63345
-
#50614 Tom's hardware csinált benchmarkot -
#50613 Az aláírásomban benne van, de nem csodálkozok el azon, hogy ez sem tűnt fel. A kedvedért kerítek még egy gifet, amely megörökíti az itteni vergődésedet:
-
#50612 a házigazda guildben van, és belive me, ahol játszik, oda te nem fogsz keveredni :) -
Vincentcloud #50611 Igen, ebben rendültem meg reggel mikor felkeltem hogy tegnap is 208k filet töltött és ma reggel is, de már mindegy még van 70k hátra viszont úgyis megyek délutáni műszakra úgyhogy remélem mire hazaérek lent lesz, így hogy a support alig 9 nap után lehetővé tette :) -
#50610 hát ha megjegyezi a jelszavat akkor biztonságosabb, mert pl. egy keylogger nem fogja lelopni :) -
#50609 Ami a lenyeg, hogy a "files remaining" feliratot es adatot nezd a kesobbiekben, mert meretre vonatkozo adatot nem ad a launcher, csak a sebesseget es ezt. A csik allapota semmit sem jelent, maximum tippelni jo. A kliens kb 15gb (plusz/minusz 1), ezzel kalkulalj. -
mandanoka #50608 Szevasztok.Lehet hallani account feltörésekről.Mennyire számít biztonságosnak,ha valaki megjegyezteti a jelszavát a játékkal? -
Vincentcloud #50607 De sajnos, valamiért elölről kezdte volt ugyan egy 10,7 gigás gw2.dat file a könyvtárba, mégis reggel óta tölti, és mivel csak 5 megás netem van ezért még fogja is egy darabig, hovatovább lehetséges hogy az volt a baja hogy tegnap éjszaka el ment az áram úgy állt le a gép és emiatt nem tudta lezárni magának vagy valami hasonló. -
Vincentcloud #50606 Most olyan büszke vagyok rád, hogy be tudtál rakni 1 gifet, legyél szíves írd már meg melyik guildban vagy, hogy véletlenül se oda menjek. -
#50605 definetly jöhet -
#50604 Tessék, van még kép róla. 1.
2 kép
3 kép
4 kép
5 kép -
#50603 kilógna a lóláb -
Chris #50602 Nem kicsit gyanús, hogy a csípőmagasságig már nem merték fotózni... :D
-
#50601 Ez meg lehet fiu es lany is :) -
#50600 A többit megtartottam magamnak, rejtegetem. -
#50599 ez csak 1 -
#50598 Tessék a felhozatal:
-
maniac001 #50597 L O L :) -
#50596 állat -
#50595 Vigyázni kell a Thai lányokkal, mert manapság az ádámcsutka eltüntetése is rutin plasztikai műtétnek számít!!! -
maniac001 #50594 Telhetetlen :)
Ezek a lányok „után” nemhogy szivarozni nem tudnál hanem felkelni sem. Úgy kikészítenének hogy a password-ödet is elfelejtenéd :)
-
#50593 Szerintem azt a szivarozást jobb kihagyni:D Legyen csak a sör. -
#50592 legyen 3 soproni, és úton vagyok -
#50591 igen, jól tévedsz, és thai ikerlányokat kérek szivarral, sörrel, a sorrend legyen mondjuk: sör - thai ikerlányok - szivar -
eldarin #50590 Választanám a sört avval nem lehet mellé fogni... a thai lányoknak meg ki tudja mi van még a lába között a cigin kívül :3 -
maniac001 #50589 Aha szóval ha egy skint (pl van gyönyörű 80-as armor de drága hogy sokat vegyek belőle) összekombinálok egy stat cuccal, akkor lesz egy szép jó statos cucc. De ez a skin végleges és a sajátja, ha egy ennél is jobb de ronda cucc esik akkor a már előzőleg "megszépített" cuccot használatom mintának, így továbbvihető a skin. ha jól tévedek.
na döntsetek. van sör (sok) és vannak 18 éves thai ikerlányok, akik a combjaik közt sodornak szivart ha épp rá akarsz gyújtani :) -
#50588 lol -
#50587 Van két doboz jéghideg Sopronim, a hátsó udvart kellene lebetonoznod :) -
#50586 sörért bármit
(bár én is lemaradtam) -
#50585 neked is :) -
#50584 nyasgem :) -
#50583 transmutation stone* :) -
#50582 Kell hozzá a transformation stone, megnyitod, megnyílik egy transformation ablak, oda behúzod mind a két cuccot. 3 sorban vannak megjelenítve a paraméterek, első a kinézet, második a stat, harmadik az upgrade. Értelemszerűen arra kattintasz, amit szeretnél kapni a végén. Két skin közül az marad meg, amit kapsz a végén, tehát a régi, amit lecserélsz elveszik. A kapott skin utána felhasználható ahányszor csak szeretnéd. -
#50581 SÖR! SÖR!
vannak a Transmutation Stone-ok, pl. a Basic Transmutation Stone
ebbe behúzod a 2 tárgyat, amit kombinálni akarsz (dupla klikk a stone-on)
van 3 "dolga" a tárgyaknak, a felső a kinézet, a középső a base statok, és az alsó a benne lévő + enchantment
kiválasztod, hogy melyik tárgyból melyiket akarod, és tádá, összerakja neked a kívánt itemet
SÖR! -
eldarin #50580 kell hozza transmutation stone.Kettő katt rá aztán előjön egy ablak bele rakod a két tárgyat ott utána rá kell kattintani arra amit megakarsz tartani pl a jobb oldali cucc skinjét aztán a másik oldali alap statját és végül a bonuszt.A lényeg hogy kattints rá és akkor így beúszik középre amit kiválasztottál. -
maniac001 #50579 Valaki elmagyarázná hogyan működik az, hogy egy jól kinéző cucc skinjét ráhúzom egy ronda de jó statokkal rendelkező cuccra? És a "minta" elveszik vagy felhasználható másik cuccra is?
Előre is köszönöm, megy a sör az első magyarázónak :) -
#50578 bocsánatot kérek hogy másképp látom, mint te. átgondoltam, és kell neki a kard.
() -
#50577 Mindegyik classnak van lehetősége melee és ranged dmg-re, guardian ezt a staff és scepter wep kittel oldja meg, teljesen jó. Más kérdés, hogy neked nem tetszik, ez meg ízlés, de nem kötelező staffal és scepterrel rohangálni, nézd meg a lenti linket, sok használható build van. -
#50576 Ja, ha valaki beír valamit, ami kicsit nem tetszik, az már sír. Értem én, jó tudni. Nagyobb gondom nincs is ennél az életben.
Tudod valakinek a játékélmény többet ér, mint a hatalmas sebzés. A játékélményemet pedig rontja, ha valami illúzióromboló. Jelen esetben egy full plates, staffos, "wandos" class. -
#50575 Keep calm, kolléga arra akart célozni, hogy nem a gs weapon kit az egyetlen, ami effektív. De, hogy tartalma is legyen az írásomnak:
Azshenes-Guardian-Guide