63345
-
#49815 Good job good job! -
maniac001 #49814 de mintha sokszor végig pörögne a peten a regen amíg a kör lent van. akkor is ha messzebb van, de van olyan eset hogy nincs rajta. ezt nem értem pontosan. -
#49813 Megy AC, mi olyan hibát kaptunk hogy egyik srác amint elért egy pontra ott mindig lecrashelt a cliense. -
#49812 party bug még mindig van. problémás a bejutás -
Solon #49811 Respect!
Más:
Ascalon catacombs működik már? Állítólag volt valami party bug vele -
#49810 10K XP kell a 80hoz és nem tudok belogolni :S -
Solon #49809 Ha a travel-re nyomsz akkor többet nem dobja fel, hacsak nem váltasz megint olyan zónára ami tele van -
#49808 A lángszóró sem kutya.
-
Solon #49807 1. Mert Overflow szerveren vagy és amikor a rendes szerveren nyilik szabad hely akkor felkínálja hogy hogy menyj oda.
Overflow szerver: amikor adott zóna tele van átrak egy Overlfow nevűre, ez egy saláta szerver ahova minden szerverről küldi azt akinek már nem jutott hely -
#49806 azt kérem amit te szívsz -
#49805 hello! 2 kérdésem lenne. 1: miért akar álandoan utaztatni engem a játék? ha travelre kattintok akkor ugyanoda kerülök csak eltünnek a körülöttem lévök ha nema travelre akkor maradok ahol voltam. És hol lehet kikapcsolni. 2:miért változom néha nuszivá?:D köszi szépen -
kalif #49804 A petnek a skilljei hogy működnek ? Ugyebár 4 van, de nekem f2-re mindig a legelsőt mutatja és azt is használja.A spec skilljeit hogy tudom előhozni ? Kösz -
Nephin #49803 Igen. Erre írtam, hogy sok player figyeli és beleáll, ha megnézed, folyamatosan pörög rajtad a regen és a condileszedés. Amikor elnyomod, akkor healeli a petet, utána már csak akkor, ha közel van és beleesik a körbe. -
#49802 igen, amikor eltolod, kaptok a peteddel egy instant healt, aztán a kör csinál egy regenes kombó fieldet, illetve a körön belül a party tagokról folyamat leesnek a condition-ök
imba. -
maniac001 #49801 valóban healeli. de akkor minek a kör? az lenne a debuff area? -
Nephin #49800 messze* -
Nephin #49799 Nagyon mesze voltam a pettől és healelte. Mindig. Valamit nem veszel észre szerintem, vagy nem tudom, de healeli. -
donatus13 #49798 Egyébként nekem sincs.
Más partyba akarok játszani, akkor nem szabad overflowon lenni ugye ? mert akkor külön vagyok a haveromtól ? -
#49797 Én most is játszom, és semmi lagg nincs. -
#49796 A DRben van egy olyan trainer, hogy commander. A commander mit tud 100 aranyért? :D -
#49795 If you received a password reset email and you did not request it, please delete that email. Do not click on the link in the message.
We are investigating the issue.
Thank you.
~RB -
Jimbo #49794 Játszhatatlan a játék, akkora a lag...
-
Wheyprotein #49793 Hát én is szenvedtem a Warri-val úgyhogy az kuka. Thief nagyon kézre áll és utána megnéztem Mesmer-t. Háát elég érdekes dolgokat tud csinálni, lehet szivatni a népet rendesen de annyira nem tól ki nagy dmg-t mint Thief. Inkább ilyen support szerintem de annak nagyon fun. (spvp-t néztem csak) -
#49792 áldozok a lag isteneinek egy kis jófajta házipálinkával.
játszani úgysem lehet. -
#49791 Bottle of Vintage Wine, én egy 45-55ös területen találtam egy merchantnál, biztos van valahol városokban is -
Fyndath #49790 Huhh ez a játék :D Thiefem mindjárt 20as, mondom kipróbálom milyen a mesmer... Erre ott ragadtam -
#49789 és ezt hogy ???? akarooom :D -
#49788 Lehet, de ötödik szinten, úgy, hogy még egy videót sem láttam a játékról, meglepő volt. :) -
Nephin #49787 Hmmm... akkor TOR-raid után megnézem még egyszer. :D -
#49786 azt megcsinálod simán spellből engineerrel, meg hunterrel is (meg ki tudja még kivel) -
#49785 ez meg csak úgy
-
#49784 Nekem eddig az jött be legjobban, amikor ellopok egy kentaurtól valami kézi ágyút, amivel akkorát lövök, hogy hátrarepülök vagy 10 métert. :D -
#49783 SIKERÜLT! :DD
4 nap kitartó kutatás után végre BERÚGOTT A KARAKTEREM :DD
-
DarkBlade #49782 Nekem már 12 ilyen mail jött ma.
Le vagytok maradva. :D -
#49781 Nekem is jött. Nem tudom átbaszás-e vagy hiba. -
#49780 nekem ma 2 ilyen is jött :D -
drholmes #49779 Most kaptam egy érdekes levelet, miszerint az Arenanettol
Somebody (hopefully you!) asked to reset the password on your Guild Wars account.
Én nem csináltam semmi ilyet. :( -
#49778 Jók ezek a lagok. Főleg amikor azzal az üzenettel dob le, hogy valaki belépett az accom-ra. :D Pedig szerintem nem, de azért jelszót változtattam. -
maniac001 #49777 nem váltogatom, de sztem akkor közel állsz. a körön kívül nem hat -
Nephin #49776 Megnéztem és healel rajta...