Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
hja, kurvajó az engineer

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ahogy látom engineer is rossz még , talán majd javul, idõvel biztosan.

Zomil
Már az elsö BWE-nél is sok remek 5let volt játékosoktol. De sajnos nem nagyon került változtatásra egyik sem, egyetlen dolog amit sikerült kiharcolni, h a steal ne legyen teljesen random. Bár még igy is erösen megkérdöjelezem a hasznosságát, mert melee thief-el okés, de én pl. szivesen használtam dual pistol-t és shortbow-ot és a steal nem volt valami hasznos, mivel a lényeg pont az lett volna, h távol maradjak az ellentöl...Ráadásul véleményem szerint a steal a leggyengébb class ability. Ráadásul ugyebár a thief skilljei nem cooldown alapuak, minden skill initiative-be kerül, és egyszerüen kötelezö olyan treatekbe befeketetni amik ezt az initiative-et növelik/regenelik.
Ráadásul a fegyverváltás is problémás, mivel mindennek a forrása az initiative igy ha ellösz mindent az egyik fegyverrel hiába váltasz a másikra nem lesz miböl nyomni skilleket, más kasztok meg vigan nyomnak cd-n mindent.

Nem azt mondom, h a thief gyenge, mert ez nem igaz, de a kicsi hp-ja miatt és a közepes képességei miatt egyszerüen a többi kaszt jobb abban amit csinál.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Visszajelzések, új topik az Anet fórumán? Nem segít? Szerintem ebben a játékosok szívesen segítenek az Anetnek. Írtál a fórumukra?
Zomil
Sajnos nagy elkeseritöek a tapasztalt/olvasott dolgok a thief-ekröl...Nagyon olyan érzésem van, h Anet csak ugy berakta a játékban és igazábol fogalmuk sincs mit akarnak kezdeni velük...Ami elég baj...egyértelmüen a játék warriorral és elével a legélvezetesebb, föleg a warrior van preferálva Anet-nél, de ez már a Gw1-ben is igy volt, ott is a warrior-t favorizálták mindig...
Szoval annak ellenére, h elhatároztam thief-el akarok menni, teljesen elbizonytalanodtam...nincs kedvem egy olyan kasztal játszani ahol a készitök maguk sem tudják mit csináljanak vele és igy teljesen használhatatlanná válnak...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Frosty01
na látom fantasztikus volt a szerverválasztás megint, kibaszott franciáknak jó kis ropik lettünk
a zergelés hála istennek itt is megvan.

egyébként jó szar a játék tuti megveszem!

practitioner of the forbidden arts of death

Jabar
Ez a mesmer igen érdekesnek tûnik, még a végén ez leszek ha nagy leszek 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

CharrDen
Ezzel arra céloztam, hogy nem kb fél óra a pvp, hanem... Nos végig megy, de jónéhány óra alatt azért el lehet foglalni sokmindent (tegnap este pl a valami P betüs borderlandsot majdnem teljesen elfoglaltuk, az jó is volt, csak kár hogy nem használt senki semmilyen gépet, így a kapukat leütni nagyon sokáig tartott)

CharrDen
Enginek miket érdemes használnia? Én valahogy végig puskával mentem, jobban tetszett és eddig szerintem jobb is mint bármelyik másik (grenade pack, flamethower stb). De ha van Neked, vagy valakinek bármilyen Engineer "guide" féléje, azt szívesen fogadnám <#vigyor>

Zomil
"nem 30 perc, több órás ha jók a felek"

Ezt nem igazán értem, egy WvW 2hét lesz a végleges játékban 😄

TDC Geronimo
5ös területen vagy és a játék visszaveszi statjaidat is arra a szintre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

az mit jelent hogy level 7 vagyok és alá van irva hogy effective level 5 ?
Amúgy engineer javult valamit az elsõ két weekend óta ?

Új Könyvtár😛 és Számitógép ezek szopattak meg😊)

TDC Geronimo
Enginek ott vannak a kitjei. Minden kitváltásnál kapsz 5 új abilityt. Úgyhogy engi marhára nem kezdõknek van kitalálva :p

jazzy
Gild vársz?
JÓTANÁCS! még véletlen se installálja senki a játékot olyan meghajtóra vagy könyvtárba amiben van ékezet!!!

engem ez szivatott meg!

ÁÁÁÁÁÁ de ideges leszek,van 1 hónapom,mielött headstart van!
Addigra,jónak kell lennie a gépemneK! (tudom,hogy ez kockaság)😄

én azt nem értem hogy egy engineernek van 2 fegyver fajtája + 2 offhand... ez kb semmi az elemtalist 4 fõ ágához és még azt megszorozva 5 fegyvertipussal... ez hogy van engineert kezdõknek lett kitaláva ? vagy hogy lehet hogy ennyivel könyebb késöbb lesz változás engineer szinten ?
TDC Geronimo
Nub vagy, WvW a játék legjobb része. Nem egyedül kell ott bóklászni... -.-

Amúgy Gero a display nevem, ha egy szerveren vagyunk elvileg elég ezt beírni és megtalál.

Secret World

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

CharrDen
Ajánlom a WvWvW-t, ha a régi Alterac Valley-t szeretted, akkor ezt is fogod. Nagyon hosszú (nem 30 perc, több órás ha jók a felek), pontokat kell foglalni, támadni, védeni, nagyon hangulatos, fõleg jó társasággal.

<#wow1>
Jabar
Ez a WvWvW szörnyû így elsõ próbálkozásra, kaotikus, hatalmas, megunom mire x-bõl eljutok y-ba és laggol mint állat.

yesname
Mi az a nemrégiben megjelent mmo, rákukkantanék 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Igen,teljesen elszállt a kép,mintha nem lenne bekapcsolva a monitorom,kékhalált is kapok néha,de az még netezés közben is elöjön.
Ebböl szervizelés lesz(videókártya-tápegység ellenörzés,op rendszer felrakás ujra)

spybot919
Yes. Az ambient occlusion és a vonalsimításokat nem kezeli valami jól. Elvileg a fekete kép játék közben a driver miatt van ha erõltetve van a vonal simitás. De gondolom neked teljesen elszállt nem csak a játék 😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Eszméletlenül csodás a játék grafikája,hangulata odabasz,legalábbis nekem nagyon bejött,amig nem kaptam fekete képet monitoron,gép közben be van kapcsolva,de kép eltünt...
Valszeg videókártya vagy tápegység miatt lesz...😞
(más játékoknál is elöfordult,lehet,hogy nem kellett volna használnom az ultra grafikai beállitást,de igy is megvolt 60fps)
AMD kártyáknál észrevettem,hogy FXAA bugos,bár ez a feature nem érdekel,szaggat ugyis,ha bekapcsolom)

nr1ranger
Nah, jópár óra játék után én is írok egy kicsit. A játék nekem bejött egész kellemes. 7 év wow után ez valami más, ami nem is próbál meg hasonlítani rá (ami számomra elég pozitívum mert ennyi idõ után a wowban eléggé belefásul az ember abba a játékstílusba) Szeretem az mmo-t de az alternatívák is azt a hasonló játékmenetet hozzák hozzák. (Tudom hogy azért vannak kicsit "más" játékok, pl Tera , de annak meg a játékbeli világ stílusa nem jön be nekem.) Az eventekkel nekem nincs bajom, kifejezetten tetszik a rendszer, bár sokszor ismétlõdnek (de lehet csak túl sûrün vannak eventek ezért érzem így), de mégis jól elvoltam, amikor a medvék 4x rohanták meg a falut, fegyvert cseréltem stb és nézegettem milyen skill mit tud stb. Tény hogy 20 szint fele már nem nagyon járnak olyan tömegek mint lvl 10en és emiatt kicsit nehézkesebb lehet, fõleg egyedül. De ezt megjelenés után úgyis haverokkal együt partizva fogjuk tolni, illetve jobban eloszlik majd a nép a zónákban is. Öszvisz szerintem jelenleg nincs jobb alternatíva a piacon, aki meg a nagyon forradalmi nextgen cuccokat várja az mmokban, azoknak szerintem még jóideig várniuk kell. WvWvW-t még nem próbáltam, nem vagyok túlzottan pvp beállítottságú, de ez elsõsorban annak az oka hogy a pvp-ben éveken keresztül ugyanazokon a pályákon zászlókat meg pontokat foglalunk el. Tippre ez azért jóval más, igazibb nagy és hosszú csata feelingje lesz (mint wowban a régi Alterac Valley, mert na azt imádtam) akkor a WvWvW-t is aktívan fogom tolni.

There is no peace. There is only WAR!

Ha van még valakinek GW2 béta kulcsa,szívesen fogadnám.
[email protected]
A logból ítélve -nopatchui paraméterrel akarod indítani, ami most crash-t produkál. Szedd ki és menni fog.
spybot919
Ilyen jöhetne ati kártyára valami megoldás.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Jabar
milyen néven játszol?

Jabar
ez a pvp jópofa, van 1-2 szivatós spell az biztos 😄DD
ahogy beléptem viszont wvw-re 1-2 perc után kidobott, ki sem jutottam a házból és nem enged vissza ez a ratyi :/

Hát még mindig jobbak az ilyen dinamikus tényleg pve-nek nevezhetõ eventek mint ami gw1-ben volt😊
De azt se állíthatom,hogy jók.Úgy nagyjából ennyi fért bele a játékba amit láthatunk.Ezért fogunk egyszer pénzt adni(már aki mert vannak negatív visszajelzések máshol is).GW1-nek nagy volt a varázsa ennek már nem.Nem ezt vártam én sem ilyen formában de azért rosszat nem mondhatok róla.Tetszik,viszont megjelent nemrég egy másik mmo és az engem nagyon megfogott mind pve és pvp tartalommal így mégjobban alábbhagyott a GW2 iránti figyelmem.
Én amit kimondottan kedvelek azok ilyen dolgok mint pl.Faction-ok közötti harcok,kimondott support és tank class-ok,igényesen megcsinált introk a sztori részben,Raid pve/pvp hogy csak pár dolgot említsek és ezektõl a dolgoktól nem szándékozom elrugaszkodni.
Ez is csak egy vélemény és nem vagyok csalódott mert ingyenes lesz GW2 viszont vannak dolgok amihez ragaszkodok😊
Pvp az jó lesz tényleg már ezért is simán megéri a pénzt sz.tem.Aztán ki tudja mivé növi ki még magát a játék de egyelõre tényleg nem lehet hanyatt esni tõle..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

CharrDen
Köszönööööm!!!<#worship> Ég és föld a különbség így.

CharrDen
Mindent felfedeztem, minden quest megvolt. Hozok példát hogy elmagyarázzam mire gondolok:

lvl 10es guardian karimmal csinálom X questet. Egyszerû wave quest, jön 6-6-6 mob és megölöm õket. Nincs gond.

lvl 10es engineer/thief karimmal csinálom ugyanazt az X questet. Jön ugyanúgy 6-6-6, viszont mivel jobban veszítem a HP-t és kevésbé tudom visszatölteni, hirtelen futnom kell, hogy ne halljak meg. Viszont jön a következõ wave, nagyon sokan lesznek hirtelen rajtam és így kb 5 percig rohangálok körbe-körbe míg meghalnak szépen lassan.

A class amiket mondtam csak példa, arra akartam utalni, hogy néhány class lassabban öl, nincs annyi heal stb. Nem utalok semmire, nem balanceba kötök bele.<#vigyor>

Köszi ki is próbálom!

Amúgy már "végre" látni negatív véleményt is. De nem tetszhet mindenkinek. 😊 Nem tudok ezekre a véleményekre reagálni, mert épp az tetszik benne, amit õk kifogásolnak.

Ja és még valami: Amit szerintem nem igazán látunk még. Hogy ezeknél a dinamikus eventeknél szinte mindig gyõzünk, mint játékosok. Tehát persze hogy ismétlõdik... Ugyanis úgy tudom, hogy ezek láncolatot alkotnak, tehát elbuknánk, akkor megváltozna a táj, más event lenne értelemszerûen. Ezt képzeljük el úgy mint a középkori várcsatáknál, hogy mindig a várat támadták, csak ez az egy event volt. 😊 De ha elfoglalták volna, akkor vissza kellett volna foglalni, vagy más területen támadni, más fajta event lett volna.
TDC Geronimo
Miket olvasok, ronda az UI meg káosz?!?! Egyik legletisztultabb és legszebb alap MMO ui, amit valaha láttam...

El lehet futni a mobok elõl. 😊
j0nNyKa
shift + jobb klikk ta'n a terkepen a rajz, es talan shift + bal klikk a pingeles

j0nNyKa
Eloryn a karakterem neve, majd 10 utan leszek

Jabar
na, pvp-ben 1. halál után töltõképernyõn ragadtam...

LeWyTy
Akkor jársz rossz helyen... túl gyorsan haladsz elõre<#nyes>(van ott még móka ahol már "mindent láttál")

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kabel15
Direkt erre van a küldi végén a kérdõív. Hogy mennyire volt vicces. nehéz stb stb stb.

BattleTag: kabel15#2672

yesname
Nekem már sokszor volt területi átfedés köztük sajna.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Majd ha kiadták lesznek elõrébb többen is 😊 most mindenki csak funol és napi 5 karaktert kezd.

CharrDen
Az eventek jók lennének, de nagyon sok event csapatokra van tervezve és már a charrommal amennyire elõre haladok egyre kevesebben vannak. Ilyenkor pedig elég zavaró, amikor útközben rámspawnol 25 mob és megöl egybõl. Erre már 3szor volt példa, ráadásul néhány quest túl egyszerûre van megcsinálva, néhány pedig kifejezetten olyan, hogy nagyon kell koncentrálni hogy meg ne halljak. Ez fõleg néhány kasztra igaz, ami "nehezebb" (finoman fogalmazok, ne legyen belõle flame), mint a többi.

Ez az ami az eddigi tapasztalataim alapján nem igaz, ill. teljesen logikus is, hogy public quest (szív) és random event között soha nincs területi átfedés, pont ezen okoknál fogva szerintem, amiket lent is írtál.