Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mc Wolfy
ne sajnáld, hogy lemaradtál season 1ről

Never underestimate the power of the dork side!

a Reso minden héten több fix esti időpontban játszik saját kommanderrel tudtommal
bár most nem vagyok aktív gw2-ben, de a ts-n látom a 'tömeget'

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

No sikerült megtalálni a default freemail accountomat is. A DobiSoft user is én vagyok. Az aláírásomban van a GW2 account név.

Persze nincs akadálya annak hogy home servert változtassak ha kell.
PvP nem nagyon érdekel. Mikor abbahagytam a játékok az is azért volt mert mindenki rá volt kattanva a WvW-re miközben a PVE tartalom haldoklott. A Mad King után kb nem volt kedvem beloggolni. Most hogy megint elkezdték tolni bele a tartalmat a Living World keretében kedvet kaptam visszajönni. Sajna a Season 1-ről lemaradtam, de a season 2-tőt végig fogom tolni miután felhúztam a karit.

GW2: Dragonknight.5302

Mc Wolfy
szerver már csakis és kizárólag wvw szempontjából számít. viszont aktívan wvwző magyar guildet már nem tudok. deson szoktam látni egyszer-egyszer a RESO-t

Hi,

Én a Desolation szerveren vagyok de úgy tudom hogy ez nem nagyon gond, bár a chat az talán nem multiszerver. Amúgy kb fél óránként szoktam néha elküldeni egy "magyar guildet keresek" felhívást. De kb senki se válaszolt se pozitív se negatív irányban. Természetesen van nekem saját guildem de kb nem játszik már senki sem. Én is most néztem csak vissza jó egy éves kihagyás után, és gyorsan elkezdtem szintezni egy warriort mert a 80-as rangerrel kb semmit se tudok kezdeni magamban.

PetruZ
Nem te voltál az, akit nemrég (múlt héten talán) valami gyökér rögtön az első válasszal lefikázott a "guild-ot" / "guild-et" miatt Lion's Arch-ban és visszaküldött iskolába? Na, ezért játszok én is szólóban a Piken's Square-n...
Mi a Pikenen toljuk napi szinten instazunk meg basszuk a rezet! ird meg privatban hogy erlek el ingame

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Van még magyar guild akik játszanak? Néha kiszólok a nagyobb városokban, hogy magyar guildet keresek de nagy a nihil.

Mc Wolfy
111.111 kill 😄

van, makeover kit a gem shopban
250 v 350 nem tudom pontosan

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni , hogy van e barber shop szerű dolog ahol a karakterem kinézetét megváltoztathatom. Indulás után volt róla szó hogy valószínűleg beteszik később. Köszi üdv!
Mc Wolfy
a mostani 1 pont 5 régit ér. régen 5 pontot kellett költeni, hogy egy traitet unlockolj, most csak 1et

Áprilisban megváltoztatták a trait rendszert. Mostmár bármikor bárhol babrálhatsz a trait pontjaiddal.

Nivea
Sziasztok! Elég rég játszottam már és volt pár traits pontom kiosztva "képességekre" és mind eltűnt. Helyette kaptam 5 trait pontot hogy osszam szét. Mi is ennek az oka? Köszönöm szépen!

nem ide akartam 😄 bocs töröld mind2-t nyugodtan

Mc Wolfy
ezt biztos ide kellett? 😄 egyébkén linkbe is lehet ám foglalni 😛

http://www.eurogamer.net/articles/2014-11-11-blizzard-reveals-rogue-only-goblin-auto-barber-hearthstone-card?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialoomph

eh 😄

bowden
Eladó egy üres acc, esetleg cserélném diablo3-ra vagy más hasznosra.
E-mail fiókot, cd-keyt adom hozzá.

bardocz
Már akkor kaptam, amikor még nem volt gw2 acc-om 😄D
facebookhoz meg kevésbé lényeges fórumokhoz, ahol tudom hogy van esély spamre elfér még
fontos cuccokhoz van 3 másik mailem

Mc Wolfy
ki használ még freemailt?

én a facebookos fremailemre kapom dögivel 😄
meg ugyanez a b.net accra 😄

még jó hogy full másikon vannak a normál regjeim 😄

Mc Wolfy
hehehe 😄
na igen. már én is kaptam

Biztos nem én vagyok az első, aki account lopós átverős emailt kapott, de azért felhívnám a figyelmet, hogy ne dőljetek be annak ha ilyet kaptok. Az email amúgy első látásra egész hihetőnek tűnik, de abban a pillanatban kilóg a lóláb, amikor megnézed, hova mutat valójában a login link. Na erre NE kattintstatok rá: "http://account.guildwars2.comet1jqabjoe6vdai2w-36w-fjkxcf-i2aryrvz-q7hdvwgzoe7.vazb-m57y-lo360j-00q9k-0w4brh.tk/"

Guild Wars 2 Account Will Be Shut Down Inform

We are sorry to inform you that your login account [email protected] will be shut down or partially limited within 72 hours due to currency transactions or abnormal login. If you want to remove restrictions, please click the following link to validate:
https://account.guildwars2.com/login?
Please keep in mind that Guild Wars 2 is a global game with hundreds of thousands of players. This means that standards of behavior must be upheld. For your convenience, you can obtain more information about our rules at the address listed below.

https://www.guildwars2.com/en/legal/

Guild Wars 2 Account Support Team

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Mc Wolfy
bocsi, raideltünk. sfr-t nagyon el kellett gyepálni, kicsit szemtelenek voltak, de felvettelek friendbe.
mac wolfy vagy mc wolfy néven te is megtalálhatsz engem

Kata
Most onlány vagyok, aki szeretne "roamerkedni" ((c) Wolfy), az írjon rám. Katalin.7062

[/cserf][/fülünyúl]

Mc Wolfy
nézd meg cdi-t official forumon. problémáznak (jogosan) játékosok, hogy egyszerűen az számít, hol van több játékos, szóval valami megoldást csinálnak majd

erasmus4
A borderek is olyanok lesznek mint edge? Vagy pontosan mit hallottal?

Mc Wolfy
ott is terveznek ilyesmit

erasmus4
Ezt mire erted hogy meg egy ideig?

Mc Wolfy
attól függ mire. van egy summonolt fegyver, a kalapács. az elég keményen vereti. scepter/daggernek hatalmas burst sebzése van, dagger/daggernek nagy dpse, botból lehet úgy tudom valami irgalmatlan sebzést kihozni, ráadásul területi. nézz youtubon pár vifdeót. de úgyis meglesz minden fegyvered.
ja és pve-re csak a berzerker

Tuvok
Dagger/dagger.

Tehát a Power. 😊 Köszönöm. 😊

Fegyvernek mit javasoltok? Bot, Sceptre, vagy Dagger? Most botom van.
Mc Wolfy
itt nincsenek igazi varázslatok, minden támadásnak minősül. ha bevakítanak, akkor még a területi támadásod is missel, amibe beleálltak 😄

Elementalistnál is a power adja a sebzést ?
JaSoN HuNTeR
Mikor lesz kiegészítő a játékhoz?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mc Wolfy
a szerverek már csak wvw miatt lényegesek (még egy ideig)

már nincs kifejezett piken square, megaserverek vannak

Valóban az átalakulás végett hittem azt, hogy nem jó helyen járok. Köszönöm a tájékoztatást.

Illetve a Piken Sqauren nem sok játékost látok lion's archban sem.. hova tűnt mindenki ? 😊
Utoljára szerkesztette: empie, 2014.10.05. 14:59:52

LA meg mindig mukodik(bar at alakult) szoval nalad van valami problem😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Régebb óta nem léptem be, és látom, hogy lion's archba most nem is lehet. Hol gyülekezik jelenleg a nép, mármint melyik fővárosban?

Amúgy szivesen belépnék valami klánba is ha 1 kezdő Gw-s játékost fogadnának. 18+ bőven megvan ts3 van hétvégén vagyok leginkább aktív de hétköznap is szoktam fent lenni. Desolation a szerverem.
Köszönöm a válaszokat!
Mc Wolfy
mindennek a sebzését egy alap sebzés adja, ez megszorzódik a powered bizonyos százalékával. ez skillenként változik. van esély kritikus találatra. ezt a precision határozza meg, hogy hány %. a kritikus sebzés nagysága pedig az alap sebzés megszorozva a crit dmg-eddel.
a kondik sebzését másik stat befolyásolja, ezeknek a hatóidejét is külön stat befolyásolja.

egy idő után meg minden traited megszerzed majd, ráadásul annyi fölös pontod lesz, hogy nem tudsz vele mit kezdeni. a skilleket pedig unlockolni kell. vagy megveszed a könyvet, vagy megcsinálod a feltételét, ami a skill melletti távcső ikonra mutatva látható

Jani Hun
egyenlöre a skillpontot arra költsd el amit értelmesnek találsz, idövel az összeset unlockolni fogod és skillpontod is lesz böven. nekem msot mind kivel unlockolva és olyan 400~ skillpontom van fölöslegesen. de mondmo egyelöre csak azt ami hasznos. amugy meg majd késöbbiekben szituáciüófüggö lesz hogy melyiket használod, a könyveknél pedig ha jólsejtem(nem huzta uj karit a traitsystem rework ota) megkellesz venned mindet de msot is csak azt ami hasznos ugye

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Üdv! Az lenne a kérdésem(warrit kezdtem huzni) hogy vannak a slot skillsek ott mindent meg kell tanulni idővel? Vagy ki kell válogatni mi lesz a hasznos nekem? MEg fővárosban a trainernél van 1 rakat könyv,ha jól láttam 5 kategóriában. Azok is kellenek majd mind? Előre is köszönöm a választ!
Elementalistnál a Power szint határozza meg hogy varázslatokkal mennyit sebzek? Vagy milyen tárgyakat érdemes viselni.
Mc Wolfy
szakmázás pedig nem első kari húzására van. egyszerűen rakd el nyersanyagokat. inventoryt ha megnyitod, jobb felső sarokban klikk a fogaskerékre és ott rakhatod egyenesen be bankodba őket. 80 után bőven elég elővenni

Köszi! Indulásnak megteszi.