63345
-
Amaymon #50325 Nem számít ha felette vagy szintben, vissza butít max jobb a cuccod. -
DarkBlade #50324 Nem kapott levelet?
Van mikor egy levél jön, elkel olvasni és akkor lép tovább a küldi. -
Fyndath #50323 Ugyanez van nekem is, nézegettem és rengeteg embernek van ez a gond, van akinek megy, sokaknak pedig nem. -
#50322 Másfél órája szenvedek én is pont ezzel a hibával. Próbáltam teleportkapukkal, utazással bemenni, felfedezni LA-t, de semmi. Nagyon nem akarok tovább lépni a szinttel mert így is 4-5el felette vagyok a storynak. -
eldarin #50321 Okés fejlődtünk 2 szintet közben közel 5ször váltottunk zónát minden félét csináltunk 2 órán keresztül most vissza ment és még mindig nem akar tovább lépni neki a küldetés.... -
Fyndath #50320 De jó... A 30as personal story questem, a Stealing Secrets bugos. Amikor bemennék az instancebe, máshova küld (With a Single Step), ami pedig nem frissül, csak ott állok a tér közepén és semmi sem történik. Írtam ticketet, remélem segítenek, mert most itt ragadtam és nem tudok haladni. -
#50319 A sarlót, fejszét és csákányt ha azonos nem lehetne valahogy összetenni? A nyersanyagot hagyta, de ezeket nem sikerült még 1x se. -
1Darton1 #50318 Például a gyakori skilleket nem F1-F4-re rakod. Vagy nem raksz oda semmit, ha nincsenek nőgyógyász ujjaid. -
#50317 4 ugyanolyan szinu itemet kell betenni.
annyira bonyolult, hogy kulon manualt irtak hozza. oh wait. -
#50316 nem tudom, ennyi van a cikkben csak
1. komment a cikkbol:
and for the achievement he got 1 mystic coin and random boost!!!
ez igy.... nem sok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
maniac001 #50315 megvan. 4 itemet kell belerakni hogy legyen cucc. van chestem, kezes, vállas meg gatya. beleteszem őket de semmit nem lehet vele csinálni. 4 ugyaniolyan itemet kell beletenni? agyon van ez bonyolítva. -
#50314 kösz a választ, de így végképp nem értem. :S
wasd gombokkal mozogsz és közben a szám billentyűkön ill az F1-F4-en matatsz? Videókon látom, hogy némelyik skill szinte folyamatosan pörög, de akkor hogyan tud mozogni az illető, ha állandóan a felső gombsorokat kell nyomkodni? -
#50313 ugyanaz az iranyitas mint mindenhol mashol (miert valtoztatnanak ?!), csak egyszerubb, mert egyszerre max 14 skillt kell nyomkodnod, nyilvan alapbeallitasban ezek: 0-9, F1-F4 -
#50312 oO
Jutalom mi volt? :D -
#50311 omfg ezezez ez az ember nem is ember:
Last night someone beat the Guild Wars 2! Sort of. Let us clarify… player MisterSLIN became the first person in the world to accomplish 100% map completion, which means that he discovered all the waypoints, points of interest, vistas, and completed all the renown hearts in the game. Congratulations and enjoy that well deserved nap!
-
#50310 Srácok, az irányítás milyen? Ahogy olvasgatom, a mozgás wasd gombokkal megy, gondolom kamerát mozgatni és targetelni az egérrel kell, de skilleket egérrel kell nyomkodni, vagy billel? Nem ismertem az első részt és lassan beszippant a játék, ha a netes letöltős változat kapható lenne valahol, már tolnám is, de vásárlás előtt jó lenne tudni, hogy egyáltalán boldogulnék-e az irányítással... :) -
#50309 :OO
Ezt nem is tudtam. Lornars pass is tele van oltárokkal pl, de fogalmam sem volt, hogy erre jók. -
#50308 misten. nagy, vilagit. -
#50307 bizonyos oltarok elott bizonyos emote-okkal boonokat szerezni, like this: (ez itt egy farkas oltar elott /kneel, aminek az eredmenye 3 perc swiftness)
-
maniac001 #50306 Megvan, a pvp locker bankban találtam meg. azt írja used by mystic forge to produce pvp items. merre van ez a mystic forge? gondolom valami pvp területen, de a "váróteremben" nem látom -
#50305 ArenaNet: Update on Free World Transfers 8/31 -
#50304 Ott van az bankba csak a másik tabon. Bal oldalt lehet váltani bagről collectables tabra -
maniac001 #50303 Vettem egy t1-es chest tokent és véletlenül deposite collectable-re nyomtam. Ez hol van most? se az inventoryban se a bankabn nincs. -
#50302 1) ne hisztizz, 20 perc alatt nem kaptal valaszt, nem szakadt rad a vilag remelem
2) fejlodjon egy szintet, menjen el masik zonaba, majd menjen vissza lionba, es kapni fog levelet, ami altal tovabb megy neki a fokuldetese -
#50301 De nem lehet, vsz bugos. -
Kryon #50300 Szerintem innen kitiltattam magam ma, de jól esett végre tükröt tartani -
Kryon #50299 Néhány embernek még nem jött át a lényeg, sebaj erőltessétek még megy egy picit az agyatokat, fog ez menni :D -
Amaymon #50298 Legyél séf :D -
1Darton1 #50297 Kissé kacifántosan fogalmazol, azt meg kell adni.
Én viszont nem találtam olyan aspektusát a játéknak, amiben sokat kell farmolni. Ha neked heti 1-2 óra játék megerőltető (amit ráadásul bőven lehet élvezni), akkor nagyon egyedire van kalibrálva a gondolkodásmódod. -
#50296 Nem tudom én nem olvastam ilyesmiről.
Mit takart pontosan ez a hackelés és olvastál-e olyasmit,hogy bocsánatot kérnek és adnak 10.000 gem-t kárpótlásul? :D
-
#50295 -
eldarin #50294 Ennyire ne bombázzatok ötletekkel -.- -
Jimbo #50293 Dehogy volt, még a játék sincs meg neki, de már trollkodik. Szánalom -
eldarin #50292 Barátnőmmel éppen a 30-as story questet csináljuk amikor Lions Arch-ba kell menni.Bemegyünk az instancolt zónába aztán nekem egyből jött hogy beszéljek Logannal ment tovább a quest kész is lett. Neki egyszerűen nem akar tovább lépni a quest csak annyit mondd neki hogy utazzon Lions Archba.Újra indította már a klienst össze vissza teleportáltunk semmi pénzért nem akar továnn lépni :S Valaki valami ötlet? -
#50291 hmm, ez igen erdekes.. lehet beleestel a validalo level hackbe, volt valami ilyesmi par nappap ezelott.. -
kalif #50290 Vki tud segíteni, hogy az embereknél a 28-as story quest: The Qeens Justice -t egyedül meg lehet csinálni ? Ez az amikor a királynőt kel megvédeni.Már vagy 10-szer haltam, rengetegen vannak.
Van vmilyen taktika hozzá ? Köszi! -
Dobronski #50289 ezt a sok trollt nem lehetne... -
#50288 ehh hagyjuk, ezeka linkelesek nekem nem mennek:p -
#50287 kezd alakulni a mesmerem, meg csak 32es, de jol nez ki:
http://data.hu/get/5516766/gw002.jpg -
kutyu007 #50286 Köszönöm. Még majd jövök néha egy mások számára magától értetődő kérdéssel :). Előre is megértéseteket kérem.