63345
-
Tusy #61896 - értsd már meg, ez nem wow, soha nem is akart olyan lenni. Ha neked az a séma jön be akkor keress olyan típusú játékot (abból van több) ne akarj ebből is n+1. wow klónt (mondjuk elvileg nem lesz az) csak azért mert ez egy kicsit más
- azért régebben ha wow-ban nem grindelted a cuccokat folyamatosan akkor idővel mobokat sem tudtál már megölni ... de más érzés lehet fél év elteltével belépni a játékokba, egyikben kezdheted elölről a grindet, másikban 1 nap alatt onnan folytatod ahol abbahagytad ... bár megértem, neked ezt hiába írjuk -
#61895 De mielőtt jönnének a habzó szájú fanboyok...
Nem mondom hogy a játék szar. Sokaknak bejön, akik szeretik a wvw-t. Emellett szép is. Nekem nem jön be (és rengetegen vannak ezzel így), mert az endgame kimerül a wvw-ben, ahol még normális reward sincs. -
#61894 Egy CoF P1 10 perc ha nem siettek. És ott van a másik 2 útvonal. 4-5 nap (ha nem viszed túlzásba) és megvan a komplett szet. Ráadásul még haverok se kellenek, a pug is letolja pillanatok alatt. Azért ezt nem nevezném komoly munkának vagy fejlesztési lehetőségnek.
HA a WoW-ban meg akarod szerezni a BRF gear-t ami nem LFR-ből jön... na oda már kell csapat és kitartás. -
YakHead #61893 Hát azért ez nem egészen így van. Azért van mit és hová fejleszteni egy GW2-s karakteren. Én pl. a CoF-os armor szettet szeretném megszerezni fegyverekkel egyetemben, mert baromi jól néz ki. Igaz, hogy annyira nem szakad szét fullos- és a kevésbé fullos karakterek szekciójára a játékosok, de azért látni olyan karatkereket rohangálni, amik igen szépen fel vannak "fejlesztve" -
#61892 Ez azért olyan felsorolás, ami minden MMO-ban megvan. Nézd meg a WoW-ot... Instázhatsz (nem kötelező), ölhetsz játékosokat (nem kötelező), raidelhetsz (nem kötelező), szakmázhatsz (nem kötelező), foglalkozhatsz a garrisonoddal (nem kötelező).
A különbség mindössze annyi, hogy a GW2-ből hiányzik az, ami az MMO lényege, hogy fejleszd a karakteredet. Amint eléred a lvl80-at, 1-2 nap és full egzotik (szándékosan írtam így poénból, mielőtt valaki betámadna) cuccokban vagy. Az ég világon semmi nincs amiért meg kéne küzdeni. A legendary egy agyatlan farm, barátnőm nemrég csinálta meg, láttam minden lépését. Az AH-zásnak nulla értelme van a tárgyak totális értéktelensége miatt. A quest rendszer elsőre még érdekes mert új, de utána ugyanúgy dögunalom mint máshol. Az insták szintén. Jó, aki szereti a wvw-t és olyan csapatban van akik jók, akkor lehet hogy mókás. De ami a legfőbb baj, hogy egy szűk réteget szolgál ki ez, csak azokat akik szeretik a wvw-t. Mert semmi, de tényleg semmi nincs ezen kívül. Jön a kieg, van benne egy új kaszt. De nem lesz magasabb szint, nem lesznek erősebb armorok, fegyverek. Megint az van, hogy nincs hová fejleszteni a karakteredet. És ez a legnagyobb baja a játéknak.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.12. 08:02:42 -
#61891 Ez igy van. most mindenki a linearitást[remélem jól hasznlom a szót] keresi a játékokban, elvárják hogy emgmondják hogy mit hoygan kell cisnálni. ismét a tibiát tudom felhozni, ahol a questeknél csak egy két kulcsfontossági információt kapsz, de annyi. az sincs megmondva hogy merre indulj el vagy hogy hol van az a bizonyos npc. vannak olyan questek(ládák amit lootot adnak) amit kalandozás közbe találsz és csak kikell venni a lootot, még npcvel se kell beszélni, vagy megkell keresned x darab könyvet és azokban versekböl kitalálni hogy akkor mi is a stájsz., hasonló a gw 2 nél is a helyzet, bár itt annyira nem szélsöséges mint a tibiánál. ami szeerintem tökéletesen egyensulyban van, questek szórakoztatóak, és mégsem 10-15 questböl álló sorozat mint más mmoknál ahol csak a végén van értékes jutalom
Grammar naziz on péeles
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.11. 23:58:37 -
#61890 szerintem gwben jól megoldották, hogy ha akarsz, jumpingozhatsz (nem kötelező), ha akarsz ölhetsz játékosokat (nem kötelező), de grindelheted magad halálra is (szintén nem kötelező), mehetsz instákat (nem kötelező), ölhets bossokat (találd ki [nem kötelező]). nem vagy rákényszerítve semmire se. szerintem ez az, amivel sok játékos nem tud mit kezdeni, hogy nincsenek kötelező, egyértelmű irányok, célok. neked kell megválasztanod, hogy mivel akarod lekötni magad -
Vicodine #61889 Vagom, gw2 az egyetlen olyan mmo, amiben egyetlen mob megolese nelkul is maxosak lehetunk es ellehet lenni :) Csak sokak hozzaallasat nem ertem a "grind" szo hasznalatara vonatkozoan, mert ha meg kell olni 2 mobot, akkor az mar grindelos koreai fos, ha nincsenek mobok, mee nincsenek stb...Szamomra az a grindelos, mint pl anno volt Cabal vagy Lineage2, na azokra lehet mondani:D Amikor 2 napig olte az ember a mobokat h fejlodjon par %ot...Bar hozzateszem, L2ben ott volt ertelme a grindelesnek is, mivel ez vegett allandoan kint volt a paciens a terepen, es mobolas kozben alakultak ki a hatalmas pvpk. De a mai koreai mmok meg amugy barmelyik masik mmo is semmivel sem grindelosebb a masiktol, egyedul gw2 ami kivetel, mert itt total 0-ra lehet vinni a mobok megolesenek szamat ha ugy akarjuk. -
YakHead #61888 "grindelős" :) ez jó. A GW2-ben találkoztam először olyan gyűjtögetős kveszttel, amiben elég volt csak pár darab itemet leadnod aztán verhetted a brét vagy kimehettél kávézni és akkor is megkaptad a rewardokat, max nem arany medált kapott az ember, hanem bronzot Nem nagyon vagyok jártas MMO-kban (wow-oztam pár évig), de a GW2 kveszt kezelésével Casual játékosként maximálisan meg vagyok elégedve -
Vicodine #61887 Akkor mondj nekem ket olyan "nyugati" mmot, amiben kevesebbet kell grindelni, mint akarmelyik az elmult idoszakban kijott koreai gameben! A bossokra visszaterve meg annyit, h latszik, hogy nem vagy eleresztve agysejtekkel, mert nem erted mit mondok(innentol kezdve amit irtal telibe ertelmetlen)...Nem az a lenyeg, hogy van olyan jatek, amiben vannak olyan bossok, amiket kibaszott nehez leolni, hanem az, hogy minden egyes boss leolheto egyfajta taktikaval, es a pve end game ezen resze onmagaban egy faszsag, hiszen ha konnyu leolni egy boss, akkor az a baj, ha az altalad emlitett wowos bossrol beszelunk ,akkor az meg nagyobb baj, lenyeg az, hogy semmi kihivas nincsen benne, max kiegeti az embert, de a hosszutavu end game az mindig a pvp. Pls addig ne ostobazzal le senkit, ameddig egyetlen ertelmes mondatot nem vagy kepes leirni, amiben van ertelem is. Amugy meg meg egy dologra reagalva irtad: "Jumping puzzle - Ha super mario-t akarok játszani akkor azzal játszom". Ebbol is latszik mekkora idiota vagy..D: De erre annyit, hogy en meg ha mmozni akarok, akkor koreai jatekkal jatszom, vagy gw2..Ennyi...Amugy meg ha a koreai jatekokat grindelosnek nevezed, akkor nezzel elotte utanna dolgoknak, mielott faszssagokat idebufogsz, mert az, hogy a "koreai mmok grindelosek az teny" dolog olyan, mint hogy az olasz autok szarok, az is teny, de azert van par kivetel...Ne altalanosits, mert ennyi erovel akkor az osszes nyugati mmo is szar, csak azert mert nyugati, pedig a tesot meg wowot leszamitva igen is van jo nyugati mmo is, szal itt sem lehet altalanositani.Kajak nem vagom h a hozzad hasonlo buzeratorok mit elveznek abban, h bebufognek egy faszsagot egy forumra, leegetik magukat azzal, mivel akkora baromsagot irnak, es meg utanna minden egyes hozzaszolassal meg is erositik ezt!!:DD Persze rohogni jo ez, csak a te szempontodat nem ertem ezzel kapcsolatban:D -
#61886 Nemvagyok othon számtech téren, de használtan lehet venni olcsón nem? vagy az nem tesz jót a gépnek? Hallottam már oylanról h használd memória kékhalálhoz vezethet
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.10. 20:50:46 -
nasr #61885 Ez egy átmeneti gép áprilisban lesz új konfig de akkor addig nem erőltetem. Köszi -
#61884 A ddr2 memória elég drága jelenleg, szóval nem ússza meg pár ezerből. -
#61883 szerintem menne, max a ram ami tényleg kevés, föleg ha 1-be van a 2 giga és nem 1+1 gigás, próbálj meg szerezni 2x2 gigát, pár ezer forintér lehet már kapni, a videókártya "szerintem" tökéletes nekem a 8 mag mellé is 1 gigás videokártyám van és semmi baj az fps-el, persze behemothon azért leesik 25-30 ra, de annyi. -
#61882 Szerintem el se indulna. Az a 2gb ram nagyon karcsú, sőt a többi is. -
nasr #61881 Hali
Van esély a játék futtatására egy ilyen konfiggal
dual core e5200 2,6 ghz
2 gb ddr2 ram
hd 4670 1 gb
Minden low
720p
leveling
semmi www
30 fps meglenne? -
TomStorm #61880 De bizony,még csak zárt béta tesztelés lesz"szűk körben" -
#61879 Még az árról tudtommal nincs infó. -
#61878 Igen a supprt tényleg gyors, bár ezt blizzardnál is tapasztaltam már, amugy lehet tudni valamit arról h menniy lesz kb a kieg? eléggé megérné megvenni egyértelmen, de ha 10knál több les akkor halasztós:( -
#61877 Már hónap végén? Véletlenül nem a beta teszt jön? -
alyr2 #61876 Arenanet termeke a GW1 es GW2 amit felvasarolt az ncsoft, de nem szolnak bele a fejlesztesekbe. -
alyr2 #61875 Én wow elofizeto voltam ugy 3-4 evig..Voltam licsking alatt top gírben tobb karakterrel is..DE ott is addig tartott az end game kontetnt amig meg nem olted a bosst legalabb egy ket alkalommal, utanna rutin volt..az ottani pvp semmiben nem volt masabb mint GW2ben az arena, a battlegroundok meg a wvwvw kozelebe sem ertek. Grafikarol inkabb nem irok semmit , mert a wow az mar 5 eve is elavult volt abbol a szempontbol. Sok mmoval jatszottam(wow ,L2, Aion ,GW1-2 plusz par amit kiprobaltam ugy felevre parhuzamosan) es egyik sem kotott le annyira mint a gw1 vagy 2. Itt nem kell Grindelni csak akkor ha legendaryt akarsz kraftolni, szep a kornyezet, kidolgozott a tortenet Valtozatos storyline, achivement rendszerrel lehet szorakozni...stb honap vegen jon az uj kieg, gvg-uj wvwv map uj kaszt uj teruletek...stb Nem kell fikazni es a support is gyors. -
#61874 Persze, én nem védem h koreai vagy sem, ezért irtam mindkét verziót. fingomsincs h honnan származik és amig élvezem a játékot nem is nagyon érdekel:D -
#61873 Már nem először beszélsz butaságokat, és bizonyítod hozzá nem értésedet a dolgokhoz. Unom, hogy bejössz, kinyilatkoztatsz valamit, majd pár nap múlva újra megléped ezt.
Miért kell olyan isteni kinyilatkoztatást tenni, hogy szerinted melyik a jobb MMO? Ne akard már megmondani nekem, hogy SZERINTED melyik a jobb mmo. Nem igazán érdekel a véleményed, mert fájóan sok ostobaságot hordasz össze, szánalmas nézni, ahogy minden alkalommal próbálod a GW-t a WoW-val összehasonlítani, miközben már ezerszer megbeszéltük, hogy bár tényleg mindegyik MMO-nak van elkeresztelve, két különböző stílusról beszélünk. Az meg, hogy neked melyik tetszik jobban totál nem érdekel már itt senkit... -
Negritis #61872 haters gonna hate
egyéb topikokat is teleböfög -
Tusy #61871 - grind: nekem egyik fő szempontom, hogy minél kevesebbet kelljen egy MMO-ban farmolni (grindelni) a fejlődés érdekében. A gw1 és a gw2 ezeknek jobban megfelelt mint a többi MMO amit próbáltam vagy csak amit olvastam róluk. 1 karakterrel olyan 56-os szintig jutottam pve-ben, a többivel már 20-as szint felett csak www-n fejlődtem
- wow előfizető voltam 5 évig, soha nem volt top gearem mert túl casual stílusban toltam és akkor is túl keveset. Fél év alatt értem volna utol a többieket, csak addigra már újabb top cuccok kerültek a játékba. Az ott és úgy napi grind volt, itt (gw) ha nem is vagyok naprakész de a statok miatt nem kell túl gyakran lecserélni a megszerzett cuccokat
- én szeretem, hogy a gw filozófiája eltér más MMO-któl, leggyakrabban itt is a wow kerül elő. Ha valakinek az tetszik játsszon azzal, vagy az n+1 wow klónnal, de ne a gw-n legyen számon kérve, hogy itt miért megy néhány dolog másként, ugyanis az nem véletlen hanem direkt -
#61870 A kiadó az ncsoft, attól már a játék is koreai lesz? Az arénanet az amcsi és ők csinálták. Tévednék? -
#61869 NCSOFT is a South Korea-based online, video and mobile game development company that has produced Lineage, City of Heroes, WildStar, Guild Wars and Aion.
Nemtudom milyen kapcsolata van az Anet-tel de annak a HQ-ja washingtonba van pl. -
#61868 De ez nem koreai mmo. -
#61867 "Eleve mi az, hogy pve end game tartalom?"
"minden boss leolheto egy bizonyos taktikaval a "leg-taktikasabb" mmokban is"
Ezekből látszik hogy mennyire ostoba vagy. Minden boss leölhető persze. Bár a jelenlegi WOW engdame boss-t eddig 5 klán tolta le a több mint 10 millió játékosból, de leölhető. Sőt űrrepülő is vezethető, és agyműtét is végrehajtható. Kérdés hogy te meg tudnád-e csinálni. Az egy teljesen evidens TÉNY, hogy a koreai MMO-k két fő jellemzője a grind és az rng. -
Vicodine #61866 Figyelj mar ide, te lenyeltel egy "grindtablettat" vagy mi a bre? Allandoan ezt a szarsagot lehet toled olvasni, h minden jatek grindfest, mindenhol csak a grindeles... Mar kezdem unni hogy mindenhol agyatlan faszsagokat irkalsz, persze szolasszabadsag..., de ha nem tetszik valami akkor nem jatszol vele, de addig, amig te TESOval jatszol, az egyik leg elbaszottabb mmoval a piacon,szerintem nem sok olyan forum van stilusaban ahol te joggal szapulhatnal barmit is. Eleve mi az, hogy pve end game tartalom? PvP end game tartalom letezik, a tobbi az max egyalkalmas faszsag, minden boss leolheto egy bizonyos taktikaval a "leg-taktikasabb" mmokban is, aztan masodszorra mar semmi izgalom, csak a PvP ami evekig lekoti az embert egy mmoban, abban pedig gw2, meg annak ellenere is az elen jar, hogy az igazi ertelemben vett open world pvp nincs benne. Tudnek ajanlani az ertelmi szinvonaladnak megfelelo mmot... -
#61865 Igen, a gemstore-ban most 500 gem az upgrade. -
ktm99 #61864 Szerintem az csak upgrade, ha valakinek megvan az alap. -
#61863 HoT zárt bétateszt bejutási feltételek. -
alyr2 #61862 Digital deluxe valtozatot a gem store is arul 2k gyemantert es ott is learazas szokott lenni amikor mashol is, plusz onnan is mehet ajandekba ha jol emlekszem. -
#61861 csinálj egy email cimet neki és add azt is oda ajándékba:P, vagy csak simán az email cimére vedd meg és az ugy jó kis meglepetés lesz neki :D problmslved
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.06. 13:56:56 -
YakHead #61860 És ajándékba meg tudom venni vajon? Vagy csak saját részre? Azért kérdem, mert lenn meg kell adni a nevet meg e-mail címet, amire az account kerülni fog. Havernak vennék egyet, ha lehet.
Utoljára szerkesztette: YakHead, 2015.03.06. 13:46:50 -
gstup #61859 No para! ;) :D -
YakHead #61858 Oké, látom. Bocsi -
gstup #61857 Kis *-os részt olvastad?Ha nem akkor szólok,hogy pacific time 6 a.m.Szóval még 2 és fél óra van a leárazás megkezdéséig.