Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baromira nem vagytok tisztában azzal, hogy mi történt azon a nevezetes szerveren, a ki nem mondható játékban.
Elõzetesen hozzátenném, hogy ha egy community egyre mélyebbre süllyed, akkor azért mindenki felelõs, azok is akik mellüket verve szidják azt, miközben õk is a részesei voltak.
A sztori röviden annyi, hogy semmi gond nem volt azzal, hogy magyaroknak kijelölt szerver lett, sõt kifejezetten élvezetes volt, hogy sok magyarral lehetett összefutni. A gond azzal volt, hogy a szerverpark azon része egy kalap trágyává vált néhány hónap után, és eszük ágában sem volt megjavítani, inkább ingyenes költözési lehetõséget biztosítottak egymás után többször is. Akinek egy kis esze volt (ebbe beletartozott az összes külföldi játékos is) az lelépett, ezért értelemszerûen azok maradtak, akiknek egy kevés sem volt. Ez felfogható egy mesterséges "szerveridiotizálásnak" is a Blizzard részérõl, ami másik játékban nem hiszem, hogy elõfordulhatna, és nem is láttam/hallottam máshol ilyet.

Amúgy ott sem a magyarok többségével van baj, hanem csak azzal a 10-20 emberrel aki tönkreteszi a többiek játékát, ezért felesleges annyira kerülni a sok magyar lakta szervereket, inkább ezt a hangos kisebbséget kellene valahogy kezelni. Egy efféle pvp játékban mint GW2 szerintem hátrány lehet a nyelvileg túl vegyes közösség, mert nem tudom ki hogy van vele, de partyzni stb még egész jól lehet angolul, de pl. tsen levezetni egy nagyobb csatát már nem vállalnék be, oda már azért komoly nyelvismeret kell.

A lényeg a bloodscalp-effektussal kapcsolatban mindenféle színezés meg találgatás nélkül kb. annyi, hogy a wow eu megjelenése elõtt ki lett rakva a magyar rajongói oldalra, meg ide az sg fórumba is, hogy az lesz "a" magyar szerver. Gondolom így érthetõ a párhuzam.
Úgy is lett, csak ahogy jópár hónap alatt egyre népszerûbb lett a wow és minden újonnan érkezõ egyértelmûen azt a szervert találta meg, úgy kezdett elnyomó túlsúlyba kerülni a magyar népesség és úgy kezdték magukat egyre jobban elengedni az emberek. Egy idõ után a general, trade csatornák is csak magyarul mentek már, eleinte ha bármelyik külföldi szót emelt ez ellen, annak egybõl többen mentek neki szóban, így szépen elszálingóztak.

Egyszerûen ez történik ha vmelyik nép túlsúlyba kerül vhol, legyen az orosz, román, olasz, svéd, vagy éppen magyar. Az emberek ha "otthon" érzik magukat, hajlamosak jobban elengedni a gyeplõt. A dologhoz mondjuk az is hozzátartozik, hogy a wow volt az elsõ populáris mmo és valószínûleg a játékosok 90%-a, akiknek új volt még az online mûfaj, még nem igazán tudtak viselkedni, bár nem hiszem, hogy ez sokat változott azóta.

j0nNyKa
szerintem kéne még vagy 30 hsz a wow szerverekrõl! 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

OFF:

Bloodscalp egy wow szerver, ahol a magyar közösség nagy része játszott/játszik. Eleinte semmi gond nem volt, de egy idõ után ellepték a trollok/hülyék és szépen lerombolták a közösséget, elõször a külföldiek menekültek el utóbbi években pedig már a magyarok is, ráadásul pont az értelmesek, tehát a színvonal folyamatosan zuhan.

-1 nem értem mit értesz 'szopóágon'. Ha már talált az ember csapatot legfeljebb becsukja a chat ablakot. Egyedül WvW lehet bukta de ha nagyon nem jön be és annyira kell akkor még mindig lehet költözni (eleinte még ingyen is)
-2 nem tudom mennyivel lesz jobb a 2., 3., ... n., magyarok lakta szerver mint az 1.. Sarkítva az ideológiát: 'ahol még 1 magyar van oda már ne menjünk'
-3 más megközelítésbõl: 'aki nem szereti a kihívásokat kerülje a magyarokat. Elsõ sorban engem 😊'

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

frango
Nem a Te hozzászólásodra reagáltam. Csak úgy általánosságban a témára.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

TVelvet
<#awink><#smile>
TDC Geronimo
Jelen állás szerint oda megyünk

Off:
hány GW könyv van? mert ncore-n 2t találtam és a Kardok Vihara (már csak 200 oldal van kb ami 1,5-2 nap 😄) után neki állnék elolvasni õket

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TVelvet
Gyertek Far Shiverpeaks-re. :o)
TDC Geronimo
Nem whitesidera megyünk mi se

s0n1c
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Bloodscalp az egyik legjobb szerver volt anno, tele neves skandináv és magyar guildekkel. Évek során viszont hígult a community, bejöttek a taplók (nem csak magyarok, és nem csak erre a szerverre), laposodott a game is, így a guildek elvándoroltak más szerverekre. End of story, ahol sok az ember, ott sok a faszfej is, nem lesz ez másképp a gw2-vel sem. Mindenesetre én spec nem ajánlom nektek a magyarok preferálta szervert.
Zomil

Kb. a magyarok nagy része arra a szerverre ment/megy ráadásul a fiatalabb angolul alig tudó korosztály és egy idö után ki lett kiáltva magyar szervernek(mármint a közösség nevezte ki annak) és mindenhol csak magyar beszédet látni, az összes külföldi guild ki lett utálva, nagyon sokan elköltöztek onnan(mármint a külföldiek), igy kb. csak a magyarok maradtak ott. És hát a szinvonal sajnos elég alacsony.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

OFF:

Félreérted 😊 én nem a magyarokat szidom, szenny színvonal minden országban van, én sem játszom már ott ahol sok a magyar mert eddig mindig csalódnom kellett... de ettõl függetlenül mindenhol alakul jó csapat magyarból is, a kérdés az az ,hogy mennyire képes kilökni magából az oda nem illõ alacsonyabb intelligencia síkon elhelyezkedõ egyedeket.

frango
Szerintem nem igazán a magyarral, mint nemzettel van a gond, hanem azzal a generációval(persze van nagyon sok kivétel is). Meg ez az "ahol sok a magyar oda nem megyek" kezd olyan lenni, mint a "mindenki utálja a csalókat"(Mégis milyen sok van. Érdekes...)

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

OFF:

Bocs, helyesen fogalmazva fõként magyarok által használt szerver.

OFF:

Bloodscalp egy magyar szerver a wowban ha jól tudom, és borzalmas közösség.

Running
Off-ba valaki nem meséli el, mi ez a bloodscalp történet? Annyi helyen hallottam már ezt, de nem tudom mit jelent.
Szerver: Szívem mélyén valahol azt érzem a Whiteside szerverrel igen sokat szopóágra kerülnek majd...de ne legyen igazam...

egyáltalán nincs 😄 csak sokszor lusta vagyok + tesómnak van és ugye egy acc = egy szeró 😄
és amíg én se vágom a dolgokat nemtok neki segíteni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zomil
Ha nincs gondod az angollal akkor segitökész embereket szerintem bárhol találsz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nekem meg lövésem sincs melyik legyen mivel kezdõ vagyok 😄 (legalábbis a GW világba,rendszerbe)

nem feltétlen mennék whiteside ridgre mert ugye a sok magyarral vannak rossz tapasztalataim is
de tanulás miatt lehet jobban járok és akkor esetleg utánna váltani

antgecc
köszi <#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Me0w
En megyek Desolationre a haverokkal, english > all.

Together we'll fly someday...

TVelvet
Igazából nekem mindegy, megyek svédekhez. Guestként át lehet menni másik szerverre úgy tudom.
Me0w
Ez nehanyunknak inkabb taszito tenyezo, nem akarok megegy bloodscalpot.

Together we'll fly someday...

dave9004
igen de a Desolation is jónak tûnik, az angolokkal pozitív tapasztalataim vannak LoTRo-ból
TVelvet
Valszeg többen választják a :
Whiteside Ridge

Mert oda megy a legtöbb magyar. 😊
Running
Készítettem egy szavazást a kezdõ szerverrõl. Minél többen leadjátok, annál pontosabb képet kapunk ki melyik szervert választotta.
A banner alá is kiteszem...

SZAVAZÁS!!!

hááááááát.....

j0nNyKa
írj neki simán üzenetet, meg jelöld be

dave9004
azt írták, hogy lehet 3 órával start elõtt már elinditják a szerókat.
Na. már nincs sok hátra szombatig.
Akkor reggel 9 kor elkezdõdik valami?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

McHaals
Off: miért van az, hogy rányomok a 'válasz'-ra, és azt írja ki, hogy nem vagyok bejelentjezve, holott elég nyilván be vagyok 😄
/Off

Jonny, hogy lehet kapcsolatba lépni ezzel a bimbikével, facebookon bejelölni ismerõsnek?

MadWolf#11626

McHaals
tudom, hogy 'nék, de mivel azt írta a fácséra, hogy biztonságiõr egy webáruházBA, ezért én meg lopNÁK.

MadWolf#11626

dave9004
ujabb majd 10k file letöltés.
TDC Geronimo
"At first, I wanted to wait a couple of months before buying GW2, see if at least part of the hype was justified, but after playing at a friend's during one of the stress tests, I came across a feature that was such a game-changer that it made me pre-order GW2 without any hesitation. Oddly enough, even after having followed the game for a few months now on several forums, I never saw this feature mentioned even once; maybe it's specific to the EU version?

Anyway, I'm talking about the ability to play the game in one language and instantly switch language by pressing a button (default: left-ALT). So for instance, In Guild Wars 2 I can read the quests and follow the conversations in German and re-read the parts I didn't understand but in English, all by pressing a simple toggle.

Needless to say this is a tremendous feature for people who wish to learn new languages and one I've been looking for for a long, long time. Several games allow you to change the language of the text but it usually requires restarting the game or worse, reinstalling it. Guild Wars 2 deals with this issue so seamlessly and elegantly, it's almost as if they created the feature specially for multilingual people."

Ezt nem is tudtam, hogy ezt is ilyen profin oldották meg oO

j0nNyKa

j0nNyKa
nék
és külföldrõl szerzi a tag, valami olyasmi módon, mint a livekodok

McHaals
há biztonságiõr egy webáruházba, énis lopnák 😄

MadWolf#11626

lopja?

j0nNyKa

TDC Geronimo

TDC Geronimo

Asszem day 1 igénybe lesz véve gemstore 😞

TDC Geronimo
Kíváncsi leszek milyen meglepetések lesznek launchkor, amiket Anet kihagyott betaból. Az a kalóz témájú spvp map szinte biztos, hogy bent lesz és az nem került pl bele betaba.

j0nNyKa

TDC Geronimo
6 nap...

DummyBoy
Hogy egy kicsit offoljak 😊

A GW Insider megjelenésig elkezd publikálni egy úgynevezett Beginner gájdot.

Itt lehet megnézni mikor mit fognak elvileg felrakni:

GW2 Beginner Guide

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"