Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
igen

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

penge25
Sziasztok! Én még csak tervezem a játék megvételét, abban kérném a segítségeteket ahogy olvasom nincs konkrétan dedikált tank és healer class, melyik áll mégis egyikhez vagy másikhoz közelebb? Mert én elsõsorban ezt a két osztályt szeretem, még esetleg a mage beállítottságút, de heal és tank a fõ profilom mióta világ a világ.

Nem is a gep a hibas 😛 Looser error van nalad<#idiota>

Veni, vidi, vici

Fpocok
Hát ha minden más oldal, minden más sg fórum bejön pillanatok alatt, csak ez nem (megjegyzem, csak néha... de egyre gyakrabban), akkor nem az én gépemmel van a baj. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Belton
Hali .
Ha ma meg veszem a hivatalos oldalon a játékot akkor az esti Teszten részt vehetek ?
Köszi elõre is a választ.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

TDC Geronimo
esetleg böngészõt :p

TDC Geronimo
Szerezz rendes netet/gépet

Fpocok
Ezt az oldal dizájnt hol lehet kikapcsolni? Van, mikor 5 perc, mire betölti az oldalt.

AntiHero
Azt én se tudom <#vigyor2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

" Azt tudom h hol kell beállítani" 😛 Tudja, hogy hol kell csak azt szerette volna tudni mit csinal pontosan a parancs.

Veni, vidi, vici

AntiHero
Parancsikon-ra jobb click-> tulajdonságok-> Cél után van valami ilyesmi: “C:\Guild Wars 2\Gw2.exe”. Na az után kell beírni szimplán, hogy:
-umbra gpu

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Trait rechange ingyenes?

TDC Geronimo

hali,
olvastam néhol, h lehet jónéhány fps-t szerezni vmi umbra gpu-val. Azt tudom h hol kell beállítani, de vki el tudná mondani, h pontosan mi is ez?

köszi
TDC Geronimo
Hát nem egészen 😄

Lesz asuram is tuti majd késõbb, de az engi lesz. Sylvari guardiant csinálok amúgy :p

Fpocok
Jó... hát te könnyen beszélsz...
Fogadjunk, hogy te azzal a kislányos manó karakterrel leszel... mert szeretsz manóbaszni 😄 Asura vagy mi. De neked nem lesz ez elég, úgy hogy valami nagy fegyverrel fogsz mászkálni. Valami warrior féleséggel.
Eltaláltam? 😄

TDC Geronimo
acc oldalon/fórumon lépjetek be újra ma és fogadjátok el az új EULA-t. Elõtte ma hibát írt a kliens logolásnál, elfogadás után pedig jó lett úgyhogy lehet kell a belépéshez majd.

antgecc
Én elsõ pillanattól tudtam, ahogy bétába kerültem: norn warrior

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

LeWyTy
Én már azt nem tom eldünteni hogy Asura, Sylvari, vagy Human Elementalist legyen-e<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

McHaals
engem kb 1 hete szippantott be a GW2, azóta nézegetem a videokat, és rohadtul nem tudok dönteni.
de csak az vigasztal, hogy a régóta fanok se nagyon 😄

MadWolf#11626

Omlás
Mert te sunyiban már évek óta tesztelsz így volt idõd választani ... <#mf2><#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TDC Geronimo
Mennyi problémátok van ezzel, bezzeg nekem egybõl ment a választás... <#idiota>

j0nNyKa
jaja, ott az igazság, pont az a baj (illetve kurvajó, de most baj 😄), hogy "ami passzol hozzám" (meg bárki máshoz), azt több kaszt is nyújtani tudja

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
örülök, hogy felfogtad, hogy pont az a problémám, hogy nem így van 😊

- én nem néztem annyi videót, és ha a necro csak kitérni (dodge) tudna akkor is azt választanám elsõ karinak

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Omlás
Én szerda/csütörtök-re tippelem a launch trailer-t <#vigyor><#email>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Spvp-ben egy match vegen igazan mutathatna a kill/death/assistot(estleg damage + heal) az enyemet es a tobbieket is.
Tudom hogy az epeen rossz dolog de en szeretem latni hogy en es a csapattarsaim mit csinaltak vagy mit nem.

Esetleg WvW-ben is, ott persze csak nekem: day/week/month elosztasban.
Fpocok
Örülök, hogy te 5 perc játék, 2 óra videónézés után rátalálsz a legjobban bejövõ klasszra.
Szerencsére a titkos világban nincs ilyen gondja az embernek 😄

antgecc
Igen ám, de hiábavalóak a nagyszabású tervek, ha csak hosszabb játékidõ után derül ki, hogy melyik class passzol hozzád igazán.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TDC Geronimo
Hol van már az a launch trailer? :y

- ha pvp eredményre gondolsz oda szerintem majdnem annyira ismerned kell a többi kasztot is mint a sajátodat

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Omlás
<#idiota><#taps>

Me0w
Vagy ranger? 😛

Together we'll fly someday...

Me0w
Vagy Norn. Vagy Charr.

Me0w
En megalmodtam, hogy warrior leszek, csak nem tudom meg, hogy karfiol vagy ember.

frango
Én 12,5% hogy Elementalist vagy 12,5% hogy Warrior vagy 12,5% hogy Ranger vagy 12,5% hogy Necromancer vagy 12,5% hogy Guardian vagy 12,5% hogy Thief vagy 12,5% hogy Engineer vagy 12,5% hogy Mesmer leszek. De júj nagyon júj nem tudok dönteni, de a százalékok azok biztosak. És még szerintem ezt megjelenésig elmondom még 50*.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

j0nNyKa
ebben sajnos teljesen igazad van 😄D

Omlás
Elég valószínûnek tartom hogy menet közben derül majd ki melyik kaszt lesz a main 😄....

BEAST
Ha így haladtok, akkor 3-4 hónap múlva is ez lesz a téma. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

j0nNyKa
mert "easy to learn hard to master", én nem megjelenés után 3-4 hónappal akarom kitalálni, hogy melyik kaszt legyek
3-4 hónap múlva már valamiféle eredményeket szeretnék felmutatni a választott kasztommal, amihez viszont az kell, hogy ne altozzak, hanem a kasztomat tanulgassam, gyakoroljam folyamatosan

BEAST
Hihetetlen mit össze szenvedtek a karakter tervezésen. Nem olyan nagy cucc a fejlõdés itt, miért ne lehetne mindegyik? 😄 <#nemtudom>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

j0nNyKa
ebben a megfogalmazásban máris máshogy hangzik <#idiota>
"mentalitásom a thiefhez húz" <#idiota>

ha arra vonatkozik a kérdés amire sejtem akkor nem, de sztem ez így elég cinkes 😄

amúgy inkább assasin típúsú játékos vagyok ahhoz pedig a thief áll legközelebb sztem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

j0nNyKa
barna-e vagy?! <#eljen>

a mentalitásom és a kedvem is a thiefhez húz 😄
de ha véletlen nagyon megfog vmi más akkor azzal tolom 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Omlás
Ne tedd ha jót akarsz abból a 80% ból könnyen lesz 50% <#idiota>

#47910 :jah elég nagy a valószínûsége nálam is 😄

igazából 80% hogy norn thief lesz

de a stresz teszt alatt megnézem az asura engit és sylvari necrot 😄

TDC Geronimo
Nekem már megvan <#mf1>

j0nNyKa
pénzfeldobás lesz, 1 stressz teszt alatt már úgysem tudjuk kitalálni 😊

én thiefen agyalok, de még fajt se döntöttem el fullon 😄
esetleg necro vagy engineer