63345
-
#61944 Csak válaszoltam kreatív nevű jani hun felvetésére. -
Negritis #61943 akkor menj a wow topikba, szia -
#61942 Először is, a WoW-ban már egy ideje nem 10 sec egy harc és nem nagyon vagy chain cc (van de kijátszható). Másodszor, a WoW csak egy kis része PvP, akinek nem tetszik az megy mást csinálni. Van 1000 más dolog benne. A GW2-ben viszont csak PvP "endgame" van, semmi mást nem tudsz benne csinálni. Ha a wowban el van kúrva a PvP akkor mész PvE-zni vagy garrisonozni. Ha a GW2-ben el van kúrva a PvP akkor ott annyi, mást nem tudsz csinálni. És ne mondd, hogy a jumping puzzle meg a szakmázás meg a world boss endgame, mert nem az.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.18. 08:53:20 -
#61941 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt hivják taktikának, összejátszásnak+ itt az istenitett mmo-dbol egy kis izelitő
-
#61940 Nem nagy kaland úgy megölni valakit hogy meg se tud mozdulni közben. -
#61939 Na igy már értem, ezigy duuuurva, igy msotmár lehet chaincc-t öszehangolni -
#61938 most már nem az ideje adódik össze, hanem chargeokat kap. ha kapsz egy cc-t, lemegy egy charge, ha elfogynak a chargeok, akkor utána értelemszerűen kapod a cc-t.
pve-t nem nagyon érinti, 1v1-et se annyira, wvwn viszont mókás lesz :) -
#61937 Igen ez igaz, de itt egy példa pl, cof p2 amikor átkell menni a láva folyamon, thieként igy még könnyebb átmenni, mert mivel darabos a föld, igy régen cd-t kapott a shadowstep akkor is ha nem ugrott el, most viszont lehet spammelni addig amig nem sikerül, de ez csak egy példa, és ez egy fölös pve dungeonba amit amugy is csak grindolni lehet :P, WvWvW re is benéztem tegnap mert már csak 1 jumping puzzle kell a emerald sanctumba, és elkellett magam addig verekedni, hát nemtudom, szerintem igy még mobilisabb lett a thief olyan terepviszonyok melett ahol eddig nem müködött ez a 3 spell.
Amugy ez a stackelős stability miben lett most másabb? én semmi különbséget nem vettem észre -
#61936 elég sokaknak szarakodott. túl sokan akartak egyszerre frissíteni
a shadow stepes cuccot meg jó, hogy javították. csomó thief exploitolta. rádrongyoltak valami olyan helyen, ahol fel tudták lőni ezt, aztán 2 másodperc múlva, ha nem voltál halott, elugrottak, te pedig nem tudtad követni őket -
#61935 nabazmeg, nem tudom mit töltött, de most 10 mp alatt leszedte amit kellett... ezt a kócsagot -
#61934 hát akkor újraindítom. 3.4 gigát már letöltött, de úgy, hogy 5mp-ig tölti, aztán fél perc szünet, majd újra... 6-kor kezdtem -
#61933 Nálam semmi probléma nem volt. -
#61932 na ennek ideje volt már. jókis buff számunkra:P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shadowstep: This skill will no longer activate if a valid path to the target point cannot be found, except when acting as a stun break.
Shadow Escape: This skill will no longer activate if a valid path to the target point cannot be found.
Steal: This skill will no longer activate if a valid path to the target cannot be found.
Sunyik amugy, pont akkor hoznak be jó cuccokat a gemstore ba amikor máshova kéne a pénz :D
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.16. 19:58:48 -
#61931 már 2 óránál tart... mehh -
#61930 kb 1 órája tölti a frissítést, ebből 50 perce 99%-on áll... másnak is kínlódik? -
#61929 gratu gratu :) -
#61928 Igen kicsit zavaró hogy csinálnád csinálnád, de ha nincs elfoglalva akkor szivás :D, mondjuk igy legalább kipróbáltam a wvwvw-t is, annyira nem rossz, thieffel a leszakadt egyedül mászkáló embereket (kivéve ha wari:P) lecsapom simán :D -
YakHead #61927 Ahhhh, végre A WvWvW mappokon kívül minden fel van fedezve. Hónapok óta 95%-on állok. Elezdtem a WvWvW mappokat is, de nem bírtam sokáig -
Whysper #61926 Régen nagyon nem akarta szeretni a FX 8120-at ati 6850-es VGA-val WvW-n kérdésem ,hogy 16 Gb ram 4,2Ghz-n Fx8120 és egy 7870 OC-val menne rendesen? -
#61925 You’ll no longer be required to complete the WvW maps in order to receive 100% world completion in the game... Dejó hogy itt szenvedtem 2-3 hétig a borderlandsokkal :D -
#61924 Ha valaki ki szeretné nyomtatni a karakterét 3D-ben: leírás.
Kiderült, hogy a megjelenése óta 4.6 millió példányt adtak el a GW2-ből. -
#61923 Videókban mutogattak új pvp és gvg map-okat. Nem ismerem őket, de azt mondták, hogy újak. -
Negritis #61922 első körben a specializációk és az új class sztem épp elég újdonságot csap hozzá a pvp-hez :D -
#61921 Nem tudom ki-hogy van vele, de nekem kicsit kevés pvp újításnak tűnik azaz új játékmód, remélem hozzácsapnak még vagy 4-5 új mapot a jelenlegi kínálathoz, mert ez így kevés lesz... ha már a pvpről ment a vita :) -
#61920 megj.: másokat gyilkolni a király. ma legyilkoltam egy platinum legend thiefet 1v1ben, neki kedvező körülmények között. büszke vagyok magamra -
#61919 takarítva (kb) -
#61912 Szánok én idöt pvp-re csak nem a gw2ben :D De amugy az rpg-t most nem a kifejezetten pure rpg gamingre gondoltam. Póbálom nem kisregény formájában leírni:D Te ugye azt irtad hogy egy mmo lényege a pvp, Én szerintem pedig egy mmorpgnek az a lényege hogy mindenki megtalálja benne a szerepét (pvp,pve,gathering,craft, auciozás, amit éppen akar. Bocsi csak olyan erősen kimondtad h PvP FTW a többi meg szart sem ér:D, Persze a te szemszögedböl nézve lehet hogy igy van, de pont ez a lényege egy mmoRPGnek, van ami nem érdekel, de van ami igen. Ugy mint a életben, engem nem érdekel a testépítés, inkább a kosárlabda pl. de mégse kötök bele barátomba hogy dejó geart szettél össze fél év alatt, de nekem jobban megy a kosár szóval szar a testépítés, érted :D -
Vicodine #61911 Errol altalaban azok beszelnek igy, akik nem szannak sok idot a pvpre:D A szerepjatek resze igazabol elhagyhato lenne az osszes mmobol, nem is ertem minek eroltetik az rpg kifejezest, amikor nem nagyon van olyan game, amiben az altalad emlitett end game hosszutavon letezne. Arra a celra vannak solo gamek, amikkel lehet szerepet jatszani, es akkor nem lesz az, mint pl GW2ben is van, meg minden masik mmoban is, hogy keverednek a pvesek a pvpsekkel, es a fejleszto mindig az egyik ellen, es a masik javara ujit. Amugy altalaban pont ezen hozzaallasok miatt szeretem tobbekkozt jobban a koreai gameket, mert azok altalaban jobban pvpre vannak kihegyezve, sajnos a nyugati tarsadalom a wow fele hulladek kula pve jatekokat szeretik, amiben van ugyan pvp is, de hasznalhatatlan es semmitero, bar gw2 ezalol kivetel halisten, mondjuk ebbol is hianyzik az igazi open world pvp(wvw az azert nemegesszen az sajna...) Sok jatekos amugy azert nem is erolteti azt, hogy szamara a pvp legyen az end game, mert egyszeruen gyoker hozza, sok olyan emberrel talalkoztam mar kozel 9 eves mmos palyafutasom alatt, akik amint egy kicsit is altalunk rakaptak a pvp izere, mar nem is hianyzott nekik a pve meg az "rpg" resze a jatekbol(pedig elotte anyazastol kezdve minden volt, es mi voltunk a satanok meg mit kepzelunk):D Illetve hozzateszem, csak es kizarolag, es ez beallitottsag fuggetlen, a pvp kepes hosszutavon lekotni az embert egy mmoban, pvehez kellenek a havi frissitesek, ujitasok, pvphez nem -
#61910 Ha a boss egy bizonyos idő után berág és egyhitel mindenkit akkor igenis számit az az 500as különbség is, tapasztalatbol mondom:D:D
Vicodine #61909 :Ne jelents ki ilyeneket hogy az MMO-knak a pvp a lényege. egy MMOFPS-nek az, ez egyértelmü. de tudod mit jelent az MMORPG? tudod mit jelent az RPG? ROLE Playing Game. Szerep. Játék. amiben te döntöd el hogy milyen szerepet játszol. lehetsz olyan aki várakat foglal el, klánokban harcol stb. de lehetsz olyan is aki kalandozik a térképen, kis szintü embereket keresgélve és eggyütt eventeztek, hogy legyen pozitiv élménye is az uj játékosnak. Lehet hogy neked a pvp többet jelent a pvenél, nincs ezzel semmi baj, csak ne általánosságba mond azt hogy a pvp jobb mint a pve. évek óta megy a vita és nem csak a gw2-nél. Jobb elkerülni az ilyen vitákat, ugyse tudnánk meggyőzni egymást.
Nem. egy MMORPGnek nem a pvp a lényege. Hanem az, hogy aki élvezi a játékot az feltudjon venni egy olyan szerepet (mivel szerepjáték) ami a legjobban klappol a beálitottságával, ha nincs meg ez egy bizonyos mmoban akkor odébbál, ugy mint Mr.Predator, neki nem jött be a gw2 és nem is játszik már vele. Neked a pvp jön be ezért neked a pvp a lényeg, nekem a pve és a funolás. és mint láthatod, van akinek a karakter fejlesztése a lényeg.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.12. 21:26:27 -
Vicodine #61909 MMO lenyege a karakter fejlesztes lenne? o.O A PvP a lenyege, nem pedig az, hogy milyen geart tudsz osszerakni es mennyi ido alatt... A PvPvel onmagaban unalom nelkul eveket ellehet lenni egy jo PvP rendszeru mmoban, a fejlesztes meg egyeb gearelodessel kapcsolatos dolgok pve, szal semmi ertelme, max rovid ideig, mig beallitod hogy milyen stilusban tolod -
#61908 Teljesen felesleges. Az a pár száz nem oszt nem szoroz. WoW-ban se az a +500 dps-en fog eldőlni, hanem a skillen. Ez a dps mérés csak arra jó kinek nagyobb az e penise és lehet szapulni a másikat, ha nem hozza a "szintet". Valahogy 6 év után én már eléggé belefáradtam...
Na de ez már nagyon off... -
#61907 Teljesen jó dolog a DPS mérő. Kell valami visszajelzés hogy az adott build mennyire jó vagy nem jó. -
Negritis #61906 épp ezt akartam írni, de hálisten volt aki megeleőzött :D -
#61905 Tessék akkor szörnyülködni: D: -
#61904 Remélem nem jön be ide is a dps méter, mert valakit megbántalmazok... Wowban is már agyf*szt kapok tőle... -
#61903 Pontosítanék, az ascended alkatrészek megvehetőek kb 60-100 gold-ért, de összealakításhoz kell az craft. :) Ahhoz képest, hogy sokan casual mmoként tekintenek erre a játékra, egy réteg megpróbálja HC-nak beállítani és dps mérésekkel bizonyítani a legjobb build és mostmár (!) a legjobb csapat összeállítást. -
Tusy #61902 Szerinted ez így rendben van?
- igen
- casualként ha kihagyok pár hónapot simán tudom folytatni onnan ahol abbahagytam. Ue. tetszik a world of tanksban is (csomó más meg nem) meg az annak a farvizén fejlődő hasonló játékoknál is
- amit te fejlődésnek hívsz (karakter fejlesztése) az nekem meg tamagocsi és azt meg én kerülöm minél nagyobb ívben. Persze nincs bajom azokkal az emberekkel akiknek az jön be és még egyiket sem akartam meggyőzni, hogy milyen gáz azzal játszani -
#61901 A jelenlegi legjobb gear az ascended (még ha a statok csak +4 vagy 5-el nagyobbak (fegyvernél kicsit több)), azokat nem lehet megvenni, ki kell farmolni fractalból/pvpből vagy craftolni lvl500-on. Egy darab alkatrészeinek összeszedése craftnál max egy hét, ha tudod mit és hogy. :) -
#61900 Nem akarom egyik játékot se védeni, mert jelenleg mind a kettővel játszom, de a wowban nem lehet pvp-vel és proffal fejlődni, itt meg igen. Jelenleg a wowban is pár nap alatt fel lehet öltöztetni egy karaktert hc gearbe.
Már csak azt nem értem mit keresel még mindig itt, ha ennyire szar szerinted a játék... Gondolom élvezed, hogy trollkodhatsz és mindenki veled foglalkozik. :) -
#61899 Akkor már csak azt magyarázd el hogy miért jó ez a "elérem a lvl80at ütöm 15k-t és mondjuk 5 hit egy mob." oh jött uj kieg, "elérem a 85öt ütök 50k-t és ugyanugy 5 hit a mob" még egy kieg ütök 150k-t és még minig 5 hit a velem "egy szinten" lévő lények. ezekszerint a karaktered semmit sem erősödött, változott. hiszen ugyan ugy 5 hitel, ugyan ugy nem fejlődik a karaktered, csak a számok nőnek. Én catakor hagytam abba a wowot pedig vanilától játszottam. de amikor megláttam hogy milyen nevetségesen lebutitják, leegyszerüsitik, könnyitik, ráadásul felnyomják a statokat 5x-8x akkorákra, na akkor lett elegem belöle(nemtudom most milyen,)