Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Más. Egy profi tervező fogta és pár hetes munkával készített egy nem hivtalos játék UI és weboldal re-dizájnt, amit közzé is tett. Érdemes megnézni, egész jó elképzelései vannak.
de én azért amíg nem jelentik be addig nem hiszem el
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Never underestimate the power of the dork side!
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Annyit beszélünk róla hogy kedvet kapok hozzá megint😄
Nem(csak) az számít, hogy ki mekkora ionágyút cipel magával, hanem bizony elsődlegesen illik életben maradni és csak azután jöhet a sebzés.
Legalábbis amíkor anno GW2-ztem, akkor ez volt az alapszabály.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az Enchanted Treasure Map -ok mind egy helyre vezetnek el?
Eddig 2 db -ot csináltam, de egy helyre vezetnek, persze cucc csak 1x volt ott.
Ha mind ugyanoda vezet akkor nem szenvedek velük.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Bocs csak rengetek update volt és néha nem a megszokott rend alapján mennek a dolgok, pl trade rendszer.
Köszi szépen!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
- Bármelyik vista Queensdale-ben, vagy a környező területeken -> Több karakterrel is végigcsináltam már az egész helyet, mi a fene értelme van visszamenni? Mindegy, letudtam gyorsan.
- 10 érc Ascalonból -> Tegnap egy vista miatt kellett odamennem, most visszaugrottam oda és a fél rohadt térképet be kellett járnom, hogy meglegyen, mert a lelőhelyeket persze erősen visszanyírták a patch óta.
- Négy tetszőleges event az Iron Steppes-en -> ott még nem jártam és elegem volt már Ascalonból, úgyhogy kihagytam.
- Frozen Maw, sámán -> Na, ez még érdekes is lett volna, a champion-öket csípem, de persze fél órával lekéstem és várhattam másfél órát. Addig eljárkálgattam a környéken, de csak úgy félszívvel. Mire jött az event, a környék dugig volt karakterekkel, akik szintén csak erre a daily-re vártak. Maga a harc persze gyorsan lement, de sokat nem láttam belőle a brutál fps drop (alapesetben 60-65 körül viszi a gépem a játékot 1600x1050-ben, fullban, ez most leesett olyan 10-15-re, mások a chat-en írták, hogy kattintani sem tudtak) és a full villódzás miatt...
Mindegy, megvolt ez is, de... nem fun. Nem szórakoztató, nincs benne semmi, ami hozzáadna az élményhez, inkább elvesz belőle azáltal, hogy szimpla munkává degradálja az egészet. Inkább lenne több opció, vagy legalább jobban a szinthez igazítaná a kijelölt területeket és feladatokat.
Szerintem mindmáig az Atlantica Online-ban lévő bingó rendszer volt a legjobb daily: randomizált 5x5-ös tábla eltérő feladatokkal és ezekből kellett sorokat, oszlopokat, vagy átlókat megcsinálni a tábla szélén lévő, szintén random jutalmakhoz. Rohadt jó volt, csak sajnos ott sem mindig működött, hanem csak kampányszerűen.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Részemről a login jutalmakért még belépek, meg ha kedvem lesz, folytatom a még felfedezetlen területeket, de a daily-t a továbbiakban hanyagolom. (WvW/PvP soha nem érdekeltek, így azok a lehetőségek nálam kapásból kiesnek.)
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2014.12.16. 18:59:38
Nem kellet várnom holnapig az új napi rendszer szemrevételezéséhez.
A régi jobb volt. Eddig megtudtam csinálni egy térképen az egészet, most meg be kell járni a világot. Szánalmas.
Akkor első találkozásom az új napi rendszerrel holnap lesz.
Ma kb mikortól élesítik a javítást?
végre minden barátomat megölhetem 😄