63345
  • Susarc
    ehhh benéztem az első? dungeonba AscaCatacombs a leg"egyszerűbb" módba partival és ez valami elbaszott nehéz:) kicsit nagy a szakadék a lightos questelés és az insta között....nem sokat segitett,hogy hiába markoltam nem nagyon volt focus,de mégha volt is percekig kell ütni egy mobot:P

A "tankos" skillek nem sokat érnek borulok mint a zsák azzal is:) warri....36-os a 30-as dungeonban:P
  • Unknow
    Majd 70nél meglepődsz :P
  • Psychedelic #50652
    WvW-n vehető itemeken hogy lehet statot cserélni? Alapból powert/vitet/toughness-ad, lehet valahogy másmilyenre cserélni? Utálom, hogy fogalmatlan vagyok ehez a játékhoz, és a google se a barátom mert nem találok meg mindent ami érdekel gw2 témában.
  • Fyndath
    :o
  • TDC Geronimo
    Végre 60 felé már normális heavy armorok vannak...

• Dobronski
    xdddddddddd
  • maniac001
    igen csak így hiányos lesz a pet kollekció sajnos
  • TDC Geronimo
    pénzért oda kell menni trading postos npckhez és fel kell venni.
  • Fyndath
    Ahhh ezt nem tudtam, köszönöm!
  • a.carkey
    Kicsit bugos a TH vagy hívjátok aminek akarjátok. Rakat ingotot tettem be, sok szart eladott, de azok is eltűntek, viszont a pénz sehol. Érdekes.
  • Dobronski
  • Susarc
    senki nem nyomta ezen a mapen eddig? egy rohadt skill kéne a templomból...

"A Flame Legion Battle meta eventet hogyan inditom el? már csak az az 1 skill pont kéne a Flame Tomb Templeből,de nemtudok bejutni....a kapu zárva a teleport zárva.....Heeeeaaalp '
  • Zomil
    A sylvari faj világit a sötétben(legalábbis bizonyos helyeken, ahogy a bal oldali képen is látszik), többek között ezért is lehet éjszakai fényeknél is megnézni a karaktert a karakter készitö képernyön.
  • Fyndath
    Van nálam egy érdekes "bug", eddig nem zavart, viszont most már érdekel. A bal oldali kép az a játékból van, míg a jobb oldali a karakterválasztásból. A jobb, zöld-fehér szín lenne az eredeti, de a játékban bárhol vagyok valamiért mindig ilyen pirosas-rózsaszínesnek mutat a fehér helyett. Ez miért van így, mit tehetnék ellene?
  • Vincentcloud
    Így érzed magad? Komolyan kezdelek sajnálni. :)
  • semo1
    LOL eltünt az összes pénzem,1 karakteremnél sincs pénz. Másnak nem volt ilyen?
  • j0nNyKa
    ja
    forest spider ugyanaz, max nem olyan szép
  • maniac001
    Azt írja a jó sok weboldal hogy a black widow spider ranger petet csak 30 halls of monumnet pont vagy mi után lehet. akkor csak azoknak elérhető ez a pet akinek van gw1 accountja?
  • Susarc
    minor OFF a kollégának:P

http://www.wowwiki.com/Arathi_Highlands
    und
    http://www.wowwiki.com/Hinterlands
  • Running
  • Dobronski
    i dont get it
  • Vincentcloud
    Ez van, ellenben ez a játék valami eszméletlen jó így 3 szint után, bár gondolom aki itt van annak ezt nem kell bemutatni
  • j0nNyKa
    utalásnak hívják
  • Prody
    :DDD ÁHHHH nem koppintás
  • Susarc
    "HARATHI HINTERLANDS" lol
  • Susarc
    akkor spolerezd el pls ,mert voltam ott is vagy 3x ,de zárva a kapu:(
  • sithpongómaci
    Incendio Templum a kulcs hozzá
  • Susarc
    A Flame Legion Battle meta eventet hogyan inditom el? már csak az az 1 skill pont kéne a Flame Tomb Templeből,de nemtudok bejutni....a kapu zárva a teleport zárva.....Heeeeaaalp
  • Thaddeus
    Kurvajól megtaláltad azt az illetőt, akivel a legrosszabb kötekedni, grat. :D
  • Vincentcloud
    Nem, valóban nem olvastam el az aláírásodat, lévén az első válaszod után rájöttem hogy te ebben nem vagy partner. Én kérek elnézést hogy a support 9 napos bénázása után belefutottam egy ilyen hibába és kiakadtam. Viszont ha tudod értelmezni amit írtam nem zárkóztam el attól hogy a hiba nálam van. De mivel rávilágítottak, hogy ennek a topicnak te vagy a házigazdája nyilván ős Guild Wars-ozó vagy ezért Én aki most kezdi el kalandozásait ebben a világban őszintén elnézést kérek ha a reggeli felháborodásommal megsértettelek volna. Hovatovább az hogy van aki próbált értelmesen hozzászólni nem mindenféle nyomi gifeket beilleszteni, azt hiszem mégsem engem minősít. Maradok őszinte tisztelettel, de csak azért mert mégiscsak jobban itthon vagy eben a topicban mint én.
  • Shaenis
    Tudsz kérni újat bármelyik karakterednek, ha elveszett. Lions Archban van egy Scornheart nevű NPC az egyik barlangban elrejtve (Hooligan's Route), aki ingyen ad.

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Hall_of_Monuments_Portal_Stone
  • PanzerWolf
    Igen ez a tippem volt nekem is.De sokszorosítani nem lehet?
  • Tarki
    Az egyik karakterrel berakod a bankodba (Deposit).
    A másikkal meg kiveszed (Withdraw).
  • PanzerWolf
    Sziasztok!
    Eltűnt a necromnak a Hals of Monument köve.Hogyan lehet ezt visszaszerezni?
    Meg arról volt szó,hogy ki lehet majd ide rakni az első részben lévő cuccaimat.Ezt hogyan lehetséges?
  • antgecc
    Hogy tudok egyik karakterrel a másiknak küldeni zsetont?
  • antgecc
    Oké, köszi.
  • PiszkosFred
    A karaktervalaszto kepernyorol elered a servereket, es ha epp nem full, oda tudsz menni. Ha full, akkor probald meg hajnalban.
  • 1Darton1
    A szerverválasztó ablakban. Mást nem is lehet ott csinálni.
  • antgecc
    Hogy tudom/hol lehet a karaktert free átvinni másik serverre?
  • mandanoka
    Hahó.Van itt Variance-tag?