63345
-
Curtis #49775 BradyGames® Official Guild Wars 2 Strategy Guide -
Dobronski #49774 Még ingyenes a transfer? Ha igen, előreláthatólag meddig? -
Wheyprotein #49773 Szerintem most nem csak ott:( -
#49772 huh Desolationön laggfest van kb játszhatatlanul mindenkinek. -
Nephin #49771 Hmm, az én petemen eddig mindig healelt, pedig nem hiszem, hogy olyan közel állok, majd megnézem.
Váltogatod a peteket? -
#49770 a class story questedben előkerül, de inkább van RP jelentősége, mint gyakorlati -
#49769 azonnal beraktam tegnap, ahogy írtál [ha nem látod, ctrl + f5]
bannerban szerver szavazás, aszerint 3 szerveren vagyunk kb., legtöbben whiteside-on -
#49768 Elkészült az első karakterem far shiveren. Thief lett végül. Eddig minden tökéletesen működik, néha kicsit lagos, de eleinte elnézhető ez. :) -
maniac001 #49767 Ami még megoldásra szorul hogy a pet 1-1 bossnál iszonyat gyorsan hal az aoe-ben. mondjuk csak az egyik world bosst láttam, de amit odament a pet halt is instant. Jó lenne neki valami aoie védelem, hogy majd instában ha a boss aoe-zik akkor ne haljon azonnal. -
maniac001 #49766 Jaja instában jól jön majd de a petet nem tudom healelni vele mert ahhoz messze állok tőle és a targettől hogy a pet is benne legyen. használom inkább a második healt ami engem is meg a petet is gyógyít. -
Tarki #49765 Én is sokszor belefutottam ebbe a problémába, hogy egyes oldalak nem fogadják el a bankkártyát.
Végül csináltam egy PayPal fiókot, amihez hozzárendeltem a kártyát.
Ennek több előnye is van:
- PayPal-t nagyon sok helyen simán elfogadják
- minden vásárlásnál átdob a PayPal oldalra, ahol bejelentkezel és meg kell erősítened a vásárlást (nem húzhatnak le a hátad mögött)
-
Nephin #49764 Nem lehet kikapcsolni a pet nevét.
Azokat a skilleket tudod "elhelyezni", ahol kis célkereszt van az ikon alján, a healing spring sajna nem ilyen. Viszont legalább egész nagy a kör és a többi player általában beleáll... -
SaSaa #49763 Üdv, kéne egy kis segítség.. ismerős próbálná megvenni a GW2-őt hivatalos oldalon, de "The credit card information you entered was invalid"-et dob az egészre. Az adatokat tuti jól írta be. OTP-és kártyáról lenne szó (master card). Anno olvastam, hogy több embernek gondja volt vele, valakinek van valami megoldása? Ötlete? -
Amaymon #49762 Most nézem, már nem a Gandara-n vannak, átmentek a Vabbi-ra. Nem tudtak dominálni egy high pop szerveren. -
pimpi001 #49761 ha pl. a Norn fajt valasztom ott ki kell valasztanom ezek kozul valameiket : A Vadon Szellemei – Farkas, Medve, Holló és Hópárduc. a fejlodes soran ez jelent valamit a megkapott skilleknel? vagy semmit? -
pimpi001 #49760 koszi. kilottem avg-m, tuzfalat tiltottam, igy el is kezdte a telepitest.
koszi megegyszer. -
maniac001 #49759 Ha még valaki megmondja hogy kell kikapcsolni a pet nevét ami felette van boldog leszek. Bőven elég ha a portréján látom. De ilyen opciót én nem láttam az interface-ben.
Amúgy a healing spring csak oda tehető le ahol vagyok ugye? Tehát nem lehet úgy letenni mint a barrage-t ha jól tévedek. -
#49758 pistol/pistol engi + elixír B + gránát kit (És ez elég alacsony szinten elérhető már ...) akkor "sájni" amikor olyan event van hogy egyszerre valahonnan megjelenik egy rakás támadó ... Glue + Elixír B + Grenade Barrage + gránátok, mire a többi emberke elkezdi ütni őket a fele csapat elfogy :)
Tegnap egy overflow-n beleszaladtam egy csúnya eventbe egy guardiannal, ahol jött egy, majd két majd ezer kentaur ... Elég sokáig tartottuk őket ketten, amíg a guardian szaladgált köztük, meg húzta magára őket addig én toltam a gránátokat, meg elixírt mikor kellett, és bár a végén csak elfeküdtünk, azért elég hősiesen küzdöttünk :) (Ha medkit lett volna nálam, akkor talán meg is oldjuk, de nekem az valahogy nem fekszik ... pedig muszáj lesz megtanulni használni ... ) -
Amaymon #49757 Jól, Kungen "Grandma" szerverét agyon alázza a szövetség :) -
#49756 Tuzfalban engedelyezd a gw2.exe-t, vagymit ami van a DVD-n, esetleg addig amig telepited, lott le a tuzfalat teljesen. AVG-sek szivtak vele sokat, elvileg updatelve mar jo az is. -
pimpi001 #49755 help valaki.
betolom a lemezt, es a telepito kiirja hogy nem vagyok csatlakozva a nethez, es nem telepul a jatek.
?????
otlet? -
Dobronski #49754 Desolation szerver hogy áll WvW-ben? -
pimpi001 #49753 hey j0nNyka. te is attersz ide? en is ma vettem meg gw2-ot. de azert ettol fuggetlenul battletagom amott berakhatnad. :)
hivatalos Magyar szero van amugy? vagy mindenki megy amerre lat? -
Dobronski #49752 Van máá' tréding poooszt?????????? tökömkivan -
Psychedelic #49751 Én scepter/daggerrel megyek, Condition dmg buildel, pillanatok alatt meghal minden mob, megeszik a dotok, ha sok mob van simán area, a 2 alap területit alájuk, well of suffering, majd death shroud és az area spell, siman meghal tőle minden mob, és hp se fogy. -
Lemming #49750 Igen ,WvW-ben rifle CC nagyon erős.(Valójában csak egyszerűbb mint ragasztó.) Gránát meg kell, mert kell és kész. (Egyetlen AoE ami messzire megy.) FT is jó lehet közelharcra crites traitekkel igazából, de Elixir gun support cuccai se tűnnek rossznak.
Emiatt a 30 pont Explosives trait lineba garantált sajna, pedig PvE-re akartam egzotikus buildeket nézni, pl healing bombákat. :)
Az a baj, hogy PvP-re viszont kell minimum 1 jófajta condition leszedős elixir, így egyik kit marad a spájzban. -
Amaymon #49749 Hmm, a fegyverek ugyanazok nekem is. Általában weakenig-el kezdek, ha épp nem ketyeg a számláló.
A skillek, amit használok: healing, well of suffering, poison cloud, spectral grasp (ez nagyon tetszik, hogy messziről magamhoz rántom a mobot), plague. Biztos fogok még rajta variálni.
Trait így lesz, ha maxolom: Spite(30), a maradék Curse(15) és Blood Magic(25) között elosztva.
-
#49748 Nekem is jobban bejön a pistol build, bár rifle / elixir-el nagyon lehet aratni a www káoszban.
Burst szerintem csak rifle build-el lesz, high levelen mikor már meglesznek a megfelelő traitek és a power set.
Ft meg badass :D -
#49747 bagoly mondja ? -
#49746 kockagecik vagyunk, úgy :)
52 óra játékidő (mondjuk ebben sok olyan van hogy dolgozom közben, de pszt) -
Amaymon #49745 Nem volt 100-as, aki ezt a világot dizájnolta, akárhova megy az ember mindig valami hihetetlen agyszüleménybe botlik :) -
Lemming #49744 Burst kicsi más karakterekhez viszonyítva. Amúgy CC-ben, kiteban és általában több mob boldogításában nagy király, kivéve ha sok a ranged mob. :)
Nekem amúgy elixir / rifle / FT unalmas.
Pistol/pistol bomb / elixir gun / granat kombot szeretem, van benne support, sok CC, condition stb.
Arra leszek kivancsi max szinten mennyibe kerul majd az ujratraitezes. -
#49743 Azért halad így mert nolifer cube nincs ebben semmi meglepő -
#49742 Hogy a tökömbe haladtok ilyen gyorsan? :D Nekem 5 szintet lépni is fél nap. -
#49741 Mi a porbléma vele? Én próbáltam már sok mindent, rifle / elixir jobb single targetra, dual pistol / bomb kit-el meg egyszerre megy 3 mob is. Flamethrower nálam alap kit a burning és a cc miatt. -
Tusy #49740 - fejlődő :) Staff, dagger/dagger, Healing Seed, Signet of The Locust (+10% speed), Signet of Spite, Spectral Armor
- ranger elkezdte a hátam mögül lőni a mobot (staffal még nem tudtam sebezni), ráküldte a petet amikor egy közelebbi mobot kezdtem el ölni már felével végzett. Mire végeztem azzal az egy mobbal leölt még kettőt -
eldarin #49739 Esetleg Desolation-on vmi kisebb nagyobb guild van innen? -
#49738 a horda közben kivégezte a 40es dungeont is, rövidke volt, de annál szebb (és volt borospince )
-
#49737 úgy. hasonlítsd össze bármilyen sebzéssel, amit bármilyen veled egy szintű .. bármi kitol magából
spirit 20% csalóka, rakj le egyet egy partyban, és nézd a party ablakon, kb. folyamatosan rajtuk van a buffja -
#49736 Gonoz necro