Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert én most a mesmeremmel 9es vagyok, de elég sok játék után. KI mennyi idõ alatt jutott el 9es szint körülig?
Meg mi a legjobb mód a fejlõdésre? a szíveket csináljátok?
Viszont ami nagyon durva az a táj. Annyi minden van hogy nem tudom feldolgozni 😄 Bele olvad minden a környezetbe. Alig lehet észre venni bármit is.
BattleTag: kabel15#2672
★ 汤姆 李
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha elõrendelted a játékot akkor van béta hozzáférésed, vagy valahonnan szerváltál béta kulcsot.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
Azt látom hogy igazi healer class az nincs ,akkor igazábol tank sincs ?
Hogy néz ki egy insta 30 felett , mindenki bemegy azt üsd vágd amit érsz ?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az eventek meg marhára nem kellenek nekem. Ez az ami miatt elállok a vételtõl 😞
Semmi bajom az eventekkel, ha választhatnék, hogy részt akarok-e venni benne. De nem, odaspwanol és ha akarom, ha nem benne vagyok. Ráadásul túl gyakoriak. Gyalogolnék, felfedeznék nyugalomban és állandóan eventek vannak. Ez már most elég monotonná tette számomra a játékot sajnos. (Tudom, másnak meg ez a jó, különbözõek vagyunk. 😊 )
Pedig az 1-essel kb. 2000 órát játszottam, de az ennyi idõ után sokkal jobban tetszett, hogy ott tudtam ragadni. Ennél ez az érzés, hogy még, még még ennyi nem elég hiányzik. 😞
Kizárólag saját vélemény.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
adott 2 züld ruhát, speckó runák voltak bennük (persze egyik sem a classomnak való 😄 ) meg bõrt 40db-ot meg transmorph követ vagy mit.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Assertion: msgQ
File: ..\..\..\Services\Msg\MsgConn.cpp(3965)
App: Gw2.exe
Pid: 3960
Cmdline: -nopatchui
BaseAddr: 00400000
ProgramId: 101
Build: 14823
When: 2012-07-21T15:04:32Z 2012-07-21T17:04:32+02:00
Uptime: 0 days 0:00:09
Flags: 0
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
"Jabar sa bu eeda murishani!"
akkor kellett trükközni az exe ide-oda másolásával a játékmappéban meg -nopacthui parancs beirása az exe inditóba....akkor jó volt meg az elõzõ bétákban is jó volt! M?ost viszont megint kifagy és nem akar indulni az Istennek sem......
valakinek van ötlete?
6:30tól az a csávó mit él át?😄
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
[/cserf][/fülünyúl]
off:
nem kötözködni akarok, de valaki átírna a "MAGYAROK BÉTA SZERVERE:" feliratot a fejlécben?<#vigyor>#vigyor>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha a szívekhez mész, akkor ott a jobb felsõ sarokban leírja mit kell gyûjteni, ölni, stb...
A dinamikus eventek meg a térképen bekarikázott területek, odamész és ölsz, mert általában azt kell. Ha meg kell védeni egy csapat NPC-t akkor egy pajzs jel van, ha meg valami boss szerûség van ott akkor egy bivalyfejet látsz. Ennyi az egész. 😊
A zöld csillagos pont a térképen meg az úgymond instás storyvonal, ha azt csinálod akkor RPG szerû monológusokat látsz, csatákat, amik elég érdekesre sikerültek, eléggé szórakoztatóak. 😊
Ez megfelel így kezdésnek? Amúgy ajánlom ezt a streamet/videógyûjteményt, mindenre válaszolnak a srácok, ha végignézed a videókat szinte minden lényeges dolgot megtudsz a játékról.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Annyira jó játszani megint vele. Gyönyörû a sylvari zóna. Megcsináltam az ottani jumping puzzlet is, 2* le is zuhantam 😞
Jonny neked mi a display neved, had vegyelek már fel
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mas jatekoknal szokott hangoskodni a huto, ennel (lekopogom) nem
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
F5-t próbáld mapolni bármire... CTD.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
neked?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)