63345
  • Amaymon
    Nem számít ha felette vagy szintben, vissza butít max jobb a cuccod.
  • DarkBlade
    Nem kapott levelet?
    Van mikor egy levél jön, elkel olvasni és akkor lép tovább a küldi.
  • Fyndath
    Ugyanez van nekem is, nézegettem és rengeteg embernek van ez a gond, van akinek megy, sokaknak pedig nem.
  • Forrest Tomee
    Másfél órája szenvedek én is pont ezzel a hibával. Próbáltam teleportkapukkal, utazással bemenni, felfedezni LA-t, de semmi. Nagyon nem akarok tovább lépni a szinttel mert így is 4-5el felette vagyok a storynak.
  • eldarin
    Okés fejlődtünk 2 szintet közben közel 5ször váltottunk zónát minden félét csináltunk 2 órán keresztül most vissza ment és még mindig nem akar tovább lépni neki a küldetés....
  • Fyndath
    De jó... A 30as personal story questem, a Stealing Secrets bugos. Amikor bemennék az instancebe, máshova küld (With a Single Step), ami pedig nem frissül, csak ott állok a tér közepén és semmi sem történik. Írtam ticketet, remélem segítenek, mert most itt ragadtam és nem tudok haladni.
  • a.carkey
    A sarlót, fejszét és csákányt ha azonos nem lehetne valahogy összetenni? A nyersanyagot hagyta, de ezeket nem sikerült még 1x se.
  • 1Darton1
    Például a gyakori skilleket nem F1-F4-re rakod. Vagy nem raksz oda semmit, ha nincsenek nőgyógyász ujjaid.
  • j0nNyKa
    4 ugyanolyan szinu itemet kell betenni.
    annyira bonyolult, hogy kulon manualt irtak hozza. oh wait.
  • j0nNyKa
    nem tudom, ennyi van a cikkben csak
    1. komment a cikkbol:
    and for the achievement he got 1 mystic coin and random boost!!!

ez igy.... nem sok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • maniac001
    megvan. 4 itemet kell belerakni hogy legyen cucc. van chestem, kezes, vállas meg gatya. beleteszem őket de semmit nem lehet vele csinálni. 4 ugyaniolyan itemet kell beletenni? agyon van ez bonyolítva.
  • Yossarian
    kösz a választ, de így végképp nem értem. :S
    wasd gombokkal mozogsz és közben a szám billentyűkön ill az F1-F4-en matatsz? Videókon látom, hogy némelyik skill szinte folyamatosan pörög, de akkor hogyan tud mozogni az illető, ha állandóan a felső gombsorokat kell nyomkodni?
  • j0nNyKa
    ugyanaz az iranyitas mint mindenhol mashol (miert valtoztatnanak ?!), csak egyszerubb, mert egyszerre max 14 skillt kell nyomkodnod, nyilvan alapbeallitasban ezek: 0-9, F1-F4
  • TDC Geronimo
    oO

Jutalom mi volt? :D
  • j0nNyKa
    omfg ezezez ez az ember nem is ember:

Last night someone beat the Guild Wars 2! Sort of. Let us clarify… player MisterSLIN became the first person in the world to accomplish 100% map completion, which means that he discovered all the waypoints, points of interest, vistas, and completed all the renown hearts in the game. Congratulations and enjoy that well deserved nap!
  • Yossarian
    Srácok, az irányítás milyen? Ahogy olvasgatom, a mozgás wasd gombokkal megy, gondolom kamerát mozgatni és targetelni az egérrel kell, de skilleket egérrel kell nyomkodni, vagy billel? Nem ismertem az első részt és lassan beszippant a játék, ha a netes letöltős változat kapható lenne valahol, már tolnám is, de vásárlás előtt jó lenne tudni, hogy egyáltalán boldogulnék-e az irányítással... :)
  • TDC Geronimo
    :OO

Ezt nem is tudtam. Lornars pass is tele van oltárokkal pl, de fogalmam sem volt, hogy erre jók.
  • j0nNyKa
    misten. nagy, vilagit.
  • j0nNyKa
    bizonyos oltarok elott bizonyos emote-okkal boonokat szerezni, like this: (ez itt egy farkas oltar elott /kneel, aminek az eredmenye 3 perc swiftness)
  • maniac001
    Megvan, a pvp locker bankban találtam meg. azt írja used by mystic forge to produce pvp items. merre van ez a mystic forge? gondolom valami pvp területen, de a "váróteremben" nem látom
  • j0nNyKa
    ArenaNet: Update on Free World Transfers 8/31
  • TDC Geronimo
    Ott van az bankba csak a másik tabon. Bal oldalt lehet váltani bagről collectables tabra
  • maniac001
    Vettem egy t1-es chest tokent és véletlenül deposite collectable-re nyomtam. Ez hol van most? se az inventoryban se a bankabn nincs.
  • j0nNyKa
    1) ne hisztizz, 20 perc alatt nem kaptal valaszt, nem szakadt rad a vilag remelem
    2) fejlodjon egy szintet, menjen el masik zonaba, majd menjen vissza lionba, es kapni fog levelet, ami altal tovabb megy neki a fokuldetese
  • a.carkey
    De nem lehet, vsz bugos.
  • Kryon
    Szerintem innen kitiltattam magam ma, de jól esett végre tükröt tartani
  • Kryon
    Néhány embernek még nem jött át a lényeg, sebaj erőltessétek még megy egy picit az agyatokat, fog ez menni :D
  • Amaymon
    Legyél séf :D
  • 1Darton1
    Kissé kacifántosan fogalmazol, azt meg kell adni.
    Én viszont nem találtam olyan aspektusát a játéknak, amiben sokat kell farmolni. Ha neked heti 1-2 óra játék megerőltető (amit ráadásul bőven lehet élvezni), akkor nagyon egyedire van kalibrálva a gondolkodásmódod.
  • tegla
    Nem tudom én nem olvastam ilyesmiről.
    Mit takart pontosan ez a hackelés és olvastál-e olyasmit,hogy bocsánatot kérnek és adnak 10.000 gem-t kárpótlásul? :D

• Fpocok
  • eldarin
    Ennyire ne bombázzatok ötletekkel -.-
  • Jimbo
    Dehogy volt, még a játék sincs meg neki, de már trollkodik. Szánalom
  • eldarin
    Barátnőmmel éppen a 30-as story questet csináljuk amikor Lions Arch-ba kell menni.Bemegyünk az instancolt zónába aztán nekem egyből jött hogy beszéljek Logannal ment tovább a quest kész is lett. Neki egyszerűen nem akar tovább lépni a quest csak annyit mondd neki hogy utazzon Lions Archba.Újra indította már a klienst össze vissza teleportáltunk semmi pénzért nem akar továnn lépni :S Valaki valami ötlet?
  • Jockey
    hmm, ez igen erdekes.. lehet beleestel a validalo level hackbe, volt valami ilyesmi par nappap ezelott..
  • kalif
    Vki tud segíteni, hogy az embereknél a 28-as story quest: The Qeens Justice -t egyedül meg lehet csinálni ? Ez az amikor a királynőt kel megvédeni.Már vagy 10-szer haltam, rengetegen vannak.
    Van vmilyen taktika hozzá ? Köszi!
  • Dobronski
    ezt a sok trollt nem lehetne...
  • Jockey
    ehh hagyjuk, ezeka linkelesek nekem nem mennek:p
  • Jockey
    kezd alakulni a mesmerem, meg csak 32es, de jol nez ki:

http://data.hu/get/5516766/gw002.jpg
  • kutyu007
    Köszönöm. Még majd jövök néha egy mások számára magától értetődő kérdéssel :). Előre is megértéseteket kérem.