Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azert 80 utan is lehet mit csinalni! Nem unalmas az annyira

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Dogunalom?😄 Azert unalmas neked,mert keveset pvpzel, pvp tartalmat tekintve messze a legjobb, pve meg a kutyat nem koti le hosszutavon, bemesz egy instaba, megcsinalod, masodszorra mar unalmas...Egyedul a pvp tartalma az mmoknak ami evekig lekoti a jatekost, mindig mas, kihivas stb...
MrPredator
Én nem toltam a GW1-et csak a 2-t, de lvl80 után egy tartalom nélküli dögunalom az egész. Állítólag a GW1-ben évente jöttek a kiegészítők. Elképzelhető, hogy a fejlesztők rájöttek hogy ezek a living story-k a kutyát sem érdeklik? Esetleg elképzelhető egy olyan kieg amiben új kaszt, esetleg szint emelés is lesz?
PetruZ
A Heart of Thorns jön, ez biztos... csak az nem, hogy mi is lesz ez. A legtöbben új kieg-re tippelnek és persze van már konteó is: az MCSoft/ANet pénzügyi előrejelzései a harmadik negyedévre jeleznek jelentős (több, mint négyszeres) kiugrást, ebből többen arra következtetnek, hogy új, nagyobb fizetős tartalom lesz (azaz kieg), illetve a korábbi Living Season részek egyike sem volt logózva és trademarkozva, tehát a HoT nem lehet a LS3 sem, valamint van még egy nagyon komoly konteós érv: a PAX után pontosan három hónappal, április 25-én lesz kereken 10 éves a GW1...

Más. Egy profi tervező fogta és pár hetes munkával készített egy nem hivtalos játék UI és weboldal re-dizájnt, amit közzé is tett. Érdemes megnézni, egész jó elképzelései vannak.
mmositeon uccso gw2es bejegyzes
Mc Wolfy
nekem nem jó a link

Never underestimate the power of the dork side!

valami be van jegyezve ami jó eséllyel kiegészítő lesz
de én azért amíg nem jelentik be addig nem hiszem el

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Már be van jegyezve a Guild Wars 2 kiegészítő. Valószínűleg 3 nap mulva jelentik be mikor jön...

ezt így 3 nappal azelőtt hogy nagy bejelentés jön, bátor 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

PetruZ
Jan. 27-én kisebb balanszok jönnek.
Mc Wolfy
mindenre lehet buildet csinálni, csak van amire nem érdemes 😄

PetruZ
Nem feltétlenül. Láttam olyan build-eket, amelyek arra épülnek, hogy a shortbow alap, három ellenfelet is elérő, pattogó támadása háromszor is crit-elhet, amit talentekkel crippling-re és immo-ra használnak, amire aztán mehet a choking gas és a cluster bomb, és akkor még combo is lesz belőle.
+blastol 😄

Mc Wolfy
shortbow az üldöző és menekülő fegyver thiefnél

AC esetleg..de arah az nem 10 perc ha jol csinaljak akkor sem! 😄

Jani Hun
Vágm a dolgokat, sokat nyomtam egy féléve kb, amugy a shotbow is jó, de bossfightkor én DD thiefre esküszöm

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

PetruZ
Init-et az utility-kből kell szívni, van néhány, ami ad pluszban (és talent-ek is).
PetruZ
Ja, S/P jó volt, de már nem annyira az, ahogy észrevettem (az egyik karakterem ilyen). Most shortbow-val próbálkozok nála, elég dinamikus az is.
Mc Wolfy
dungeonok kb 5-10 perc, ha jól csinálják. ha nem, akkor egy óra 😄

Jani Hun
Én DD thief voltam, és ugy igen csak kaptam a dmget ha csak dpseltem, viszont ha spellt használtam dodgehoz akkor nemvolt elég intiative, vagy mim, és nemtudtam volna dpselni, szóval azért átvan ez gondolva, de ettöl függetlenül szerintem egy viszonylag bonyolult kaszt ha jól akarsz dpselni és dodge-olni is egyszerre 😄

Annyit beszélünk róla hogy kedvet kapok hozzá megint😄

sword pistol 3 elég táp dps volt anno és közbe ugye nem is sebződik 😄

PetruZ
A thief-nek azért jó pár skilljébe bele van "építve" a dodge/evade/stealth, igaz, ők erre (is) vannak kitalálva. 😊 Cserébe nem sebeznek olyan jól (ugyanezekkel a skillekkel).
Jani Hun
Én pont azért nyomtam thieffel mert szerintem hangulatos ahogy ugrál és dodge-ol fight közben, itt regalább nem azvan mint wowban hogy 25en körbeálnak egy bosst, és csak egy emberre fókuszál a boss.. elég logikátlan szerintem.

amúgy (3 hónapja swtorozok) de én arra emlékszem hogy warival a dungizás kb abból állt hogy sarokstack 😄

0Fritz0
Itt pont a kitérésre épül a harc.
Nem(csak) az számít, hogy ki mekkora ionágyút cipel magával, hanem bizony elsődlegesen illik életben maradni és csak azután jöhet a sebzés.
Legalábbis amíkor anno GW2-ztem, akkor ez volt az alapszabály.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ezek a Dungeon-ök GW2-ben amilyen szépek, olyan szívatósak. Nem vagyok egy pro játékos ezt aláírom, de az, hogy egyszerűen képtelenség normálisan kontrollálni a nem létező "aggro"-t a moboknál és bossoknál, az egyszerűen félelmetes. Értem, hogy a játék mechanikájában nincs tank-dps-healer kiosztás, de amikor folyamatos rohangálásból és kitérésből áll egy boss fight és sebezni alig tudok a menekülés miatt, az kicsit lehangoló. Jó pár videót és buildet végignéztem (warrior, engineer), de ott is jóformán mást sem csinálnak a dungeon-ökben, mint futnak, ugranak, kitérnek. Ettől függetlenül szeretek instákba járni, csak hát na<#falbav>

Mc Wolfy

minap benéztünk EB-re 😊

Üdv mindenkinek.

Az Enchanted Treasure Map -ok mind egy helyre vezetnek el?
Eddig 2 db -ot csináltam, de egy helyre vezetnek, persze cucc csak 1x volt ott.
Ha mind ugyanoda vezet akkor nem szenvedek velük.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

No Man Army megnyitja kapuit a piken szerveren! mindenkit felveszunk aki hasznal tst! NAponta fraktalozunk /instazunk marhulunk. felnőtt társaság.vasárnaponként guild bounty, aztan ha meglesz a megfelelő szint a többi fejlesztésből akkor bővül. ha érdekel jelentkezz

Ahhoz nem kellett könyvet venni. Skillbook-ot vagy mit kellett vásárolni, hogy a trait pontokat el tudd osztani. Ha jól rémlik lvl. 10, 40, és 60-on kellett venni könyvet, másképp nem tudtad a trait pontokat a magasabb szintű traitekre rápakolni. Én nem emlékszem, hogy a fegyverekhez kellett volna.

Nivea
Sziasztok! Úgy rémlik régebben, kellet venni egy könyvet, hogy tudjam használni a masterwork fegyvereket? Ez még most is így van?
Bocs csak rengetek update volt és néha nem a megszokott rend alapján mennek a dolgok, pl trade rendszer.
Köszi szépen!

Acidlich
A wintersday dailyre kapsz laurelt most naponta, nekem adott minden nap eddig. A login rewardok kozott meg elofordul laurel is, de nem minden nap azt kapod.

PetruZ
Nem, a laurel-t már azzal megkapod, hogy belépsz egy karakterrel. Amikor bejön az a 28 napos naptár ablak, duplaklikk az aktuális mezőre (a "tárgyra"😉 és már meg is kaptad. A daily-ket nem kell megcsinálni érte és nem is kapsz értük továbbiakat.
Azt nem értem, mi a fene van most a laurellel? Az update óta minden nap megcsináltam a daily completitiont, de csak egyszer kaptam laurelt, ami nem rögtön az walletbe ment, hanem tárgyként az inventoryba. A laurel random lett? Tudtok erről valamit?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Mc Wolfy

így csapjuk mostanában

PetruZ
Eddig is mindig csináltam mindent, ami PvE, de a többi egyszerűen hidegen hagy, bármennyire is erőltetik. A daily eddig tök jó volt, mert párhuzamosan ment bármelyik helyszínnel, bárhol is jártam, és volt értelme 1-2 órát is játszani úgy, hogy nem is kifejezetten arra hajtottam, hogy meglegyen (néha nem is fejeztem be). Most viszont az van, hogy totál hülyeségeket kell csinálni. Pl. a mai négy lehetőség ez volt (egy lvl 29-es guardian-t viszek most, de nem ez a legerősebb karakterem):
- Bármelyik vista Queensdale-ben, vagy a környező területeken -> Több karakterrel is végigcsináltam már az egész helyet, mi a fene értelme van visszamenni? Mindegy, letudtam gyorsan.
- 10 érc Ascalonból -> Tegnap egy vista miatt kellett odamennem, most visszaugrottam oda és a fél rohadt térképet be kellett járnom, hogy meglegyen, mert a lelőhelyeket persze erősen visszanyírták a patch óta.
- Négy tetszőleges event az Iron Steppes-en -> ott még nem jártam és elegem volt már Ascalonból, úgyhogy kihagytam.
- Frozen Maw, sámán -> Na, ez még érdekes is lett volna, a champion-öket csípem, de persze fél órával lekéstem és várhattam másfél órát. Addig eljárkálgattam a környéken, de csak úgy félszívvel. Mire jött az event, a környék dugig volt karakterekkel, akik szintén csak erre a daily-re vártak. Maga a harc persze gyorsan lement, de sokat nem láttam belőle a brutál fps drop (alapesetben 60-65 körül viszi a gépem a játékot 1600x1050-ben, fullban, ez most leesett olyan 10-15-re, mások a chat-en írták, hogy kattintani sem tudtak) és a full villódzás miatt...
Mindegy, megvolt ez is, de... nem fun. Nem szórakoztató, nincs benne semmi, ami hozzáadna az élményhez, inkább elvesz belőle azáltal, hogy szimpla munkává degradálja az egészet. Inkább lenne több opció, vagy legalább jobban a szinthez igazítaná a kijelölt területeket és feladatokat.
Szerintem mindmáig az Atlantica Online-ban lévő bingó rendszer volt a legjobb daily: randomizált 5x5-ös tábla eltérő feladatokkal és ezekből kellett sorokat, oszlopokat, vagy átlókat megcsinálni a tábla szélén lévő, szintén random jutalmakhoz. Rohadt jó volt, csak sajnos ott sem mindig működött, hanem csak kampányszerűen.
Mc Wolfy
hát nem tom. wvwn még mindig egy mapon megvan minden egy pillanat alatt. a daily lényege meg elvileg pont az lenne, hogy kicsit körbenézz és csinálj valamit

- én többnyire www-n szoktam teljesíteni a daily-t (1 kari pve event közelében van, 2 másikkal meg gyűjtögetni szoktam (szintén pve területen) ami kellhet kajához). ~fél órát szoktam rászánni, ennek úgy látom vége. Nekem jól jött a +skill ponthoz a daily-ből kapott +XP ... majd keresek mást

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mephike
Login probléma lenne? Nem tudok bejutni :S

PetruZ
Ma kipróbáltam én is ezt az új rendszert. Ami első olvasatra jól hangzott, a gyakorlatban szerintem már nem lett az. Eddig a daily-ket az adott terület felderítésével párhuzamosan simán meg lehetett csinálni és volt is értelme mindenfelé elnézni (bár maga a daily teljesítése nem sokat adott), de ez az új rendszer túlságosan terület-specifikus: menj ide és csináld ezt és ezt, menj oda és csináld azt... Én nem akarok összevissza mászkálni, amikor egy területen vagyok. Sokba is kerül (teleport költségek) és túl fárasztó, elmegy minden kedvem tőle, mire a végére érek. Szeretem az event-eket, bárhol felbukkannak, ott ragadok és megcsinálom, plusz minden útbaeső dolgot gather-elek, megcsinálom a heart-eket, vistákat, skill challenge-eket, és ezek eddig bedolgoztak a daily-be is, de most nem igazán értem, miért kellene más és más (többnyire már bejárt és ismert) helyekre mennem ugyanezek teljesítéséért úgy, hogy vadászni kelljen pl. a fákra, vagy az event-ekre. Nem fun, nem tud meglepni, sokkal inkább időpazarló grind lett az egész. Azoknak a 80-asoknak jó ez a rendszer, akik már mindent felderítettek és nincs mit csinálniuk. Cserébe most pl. elárasztották Queensdale-t és elveszik a kezdőktől az összes event-et az one-hit AoE skilljeikkel...
Részemről a login jutalmakért még belépek, meg ha kedvem lesz, folytatom a még felfedezetlen területeket, de a daily-t a továbbiakban hanyagolom. (WvW/PvP soha nem érdekeltek, így azok a lehetőségek nálam kapásból kiesnek.)
hirtelen azthittem a nagy szavazó topikban vagyok 😄
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2014.12.16. 18:59:38
Nos.
Nem kellet várnom holnapig az új napi rendszer szemrevételezéséhez.
A régi jobb volt. Eddig megtudtam csinálni egy térképen az egészet, most meg be kell járni a világot. Szánalmas.

Köszi.

Akkor első találkozásom az új napi rendszerrel holnap lesz.

Szerintem este 8-9 korul. Elotte aligha.

Üdv mindenkinek.

Ma kb mikortól élesítik a javítást?

PetruZ
Nálam mostanában nem, de korábban sem volt jellemző. Néha egy-egy patch után szokott ilyen lenni, de az majd csak holnap jön.
Mephike
Nem tudom miért, de mostanában eléggé gyakran van lag és esténként bizony le is dob a játék, sőt néha be sem tudok lépni. Ti tapasztaltatok hasonló dolgokat? Más netes játék teljesen rendben van, csak ennél van ilyen problémám.

Mc Wolfy
fsp/deso/piken
végre minden barátomat megölhetem 😄

PetruZ
Jelentős változások jönnek a daily/monthly rendszerben. Nekem tetszik, amit írnak.