63345
-
Kheled #50937 Köszi a válaszokat. -
#50936 A harci pancelzatod es arzenalod skinjeit barmikor (le)cserelheted egy nalad levo es jobban tetszo skinnel, ugy, hogy a statok maradnak. A hetkoznapi viselet is varialhato, vehetsz ujabbakat a slotokba es szinezheted. -
#50935 Transmutation stone-okkal olyanná alakítod a ruhádat amilyenné akarod, úgy hogy a statok is megmaradnak. -
Renátó1985 #50934 Udv mindenkinek
Megvalnek az accountomtol, nem igazan az en jatekom nem csiptem el. 10 ezerre gondoltam, csak pay-pal. Privat johet, ha erdekel. Koszi -
Kheled #50933 Van olyan lehetőség hogy outfit? Mármint tetszés szerinti ruhát viselek és a statok ugye megmaradnak a főpáncél miatt, láttam van olyan hogy városi ruci, de ugye ilyenkor a statok eltünnek mert átvált arra. -
#50932 Itt megtudod nézni, hogy néznek ki a fegyók, view in 3D opcióval -
#50931 Valaki linkelte az összes Longbow képét... ilyen sorozat van a Staff-okról is? -
#50930 ascalon a nooboknak való -
#50929 Ascalon megy e már, vagy onnan menekültetek szunyit őlni? -
#50928 elég nagy szúnyog :D -
#50927 Ez a harc volt az ami hiába volt outworld boss, akkor is odafigyelést és taktikázást igényelt. Legalább 40-50 emberrel még kellett hozzá.
Fpocok ma 11:22 privát galéria válasz #50909|
Te már csak tudod, hogy itt mellé fog az ember a pve-vel hiszen megnézted mit is tartalmaz a játék..not. -
#50926 szunyogölés? -
Chris #50925 Szerintem vmit elnéztél, épp a napokban csekkoltam, hogy egy győztes meccsért jár olyan 220 pont körül, egy vesztesért meg 60-80. Azért ez elég jelentős különbség.
A zergeléssel kapcsolatban eleinte én is így gondoltam. De aztán észrevettem, hogy milyen rettenetes gyorsan lehet egy ellenséges pontot neutral-ba foglalni akár egyedül is és ez megváltozott... kb. 2-3 mp alatt semlegesbe nyomod a pontot ha nem áll rajta ellenfél és mondjuk további 10 mp alatt el is foglalod. A pontok birtoklásáért meg még mindig jóval gyorsabban jönnek a pontok, mint amilyen gyorsan egy zerg öldösni képes az ellenfeleket. Lehet van még mit finomítani rajta, de szerintem nem működik rosszul már most sem.
Ami viszont még szörnyű, az az emberek közötti különbség a játéktudásban és szerintem inkább ez a mérvadó egyelőre spvp-ben. Egy oldalon 2-3 ügyes ember simán eredményez ilyen 500-200 arányú győzelmeket. Találkoztam én is több olyannal szinte minden profból, akik úgy agyonvertek, hogy megmozdulni nem tudtam és volt olyan is, hogy 2v1-et megnyertem. Szóval be kell még ennek állnia szépen lassan, de az alap az baromi jó.
-
#50924 -
#50923 Butaságot miért írsz, szerintem 1. bőven elleszek a PVE tartalommal, 2. minden MMOban PvP-ztem idáig, csak még itt nem jutott rá időm bele se nézni. Szóval mellé nehezen fogtam ezzel a játékkal, de ha abszolút PVE beállítottságú lennék akkor se fogtam volna mellé szerintem. -
Susarc #50922 hát a sima random spvp hagy némi kivetnivalót maga után....voltaképp csak akkor lehjet érvényesülni ha zergeltek 0/24-ben.....aki elmegy másodmagával /pl. én.P/ ,hogy foglaljon vagy figyeli is a számlálókat és próbál aszerint cselekedni,hogy nyerésre hozza ki a játékot francokat sem ér:S:(( pontot nem kapunk,mert jön a zerg és bedarál.....kb. az nyer /és a nyerés sajnos nem azt jelenti,hogy a te csapatodnak lesz 500 pontja/ szóval az nyer illetve nyeri a pontokat akik 4-5en egyszerre darálják az embereket....igazából lehetne egy rohad nagy aréna is az spvp ahol egymásnak eresztik a 2 csaptot,mert a taktikus játékkal csak azt éred el,hogy neked lesz a legkevsebb pontod a játék végére!
amúgy egyetlen egyszerü átalakitással véget lehetne vetni ennek: ha tied egy bázis mondjuk 15 secente tickelhetne 10 pontot....igy megérné megtartani is....azért a 10 pontért elszedni nem éri meg...sokkal többet érsz ha 15 pontért ölöd halomra a másik csapat tagjait...nomeg a győztes kaphatna alapban mondjuk 100 pontot...az,hogy "nyerünk" 200-500-ra és van a meccs végén 60-80 pontom ,mert jófejk vagyok és defelek vagy szedem el a pontokat mit érek? mikor a zerger agyhalottak 200-300 pontal fejezik be a kört....
OKÉ OKÉ tournament! nos jelenleg inkább szintezés van és tournament csapatot nehezebb is összehozni....
-
#50921 Erre akartam célozni :) -
Chris #50920 Fogalmam sincs, gondolom ha lenne ilyen lehetőség, azt tuti reklámozták volna már. De kipróbálhatjuk majd vmikor.
-
#50919 ezzel* -
#50918 Na igen, ezze én is így vagyok, pedig a www is rettenetesen jó...
Tegnap csak nyersanyagért akartam futni pár kört egy mapon, de párszor bekapcsolódtam egy-egy eventbe (volt pár köztük, ami más eseményt triggerelt, mint amikor szinteztem ott). Úgy fejlődsz, hogy nincs progress, ezt zseniálisan csinálták meg.
Tournamentet lehet nyomni cross server party-val, vagy csak azonos server-ről? -
#50917 Ezzel pont én is így voltam. Arra gondoltam, hogy kijön a játék és www-n és spvp-n fogok rohadni folyamatosan, erre annyira lekötött a pve rész, (www-n meg órás sorok vannak) hogy kb el is felejtettem spvp-re menni. Persze lesz ilyen is, de majd csak ha felfedeztem a pve terület nagy részét. -
Chris #50916 Nekem olyan érzésem van, mintha 3 játék lenne 1-ben és az a legnagyobb bajom, hogy nem tudom melyiket csináljam... A végére kellene már érni végre a personal storynak, craftot is ki kellene maxolni, dehát olyan jó a wvw is, ahogy az spvp is. A bőség zavara. :D
-
Berin01 #50915 Ha a mystic forge miatt akarsz odamenni akkor nem érdemes van belőle a tornamentes mellett egy.
Hogy heavy armort még véletlenül se dob egy chest se, nekem, már lightből simán összejött egy set.
-
#50914 Noooot, én spec pvp beállítottságú vagyok, de annyira leköt a craft, a felfedezés és a pve tartalom, hogy spvp-t beta óta nem játszottam. WWW-t is csak párszor pedig arra elég rendesen áll a cerka. Úgyhogy nem, nem fogott mellé. -
Chris #50913 Szerintem amúgy ez nem egy magasabb szintű bow. Tedd be a pvp lockeredbe és nézd meg kb. hova rakja az íjak között, én úgy emlékszem vhova az elejére kerül. Amúgy a tournamenteket kellene erőltetni, mert úgy tűnik azok alapból "magasabb szintű" tárgyakat adnak. Eddig az első és egyetlen helyezésemért, egy második helyért kapott dobozban volt két közepes szintű light armor.
-
#50912 nincs valami cucc a játékban, ami végtelenszer használható, és bárhonnan bármikor elteleportál lion's arch főterére ? -
#50911 #&@#@ f*szmák (mondjuk lecraftolni is) -
Chris #50910 Höhö, pont ilyen bow-t dobott nekem tegnap egy rabbit chest. :D
-
#50909 Akkor ezzel a játékkal eléggé melléfogtál. -
#50908 Ha nem voltál még pvp, az kb olyan, mintha még sose lettél volna még csajjal... -
#50907 Pvp-be még bele se szagoltam, pve beállítottságú vagyok, de most hétvégén meglesem. -
#50906 köszönöm a válaszod -
empie #50905 Hivatalos oldalon is,csak CE-t,lehet venni. -
Biohazard #50904 Udv!
Jomagam PC Guru elofizeteshez kaptam, ajalnom hogy kerdezd meg toluk!
Fel evre ~17k volt a 6 lapszam+ dobozos jatek. (ha ugy vesszuk, 5k volt maga a jatek)
Bio
-
#50903 hivatalos oldalon meg tudjatok venni, vagy varjatok.. -
Negritis #50902 ha lehetne online venni mondanám h röffenjünk össze mondjuk TIKbe és megodljuk de sajna nem lehet
most nézem h se 576, se edigital honlapján nme tudod megrendelni -
Oriza #50901 tenkjú :) -
#50900 -
#50899 leírom hogy nagyjából hogyan jött össze az a bow:
- nyomtam sok sPvP meccset, kaptam a glory-t értük
- lett pár item tokenem (ezek kb. fegyver kinézetek), persze ilyen szépet nem találtam, sőt, rengeteg light armort, heavy armort, illetve ronda medium armort találtam, na meg ranger számára használhatatlan fegyvereket
- rank 1 pvp glory vendortól vettem 200 glory-ért egy longbow alapot, illetve 100 glory-ért egy 15-ös pakk pvp salvage kitet
- a pvp salvage kittel elkezdtem lebontani a fent említett használhatatlan tokeneket
- lett belőlük egy csomó arcane crystal, illetve arcane powder, és az egyikből (végre) kiesett salvage után egy rabbit token
egy pvp tárgy a mystic forge-ban így áll össze:
- a fegyver tokenje, ez a 200 glory-s cucc
- rank token (rabbit, deer, tiger, stb.) - ez határozza meg a kinézet rangját, azaz _elvileg_ minél nagyobb szinten állsz pvpben, annál jobb (szebb) cuccokat tudsz craftolni - én bemákoltam a kis nyuszis tokenemmel egy nagyon szépet :)
- arcane fragment (ez 3 lehet, szintén erősorrendben: orb, crystal, silver)
- arcane powder
én tehát a fegyver tokent, a rabbit tokent, egy arcane crystalt, és egy arcane powdert gyúrtam össze, abból adta (véletlenszerűen) az 51 lehetséges longbow kinézetből a lentit -
#50898 nem láttam szegeden én sem sehol
valami botterek / hekkerek ellen csinálták azt, hogy perpill online sem lehet kapni, úgyhogy szerintem várnod kell pár napot sajnos