63345
-
#50977 ezt most gondold át mégegyszer, és állj be a sarokba egy fél órára -
h0rse #50976 elementalist jó valamire pvpben? -
pimpi001 #50975 damage dealer, foleg pve
-
#50974 Mire akarod használni? Minden attól függ. -
#50973 ofc. és az nekem jó is lesz. -
pimpi001 #50972 tapasztalat mi a warrior-ral kapcsolatban fegyo teren. ketkezes vagy ketto egykezes, vagy egykezes meg pajzs? -
Tommy Fury #50971 Neten nem lehet,BP-hez meg közöm nincs.Azért meg nem fogok körbe autózni városokat,hogy keressek Gw2-t főleg,hogy nem is nekem kell hanem ismerősnek és vannak használt acc-ok,lehet venni.
Kell várni még 1 hetet(jobb esetben) aztán majd kapható lesz megint.Nem létfontosságú mondjuk a dolog.Majd lesz,ez csak a cégüknek veszteség.Veszik az emberek a használt account-okat,nem is keveset. -
Tommy Fury #50970 Én már 2× is ha jól emlékszem.Ugyanaz mint a többi,korrekt.Viszont GW2 ott is csak szept.14 után lesz,ha az kellene. -
#50969 Engem nem kell vigasztalni. Kezdés előtt egy nappal már játszottam. :)
(Megj. nem is értem, hogy egyesek hogyan gyúrták ki 3 nap alatt 80ra. Nekem egy maprészlet fullra, "egy nap", és akkor még sokat is játszottam.) -
#50968 Supergamer.hu-ról rendelt már valaki? tapasztalat? -
Kheled #50967 Én is nemrég vettem egy accountot ennyiért, bár ha jól körbe nézel, néha látni 7000ért is. Fórumokat nézegess -
#50966 Ma voltam Budaörsön egy kábelért a hülye azért nem vagyokéknál. Ott volt. Miért ne lehetne máshol is kapni? -
Susarc #50965 sok sikert!:) -
dregnarr1 #50964 9 ezerért vennék accountot vagy felhasználatlan kulcsot, privátban írjon, aki eladná!
OTP-s utalással fizetek. -
Newfronter #50963
A szebb lányok a Guild Wars 2-őt választják... -
#50962 2) "simán megyek WwW-re", aha :DDD nálunk a "simán" az 3-5 óra
nehéz máshogy leírnom. ez a módszer a mi szerverünkön nem megoldás.
tehát a kérdésem továbbra sem az, hogy ki milyen módszerrel jár bankba, hanem hogy van-e valami cucc (akár pl. gemért vásárolható), ami lion's archba teleportál? -
Tusy #50961 - ha nem este 8 után próbálom akkor borderlandsra gyorsan berak. Valamit valamiért -
#50960 "- ha kifogyok valami cuccból, kellene javítani, bank, craft esetleg AH (ha épp működik) simán megyek WvW-re (borderlands), crafter trainertől bevásárlok majd ha karakterválasztóig kilépek arra a pve helyre rak vissza ahonnan elindultam"
Hmmm ... ezzel az a baj, hogy a "simán megyek WvW-re" rész 3-4 órája alatt még FullCripple-el is bárhonnan visszamászok LA-ba -
#50959 1) ezzel a módszerrel tisztában vagyok, de ez 3 töltés
2) "simán megyek WwW-re", aha :DDD nálunk a "simán" az 3-5 óra -
Tarki #50958 Eladnám a GW2 accountomat én is, 10000 Ft az ára. Fizetés PayPal-lal vagy banki utalással. Részletekért küldj privát üzenetet. -
Tusy #50957 - elmész WvW-re vagy Mist.-re onnan meg teleporttal LA
- ha kifogyok valami cuccból, kellene javítani, bank, craft esetleg AH (ha épp működik) simán megyek WvW-re (borderlands), crafter trainertől bevásárlok majd ha karakterválasztóig kilépek arra a pve helyre rak vissza ahonnan elindultam -
hunterrop #50956 Van vki aki már talált magas szintű armorsmithing recepteket karma vendoroknál? Főleg a runák érdekelnének, de ha vki tud ilyet az leírná ha megkérem szépen? -
#50955 imgurró nem linkelünk -
#50954 -
#50953 Zsenialis video :) -
#50952 Mit nem értesz? Google fordító sem segít? -
Tommy Fury #50951 -
Tommy Fury #50950 Ez 1 majom.Viselkedése meg 12 éves szintet sem üti főleg a többi videókban.. -
#50949 Szerintem kb összefoglalta a lényeget és nem tévedett nagyot, hogy egy legenda született. -
#50948 kurvajó bemutató, főleg hogy szánt pár percet a negatívumoknak is -
Jammal #50947 Számomra rossz volt hallgatni ezt az ömlengést. -
1Darton1 #50946 Az eleje elég érthetetlen, mondhatni buta. -
#50945 -
#50944 nem egyenes az arány egyáltalán -
Lemming #50943 ? Egy csatán belüli pontszámod a glory amit megkapsz? Mert szerintem Chris a nyerésért kapott gloryra gondolt, nem a harcon belül szerzett pontokra.
Aztán ha a kettő közt egyenes az arány akkor sorry. -
hPi #50942 Sziasztok. Van valakinek infója, hogy mikortól lehet újra Arena-tól megvenni a játékot? Esetleg tud valaki olyan boltot, ahol kapható még? Ex-guildinek kellene... -
mandanoka #50941 Visszakerestem 3.-áig,addig nem láttam.Kösz az infót.És bocs,hogy megkérdeztem. -
#50940 persze hogy nem találod, csak naponta írjuk le, és a bannerban lévő FAQ-ban sincs benne
egyébként iszonyat bonyolult: juvenile pet mellé állsz, és nyomsz egy use gombot (default f) -
mandanoka #50939 Visszakerestem,de az Istennek sem találom:rangerként hogy tudok új pet-eket szerezni????Bocs a láma kérdésért. -
Susarc #50938 nem ad külön pontot majd nézek SS-ot ahol vesztesként 2x annyi pontom van mint a győztes teamből bárkinek...
amikor meg 60-80 pontos meccsed van ahogy írtad az azért lehet,mert nem mész a zergel szívni a pontokat:P:) /általában nekem is ez van,de majd mostantól zergelek a picsába:S:((/ az a 4000 pont/szint nagyon durva amikor ilyen max 100-as átlagoit tudsz hozni:P