Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul a fegyverváltás is problémás, mivel mindennek a forrása az initiative igy ha ellösz mindent az egyik fegyverrel hiába váltasz a másikra nem lesz miböl nyomni skilleket, más kasztok meg vigan nyomnak cd-n mindent.
Nem azt mondom, h a thief gyenge, mert ez nem igaz, de a kicsi hp-ja miatt és a közepes képességei miatt egyszerüen a többi kaszt jobb abban amit csinál.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szoval annak ellenére, h elhatároztam thief-el akarok menni, teljesen elbizonytalanodtam...nincs kedvem egy olyan kasztal játszani ahol a készitök maguk sem tudják mit csináljanak vele és igy teljesen használhatatlanná válnak...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a zergelés hála istennek itt is megvan.
egyébként jó szar a játék tuti megveszem!
practitioner of the forbidden arts of death
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Ezt nem igazán értem, egy WvW 2hét lesz a végleges játékban 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
engem ez szivatott meg!
Addigra,jónak kell lennie a gépemneK! (tudom,hogy ez kockaság)😄
Amúgy Gero a display nevem, ha egy szerveren vagyunk elvileg elég ezt beírni és megtalál.
★ 汤姆 李
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ebböl szervizelés lesz(videókártya-tápegység ellenörzés,op rendszer felrakás ujra)
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Valszeg videókártya vagy tápegység miatt lesz...😞
(más játékoknál is elöfordult,lehet,hogy nem kellett volna használnom az ultra grafikai beállitást,de igy is megvolt 60fps)
AMD kártyáknál észrevettem,hogy FXAA bugos,bár ez a feature nem érdekel,szaggat ugyis,ha bekapcsolom)
There is no peace. There is only WAR!
[email protected]
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
ahogy beléptem viszont wvw-re 1-2 perc után kidobott, ki sem jutottam a házból és nem enged vissza ez a ratyi :/
De azt se állíthatom,hogy jók.Úgy nagyjából ennyi fért bele a játékba amit láthatunk.Ezért fogunk egyszer pénzt adni(már aki mert vannak negatív visszajelzések máshol is).GW1-nek nagy volt a varázsa ennek már nem.Nem ezt vártam én sem ilyen formában de azért rosszat nem mondhatok róla.Tetszik,viszont megjelent nemrég egy másik mmo és az engem nagyon megfogott mind pve és pvp tartalommal így mégjobban alábbhagyott a GW2 iránti figyelmem.
Én amit kimondottan kedvelek azok ilyen dolgok mint pl.Faction-ok közötti harcok,kimondott support és tank class-ok,igényesen megcsinált introk a sztori részben,Raid pve/pvp hogy csak pár dolgot említsek és ezektõl a dolgoktól nem szándékozom elrugaszkodni.
Ez is csak egy vélemény és nem vagyok csalódott mert ingyenes lesz GW2 viszont vannak dolgok amihez ragaszkodok😊
Pvp az jó lesz tényleg már ezért is simán megéri a pénzt sz.tem.Aztán ki tudja mivé növi ki még magát a játék de egyelõre tényleg nem lehet hanyatt esni tõle..
★ 汤姆 李
lvl 10es guardian karimmal csinálom X questet. Egyszerû wave quest, jön 6-6-6 mob és megölöm õket. Nincs gond.
lvl 10es engineer/thief karimmal csinálom ugyanazt az X questet. Jön ugyanúgy 6-6-6, viszont mivel jobban veszítem a HP-t és kevésbé tudom visszatölteni, hirtelen futnom kell, hogy ne halljak meg. Viszont jön a következõ wave, nagyon sokan lesznek hirtelen rajtam és így kb 5 percig rohangálok körbe-körbe míg meghalnak szépen lassan.
A class amiket mondtam csak példa, arra akartam utalni, hogy néhány class lassabban öl, nincs annyi heal stb. Nem utalok semmire, nem balanceba kötök bele.<#vigyor>#vigyor>
Amúgy már "végre" látni negatív véleményt is. De nem tetszhet mindenkinek. 😊 Nem tudok ezekre a véleményekre reagálni, mert épp az tetszik benne, amit õk kifogásolnak.
Ja és még valami: Amit szerintem nem igazán látunk még. Hogy ezeknél a dinamikus eventeknél szinte mindig gyõzünk, mint játékosok. Tehát persze hogy ismétlõdik... Ugyanis úgy tudom, hogy ezek láncolatot alkotnak, tehát elbuknánk, akkor megváltozna a táj, más event lenne értelemszerûen. Ezt képzeljük el úgy mint a középkori várcsatáknál, hogy mindig a várat támadták, csak ez az egy event volt. 😊 De ha elfoglalták volna, akkor vissza kellett volna foglalni, vagy más területen támadni, más fajta event lett volna.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
BattleTag: kabel15#2672
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]