Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
WvW-re jók lesznek ... felállnak a várfalra, svédenek 😊 (Tudom, gyenge xD)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

j0nNyKa
ok nekem is szimpatikusak

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TVelvet
Oda mennyünk, ahol sok a Svéd. 😛
Ne legyél thief, mert az én leszek! 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

frango
Én is a legelejétõl tudtam, hogy Necro lesz az elsõ kasztom. Én ilyen critelõ, élet szívó, staffal hátulról debuff osztónak csinálom. Már azt is kigondoltam, hogy bizonyos szituációkban melyik skilleket milyen sorrenben fogom elnyomni és milyen mozgással. Csak be is kéne gyakorolni már 😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

j0nNyKa
teljesen komolyan mondom a megoldast: jelold ki a harom ferdeszemu szervert, es csak ott keress jatekot!
miota ezt megtettem, elvezem a dotat, 10 jatekbol 10 jo, fuggetlenul a vegeredmenytol!

"A legtöbben ezt csak a magyarra tudják vonatkoztatni, mert ezt tapasztalták, de se az orosz, se az olasz, stb. nem jobb ilyen szempontból."

Dota 2-ben rendszeresen futok bele ruszkikba, akik szétordítozzák a fülem, ha pedig beírjuk - mondjuk nekik, hogy angolul plíz, akkor kuss a nevünk és még reportolnak is.
j0nNyKa
es mi van, ha torekszenek a balance-ra, es nem lesz op class? 😞

> Jézusom mit indítottam el... nehogy ezért kattanjanak át sokan a necrora. 😊

Én kezdettõl fogva az akarok lenni, más véleményétõl függetlenül. Szerintem a legOPabb kaszt csak még sokan nem tudják. 😊
DummyBoy
Erõsen gondolkodom is rajta, hogy le kéne cserélni a VGA-mat zõdre ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Inkább ezt mint a " ilyen vót a wowbaaaa" hszeket.

antgecc
És döntsünk helyetted? Vagy miért gondolja minden nap a community fele, hogy meg kell osztania ezt a problémát, merthogy a fórumozók fele ezen hisztizik minden nap, hogy 'jajj mit indítsak, még mindig nem tudom'...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TDC Geronimo
Holnap elvileg jön gw-s nvidia driver is úgyhogy szerintem csütörtökön lesz megint stress test

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

10 nap múlva LIVE ne stresszelj!😛😊

Nem jutok dûlõre a thief és a necro között... jól jönne még egy stress test.
A thief az elejétõl kezdve a kedvencem, nagyon sok lehetõség van benne, iszonyú magas skillcap, élvezetes játékstílus, stb. A necro is nagyjából ugyanez, ranged dmg dealer, cc-vel, sokféle játszhatósággal, ráadásul mindig a castereket favorizáltam, ráadásul ritka lesz.
Nem tudok dönteni.

Guren
már jó pár napja

Running
sam9981
cdkeyhouse.com 46 Euro - az kb 13k

BF3: shishkeza

Valaki nem tud valami olcsó helyet a GMG-en kívül? 13 ezer körül.

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Omlás
Szerintem sem 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
hát.. EGY Geri ütötte össze, arra nem vennék mérget, hogy AZ a Geri 😊

Omlás
Mert, hogy ezt Geri ütötte össze ? <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
mer a keretet én pofátlankodtam össze 😄
de amúgy ja, Geri mester ügyes, nekünk van a világlegszebblogója, bibibi

Omlás
Mé trolkodol e ?<#idiota>

j0nNyKa
a keret a legszebb az egészben, valljuk be!!! <#idiota>

CharrDen
Nagyon jó lett<#eljen>

Omlás
Eh baze szép munka ! :]<#eljen>
Jár egy sör a mesterembernek <#pias><#vigyor>

Running
Ja azért nincs kitéve, mert nincs felvétel, illetve felvétel, csak ajánlásra, így viszont fölösleges reklámozni. <#hehe>

Running
Nem találtam fontosnak a varince fórumra feltenni. Egy fórumunk van, mert minden fontos hír a vari oldalon megtalálható: fórumocskagombocska

Jabar
Számomra pont ez a lényeg, sok nemzetiségû legyen (amúgy meg sokat toltam Hollandokkal és többségében kulturált játékosok).

"Jabar sa bu eeda murishani!"

JethroHUN
Van valami weblapotok, ahol lehet infókat találni a guildetekrõl? Megtetszett a logótok, egy kicsit hajaz az Expandables (film)logójára. Kerestem variance forumon, de nem találtalak titeket.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

hezitálóknak

Whiteside Ridge
Egyelõre Whitesridge-en majdnem duplaannyi angol van, mint olasz (680 vs 370). Meg 240 magyar. Persze a startkor ez úgyis felborul, és lesz mindenbõl mindenhol, csak más arányokkal.
Beszarás... zseniális lett, le a kalappal.

JethroHUN
De miért a Far Shiverpeaks? Csak kérdem, nem értem a választást. (nem mintha lenne jobb ötletem, nem néztem végig a szerókat) németektõl kezdve, hollandokon át van mindenki, dánok, swédek is.

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

JethroHUN
Én személy szerint a general chatet ha lesz rá mód, azonnal bezárom. Mert teljesen értelmetlen. 2 dolog megy floodban rajta állandóan, item hirdetés és gold sellerek.
Én inkább megyek olyan szerverre ahol magyar többség van, mint egy olyanra ami mondjuk "hivatalos" angol, és mindenféle hollad, német, török, iszonyat gyenge angol zsargon tudását kellene fejtegetnem.

Running
A szerver kérdéskört nem azért dobtam fel, hogy a magyar viselkedés múltjáról és jövõjérõl vizionáljatok. A kérdés az, megfelelõ e "kinevezett" magyar szervernek a Whiteside Ridge, vagy sem.
A mi csapatunknál (The Expendable Horde) is feltettem a kérdést és alternatívaként a Far Shiverpeaks lett megjelölve. Beszúrom a logónkat is mert Geri srác nagyon szép munkát végzett:

Nekem pl. nem okoz gondot a német vagy a francia, de lassacskán a spanyol sem, de az angol online játék nyelve az angol. Pont.

Nem a magyar többség a lényeg, hanem a bármilyen többség, legyen az bármelyik európai nemzet. Egy bizonyos népességarány felett ennek tudatában egyszerûen elengedik magukat a játékosok, még a normálisabbja is vmennyire, és ilyenkor jelenik meg a saját nyelv minden csatornán, annak minden hozadékával. A legtöbben ezt csak a magyarra tudják vonatkoztatni, mert ezt tapasztalták, de se az orosz, se az olasz, stb. nem jobb ilyen szempontból.

Mivel nem olcsó a realm csere (GEM) jó ha mindenki tisztában van azzal, hogy mire kell számítani. Van akit ez zavar egy realm-en, hogy rátelepednek a global chat-re és van akit nem és csak az számít neki, hogy sok magyar legyen körülötte. Mindkettõnek vannak elõnyei és hátrányai.
Anthrax
már megint kezdõdik a trollkodás,hogy ahol a legtöbb magyar lesz az fos server lesz, de jó,hogy megadatott a lehetõség neked is mint bárki másnak is,hogy ott játsszál ahol akarsz és a téma szerintem itt le van zárva

Ahol a legtöbb magyar lesz azt a realmet nyugodtan hívhatjuk Bloodscalp-nak is majd. Aki tudja mire gondolok az érti.
Egyetértek, tiszteletlenség mindenki mással szemben, aki nem érti.

Ráadásul magyarul menne a szitkozódás is, amit angolban azért jobban szûrnek. Bár a magyar sem kivétel ez alól (EULA):

In the Game(s), characters have the privilege of sending server wide messages called "Chat Messages." With this privilege comes a high level of responsibility on the part of the user. Due to the fact that this communication channel has the ability to impact every player on the server, NC Interactive will not tolerate any inappropriate behavior of any sort in this chat channel. This includes but is not limited to: inappropriate language of any sort or any attempt to escape the profanity filter, inappropriate or vulgar content of any sort, repeated "spamming," or "flooding" of the chat messages channel, or any other conduct determined to be inappropriate by NC Interactive Support, in its sole discretion. Any violation of this term or rules of conduct may, in the sole discretion of NC Interactive, lead to the temporary removal of the character's ability to communicate, the account being suspended for a set period of time, or lead to permanent account closure.

Megfelelõ riportolással talán kordában tartható.
CharrDen
Ehhez még hozzátenném, hogy ha a mi nyelvünkön teszik ezt, az sokkal jobban bántja a szemünk, mintha pl angolul tennék ugyanezt, mert MINKET járatnak le ezzel a viselkedéssel.

CharrDen
Nem akarok flamet kelteni, már sokszor kibeszéltük ezt a témát is, de ha túl sok magyar van egy szerveren, akkor idõvel megjelennek a vérpistikék is. Ez ugye egy velejárója annak, hogy egy bizonyos népcsoportból sok van egy szerveren (ez ugye mindenkire igaz, nem csak a magyarokra gondolok). Ilyenkor pedig kezdõdik a saját nyelv használata map/world/trade chaten, ugyanúgy szitkozódás, mert az úgysem értik és megjelennek a csodálatos XxXNarutoHarcos98XxX nevû játékosok.

JethroHUN
Illúzió romboló? nagyobb baromságot nem bírtál volna írni, ugye? Ha jól értem egy fantasy játék, bármely játék, csak és kizárólag angol lehet. Aham...

Olasz, magyar nem jó barát, nem issza együtt borát!

CharrDen
Ha költöznének, hova mennek? Far Shiverpeaks elég vonzónak tûnik. (Azért remélem nem vonul át az összes magyar egy szerverre, ne legyen magyarul a chat, számomra elég illúzióromboló)

Jézusom mit indítottam el... nehogy ezért kattanjanak át sokan a necrora. 😊
Nem csak egy adott módon egy adott skillsettel életképes egy adott prof, erre utaltam a petmentes dologgal. Hála az égnek van sok lehetõség.