Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Nekem nem úgy tûnik, mintha a variance nagyon költözni szeretne... õk húzzák magukkal a magyarok többségét...

Omlás
Whiteside Ridge nem csak a béta alatt volt ajánlott szerver ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Running
Pont erre gondoltam én is, hát ez gáz... úgy látom a szervert is újra át kell gondolni...

Hát Whiteside Ridge az szerintem a végére unofficial olasz szerver lesz

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Running
Basszus, most nézem csak a választott magyar szervert: Whiteside Ridge

Far Shiverpeaks jóval vonzóbbnak tûnik...

Az egyik legjobb, ha nem a legjobb:

http://www.gw2guilds.org/

Omlás
Szerintem még nincs konkrét lista.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Running
Tud valaki egy linket dobni, ahol leírják, melyik szerver milyen csapatok mennek, és milyen nemzetek árasztják majd el?

Ez kimaradt : GeForce 560 GTX , 301.42 😊 viszont érezhetõen simábban futott mint a legutóbbi bwe alatt bár gondom nem volt vele akkor sem.

"vessetek a mókusok közé" :)

Nálam a 301.42 driver-el is voltak gondok legutobbi 2 stress teszten, szétesõ texturák majd kilépés hibával bizonyos helyeken. 3 helyen a human kezdõ zónában (lvl 1-14).

Nekem a béta driverrel volt elég sok textúrahibám a legutolsó stresszteszten, remélem a release verzióval ezeket kijavítják.

TDC Geronimo
This driver is mainly for Kepler regarding GW2. It will boost certain Fermi based card performance (read: GTX 560 Ti and 570 the most of the bunch)
The GTX 670 and 680 will run properly and boost properly using the new driver, and their performance will be more in equilibrium.
Basically, you Fermi users are looking at a healthy 5-45% performance boost, but not necessarily on minimum fps only (so the overall impact might not be quite as significant as perhaps you're hoping). You Kepler users are looking at a more sizable 20-70% performance boost, but that boost will generally be in the area of minimum fps, not maximum, so your averages should improve well.
As for 8000/9000 and GT200 series owners? You're looking at a very minor bump, approx 3-10% in most situations. Unfortunately, the unified driver tweaks don't carry as well to the much older architectures.
However, it might be time to lay down a few bucks for a new GTX 650 or GTX 660 (Ti or otherwise). That would probably be a dramatic upgrade if you're still rocking a GTX 285 or below.
As for specific fixes...
All I can say is, most of those are focused on optimizing and tweaking internal features to match up with GW2's engine features, which will smooth out performance even more, especially with more options enabled (super-sampling, FXAA, shadow settings, etc)
One specific fix that I can mention is nVidia implementing an override to use their own FXAA3 technology instead of the built in engine's, which is superior not just in image quality, but in performance and is better optimized for nVidia's architecture.

FXAA3-at lehet majd forceolni <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csak annyi, hogy 2 napja raktam fel az elõzõ drivert, most meg már üthetem is felül. Download, driver clean, new install, restart. Persze csak pár perc, kibírom.
TDC Geronimo
Hogy függ össze új videókari driver felrakása az újrarakott rendszerrel? <#fejvakaras>

Ez azért atom nagy spoiler 😊
Még jó, hogy most installáltam frissen rendszert. Sebaj, ennyi "áldozat" belefér. 😄 Pláne, ha még fps-t is nyerek vele.
TDC Geronimo
beta driver van, azzal nem sír, de mivel jön a WHQL nemsokára már felesleges felrakni

Nekem már ma "sírt a kliens", hogy nem jó a driver-em, valszeg ezért. Stressz teszten még semmi ilyesmi nem volt.
TDC Geronimo
15én jön elvileg az új WHQL nvidia driver GW2-es hibajavításokkal és arra optimalizálva.

TVelvet
Bics plz... Ez már rendesen wide screen... Mit csináljak 1 monitorra kilõtt widescreenel?😊

Jó lesz így nyomni, yeaaah
j0nNyKa
na és hogy 3 legyen a magyar igazság, nagyon-nagyon wide screenes gw2 teszt videó:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
ez meg ószom dynamic event:

j0nNyKa
nemtom néz-e valaki Black Dynamite-ot, ez arra referál, hatalmas:

dave9004
nekem haverm necro lesz és meghagyta h én nem lehetek emiatt az😄 szal nekem az kilõve
frango
Ha már a Necro... Van olyan, aki jobban kielemezte a béták alatt a kasztot? Nemsokára megjelenik a játék és elkezdtem én is nézegetni az összeállításokat. Csináltam egy ILYEN buildet. Aki jobban ért hozzá nézze már meg, hogy van-e benne nagy hiba és ha igen, mi az és mire érdemes cserélni. Rámentem az élet szívásra, critre meg a condition dobálásra.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

- necroból nem lesz 'glass cannon', vagyis nem fog pár másodperc alatt leölni senkit se (warriorral és rangerrel sikerült ilyet tenni pár embernek). Talán ezért van neki pár másodperc hallhatatlanság (Death Shroud (F1)) amit én inkább menekülésre tartogattam, de lehet vele támadni is rendesen 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Na most már tuti hogy alkotok egy necrot amint lesz rá lehetõség, felkeltettétek az érdeklõdésem.

Rendben, nem akarok én balhét 😊 , köszi a segítõ szándékot és bocsi.

- build editorban lehet nézelõdni. Necronak van a healelõs blood fiend, a 3 utility skillhez választható 4 'pet': (2 db.) bone minions, bone fiend, shadow fiend és flesh wurm

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nem kioktatásnak, hanem segítségnek szántam.

Hogy válaszoltam volna a kérdésre mikor pont elõtted ugyanezt kérdezem?

- a necro csak minionokkal (amit mindenki más petnek hív) nem tûnt egy igazán ütõképes párosításnak. Ez egy 'noob' build amivel terveim szerint ~30-as szintig azért elleszek pve-ben. A minionok könnyen halnak, támadáskor nem igazán sebeznek, feláldozásuk inkább a túlélõ menekülésre mintsem az ellen kivégzésére való. De legalább vannak 😊
- WvW-n egyelõre a tömeg számít, pvp-t még nem próbáltam. Oda tuti kevés a minionos necro, bleed-es buildet dicsérték. Terveim szerint én a signetes buildet fogom kipróbálni pvp-ben, illetve 30-as szint felett azzal megyek pve-ben is (addigra már lesz annyi trait pont, hogy érjen is valamit)

Aha , tehát a minion slotokat használ amit/amiket lehet másra is használni. Köszöm, így már értem. Ezért nagyszerû ez a játék , kielégít sok játékstílust ez a variálhatóság. Korrekt.

Bocs, minion 😊
Köszönöm a kioktatást Solon - bár igazad van, ez nem kétséges - de tisztában vagyok ezzel, viszont a kérdésben ez lényegtelen információ. Tehát választ nem adtál de legalább egy NAGYON fontos dolgot tisztáztunk. /sarcasm

Nem muszáj petezni gyógyításra. Pet helyett abban a slot-ban szerintem jobb a másik két heal spell. Engem zavar a pet PvP-ben és gyenge is.

Mondjuk ettõl létezhet jó petes build is. Én jobban szeretek bottal távolról osztani, mert elég nagy a hatótáv. Baltával, daggerrel közelharc és signetek.
Necro-nak minion-ja/minionjai vannak

Akkor egy nagyon fontos dolgot tisztázzunk:

Csak a Rangernek lehet petje!

A Ranger játékmechanikájához tartozik... F1 F2 ...stb gombokra a pet cselekvések vannak berakva

jav.: Engineer .

Mi a baj a petekkel ? Még nem próbáltam a necro-t de úgytûnik hogy a necro+pet egy class. Mint az Engiiner + kütyük . 😊 Szóval nem értem.

Ingyen kapod a petet? miért ne használnád? CC Heal...stb

A legtöbb életképes build amit láttam abban mindben fontos szerepe volta petnek.

"Most úgy állok, hogy lehet az lesz a mainem a thief helyett, persze szigorúan petek nélkül... meg úgyis olyan népszerûtlen prof."

Petek nélkül nagyon jó support kari. Ha van egy warrior vagy harcos a necro mellett darálás megy. F2F nehéz még nem teljesen tapasztaltam ki ennyi idõ alatt melyik trait lesz a jó.
bowden
Köszönöm a gyors választ

Emailben kapsz kódot és a teendõk leírását, és nem is fogsz mást kapni, se dobozt se semmit.

bowden
Üdv!
Ha hivatalos oldalról veszem a játékot, Pre Purchase digital edition-t, akkor csak egy kódot kapok e-mailben amivel játszhatom, vagy küldik postán a kódot? Elnézést a tudatlanságomért de ez nem tiszta most.
Vegy esetleg van más hely ahonnan érdemes venni most ezt a változatot?
Köszi!

CharrDen
Igen, így szóban jól hangzik, de jövõhét szombat naagyon messze van 😞

Faki
Jövõ héten megjelenik a gw2! El se hiszem 😄

frango
Ja hát igen, azt én is értetlenül hallgattam. Én is 2005 óta játszom MMO-kat. Szinte az összessel(fizetõs/free) játszottam valamennyit. Több ezer órám van MMO-kban. Viszont mikor elõször bementem sPVP-zni GW2-be, majdnem elsírtam magam, hogy mennyire elvernek. Úgy örültem, mikor a 20. halál után végre meg tudtam ölni valakit, aki még nagyobb nub volt, mint én. Elõször azt hittem, hogy a kasztom a gyenge. Aztán kipróbáltam a többit és rá kellett jönnöm, hogy azért halok meg, mert rohadt béna vagyok és semmit sem tudok még a játékról. Ennek örülök, mert így (vélhetõen) sokáig le fog kötni, hogy minimum egy MED skillt szerezzek. Meg még a PVE tartalmak is ott vannak...(még az is lehet, hogy egy RF Online utód lesz nekem)

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

LeWyTy
Na vééééééégre!!!!<#idiota><#nevetes1><#finom><#whatever><#hawaii><#eljen><#taps>

Congratulations!
You've registered your Guild Wars 2 account!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

j0nNyKa
igazat adnék neked, ha közben nem mondta volna el jópárszor, hogy õ mekkora gamer veterán, van neki "game sense"-e, meg mindenje, ami csak kellhet 😊
pár dolgot azért csúnyán elfelejtett sense-lni 😄

j0nNyKa
sajnos mi nem az EU-ban élünk, így nem