63345
  • Omlás
    Good job good job!
  • maniac001
    de mintha sokszor végig pörögne a peten a regen amíg a kör lent van. akkor is ha messzebb van, de van olyan eset hogy nincs rajta. ezt nem értem pontosan.
  • FalseHeLL
    Megy AC, mi olyan hibát kaptunk hogy egyik srác amint elért egy pontra ott mindig lecrashelt a cliense.
  • Casseus
    party bug még mindig van. problémás a bejutás
  • Solon
    Respect!

Más:
    Ascalon catacombs működik már? Állítólag volt valami party bug vele
  • Casseus
    10K XP kell a 80hoz és nem tudok belogolni :S
  • Solon
    Ha a travel-re nyomsz akkor többet nem dobja fel, hacsak nem váltasz megint olyan zónára ami tele van
  • 0Fritz0
    A lángszóró sem kutya.

• Solon
    1. Mert Overflow szerveren vagy és amikor a rendes szerveren nyilik szabad hely akkor felkínálja hogy hogy menyj oda.
    Overflow szerver: amikor adott zóna tele van átrak egy Overlfow nevűre, ez egy saláta szerver ahova minden szerverről küldi azt akinek már nem jutott hely
  • j0nNyKa
    azt kérem amit te szívsz
  • Nivea
    hello! 2 kérdésem lenne. 1: miért akar álandoan utaztatni engem a játék? ha travelre kattintok akkor ugyanoda kerülök csak eltünnek a körülöttem lévök ha nema travelre akkor maradok ahol voltam. És hol lehet kikapcsolni. 2:miért változom néha nuszivá?:D köszi szépen
  • kalif
    A petnek a skilljei hogy működnek ? Ugyebár 4 van, de nekem f2-re mindig a legelsőt mutatja és azt is használja.A spec skilljeit hogy tudom előhozni ? Kösz
  • Nephin
    Igen. Erre írtam, hogy sok player figyeli és beleáll, ha megnézed, folyamatosan pörög rajtad a regen és a condileszedés. Amikor elnyomod, akkor healeli a petet, utána már csak akkor, ha közel van és beleesik a körbe.
  • j0nNyKa
    igen, amikor eltolod, kaptok a peteddel egy instant healt, aztán a kör csinál egy regenes kombó fieldet, illetve a körön belül a party tagokról folyamat leesnek a condition-ök
    imba.
  • maniac001
    valóban healeli. de akkor minek a kör? az lenne a debuff area?
  • Nephin
    messze*
  • Nephin
    Nagyon mesze voltam a pettől és healelte. Mindig. Valamit nem veszel észre szerintem, vagy nem tudom, de healeli.
  • donatus13
    Egyébként nekem sincs.

Más partyba akarok játszani, akkor nem szabad overflowon lenni ugye ? mert akkor külön vagyok a haveromtól ?
  • Rowlend
    Én most is játszom, és semmi lagg nincs.
  • a.carkey
    A DRben van egy olyan trainer, hogy commander. A commander mit tud 100 aranyért? :D
  • Gubberx
    If you received a password reset email and you did not request it, please delete that email. Do not click on the link in the message.

We are investigating the issue.

Thank you.

~RB
  • Jimbo
    Játszhatatlan a játék, akkora a lag...
  • Wheyprotein
    Hát én is szenvedtem a Warri-val úgyhogy az kuka. Thief nagyon kézre áll és utána megnéztem Mesmer-t. Háát elég érdekes dolgokat tud csinálni, lehet szivatni a népet rendesen de annyira nem tól ki nagy dmg-t mint Thief. Inkább ilyen support szerintem de annak nagyon fun. (spvp-t néztem csak)
  • McHaals
    áldozok a lag isteneinek egy kis jófajta házipálinkával.
    játszani úgysem lehet.
  • j0nNyKa
    Bottle of Vintage Wine, én egy 45-55ös területen találtam egy merchantnál, biztos van valahol városokban is
  • Fyndath
    Huhh ez a játék :D Thiefem mindjárt 20as, mondom kipróbálom milyen a mesmer... Erre ott ragadtam
  • Torzonborz
    és ezt hogy ???? akarooom :D
  • Avenger
    Lehet, de ötödik szinten, úgy, hogy még egy videót sem láttam a játékról, meglepő volt. :)
  • Nephin
    Hmmm... akkor TOR-raid után megnézem még egyszer. :D
  • j0nNyKa
    azt megcsinálod simán spellből engineerrel, meg hunterrel is (meg ki tudja még kivel)
  • j0nNyKa
    ez meg csak úgy
  • Avenger
    Nekem eddig az jött be legjobban, amikor ellopok egy kentaurtól valami kézi ágyút, amivel akkorát lövök, hogy hátrarepülök vagy 10 métert. :D
  • j0nNyKa
    SIKERÜLT! :DD
    4 nap kitartó kutatás után végre BERÚGOTT A KARAKTEREM :DD
  • DarkBlade
    Nekem már 12 ilyen mail jött ma.
    Le vagytok maradva. :D
  • antgecc
    Nekem is jött. Nem tudom átbaszás-e vagy hiba.
  • Gubberx
    nekem ma 2 ilyen is jött :D
  • drholmes
    Most kaptam egy érdekes levelet, miszerint az Arenanettol
    Somebody (hopefully you!) asked to reset the password on your Guild Wars account.

Én nem csináltam semmi ilyet. :(
  • Avenger
    Jók ezek a lagok. Főleg amikor azzal az üzenettel dob le, hogy valaki belépett az accom-ra. :D Pedig szerintem nem, de azért jelszót változtattam.
  • maniac001
    nem váltogatom, de sztem akkor közel állsz. a körön kívül nem hat
  • Nephin
    Megnéztem és healel rajta...