Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#rinya> Korábban kellet volna kelnem <#mf1> 😄

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Omlás
Nemtom mit teszteljek ..... Majd lehet feldobok egy érmét <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

AntiHero
Asszem én vettem meg pont ma az utolsót <#vigyor2> 10 óra körül. Azóta le is jött a játék<#zavart1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Én azt hiszem, Norn Engineer,Warrior,Guardian a prof még döntés alatt áll.

- szívás. Reggel óta nem frissített (nekem akkor is csak 10Mb (nem Gb) körül)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

j0nNyKa
semmi ilyesmi nincs

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

LeWyTy
10Gb update? miez?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Neeem <#vigyor3> Livekodok-ról akartam, de elfogyott, írtam neki és mondta, hogy próbál még szerezni. <#vigyor3>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

hivatalos oldalon is elfogyott?(digitális verzióra értettem)

j0nNyKa
norn ranger lesz -valószínûleg- itt is
de ebbe még a mai stress test beleszólhat

Panzeradler
Norn Ranger, Asura Guardian<#wave>
Na ez szép, ma megvettem volna a játékot, erre nem elfogy... <#whatever>

j0nNyKa
partyban nyomulunk elõre, nincs még konkrét terv
lehet 5 percenként dczni fogunk 😄

"van itt bárki aki eldöntötte? 😄"

Én! 1000% Human, Nekro.
JethroHUN
Én lehet majd belenézek, mit tervezel majd mit csinálsz a közvetítés alatt? (játékban persze)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

j0nNyKa
own3d

Egyetértek, aki nem tudja kit kell támadnia mondjuk egy bõ 2-3 hónap után annak szerintem úgy is mind 1 mit csinál.

Azt áruld el melyik oldal? <#vigyor3> Twitch, Own3D... ? 😄

Direkt próbáltam, nem így van. Úgy kell elképzelni, mintha azonos méretû "négyzetek" rohangálnának, csak abból a norn modellje kitölti az egészet, míg az asura a felét, de a négyzet ugyanúgy kijelölhetõ. Nyilván ez a logikus is.

A "nagyobb targetet lövik elõsször" dolog meg kb. szerintem egy óra pvp tapasztalattal ki is hal az emberekbõl, akikbõl meg nem, azoknál meg úgyis mindegy kit lõnek. 😄

j0nNyKa

j0nNyKa
mivel lehet most ingyér normálisan streamelni? own3d-et próbálom Xsplittel, de elég trágya a minõség, meg a gépet is fogja
na úgy néz ki összeraktam frankón estére a streamet, kezdéskor adom a linket

Nem teljes hanem fele fele arany asszem elvileg a kickstarter csak mellek penz lenne. Majd ugyis kiderul de jo lenne egy ilyennel meg valami normalis kinect+hangvezerlos rendszer xD

Omlás viszont annyi lenne jo GW2-ben, hogy nincsen PK <#idiota>

Veni, vidi, vici

Ez is csak egy Scamstarteres projekt, nem hiszem, hogy bármi lesz belõle.

Eternal life; endless torture.

Omlás
Hátööö jah 😄 Bááár... <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ez olyan egyébként, mint wowban mikor behozták ezt a transzmugrifikációt, a pvps arcok a legratyibb cuccok kinézetét öltötték magukra és bejött nekik, nem figyeltek rájuk.

JethroHUN
Ebben azért van valami.

j0nNyKa
fõleg amikor engineerrel okádom kifele a gránátokat, azok meg aztán nem válogatnak, hogy kicsi vagy nagy, robbannak 😄

Nem csak a klikkerekrõl van szó, hanem az emberi butaságról is, a random csaták 90%ban úgyis a legnagyobb targetet ütik elõször meg a kicsire nem gondolnak nagy fenyegetésként.

JethroHUN
Van automata kijelölés nem? Mármint gomb,h legközelebbi célpont, elõzõ-következõ célpont, vagy valami hasonló az irányításoknál. Akkora annyira nem fog nagy elõny élvezni egy nagy pici karakter.

"Tiszta" körülmények között valóban tudsz fej fölé kattintva is kijelölni, de én úgy láttam, hogy ha a háttérben van másik kijelölhetõ karakter, ami az asura feje fölötti részt kitölti, akkor sajnos azt fogja kijelölni, tehát tömegben létezik az asura elõnye ilyen szempontból.
Latom sokaknak egybol SaO ugrott be a VR sisakrol xD de remelem nem hasonlo sisaknak szanjak 😛 Mert a fene se akar akkor GW2 instaba menni 😄

Veni, vidi, vici

Omlás
15 év alatt egy hangyányit fejlõdött a technika nem gondolod ? 😄 Simán életképes lehet a mai technikával már kivitelezhetõ is.

Thaddeus: Sword Art Online <#eljen><#eljen><#eljen> ;]]

s0n1c
Megszokás kérdése lesz, hogy jóval fej felé klikkelve is tudsz majd kijelölni.
<#banplz><#nevetes2> Hát ez nagyon nagy. 😄DD

Felkapott dolog volt már ez akkoriban is filmeken milyen jól nézett ki, majd jól beleéli magát az ember , mint pl az Agyrém Edward Furlongal és aztán jött a valóság mint egy pofon 😊

Az ilyesmiben azóta nem hiszek mikor kb 15 éve kipróbáltam egy "vr" sapkát és azzal toltam a hereticet meg a hexent és duke3dt, nagy csalódás volt 😄

Magamhoz nyúltam, nekem kb. ez az álmom 😄 Van most egy anime "Sword Art Online" néven, az is hasonló VR technológiát dolgoz fel.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

DummyBoy
Ehhez szvsz semmi köze a hitboxnak ...

A klikkerek nehezebben targetelik be a 90 cm magas Asura-t mint a 260-as nornt.

Minden másra ott a Tab. xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Remelem Anet erre is gondol majd <#idiota>

Beruhaznek egybol egy ilyenre ha GW2 alatt jol mukodne 😄

Veni, vidi, vici

s0n1c
Nalam eloszor Thief Ranger volt a 2 befuto BWE 2 utan Ranger Mesmer 😄 de igy BWE 3 utan Ranger Sylvari es csaj Enginer azt meg nemtudom, hogy melyik faj 😞

Veni, vidi, vici

s0n1c
Ha arra utalsz, hogy kisebb kari jobb lesz spvp-ben, hála istennek nem így lesz 😊 A hitboxok ugyanakkorák, ezt talán Chris le is tesztelte valamelyik BWE-en, ha jól emlékszem.
JethroHUN
Tudtok YT-n olyan csatornát aki jó Engi pvp/akár pve videót, guide-ot rakott fel? Kommentárral, vagy valami magyarázat félét, buildbemutatót. Valami ilyesmit. Én találtam 2 videót, egyik nagyjából elmondja mit miért.

Egyébként érdekes, hogy én sem futottam bele ilyen dilemmába még más játékban, de igazából csak a faj kérdéses main karakternél nekem. Charrt indítanék szívem szerint mert az a terület és az ottani personal story jött be legjobban na meg már csak azért is meg mert úgy tûnik legkevésbé játszott faj lesz, de mivel fõként az spvp érdekel engem ott meg az asura jobban jönne.

CharrDen
Az a gond, hogy túl sokat kéne kezdeni és nem tudok minddel egyszerre játszani<#vigyor> Sylvari Thief, Charr Engineer, Human Elementalist és Norn Guardian...

DummyBoy
Én BWE3-on próbáltam ki a Mesmert, addig úgy voltam, hogy Engineer lesz, most inkább Mesmer ...

Viszont minden tetszett, Elementalist, Thief (Bár ezzel volt a legkevesebb sikerélményem, viszont BW után kiderült, hogy sikerült az összes inba bugba beleszaladni vele ...) de valahogy eddig a Mesmer és az Engineer a befutó ...

A faj meg jó kérdés ... Engineernek Asura vagy Charr, Mesmernek meg valami Norn vagy Human kislány xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Én Mesmert fogok valszeg kezdeni, bár egyre jobban nézegetem az Elementalistot/Warriort/Guardiant, mert azok is tetszenek, Mesmer meg (szerintem) valami hihetetlenül unalmas a többihez képest, bár lehet csak azért mert azzal játszottam a legtöbbet, illetve PvEben atm elég gagyi, bár az nem nagyon érdekel, de egyszer unalmas perceimben úgyis ki akarom majd próbálni a PvEt.

Eternal life; endless torture.

Na jó charr az még nem biztos, lehet icipici asura lesz, de a sylvari ele az fix. <#hehe>

Valaki meg tudja mondani, hogy a boost-ok (consumable fajta) használható-e World PvP-ben?
Persze. 😄 Main: szilva elementalist Alt: Charr: necro <#idiota>