63345
  • Torzonborz
    veszel gemért vagy bízol benne hogy egyszer csak lootolsz egyet.
  • tegla
    Csak most tudok válaszolni kérdésedre.
    Gondolom,hogy nem az e-mail aktiváció miatt kaptam a bann-t mert loginnál goldsellért irja a permabann-t.
    Csak azt nem értem hogyan mikor általában este 7-8 körül logolok be 2-3 óra hosszára.
    Valószinüleg feltörték az accom és egy szál gatyában rohangáló goldseller lett a thiefemből :(
    De az a baj mivel sem az e-mail cimemet sem a passomat nem tudtam/tudom megváltoztatni igy nem tehetek egyenlőre semmit.
    A supporttól természetesen még semmi válasz nem jött-bár ebben nem is igen reménykedem pár napig.
    Csak abban bizom,hogy ha törölték is az accom attól a serialommal még hagyják,hogy újat csináljak ha tisztázódik a dolog,hogy nem csingcsung vagyok...
  • DummyBoy
    Ezt hívják szaknyelven fanbojságnak ...

Viszont tényleg nem ártana dobni a témát és a játékról beszélgetni a továbbiakban.
  • Probatbicol
    Az a poén, hogy már a sokadik hozzászólásodban fogalmazod meg a lényeget, még sem látod a fától az erdőt. Egy alapvetően gyenge, vagy jóindulattal közepes játékban a legkisebb hiba is kiveri a biztosítékot annál, aki pénzt adott érte. Egy átlag feletti jó játéknak, ami igazi élményt ad, annak meg még a nagyobb hibákat is hajlandó elnézni az ember. Ez így működik, nem kell összeesküvés elméletet keresni mögötte.
  • kutyu007
    Sziasztok! Black Lion kulcsot, hogy tudok szerezni? Találtam egy csak evvel nyitható ládát.
  • Chris
    Akkor nem értem mi a gond, rá is van írva, hogy mire lehet tenni, ezen felül fel tudsz vele fedezni új nyaklánc recepteket.
  • Chris
    Hagyjuk már ezt légyszi. Már így is tele lett szemetelve a topik ezzel az swtoros mizériával. Hihetetlen, hogy az swtort szerető kisebbség bélyegzi meg a többséget, ráadásul a GW2 topikban.
  • a.carkey
    Csak mert a weapon upgrade opció alatt volt a bazaarban, ami most DFM, így vissza se tudom rakni. Elvileg rá lehetne tenni ringre, accra, amulettre, stb, de nem úgy működik, mint a többi jeweler cuccom, melyeket szintén rá lehet tenni itemekre. :(

Mindegy, pénz jött a fejlődéssel, így betudom veszteségnek. :)
  • Chris
    Csak új nyakláncot tudsz belőle felfedezni.
  • a.carkey
    8 évig SWGztem. Ne mondd már, hogy én nem akartam, hogy azt leváltandó jó SW játék szülessen? :D

Egyszerűen, a TOR max levelig egész türhető volt, nem kellett grindelni, jó questek voltak, érdekes volt a sztori is. Aztán elérve a max szintet, egyszerűen átváltott egy gearért való monoton grinddé. Újrajátszási faktora pedig lehetett volna jó is, hisz volt még hét másik történetszál, de hiába kezdtem bele újra és újra, egyszerűen nem láttam az értelmét egyik továbbfolytatásnak sem, pont azért, mert 50 felett mire eljutna oda az ember, hogy azt a classt megszeresse, rájön, hogy minek? Újból kifarmolni hozzá a megfelelő geart, hogy tudjon menni az ember pvpzni, stb? Soha. Pedig ha valaki, én biztos nem utálom a sw világot és pont akkor szűnt meg az SWG is, tehát adott volt a játék helyzete az életemben.
  • a.carkey
    Az Intricate Period Jewels az bugos? Egyszerűen nem tudom upgradelni sehová ...
  • Amaymon
    Szintek, területekkel.
  • Tatyla
    /agree
  • j0nNyKa
    heheheh, hanyszor van ilyen velem is - nem az, hogy 1 pillanatra is unatkoznek, hanem altalaban 4-5 dolog kozul nem tudom eldonteni, hogy melyiket csinaljam :)

mindegyik aspektusa lekot a jateknak, ez benne talan jo

en sosem foglalkoztam craftolassal, igazan PvE-vel sem, felfedezessel sem - itt ezekkel foglalkozok perpill a legtobbet
  • Torzonborz
    kessex hills alját nézd meg ott kicsit kisebb szintű mobok/evetnek vannak.
  • vénfarok
    sziasztok, lvl14-en hol érdemes fejlődni? queensdale 100% kész, kessex hill-ben kezdtem el most fejlődni, de itt ilyen 18-19+ questeket találtam.
  • PiszkosFred
    Fasz ki van az egesszel :) Alig tudtam elkezdeni fozest, mert ahogy "leparkoltam" volna egy-egy event utan, mindig jott egy masik a kozelben, es a jatekosok csak ugy hompolyogtek oda. En meg vagyok annyira idiota, hogy nem akartam lemaradni, igy aztan "csak meg egyet, csak meg egyet"... Ezt nagyon eltalaltak, kotelezove kellene tenni ezt a rendszert minden mmo-ban visszamenoleg is.

Az meg kulon vicces, hogy meglatok egy copper ore-t, es meg midnig bennem van a kisordog, hogy korbenezzek, nincs e a kozelben valaki piros felirattal a feje felett, mielott elkezdem banyaszni. Aztan persze leesik, itt ezt senki sem fogja lenyulni elolem... :)
  • Torzonborz
    olvasgatással nem fogod tudni eldönteni mivel láthatólag nem tudod értelmezni mit írnak.

vedd meg és próbáld ki. érdemes.
  • Nephin
    Persze. Csak a kettős mércétől - amiből néhány embernél túltengés van - általában hányok és nem bírom szó nélkül hagyni... :D
  • j0nNyKa
    egyebkent brutal mennyisegu player van, kivancsi vagyok, hogy igazad lesz-e, es marad nagyjabol mindenki

nagyon beteg, hogy akarmilyen szinten, akarmilyen teruleten elkezdodik mellettem egy event, fel perc mulva 10-50 fos zerggel csapjuk adott event ellenfeleit :)

gondolom a kezdo / kis szintu zonakban meg ez kulonosen igaz
  • PiszkosFred
    A jatek jo. Semmi olyan hibaja nincs a GW2-nek, amelyen ne menne keresztul barmilyen tomegeket vonzo mmo az elso ket heteben. Aki azt allitja, hogy 1-2 millio jatekossal lehet normalis startot csinalni, ilyen hibak nelkul, az vagy ostoba, vagy hazudik.

Oke, az AH mas kerdes, az technikai difi, de majd megoldjak. Na bumm, kivarja mindenki.
  • Unknow
    Szerinted az SWTOR azért bukott mert mindenki hülye, csak a fanok szedtek béres cseppet? A képlet egyszerű: Amelyik mmo tetszik a népnek túlél, amelyik nem az nem. Az SWTOR egy gyenge mmo lett,nem szabadott volna kiadni úgy ahogy...nem véletlen lesz F2P.

A Gw2 se tökéletes, de már nem havidíjas és harcrendszer, quest rendszer és sok egyéb ügyileg is felül múl más mmokat. Nem véletlen van ennyi player. Ráadásul még abba se futhat bele amibe az SWTOR ,hogy majd 2 hónap múlva nem fizetik tovább az emberek. A Gw2 akkor bukhatott volna, hogy ha nem lettek volna ekkora számok az eladások mellett. Ez a játékosszám itt már csökkeni nem fog maximum nőni. (Aki abbahagyja, az is bármikor visszanézhet. Szóval nem számít.)
  • PiszkosFred
    Kar ezen tovabb ragodni. Itthon (es meg par "civilizalt" orszagban) a drukkolas nem valaki mellett tortenik, eltetve es szeretve azt, hanem mindig valaki ellen, szidva es kopkodve. Menj ki barmilyen rendezvenyre, ahol ket kulonfele stilus van egymas mellett - tuti, hogy mind a ket oldal keritest razva onmagabol kifordulva szidja a masikat, ahelyett, hogy leszarna, es elvezni a sajat kedvencei produktumait.

Ki nem szarja le, hogy melyik a jobb, mindegyiknek van erossege es van hianyossaga. Elvezni kellene mar egy picit az eletet, de nem, magyarok vagyunk, ha nincs akkor is kell nekunk egy mohacs...
  • j0nNyKa
    vagom vagom, en el is hiszem neked, mivel nem jartam "amott", fogalmam nincs, de el tudom hinni
    az en jatekelmenyemen ugy gondolom nem romboltal tul sokat (bar te visszafogottabb voltal), halisten lekopogom, nyujt annyit ez a cucc, hogy ahhoz sokkal sokkal sokkal tobb kelljen, hogy a jatekelmenyem (meg masoke is) romoljon :)
  • j0nNyKa
    kis erdekesseg, [URL=http://cdgalaxis.hu/PC/20010/guild-wars-2-gem-card.html]cdgalaxisnal talaltam ilyet, hogy "Gem Card"[/URL], 2k gemet adnak 7k forintert (total faszsag, 2k gem kb. 7 ingame aranybol megvan rosszabb napokon is)
    az meg csak a nyelvtan naci enem, hogy a Gem Card a "Window" nevu platformon (oprendszeren) mukodik
  • Kryon
    A játék szerintem is jó lesz, ha javítják a mostani problémákat, csak ugye milyen rosszul esik, ha élveznél valamit, és erre jönnek páran, csak hogy jól megtapossák a kedvencedet, mert most ez a menő. Hónapokig szenvedtünk a trolloktól akiknek egy jelentős része innen származott, és nem volt jó.

Én most itt befejeztem, és készülök további nagy várakozással egy jó kalanra jópár barátommal akik már játszanak, de erre fel kellett hívnom a figyelmet, mert elég bosszantó szokás mostanában jól megtaposni a másikat csak mert miért ne?
  • Nephin
    Nekem az se akadt és ez sem akad, úristen, mit tegyek... :D

Azt nem értitek, hogy a kevés normális kritika mellett (ott is és itt is, mert akinek szimplán nem tetszik, az nem fog körítést kitalálni melléje csúsztatásokból és satöbbiből és az ízléssel nem is kell és lehet vitatkozni, nem tetszik minden mindenkinek) a legtöbb nyávogó saját hülyeségből, szimpla utálatból vagy fél- vagy fulltrollos túlreagálásból húzza le a játékot.
  • Nephin
    Köszönjük, Emese...
  • a.carkey
    Ott minimális beállításokkal IS akadt a régi gépemen több ember mellett a játék, itt meg simán ment a béta is, és nem két ember szaladgált az egész bolygón és nem minimumon volt a grafika. A töltési időket már nem is írom.

Ott nem két szösszel volt probléma, hanem az egész elcseszésével.
  • j0nNyKa
    na most akkor mar tenyleg nem tudom, hogy melyik a "masik jatek"
    najo tudjatok mit? le is szarom, off az egesz, halisten egyik jatek sincs koszonoviszonyban sem ezzel
    (btw erdekessegkeppen bimbi facebook oldalan lapoztam lefele a "guild wars" keresoszora keresve, es az elso X talalat az volt, hogy XY elcserelne a wow accountjat szorostul borostul guild wars 2 accountra, okhelo, johetnek a haterek)

tudom tudom majd freetoplay lesz () ez is engine hibak, es egyebek miatt, lapozzunk
  • Chris
    Nem, a "másik játék" az swtor volt jelen esetben, hiszen hét nem telhet el úgy, hogy egy fogadatlan prókátor nem próbálja itt megmagyarázni az egyértelműt csak úgy minden előzmény nélkül. Szórakoztató egy pontig, aztán fura, hogy vki képes párhuzamot vonni. A jól bevált focis hasonlatok hagyománya alapján olyan, mintha vki a Taktaharkány SE-t próbálná versenyeztetni a Barcelonával. :D
  • Barbosa
    GW1 hét éve nem halott...
  • Unknow

Na kicsoda? A Kung Fu Panda!!! :P Teszem hozzá, mielőtt bárki azt hiszi, hogy nagy WoW ellenzős vagyok, tévedés. A WoW világát és történetét imádtam, végigjátszottam minden contentet és a sztori is érdekelt/érdekel. A pandákkal konkrétan arconköpték az egészet.
  • j0nNyKa
    ja ertem, akkor bocsanat, hogy probalom jobban tudni nalad a dolgokat, majd szolok, ha en se lattam meg semmit a jatekbol :)

egyebkent ezzel a hozzaallassal en azt javaslom, hogy ne vedd meg
    ha ugy erzed, hogy felnottel ahhoz, hogy jol szorakozz valamivel, amit eled raknak egy egyszeri 12k koruli osszegert, es cserebe garantaltan jol fogsz szorakozni xxx oran keresztul, akkor meg "szaladj" es vedd meg (livekodokrol (kerek 12k), bimbitol (itt nem tudom hogy most mennyi, legutobb 9900 volt, ra kell kerdezni), ipontol, stb.)

u.i.: ha tudsz meg valamit a jatekrol, amit en kb. 70 szint utan nem, azt szivesen olvasom, mindig van mit tanulni!
  • j0nNyKa
    nemtom miaza Po, de szivembol kivanom nekik, hogy nagyon megmentsek
    (tenyleg, miaza Po?)
    (es egyebkent a wow "az a masik jatek", csak hogy tisztan lassak, ugye?)
  • Kryon
    Én csak itt olvasgatok, és próbálom eldönteni, hogy érdemes-e most pénzt költeni rá vagy ráér később. Eközben jókat nevetek párakon akik megérdemlik (bővebben nem részletezett) előzmények miatt.
  • Unknow
    Pedig most sok gyerek fog oda menni PvE-zni,hogy megmentsék Po-t !
  • Amaymon
    Csakhogy mikor eléred a max. szintet nem casual barát. A guildeknek, alliancebe kell verődni mert nem lesz siker wvwvw-ben, na az frusztráló. A szövetségekben pedig szabályok vannak, innen kezdve már nem casual barát.
  • j0nNyKa
    voltal mar wwwn 30 ember felett? csak mert en latom hogy te ugy erzed, tudod mirol beszelsz, de azt is latom, hogy nem tudod

ja es ha szepen kerlek, meselsz nekem az engine problemairol? olyanokrol, amik nem csak a fejedben leteznek, tehat peldaul en is tapasztalhattam volna, ha leteznenek
  • j0nNyKa
    akkor en nem vagyok ember, mert ha fejbelonel se mennek "oda" PvE-zni, sot, semmit se csinalni
    a legtobb amit szivembol csinalni tudnek, hogy odamegyek mocskolodni, es balfaszsagokat irni, de az mar annak a bandanak sem all jol, en minek csinaljam? :)