolnak mert ez a struktúrált pvpre való jelentkezés szánalmas, se join grp vagy valami meg alapban egy trash, hogy válaszd ki magad melyik "serverre?" akarsz joinolni. Na meg be sem hív, és még duelezni se lehet.

valaki küldjön már plz egy béta kulcsot!! [email protected] ra

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

CharrDen
Ugyanez. 50% körül a procihasználat és iszonyat forró, miközben VGA még 50%on sincs... De most legalább nem szaggat. VGA-t nem tudom mennyire használja, inkább használná azt, abban van 1gb.

spybot919
Fordulj orvoshoz<#idiota>

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
Far Shiverpeaks szerveren is vagyunk páran. Aki gondolja, jöjjön amíg ingyenes.

[/cserf][/fülünyúl]

Én ki próbáltam több mindent (töredezettségmentesítés,új beta driver,feladatkezelõben piroritásátállítás stb).És még lowon is elõfordul hogy szaggat.A prociból kb 50% használ el és a hõmérséklet mégis az egekben.(75-85 fok).
CharrDen
Köszi! Még egy kérdés: vga drivert frissítettem, mit lehetne még, hogy ne legyenek gondjaim?

off:
nem kötözködni akarok, de valaki átírna a "MAGYAROK BÉTA SZERVERE:" feliratot a fejlécben?<#vigyor>

Zomil
Nincs trade, mail-el kell küldeni cuccokat.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

CharrDen
Ez nekem is feltûnt és még a Trade gomb hol van, ha van? Haverral cserélnénk itemeket.

Nekem annyi kérdésem lenne, hogy a térképen lehet pontot megjelölni? Az egyik beta hétvégén biztos volt rá gomb, de most nem találom a kiosztások között sem. Másnak nem hiányzik ez a funkció?
CharrDen
Nvidia GT540M 1gb vga van Intel i3-2310m 2,1ghz procival. Érdekes amúgy, ilyen még nem volt más játéknál se, hogy egyszerûen túlmelegedne és leállna. Lazán elmegy minden highon, nem szaggat nincs is gond, csak túlmelegszik. Most medium/low-on megy, a grafika alig rosszabb, most meg nincs gond. Remélem késõbbre jobban fogják optimalizálni és nem lesz ilyen gondom.

spybot919
Jó stream<#eljen>

1 gigas videókártyám van, nem tudom... elég zavaró lehet más oka is esetleg?
kabel15
Ohh és magyar 😄 Köszönöm végig fogom nézni õket. Viszont story val nem nagyon szoktam foglalkozni. Megértem a küldiket de nem mindig ál össze a teljes story leírása sajna 😞

Elsõnek engem is ez fogott el, de utána meg olyan egyszerû lett minden mint a nap. 😊
Ha a szívekhez mész, akkor ott a jobb felsõ sarokban leírja mit kell gyûjteni, ölni, stb...
A dinamikus eventek meg a térképen bekarikázott területek, odamész és ölsz, mert általában azt kell. Ha meg kell védeni egy csapat NPC-t akkor egy pajzs jel van, ha meg valami boss szerûség van ott akkor egy bivalyfejet látsz. Ennyi az egész. 😊
A zöld csillagos pont a térképen meg az úgymond instás storyvonal, ha azt csinálod akkor RPG szerû monológusokat látsz, csatákat, amik elég érdekesre sikerültek, eléggé szórakoztatóak. 😊

Ez megfelel így kezdésnek? Amúgy ajánlom ezt a streamet/videógyûjteményt, mindenre válaszolnak a srácok, ha végignézed a videókat szinte minden lényeges dolgot megtudsz a játékról.
Legegyszerûbb ha találsz valakit, aki a szinteden van, és követed. A main story questet meg mindig mutatja hányas szinten érdemes csinálni, illetve a térképen rajta van hol.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

kabel15
Sziasztok! Csak én vagyok teljesen el veszve ebbe az új világba? Totál esetlennek érzem magam 😄. Ez az elsõ BETA-m GW2 bõl azt se tudom mit merre hogyan kéne. Csak keresem a küldiket és próbálom azt csinálni mint a többiek 😄.

TDC Geronimo
Mekkora pro kinézetû kardot találtam :y

Annyira jó játszani megint vele. Gyönyörû a sylvari zóna. Megcsináltam az ottani jumping puzzlet is, 2* le is zuhantam 😞

Jonny neked mi a display neved, had vegyelek már fel

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
nem tudom, segit-e valamit, 6970es atim van, 12.3-mas driverrel
mas jatekoknal szokott hangoskodni a huto, ennel (lekopogom) nem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

CharrDen
Jó neked <#vigyor> Nekem is felrakta high/ultrára, de folyton túlmelegedett (és wvwvw-ben nagy csatáknál kicsit szaggatott), így vissza kellett vennem low/mediumra. Grafika így is gyönyörû, tehát nem gond <#vigyor>

Na még tegnap este sikerült összehoznom egy fix crash-t. 😊 A mai update-ben még nincs benne a javítás, de remélhetõleg release-re meglesz.

F5-t próbáld mapolni bármire... CTD.
j0nNyKa
bal felso menuben van ra egy gomb, azt hiszem, ilyen va'r ikon

j0nNyKa
marmint egyelore! 😄

Jockey
hat, egyenlore meg nem dolt el, de a sorrend kb igy nez ki jelenleg: mesmer, hunter/warrior
neked?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hmm wvw-ni hogy lehet merre találom?

r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)

Valaki tudja mi a különbség a bronz/ezüst/arany ládák között pvp-ben? Elõzõ bétán teljesen ugyanazt dobták.
TVelvet
Na nekem már be is ragadt a karakterem egy instancebe, Caledon Frosetbe, a Loved küldinél.