Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Ezt a teaser képet látni Anettõl 1-2 napja mindenhol. FBn, twitteren, egyéb helyeken

Nem tudom mi lehet ez, lehet valamiféle trailer. Lassan esedékes az a launch trailer is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lol leverte a pandát?😊 ez azért sokmindent elmond a WOW-ról.....hülye Blizard szétbaszta

TDC Geronimo

TDC Geronimo
;>

Nincs sajnos , csak a doboz.

j0nNyKa
érted bekommentelem, hogy "nem is facebookon teszik közé, hanem geron keresztül", erre kinyírod a hszem
f*** y**

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nivea
a preorderben semmi extra nincs csak h 1 nappal elöbb játszhatunk?

TDC Geronimo
Lehet emailt változtatni már acc oldalon, vótmá?

facebook-on legtöbbször

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

clio1616v
hol teszik közzé?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Nincs több béta, Talán még pár stress test lesz, de azokra is csak az mehet aki pre-purchase kiadású játékot megveszi (nem keverendõ össze a preorder verzióval)

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

j0nNyKa
csak az még az se

SirAlo
Hi, a betara lehet valahonnan kulcsot szerezni? szeretnem kiprobalni a Guild Wars 2-ot , vagy csak az betazhat aki elore megveszi a jatekot ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Aki 12433ft még adna érte.
Ipon GW2

s0n1c
Egy új GW2 zeneszám:

Szerintem csodálatos!
persze😊

na jó, ott a pont, de ha mondjuk a melóhelyedrõl kizavarnak fél évre az USA-ba, akkor az alatt csak belépnél nem?
"hogy a nyaraló ember nem tud belépni" nyaraló ember minek lépne be?😄

Omlás
Az oké ha van lehetõség, de most konkrétan azon megy a "para", hogy sehol nincs már 12K ért ... Erre írtam, hogy szerintem 12K vagy 15K oly mindegy ennyi erõvel tényleg várhat fél évet megjelenés után tuti lesz valami akció és meg tudja venn 9990 ért ... 😊

#47703 <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Az ip szûrés nem azt jelenti, hogy nem tudsz US szerveren játszani, tehát nem a szerver ip-jére van a szûrés, hanem a te ip címeden nem fogsz tudni us regisztrációs kulccsal rendelkezõ accountal elindulni, se us se eu szerveren.
Tehát ha jó régióban vagy jó kulccsal, akkor tudsz mindkét fajta szerveren játszani, ha nem akkor egyiken sem.
Amit írtál, hogy a nyaraló ember nem tud belépni, az már szerepelt is valahol a hivatalos oldalon valós problémaként és írták is , hogy dolgoznak a megoldáson.

Szerintem ez pont a már említett eltérõ adószabályok miatt csinálják így, nem akarják megégetni magukat, így próbálják megakadályozni, hogy keresztbe vásároljanak az emberek.
DummyBoy
Vagy teljesen mindegy mit 😊

VGA-t vettem legutoljára ûberakciósan, hetekig keresgettem hol a legolcsóbb, majd utána egy héttel 10k-val kevesebbért hozzám vágták volna bárhol 😊

Vagy mikor vinyót akartam venni, és gondoltam még várok egy hetet, hátha beesik a béka segge alá az áruk, és zsenge 3x-osára fel is ugrott 😊

Szóval vásárlás után messze elkerülöm a fórumokat és az internetes árlistákat is 😊

@Zarachi: csinos a szmájli a postod végén xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Amugy itt pont nincsen erteleme az IP alapu szuresnek mert EU-bol tudsz US-be jatszani. Siman a megvett kodok vannak hozza csapva regiohoz mivel ez a legertelmesebb megoldas. Ha IP alapu lenne sok ember rafaragna ha mondjuk elmegy nyaralni EU-ba vagy US-be es felakarna nezni AH-t igazitani es nem engedne neki a rendszer. Vagy mondjuk US-be van EU-s emberkenek sok haverja akkor igy nemtudnanak jatszani ha IP-s lenne.

Veni, vidi, vici

ez kb olyan h ha vettél autót akkor fél évig ne nézz autohírdetést 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

j0nNyKa
azért az "akciósan" jópár hétig tartott folyamatosan, szerintem megjelenésig lehet még kaparni valahonnan 12 körül
gmg-n pl. a PCGMR-GREEN-SUMMR tegnap járt le, szerintem lesz még másik kód

DummyBoy
A gond az, hogy egyszer meg lehetett venni akciósan 12k-ért, azóta megint 15, és most mindenki a 12-es ajánlatokat vadássza.

Az aktuális ár mindenhol ugyannyi ... ami változik az hogy épp melyik online shopban van akció ...

Ha minden egyes alkalommal idegeskedtem volna azon, hogy megveszek valamit, majd kiderül, hogy máshol akciósan olcsóbb volt, akkor már régen fadobozban szunnyadnék valahol ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Az oké,de mi most a jelenrõl beszélünk,az épp aktuális árakkal.

-fél
Fél év múlva fél 60%-os árengedménnyel is meg lehet majd venni néhol.
Ezzel nem értek egyet, miért adjak ki 15-t ha meg tudom venni 12-ért? Ez nem spórolás,hanem ablakon kidobott pénz.

Omlás
Szerintem akinek pont az a 3K számít amit spórolni tud annak nagyobb gondja is van mint, hogy 12K-t ad ki a kulcsért vagy 15K-t <#email>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

abban a mágikus kútban gyártható cumók sokkal jobban érdekelnek😛

Senki nem vergõdik semmin. Egyvki feltette a kérdést, bár kb. egyikünk sem ért egyet a pár EUR miatti trükközéssel, de csak beszélgetünk errõl.

Ja, akkor legalább ma is tanultam vmit. 😊

most mit vergõdtök ezen? vegyétek meg a rendes eu verziót azt hali! egész nap ez lesz a mûsor?

Ja IP alapú szûrés akár US híroldalaknál is elõfordul. Kidobja, hogy bocs, eu-ból ezt a tartalmat nem tudod megnézni.
IP alapján különböztetik meg, a régiózáras mmo-knál legalábbis így mûködik (pl. Vindictus).
Más régióból legfeljebb proxy-n keresztül lehet belépni, de úgy meg játszhatatlan.
Ahet
Facebook:
Is my copy of Guild Wars 2 tied to my region?

Yes. To play from North America you must purchase a North American copy of the game. To play from Europe you must purchase a European copy of the game. Note that this restriction impacts where you can play from, not which game worlds you can choose to play on.
By purchasing the correct copy of the game, you’re supporting the game in your country, and you’ll be connecting to your local data center, using your local customer support team, and downloading the correct language support for your country.
~RB2

Egyébiránt ajánlom az ilyen kérdések eldöntéséhez a hivatalos olda FAQ-ját! Az okai pedig továbbra is a különféle adózási rendszerre vezethetõek vissza, épp úgy, mint az €=$ kérdéskörnél.

The gods have disconnected you ...

Ja, ezt én is elmondtam, vagy 5-ször idáig, de hát mindig leoltottak, hogy számít az a 2000 forint, igaz nincs havidíj.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

- kezdetekkor volt ebbõl mizéria, ha valaki pl. US accounttal átjön európába akkor nem fog tudni játszani a játékkal (a support ismeri a problémát és dolgoznak rajta -- mivel engem nem érint a dolog nem vagyok belõle naprakész)
- az accounttal viszont mehetsz EU-s vagy US szerverekre is, de ez egy másik dolog

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

sosem értettem miért kell pár ezer forint miatt okoskodni,ügyeskedni.......ennyire ne legyen már ember garasoskodó!

ne cigizz, igyál egy sörrel kevesebbet naponta!Felezd meg a hónapot menj 2 hétig busszal melóba ha spórolni akarsz!

Nekem tökmindegy, én nem kockáztatnék párezerért, õ tudja.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Miért, ip alapján meg tudják különböztetni EU-t és NA-t? Gondolom csak cím alapján megy, így megad egy NA címet és vígan játszik EU-ban, ha ennyit megér neki a pár EUR különbség.

Na, kezdõdjön a tumblr blogok nézegetése egész 5-ig. Valaki tud valami vicces oldalt? 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

A szerverekre nincs, de a verziókra van, ne vegyen amcsi verziót, mert azt csak az EU-n kívül tudja használni...

"A EU account will login to the EU data center and only be usable while in EU, whereas a NA account will login to the NA data center and be usable everywhere except in the EU. Servers, the world you pick, are classified as either European or American and are housed at their respective data centers. You can choose if you want to play on a NA or EU server. If you do choose to play on a server in the other region, you will be transferred to that server's data center while playing."

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Kicsit lejjebb olvasol és megtalálod, hogy nincs régiózár.

j0nNyKa
pontosan 10 nyilat lõ ki

Omlás
Hivatalos oldalon 54.99€ <#idiota><#hehe>

látom nem értesz ...nyilván az összsebzést írja, nem kapott 10x-es sebzést, csak nem tudom mennyi nyílat lõ ki egyszerre, ha ez kevesebb, mint 10, akkor egy kis növelés történt, ha pont tíz, akkor nyilván semmi nem történt, akkor maradt ugyanannyi, ez csak formai dolog volt.

Köszönöm. Van európában bárhol 55€nál olcsóbban pre-purchase verzió?