Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ha valaki olvassa, vagy tud valami infót az írjon üzenetet! Köszönöm és bocs az offért! (bár sok esélyem nincs, tudom😄) Tomi
gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
toljuk megint együtt?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"We will be conducting a stress test on Thursday, August 9 from 12:00 Noon PACIFIC Time to 4:00 PM PACIFIC Time.
We will be actively working on the game during the event, so you might experience connectivity problems or discover features that are not working as designed. Any issues you experience are a result of the rigorous conditions of the stress test, and are in no way representative of the state of the game at launch. By participating in this stress test, you’re helping us make Guild Wars 2 a better game. Thanks for your cooperation—we’ll see you in-game! ~RB2"
Nem szeretem a kezilabdat, de most ennel a meccsnel ottragadtam a kepernyo elott.
Foleg a normal jatekido vegen dobtam el az agyam, amikor golhatranybol kivedte a kapusunk a hetest es ezutan sikerult egyenliteni az utolso masodpercekben. 😄
<#vigyor>#vigyor>"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
GuildMag twitterrõl
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sok korábbi hozzászóláshoz hasonlóan a legnagyobb problémát nekem is a faj/kaszt kombináció kiválasztása okozta, vagy inkább okozza. Mivel elsõsorban PvP-t tolok, ezért igazán szimpatikus, hogy a rövid bevezetõ rész után mehetünk egybõl max szinten pvpzni, nincs lvling, nincs cucc/expertise farm. Nagyon pozitív, hogy több karaktert is ki lehet próbálni, már egybõl az elején. Nyilván megnéztem a legtöbb kasztot, de a karakteralkotást inkább szerepjátékos oldalról próbáltam megközelíteni, melyik az a kaszt (bocs, hogy nem professiont írok, de ez így rövidebb), amelyik érdekel, melyik hangulatos, és amelyikkel még nem nagyon játszottam más MMOban. Hát már ez is elég necces volt, bár gyorsan sikerült kizárnom az elementalistát és a nekrót. De a többi, szinte fej-fej mellett. Szinte meg kell majd nézni mindet. Végül leszûkítettem a kört a warrior és ranger kasztokra. Próbáltam mindkettõbõl több buildet is, pve-ztem is jó pár szintet, de nagyon egálban áll a mérleg nyelve, kicsit a ranger felé billenve. Végül is mindegy, amelyik nem a fõ karakterem lesz, az lesz a második 😊
Fajok: ember kizárva. Oké, hogy minden fantasyba kell ember, de inkább most kihagyom. A maradék 4 faj közül a Charr volt a legunszimpatikusabb kezdetben. BWEn megnéztem minden fajt, magát a hangulatot és a mozgást. Na a mozgás terén egybõl kiábrándultam a nornból, számomra az már sajnos katasztrófa, pedig sok reményt fûztem egy norn warriorhoz. Az Asura kis gnómszerû, talán a legmangásabb, de a szövegek és a mozgása nagyon feldobja a karaktert, talán majd a guardian vagy a thief kasztokhoz pont passzolni fog 😊 A sylvarikat szerintem nagyon jól megcsinálták, növényemberek, bár kicsit "túlrajzolt" számomra némely esetekben. Végül kikötöttem a Charr mellett (pedig nagyon ellenkeztem kezdetben), mert egészen egyszerûen minden megfogott benne 😊
Persze megjelenésig még én is nézek pár videót, és bármi megváltozhat.
Úgyhogy akik még tanácstalanok, azoknak ajánlom a játékot kipróbálásra (pedig csak a faj/profession kiválasztásról írtam), biztosan megéri.
De csak be lettem hülyítve ... telefonon ment az Olimpia TV a magyar kommentár miatt, laptopon meg a Eurovision sport tv 😊 Pár évet biztos öregedtem ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
A gold seller 30napig akkor se tud mit kezdeni a dologgal, ha õ hisz benne,hogy neki sikerülni fog. Ez ugyanis nem hit kérdése.
j0nNyka szerintem nem tartozik rád, de megnyugtatlak nem leszünk egy guildben.
War, war never changes.
Remélem néztétek a kézi meccset, mert baszott nagy meccs volt. Víz párszor le is vert 😄
Egyébként úgy van,hogy minnél többen váltanak gemet -> goldra. Annál olcsóbban lehet goldért venni gemet. Tehát az Anetnek TÉNYLEG nem éri meg a gold sellerek beengedése, mert akkor senki nem venne gemet pénzért.
A 30 napos dolog meg pont elég arra, hogy egy gold sellernek se érje meg az, hogy utána felhúzzon még egy accountot...vagy ha igen, akkor az Anetnek is megéri,hogy egyre több példány fogy a játékukból.
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
War, war never changes.
War, war never changes.
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
War, war never changes.
"Jabar sa bu eeda murishani!"