63345
-
SANTANTICA #49855 vannak akik délután dolgoznak...vagy este..... -
#49854 nopbroblemo
ha már pvp : spvp-be be lehet menni csapattal úgy hogy 1 oldalon legyünk ? tegnap megnéztük és külön oldalra rakott minket. oké nem mondom hogy nem volt jó móka cimborát kupán vágni :D -
#49853 Olyan ez, mint a Forma 1-ben a 70 koros futam, es a 24. korben megfutod az addigi leggyorsabb kort. Engedd, hadd oruljon ennek a mulo pillanatnak egy kicsit, par kor mulva ugyis a multe a pillanat. Nem kell egybol atfutni a masik istallohoz, es agyonverni oket hasznalt gumikkal, csak mert az adott korben ok voltak a gyorsak. :) -
t0xikus #49852 aki szabin van, alszik ilyenkor, nem a gép előtt ül, maradék meg dolgozik. teljesen jó időben van a karbantartás. illetve ha muszáj, akkor muszáj, nem kell sírni. -
SANTANTICA #49851 ezt a reggelt jól elcseszték.....
máshol az a szokás, hogy a legkevésbé forgalmas időben "javítanak"...eus szervereknél ez lehetne 4-6-ig is akár -
#49850 Nem leszólni akartam a Whiteside Ridge-n lévő játékosokat ezt azért hozzá tenném. Csupán általánosságban mint tapasztal az ember ? Vesztésre álló "bg" = kilép nem küzd, vesztésre álló www = nem küzd amíg free a transfer és esetleg "pistike" kategóriás solo játékos tuti vándorolni fog mintsem megerőltesse magát... Én személy szerint még be nem tettem a lábamat pvp-re béta alatt viszont rendszeresen tapasztaltam az "úgysem nyerünk már inkább kilépek mentalitást" amúgy meg szerintem is a játékosok nagy része még nem a pvp-vel van elfoglalva így totál nem mérvadó szerintem sem. Kell egy kis idő mire beáll a szerver rangsorolás válogatás az még legalább 3-4 hónap utána már talán reális képet kapunk. -
#49849 Fejezzük be ezt! Köszönöm! -
SANTANTICA #49848 örüljünk neki, hogy ezek a "száj-hősök" nem a whiteon vannak -
#49847 Nem működik itt semmi, szerintem épp azt sem tudják mivel kezdjenek :p -
Chris #49846 Ezt nem tudom miből szűrted le, mivel úgy látom ő csak az okozatot taglalta, nem pedig az okot.
Egyébként azt nem értem, ha első két napon tudtak kb. 3 ellenfél-cserét csinálni, most az utóbbi 3 napban miért nem volt egy sem. Ez a helyzet mindegyik félnek rossz, mivel senki sem tud normálisan wvw-zni így.
-
csak mert nincs szerver -
#49844 :D -
#49843 Oksa :) Akkor majd www-ben párszor elkupállak vagy te engem :) -
t0xikus #49842 nem lehet,h kaptál inventoryba vmi cuccot, amit használni kell? van egy pár ilyen skillpontos hely, ahol ennyi az egész. ( általában veterán mob őrzi a helyet, de beszalad az ember useolja a cuccot és kész is:) ) -
#49841 még bétában csináltam, ha jól emlékszem kapsz egy piát amit meg kell innod. -
#49840 Nem felejtettelek el Penge :P Doom nem tolja én a Whiteside Ridge-n vagyok :) -
#49839 Valaki beszúr egy képet ami valamiért érdekes (jelen esetben mert az egész 1 szerveré amit lehet soha többet nem fogunk látni) miért leoltani kell egyből?
Kicsit lazuljunk emberek, nem kell stresszelni ennyit!
-
#49838 Nos 2 nap alatt sikerült a Norn kezdő területet kiveséznem, minden kis titkos zugot megtaláltam, mindent teljesítettem (egy kivételével) (szíves küldik, waipoint, ugra helyek stb.) és lvl 10 vagyok, ha nem kapkod az ember iszonyú sok idő van a PVE tartalomban.
Aki estleg Norn területen kezdet egy dolgot nem sikerült megcsinálnom, van egy cave, tele óriás földből feljövő kukacokkal, a barlang mélyén van egy skill pont elérési lehetőség, ott mit kell csinálni, mert én akármire klikkelek a hordós szekérnél ott lent, semmi nem történik :( -
#49837 huhh, nem kicsit nagy az arc, bizonyára a magyar nyúlfarknyi csapatnak köszönhető ez a rettentő sikeres pillanatnyi állapot, nem pedig annak, hogy fullos szerver kontra low pop szerverekkel vagytok 1be sorolva..:-p
-
#49836 mond ezt azoknak akik nem szeretik annyira a pvp-t vagy perpill jobban preferálják a pve-t.
engem a wvw érdekel a legjobban de még most marha jól elvagyok a területek felfedezésével , eventezéssel meg vistázással. :) -
#49835 én azt szeretném, ha nem látnék ilyet, úgyhogy legyen csak igazad -
#49834 Gubberx melyik serveren vagy? Doomista is játszik a gw2-vel? Én a Desolation-on vagyok, Dragonmage voltam a Runes of Magicből, de gondolom emlékszel :) -
#49833 és még a 200 vs 3 szituk is sokkal izgalmasabbak, mint a pve
oh wait? -
YakHead #49832 Erre lehetne olyat is mondani, hogy "jól nézd meg ezt a fotót, mert ilyet mégegyszer nem fogsz látni" De nem mondom, mert hátha mégis fogsz -
t0xikus #49831 mondjuk ezt nem értem,m wvwvwben is faszán lehet fejlődni, sztem jobbak a lootok, mint pveben, vmint badges is gyűlik -
t0xikus #49830 írták,h lesz -
#49829 idővel összekerültök hasonló popuclációs serverekkel nna majd akkor tessék keménykedni :P
egyébként a wvw szerintem nem lesz teljes amíg nem lesz a többség 80. addig sokan csak hébahóba másznak oda be. -
#49828 de jó hogy minden nap akkor van maintance mikor kicsit ideülnék meló előtt XD -
#49827 Karbantartás van ? :D
Ki vágott a játékból hogy incorrect pass és mostmar be se lehet logolni :DD -
#49826 inkább innen menjenek át oda, hogy legyen ellenfél :D -
#49825 Personal story revard is lehet pl de kaptam már teljes zóna felfedezésért is illetve lehet venni gemért is. -
t0xikus #49824 ritkán esik lootból, vagy veszel gemért -
#49823 Kíváncsi vagyok ezek után hány magyar "pvp pistike" fo átjönni Whiteside Ridge-ről hozzánk... -
#49822 A kezdőzónában található zárt kék ládákhoz hol lehet kulcsot szerezni? :) (sajnos a nevére nem emlékszem, de nem hiszem, hogy többfajtát is lehet ott találni) -
#49821 Reddit -
Thaddeus #49820 Hmm, nem azt írták, hogy 9-től lesz a patches ratyiskodás? Engem nem enged be :( -
#49819 azért a server pop sem ugyan akkora ám :P -
#49818 full server vs low-pop... nincs mit csodálkozni -
#49817 picit domináljuk a www-t, úgy érzem
-
#49816 Guild Wars 2
We will be performing maintenance in one hour (midnight PDT). You may experience some disruption in game play. ~SL