63345
  • Caliph
    szerdán vettem a westend media marktban,15k volt dobozos,volt még 2 a polcon
  • Shaenis
    annak az esélyét növeli, hogy ritka tárgyat kapjál a dropból, pl zöld vagy sárga
  • kalif
    Egy kérdés :Találkozok olyan ételekkel, hogy magic find stat van rajta.
    Ez pontosan mire jó ? Haszns egyáltalán ? Jól értem, hogy növeli a drop rate-t ? Pontosan hogyan ? Köszönöm .
  • Me0w
    Nalunk az a baj, hogy nagyon sokszor orakon at overflowon jatszom, onnan pedig 3-4 ora a wvw-re bekerulni :/
  • Shaenis
    Én tegnap este láttam először wvw queue-t, eddig sosem kellett várnom. (Whiteside)
    Borderlands elfoglalása után mindenki megindult eternalra, szerencsére csak 3 percet kellett várnom. Szóval maradok low pop szerveren, jó az. Kb másfél óra wvw-vel összejött a monthly kill fele, és 100k xp meg egy csomó karma.
  • Oriza
    Tegnap már nem volt belőle, csak vmi Gem Card nevű hozzávaló, 7k körüli összegért. Online store-t is néztem, több helyen, pangás van, out of stock mindenütt. Így jártam...majd lesz.
  • Probatbicol
    Tudom hogy nem vígasztal, de hétfő este a szegedi MM-ben láttam egy jópár dobozos verziót 15k-ért, biztos lesz még.
  • Avenger
    Én konkrétan 3 napja próbálok bejutni wvw-re, de nem sikerült még a sorban állást kivárnom. Igaz nem is játszok sokat egyhuzamban(1-2 óra). :)
  • Running
    Kb annyira, hogy 3 naponta növelik a szerverek kapacitását, hogy beférjenek az emberek. Kíváncsi leszek, mikor állítanak be új üres szervereket, mert a www miatt azért annyira nem jó, hogy 650 ezren játszanak egy szerveren.
  • Avenger
    Azt írja out of stock, meg drága is. :)
    livekodok.com-on is elfogyott, elég szépen fogyik ezek szerint.
  • Tommy Fury
    Sehol nem lehet kapni.Külföldön és MO sem.Majd olyan szept.15 körül már esetleg.
    Vicc azért,hogy egy új játékot nem lehet kapni:)
  • a.carkey
    Szegedet nem ismerem, de Budaörsön a hülye azért nem vagyokban és a legtöbb 576675ben tele volt GW2vel a polc. Hétfőn láttam CEt is, de azt keddre elvitték. :(

Szerintem rendelj egyet, megkapod, és ennyi volt.

De NEM KELL DOBOZOST VENNED, mert a simában semmi sincs!!!

Itt vegyél kódot és kész!:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    www.onlinekeystore.com

• Oriza
    Hm, hétvégére terveztem egy kis GW2-t, saját accounttal már végre, mert eddig csak kölcsönnel próbálgattam. Irány az Árkád, parkoló alig, mivan itt, ja kupon napok, tovább az 576 shopba, Gw2 van? elfogyott, mikor lesz, honnan tudjam szerdán (nem te vagy az eladó?), Mediában szintén, ójeee.
    Szegeden hol van még vmi hely, ahol lehetne venni? Mindegy, az 1. részt is 1 hónapos késéssel kezdtem, majd csak behozom valahogy. Viszont kezd tetszeni a játék. PvP-vel magyar guildben foglalkoznak komolyabban? Az a rész érdekelne jobban.
  • Running
    Tonight's Update
    We'll fix the issue with parties not staying together as they travel into dungeons.
    We'll fix issues with the storyline steps "A Light in the Darkness," "Estate of Decay," "Explosive Intellect," "Rumors of Trouble," "The Lost Chieftain's Return," and "Tribunes in Effigy."
    We'll add an option to stop queueing for your home world, for players who want to remain on an overflow server indefinitely without being asked.
    We'll add an option to report an account for sending spam or otherwise inappropriate in-game mail.
    Coming Soon
    Some players' monthly achievements didn't correctly reset on September 1 at 00:00 GMT. To allow those players to collect the next monthly reward, we will reset the monthly achievement of any player who is already at 100% for the month as of tomorrow night's update.
    We're working on a fix for PvP tournament rewards.
    Trading Post
    Trading Post item and gold delivery was slow for part of the day today due to a network connectivity issue between data centers. Delayed gold and items are being delivered; check your "pick up" tab.
    Gem Purchases
    We found some cases where players didn't receive items after purchasing them on the gem store. We have records of all occurrences and are in the process of refunding gems to all affected players. Note that refunded gems will simply be added to your account's gem balance.
    Reporting exploits
    If you discover an emergency game-breaking or economy-breaking bug, do not exploit it, but please notify us immediately at this email address: exploits (at) arena (dot) net. You may also use this email address to report suspected security vulnerabilities. Thank you to everyone who has sent reports. However, note that we cannot respond individually to emails to this address.
    Worlds & Overflow
    We're increasing world capacity as necessary to handle all the new players coming into the game.
    During this initial surge of high concurrency, and especially while most characters are low-level and thus playing in the same starting areas, it's common for players to be directed to overflow servers. To play with a friend on a different overflow server, form a party together, then right-click on the friend's portrait in the party list and click "join". We expect the use of overflow servers to naturally subside as players spread out more through the world.
    Next software updates
    The next software update will be tonight at midnight Seattle time. We don't expect significant downtime tonight, but the game may be unavailable for 20-60 minutes during a software update.
  • penge25
    Ejjj, gyönyörű az az íj, mi az a pvp crafting?
  • Marfy
    Reggelt!

Lehet volt már kérdés, hajat, szakállt stb. lehet változtatni játékon belül?
  • Susarc
    bemakkoltam egy frankó vállast:P

• maniac001
    tegnap találtam egy sötétbarna festéket, beraktam a "palettába" és mára eltűnt. találkozott már ilyennel valaki? az egyik legjobb festékem (volt).
  • j0nNyKa
    szórakoztam kicsit PvP craftinggal, az eredmény:

• Rowlend
    Eszméletlenül jó! Az utóbbi időben kb. 2 játékkal játszottam ilyen szinten sokat. :)
  • Wheyprotein
    "Ja és még vélemények a játékról személy szerint érdekelnének!"
    Kb. 50000 hsz-ben van pár, de elég csak olyan pár ezret visszaolvasni :D

Jó, megéri megvenni az tuti. Kell ennél több? :)))
  • j0nNyKa
    vegyed, awesome
  • JaSoN HuNTeR #50875
    Sziasztok.
    Erősen gondolkozok azon hogy megvegyem-e a játékot. De még nem volt alkalmam kipróbálni a játékot. [Nincs rá lehetőségem sajnos]
    Csak videókat,képeket láttam róla és igaz nagyon tetszik, de nem tudom mennyire tudna lekötni.

Első részből az összes rész megvolt csak eladtam mert 2 év után meguntam.

Amúgy hol érdemel leginkább megvásárolni az alap dobozos kiadás? BP körzetébe.

Ja és még vélemények a játékról személy szerint érdekelnének!
  • Fyndath
    Pontosan
  • Avenger
    Szóval a rúna második bónuszát csak akkor kapod meg ha két ugyan olyan rúnával felszerelt ruha van rajtad? Mint valami set bónusz? Ezt én sem tudtam, de így már értem :D
  • YakHead
    Jólvan, oké, tudom, hogy láma vagyok
    Rájöttem, hogy párosítani kell a ruhákat aszerint, hogy melyikbe milyen rúna van.
  • YakHead
    Srácok, van ez a dolog ezzel az armor upgrade-del. Tulajdonképpen hogyan is működik ez? Merthogy veszek/csinálok ilyen Minor/major rune of akármit, belehelyezem az armorba...de továbbra is azt látom, hogy minor/major rune of akármi 0/2. Mit kellene még beletenni? Néztem FAQ-ot és GW2 Wiki-t de ott nem találtam ebben a témában semmit.
    armor Upgrade

• Tommy Fury
    GW2 account-ot vennék ha valakinek lenne eladó arra vevő vagyok.Pm,köszi!
  • Thaddeus
    Teszt, hogy működik-e az új weboldalam linkelése:
  • Dobronski
    tournament uccso forduló... 4 guardian, 1 thief, ok.
  • 0Fritz0
    Karma vendortól?
  • Susarc
    ez a warriorom dmg-e:P
  • Jammal
    A trebuchet dmge nem játszik :p
  • Susarc
    2 sec alatt 45 ezres Burst az sok?:P
  • Fyndath
    Az biztos
  • Wheyprotein
    Egy valamit elértek, az összes prof (class) szórakoztató és nehéz választani:)
  • Fyndath
    Igazából SZERINTEM jó a ranger, ha közel jutok hozzá elég hamar meghal. Egyelőre még nincs egyik kaszttal sem gondom, elég jónak tűnik a balance más játékokhoz képest.
    Friss szerzemények:
  • Wheyprotein
    A balance elég jó a többi MMO PvP részeihez képest de vannak sokszor meglepetések. Pl. ha sPvP-n egy Thief-től haltam meg akkor a sebzése 90%-a a Hearthseeker volt. Egy gombra rátehénkednek mert leap+nagy dmg, az ilyen dolgokkal azért majd remélem csinálnak valamit.
  • Kata
    A rangert próbálgatom, nekem is az a tapasztalatom, hogy túlságosan erős a többihez képest. Vagy a rangert kellene gyengíteni, vagy a többi profession-t a ranger szintjére emelni. Nevetségesen nagy a különbség amit eddig tapasztaltam. Gondolom nem véletlen az sem, hogy WvW-n a többség rangerrel rohangál.
  • j0nNyKa
    nincs a bannerban faq link