63345
  • Frosty01
    ezt most gondold át mégegyszer, és állj be a sarokba egy fél órára
  • h0rse
    elementalist jó valamire pvpben?
  • pimpi001
    damage dealer, foleg pve
  • a.carkey
    Mire akarod használni? Minden attól függ.
  • Frosty01
    ofc. és az nekem jó is lesz.
  • pimpi001
    tapasztalat mi a warrior-ral kapcsolatban fegyo teren. ketkezes vagy ketto egykezes, vagy egykezes meg pajzs?
  • Tommy Fury
    Neten nem lehet,BP-hez meg közöm nincs.Azért meg nem fogok körbe autózni városokat,hogy keressek Gw2-t főleg,hogy nem is nekem kell hanem ismerősnek és vannak használt acc-ok,lehet venni.
    Kell várni még 1 hetet(jobb esetben) aztán majd kapható lesz megint.Nem létfontosságú mondjuk a dolog.Majd lesz,ez csak a cégüknek veszteség.Veszik az emberek a használt account-okat,nem is keveset.
  • Tommy Fury
    Én már 2× is ha jól emlékszem.Ugyanaz mint a többi,korrekt.Viszont GW2 ott is csak szept.14 után lesz,ha az kellene.
  • a.carkey
    Engem nem kell vigasztalni. Kezdés előtt egy nappal már játszottam. :)

(Megj. nem is értem, hogy egyesek hogyan gyúrták ki 3 nap alatt 80ra. Nekem egy maprészlet fullra, "egy nap", és akkor még sokat is játszottam.)
  • Frosty01
    Supergamer.hu-ról rendelt már valaki? tapasztalat?
  • Kheled
    Én is nemrég vettem egy accountot ennyiért, bár ha jól körbe nézel, néha látni 7000ért is. Fórumokat nézegess
  • a.carkey
    Ma voltam Budaörsön egy kábelért a hülye azért nem vagyokéknál. Ott volt. Miért ne lehetne máshol is kapni?
  • Susarc
    sok sikert!:)
  • dregnarr1 #50964
    9 ezerért vennék accountot vagy felhasználatlan kulcsot, privátban írjon, aki eladná!
    OTP-s utalással fizetek.
  • Newfronter

A szebb lányok a Guild Wars 2-őt választják...
  • j0nNyKa
    2) "simán megyek WwW-re", aha :DDD nálunk a "simán" az 3-5 óra
    nehéz máshogy leírnom. ez a módszer a mi szerverünkön nem megoldás.
    tehát a kérdésem továbbra sem az, hogy ki milyen módszerrel jár bankba, hanem hogy van-e valami cucc (akár pl. gemért vásárolható), ami lion's archba teleportál?
  • Tusy
    - ha nem este 8 után próbálom akkor borderlandsra gyorsan berak. Valamit valamiért
  • DummyBoy
    "- ha kifogyok valami cuccból, kellene javítani, bank, craft esetleg AH (ha épp működik) simán megyek WvW-re (borderlands), crafter trainertől bevásárlok majd ha karakterválasztóig kilépek arra a pve helyre rak vissza ahonnan elindultam"

Hmmm ... ezzel az a baj, hogy a "simán megyek WvW-re" rész 3-4 órája alatt még FullCripple-el is bárhonnan visszamászok LA-ba
  • j0nNyKa
    1) ezzel a módszerrel tisztában vagyok, de ez 3 töltés
    2) "simán megyek WwW-re", aha :DDD nálunk a "simán" az 3-5 óra
  • Tarki
    Eladnám a GW2 accountomat én is, 10000 Ft az ára. Fizetés PayPal-lal vagy banki utalással. Részletekért küldj privát üzenetet.
  • Tusy
    - elmész WvW-re vagy Mist.-re onnan meg teleporttal LA
    - ha kifogyok valami cuccból, kellene javítani, bank, craft esetleg AH (ha épp működik) simán megyek WvW-re (borderlands), crafter trainertől bevásárlok majd ha karakterválasztóig kilépek arra a pve helyre rak vissza ahonnan elindultam
  • hunterrop
    Van vki aki már talált magas szintű armorsmithing recepteket karma vendoroknál? Főleg a runák érdekelnének, de ha vki tud ilyet az leírná ha megkérem szépen?
  • j0nNyKa
    imgurró nem linkelünk
  • Running
  • s0n1c
    Zsenialis video :)
  • Running
    Mit nem értesz? Google fordító sem segít?
  • Tommy Fury
  • Tommy Fury
    Ez 1 majom.Viselkedése meg 12 éves szintet sem üti főleg a többi videókban..
  • Running
    Szerintem kb összefoglalta a lényeget és nem tévedett nagyot, hogy egy legenda született.
  • j0nNyKa
    kurvajó bemutató, főleg hogy szánt pár percet a negatívumoknak is
  • Jammal
    Számomra rossz volt hallgatni ezt az ömlengést.
  • 1Darton1
    Az eleje elég érthetetlen, mondhatni buta.
  • TDC Geronimo
  • j0nNyKa
    nem egyenes az arány egyáltalán
  • Lemming
    ? Egy csatán belüli pontszámod a glory amit megkapsz? Mert szerintem Chris a nyerésért kapott gloryra gondolt, nem a harcon belül szerzett pontokra.

Aztán ha a kettő közt egyenes az arány akkor sorry.
  • hPi
    Sziasztok. Van valakinek infója, hogy mikortól lehet újra Arena-tól megvenni a játékot? Esetleg tud valaki olyan boltot, ahol kapható még? Ex-guildinek kellene...
  • mandanoka
    Visszakerestem 3.-áig,addig nem láttam.Kösz az infót.És bocs,hogy megkérdeztem.
  • j0nNyKa
    persze hogy nem találod, csak naponta írjuk le, és a bannerban lévő FAQ-ban sincs benne
    egyébként iszonyat bonyolult: juvenile pet mellé állsz, és nyomsz egy use gombot (default f)
  • mandanoka
    Visszakerestem,de az Istennek sem találom:rangerként hogy tudok új pet-eket szerezni????Bocs a láma kérdésért.
  • Susarc
    nem ad külön pontot majd nézek SS-ot ahol vesztesként 2x annyi pontom van mint a győztes teamből bárkinek...

amikor meg 60-80 pontos meccsed van ahogy írtad az azért lehet,mert nem mész a zergel szívni a pontokat:P:) /általában nekem is ez van,de majd mostantól zergelek a picsába:S:((/ az a 4000 pont/szint nagyon durva amikor ilyen max 100-as átlagoit tudsz hozni:P