63345
-
#49735 -
Amaymon #49734 Tusy: milyen fajta necro vagy? -
maniac001 #49733 A spiritekkel az a baj hogy 20% eséllyel adja amit kell.
"az meg, amit a rapid fire művel... vicc." -ezt úgy érted erős nagyon?
-
#49732 A Warehouse pedig Univille, Del-Dakota :) -
#49731 oksa így meg találom köszi. -
eldarin #49730 Az összes gyűjtögethető nyersanyagot bedobja a bankodba nagy városokban vannak térképen elég könnyű őket megtalálni -
#49729 Inventoryba van olyan hogy Deposit collectives ... az micsoda ? nem tudtam rá jönni , illetve Warehouse merre található ? :D -
#49728 a jobb mutatóujjammal
eltolsz 2 dodge-ot -> eltolod a lighting reflexes-t (ez ugye +1 dodge) -> közben a magas regen miatt megint fullon van az enduranced, tehát még 2 dodge -
Lemming #49727 szvsz még mindig a nem elixir engineer öl lassan. :) -
kalif #49726 "endurance-ra iszonyatosan rá lehet vele gyúrni, lighting reflexes-zel tulajdonképpen egymás után van 5 dodge-od"
mivel kombinálod a lightning reflexet , hogy 5 dodge-od van ? Kösz -
Tusy #49725 - necrot nézzél, az mindenkinél lassabban öli a mobokat. Egy ranger konkrétan 3 mobot leölt amíg én egyet -
#49724 ugyanazt használom sima PvE-ben, és sPvP-ben, viszont dungeon-ben mást
longbow, illetve axe + warhorn az fix mindenhol
PvE / PvP utility-k:
- Lighting Reflexes (ez kötelező)
- Signet of the Hunt (ez talán cserélhető lenne, nem tudom még, én speedmániás vagyok)
- Frost Spirit (ez is cserélhető, szokták szeretni a társak)
- Healing Spring (megintcsak kötelező, nagyon imba)
Elit: Rampage As One (talán a healing fára cserélhető, passz)
Dungeon ulility-k:
- Lighting Reflexes
- Signet of the Wild
- Search and Rescue
- Healing Spring
Elit: Become the Bear (ez norn cucc, ha ez nem lenne, healing fát használnék) -
Nephin #49723 Jaja, a longbow alap nálam is, többit váltom helyzettől függően, mindenből van egy nálam (illetve axe kettő). :) -
Nephin #49722 Írtam, hogy Sick'em és a gyorsító és conditionleszedő signet van berakva, amiket majd a traitektől függően váltok.
Szerintem próbáld ki mindet és kiderül, neked mi válik be. -
kalif #49721 J0nNyKa: PVE és PVP-ben milyen utility skilleket használsz, illetve milyen fegyvert használsz másodiknak ? Köszi! -
#49720 Én shortbow+greatsword-el tolom és simán ütök 3-4 mobot is, flame trap, vipers nest, signet of the hunt berakva elég kellemes aoe dmg, ráadásul flame trap még ad combo field-et is, ami megint nagyon hasznos dolog, emellett pedig healnek a healing spring-et használom. Nem igazán szokott gondom lenni és dungeon-ben/nehezebb mobok ellen is nagyon hasznosnak érzem magam.
Longbow-nál az a baj, h minél messzebb van az ellenfél annál nagyobbat lö, viszont nagyon könnyen lejön a petröl az ellenség és ezért pve-ben nem érzem annyira hasznosnak, mert közelebbi távra inkább már a shortbow az is elég kemény dmg-et ki tud nyomni. -
#49719 *j0nNyKa
sPvP-ben odab*szok vele kb. bárminek, PvE-ben meg tank pettel (bármelyik medve) problémamentesnek érzem a haladást, skill challangek, és egyéb dolgok is bőven lemennek egyedül
dungeonben iszonyat hasznos a nagy dps, amit tol, illetve szerintem teljesen király support spelljei is vannak (warhorn 5., healing well, spiritek, petek spelljei, stb.)
pl.: 1. dungeon felfedező mód, ugye brutál nehéz
1. boss, a pók, masszív poisont tol random targetre, amibe bármi belehal -> pet leszedi a coditiont fél percenként a partyról, ezen felül a healing spring is leszedi a conditiont a partyról -> win
az meg, amit a rapid fire művel... vicc.
endurance-ra iszonyatosan rá lehet vele gyúrni, lighting reflexes-zel tulajdonképpen egymás után van 5 dodge-od
egyetlen dologban érzem gyengének, mégpedig a kombókban, ott tulajdonképpen 0 használhatósága van, kombó fieldet nem is tudom, hogy a healing springen kívül mi ad (talán 1-2 trap ?!) -
#49718 Remélem mire hazaérek már a gépemen lesz a kliens. Nem tudok dönteni, hogy elementalist, mesmer, thief vagy warrior legyen az első karakterem. :( -
kalif #49717 Sztem a utility skilljei nem igazán erősek, bár nem próbáltam mind, ezért kérdeztem, hogy ti milyeneket használtok, szerintetek mit érdemes.
(Az hogy a pet egy picit gyorsabb lesz vagy az első ütése nagyobb, hát ....ettől azért többet várnék
A spiritek milyenek ? Használhatóak ? -
maniac001 #49716 Longbow. csakis. Engem a melee nem érdekel. A másik szettben van egy kürt a buff és a madárraj miatt :) Azzal kezdek, majd átváltok íjra és tolom neki. megve petem van, de elég könnyen leszedem róla az utóbbi időben és akkor jön a kite. -
Mozes #49715 Megjött nekem is :) este próbálom ki.
Remélem tetszeni fog!!! -
Nephin #49714 Hmm, igen, néha én is éreztem, de máskor egyáltalán nem, sőt. Milyen fegyvert használsz? -
maniac001 #49713 Hát szittya magyar íjásznak lenni még mindig a legjobb érzés :)
Emellett jók a petek és tetszik a harcmodora :) -
maniac001 #49712 Igazából abban látom, hogy egy ugyanolyan mobot egy másik kaszt sokkal gyorsabban darál le. Több mobbal is előbb végez mint én. Gondoltam béna vagyok, de néztem egy másik rangert és ugyanúgy lassabban ölt mint másik kaszt aki mellette volt. A pvp-t nem tudom, most felfedező énemet élem :) -
#49711 Szintén rangerrel játszom de gyengének egyáltalán nem érzem viszont amit nagyon sajnálok és egy mínusz piros pont részemről a készítőktől, hogy lőfegyvert nem tud használni :S :( lehet jelentéktelennek tűnik de nekem ez igencsak érthetetlen, hogy miért nem használhat mondjuk puskát a warri meg pl miért használhat... -
#49710 Öröm és boldogság olyan playereket látni, akik nem az overpower classt keresik, hanem azzal játszanak, ami tetszik nekik. -
Nephin #49709 Miben érzed gyengébbnek? -
maniac001 #49708 Johnnyka te milyennek érzed a rangert? Én 23-as vagyok de tényleg gyengébbnek érzem mint a többi kasztot, vagy egy más játékban a ranger/íjász/hunter kasztokat. Ennek ellenére maradok ranger mert nagyon bejön, és remélem később erősödik. -
#49707 Fujjjj. Szánalmas, szar, dagadék. Arra se vagyok kíváncsi, hogy mit böfög a kamerájába egy ilyen szerencsétlen, nyomorék, okádék. -
Madmano #49706 Whiteside-on keresnék olyan klánt,ami,nem hardcore.Konkrétan olyan emberke nevét,akivel ingame felvehetném a kapcsolatot.....Köszönöm.Ingame nevem:Zotyoo.Köszönöm. -
#49705 "Munkás ököl vasököl, oda csap ahova köll!"
A munkás szabadon helyettesíthető Runningra -
#49704 -
Lemming #49703 Lehet. Amire emlékszem, hogy valami ccg meccset veszített és ott ráborogatta az aszatalt az ellenfélre, azóta gondolom azt hogy tűzre való. -
#49702 Ebben egyetértünk :)
Remélem ez a topik megmarad ilyennek és nem lesz minden kis hülyeség miatt sok oldalas trollflémwar. -
eldarin #49701 Am tök normális ezeket a videókat mindig csinálja Francis néven am meg bogiee néven csinál sok sok más videót pl prewiewkat stb GW2-ről csak jót tudott mondani :D -
Lemming #49700 Rendben, azzel szerez a dude nézettséget, hogy kifulladásig hörög kamerába, de igazán történhetne valami igen szörnyű vele most már.
Bár mióta az asztal borogatós videóját láttam inkább azt tudom elképzelni, hogy valójában egy sima elmebeteg akit úgyis elvisz a szívroham, oszt helo. -
DarkBlade #49699 Hamar kezdik, már jött password reseteléses mail anet -töl.
Pedig én nem kértem. -
#49698 nem toltam aiont, de mindenben egyetértek veled drága Nephin :) -
#49697 Alakul alakul -
Nephin #49696 Ezzel az íjjal már glide-olni is tudsz szinte, a'la Aion... :P :D