Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spybot919
Nornia eléggé szép meg a Human. Nálam ez a kettõ viszi a pálmát.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

spybot919
Hivatalosan én GTA-nál találkoztam ezzel a problémával. Elsõnek a gyenge videókártyára tippelnék. GTA-nál legalább 1giga kelett hogy legyen.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Vagy pl. az egyik wolfos skill challenge sylvari területen... de jelentettem is a bugot az Anetnek. Az elõzõ betakban is voltak skill challenge bugok, szóval a full gameben is várható meglátásom szerint, viszont nem aggódok, biztos gyorsan javítják majd azokat is.
Azt mondták ugyan úgy fogják támogatni a játékot release után is, mint most. Valahogy ez hiányzik a többi játékból is.
Van ilyen photoshop lightroom, az magától elbassza a képeket 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

s0n1c
nyomkodtam mindent picasaba, ez az effekt megtetszett 😄 nincs jelentõsége
A többi részt miért kellett blurozni?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Rakd fel a frapsot, vagy az msi afterburnert. Elõbbi elõnye, hogy egyszerûbb kezelni, viszont az afterburner mutatja a gpu hõmérsékletét is.

s0n1c
s0n1c
s0n1c
Nekem az a bajom, hogy nagyon sok npc-t meg playert nem jelenít meg távolból, csak ha közel megyek hozzá akkor 1-2 mp múlva látom õket.

Ez a lag-nak tudható be, vagy vmi bug?

Meg az, h hol tudom megnézni h mennyi az fps-em? Vagy erre külön progi kell?
j0nNyKa
hja neztem reggel hogy toltott valami pici patchet, ezek szerint (tobbek kozott?) azt javitottak
thumbs up a sracoknak, tetszik a gyors reakcio <#eljen>

a performance-tol meg seggre ultem: beallitotta magat a jatek total maxra (ultra - high minden), es bar nem hasznaltam semmilyen fps merot, teljesen biztos vagyok benne, hogy mindig minden korulmenyek kozott 60on volt kiakadva az fpsem, pedig voltam vizben, tomegben, wvwvwvw-n, fovarosokban, a... nemtom Lich nevu helyen, ami ilyen social hubnak tunik, es kb. b*szottnagy terulet, stb.

nem tudom, hogy csinaljak (meg hogy ez egyaltalan milyen engine ?!), de kurvajol teljesit, az biztos

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nekem ez tegnap volt, de mára megjavult, egy gyors relog megoldotta - pláne, hogy gyalog is lelehet szaladni 😄
Sylvari területen nagyon kevés bugot találtam, vagy csak nem vettem õket észre 😛

j0nNyKa
"elf" fovarosban ha beszallsz egy "liftbe", akkor egyreszt maradsz ott, ahol beszalltal, masreszt eltunik a karakter az eterben 😄D (nem lesz modelled, de tudsz mozogni meg minden)
az poenos bug, de amugy elegge rendben van az egesz, ezen kivul hirtelen nem is emlekszem masra

spybot919
Vajon ez a Gyu az a Gyu?😊 az ürcsilliárdos?😊

Amúgy szemtelenül sok buggal találkoztam amit nem értem hogy nem vettek észre. fölég az ilyen primal questekben/instancekben kinek hogy tetszik.
Pl volt az arénás charros rész ott maga a skorpió aki utoljára jött csak állt egy helybe és nem támadt akárhova mehettem akárhonnan lõhettem nem mozdult és nem támadt. Epic bug.
Továbbá csomószor találkoztam olyan npc-kel akik befagyva álltalak a levegõben. Néha az is akivel beszélnem kellett. Van még mit csiszolni 😊

CharrDen
Gondolj bele amikor Charral átmentem a havernak megmutatni a karim... Körbe is álltak a kis asurák 😄

HElló! azt szeretném kérdezni, hogy van e valakinek Béta Kulcsa még esetleg? ( "aranyosan Könyörgõ" fejet vágok ) [email protected] ra plzz Köszi! 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Mi lesz a main Jokikám? 😄

Láttam én már embert is asura kezdõn. Meg is lepõdtem a méretüktõl hirtelen. 😄
Nivea
hello! a pre order-nek az egy nap elõjátékon kívül van vmi elõnye még?

j0nNyKa
át kell vonulni sylvari területre rögtön kezdéskor.. 😊
csinálták páran

CharrDen
Egyetértek <#vigyor> Asura animációk szépek, de a questek és a hely nem tetszik.

Marfy
A karaktereket a játékban utólag is testre lehet szabni, haj, hajszín stb?

Tegnap toltam 3 órát sylvarival, ma 2 órát asura-val, vélemény: Sylvarival jóval gyorsabban fejlõdtem, 3 óra alatt lvl 7 voltam, asura-val 2 óra alatt is 4 (!). Érdekes az asura terület, bár nekem személy szerint sylvari jobban tetszik. Persze a charr visz mindent, ez nem is lehet kérdés 😛

Ezek head itemek, késõbb lehet persze cserélni, sõt karakterképernyõn rákattintva jobbegérrel ki is lehet õket kapcsolni, hogy ne mutassa.

Jockey
azt kell mondjam Asura-kat vartam legjobban mert kivancsi voltam, de annyira viccesek es bejonnek, hogy nehogy a norn warrior helyett is asura warrior legyen az altom😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

inkább itt "könyörögnék aranyosan" kulcsért,, 😊

j0nNyKa
pedig az utóbbi 3 napban itt a fórumon is gazdára talált pár kulcs (illetve kulcsra talált pár gazda 😄), úgyhogy te rontasz el valamit
nézz szét külföldi fórumokon, meg variancen

de valoszínú eza Szinyóre téli álmot alhat mert már 3 napja "aranyosan könyörgök" a kulcsért..😊

Nekem már nincs kulcsom, nézzetek körül Variance-on, vagy más fórumokon. Elképzelhetõ hogy valaki nem ért rá és átadja nektek a kulcsot.
CharrDen
Na lenne egy kérdésem <#vigyor> A játék elején, karakterkészítésnél rögtön a dyeolás után lehet választani egy "itemet" 3 közül. Charr Engineernél táska, szemüveg közül lehet választani, Sylvari Thiefnél maszk, headband és hood közül. (azért hoztam ezeket a példákat, mert ezeknél láttam). Az utóbbi például remekül kitakarja a karakterem haját <#vigyor> Ezt majd késõbb le lehet cserélni? Vagy örökre a karakteren marad?

Marfy
Ide is jöhet kúcs! <#hamm>

j0nNyKa
és még tékelsz is
mindenesetre kérek abból kettõt, amit te szívsz

bazki ezt megálmondtam ez megtörtént már korábban esküszöm!!! ugyan ezt a szöveget olvastam így ahogy van ez durva. komolyan ez már megtörtént velem

j0nNyKa
elmondom, mi fog most történni:
amíg fronter fel nem ébred, azon fogunk nevetni, hogy milyen aranyosan könyörögsz kulcsér
aztán valszeg tõle kapni fogsz egyet, és megint uncsi lesz

azért én kipróbálnám...ha tudna valaki adni egy béta kulcsot!?

j0nNyKa
ráadásul ugyebár szar is az egész! <#idiota>

Jabar
köszi

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Már alig 2 nap van a bétából, szerintem nem érdemes már kipróbálni :/ (😄)

Karakterképernyõn (H) van fent egy pipetta ikon azzal színezel, craft: igen, illetve lehet kísérletezni is a szakmád "használati tárgyán", kovácsnál pl forge van asszem.

Béta key Plzz...😞 !! 😞

Jabar
2 kérdés ismét 😄
1. szereztem már több színû ruhafestéket amiket megtanultam, hol lehet vele ruhát színezni?
2. új craft recepteket hol kapok? ahogy lépem a szinteket nyílnak meg majd újak?

j0nNyKa
hja, kell hozzá a társaság mindenképp, azt én is éreztem
hiába mondják, hogy minden teljesíthetõ egyedül, kb. 0 a feeling, ha egyedül vagy - többen haverokkal, tssel.. brutál.

Esetleg nem maradt még valakinek Béta Kulcs Valakinek? [email protected] ra kérném ha még lehetséges. köszönöm!

Jabar
köszönöm

TDC Geronimo
Najó hát ez az asura hogy mozog atyaég 😄D

Hihetetlen animációi vannak. Viszont olyan bomba Sylvari csajt csináltam, hogy nagy gondban vagyok 😞 Brutál szép a játék, nagyon jól is fut és nem tudom, de szerintem minden apróságon csiszoltak, mert brutál mód egybe van az egész.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Küldtem.
Jabar
Nem maradt valakinek egy feles beta kulcsa? Régi cimbinek kellene 😊

Jabar
majd vasárnap megmondom, így egyedül játszva hogy õszinte legyek nem estem extázisba. :/
rossznak nem rossz, de kell még egy kis idõ. 😊

TDC Geronimo
Neked hogy tetszik nub? :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx