63345
  • j0nNyKa
    stability
  • Fyndath
    De imádom a knockbackas mobokat, főleg amikor többen jönnek és egyszerűen kidobnak a personal story instából anélkül, hogy bármit is tehetnék, végig a földön fekszek... Ez ellen mit lehet tenni?
  • j0nNyKa
    ezzel a hozzaallassal egyiket sem :)
  • Sorbon
    Üdv, mesmer és warrior között gondolkodom, most kezdema játékot. Melyiket ajánljátok pve/pvp?
  • j0nNyKa
    segitek :)
  • Jabar
    Na jó, ez nekem nem megy... :D

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_9_p6gkv8i8ud.jpg
  • Fyndath
    Szerintem nyugodtan költs belőle, de ésszel. Én pl 40ig nem nagyon, sőt egyáltalán nem is vettem semmit, akkor viszont egy teljes 43as armor/weapon settet vettem, mert annyira jó volt, és nem is költöttem sokat rá.
  • Acidlich
    Őt is vidd le valamikor az edzőterembe, mert elég siklóvállai vannak szegénykémnek:)
    Viszont általában nem hülyeséget beszél ez tény
  • Jimbo
    Karma pontokat érdemes gyűjteni, vagy szórjam el cuccokra? 80-n is lehet gondolom szerezni?
  • Zomil
    AH-val nincs baj legalábbis nekem miota fellötték talán 1szer késett az áru. Lehet vele pénzt keresni, de leginkább csak 80-as cuccokkal, meg kisebb szintü exotic-al, na meg persze olyanokkal amik komolyabb craft-hoz kellenek.
  • Susarc
    hát igen a skilljeim legalább mennek:D a JC majdnem 300 a weaponsmith 200 és 56 vagyok....majd ha kimaxolom és rendbe jön AH kereskedünk:P
  • Susarc
    "trebuchet HIT" na b+.....mekkora csit az már! mostantól megyek katapultba 0/24....:D
  • TDC Geronimo
    na találtam is rá választ supporttól...

"The use of third party program of any kind is neither encouraged or supported by the Guild Wars Support Team. Based on the information provided, while the purpose behind use of the third party program seems to be rather benign, the method by which it accomplishes its goal may subject your account to action."

Nem értem miért nem rakják bele enginebe :(
  • TDC Geronimo
    SMAA injectort használja valaki GW2-vel? Néztem fórumokon, hogy páran használják és nagyon szép képe van tőle, mivel ez nem homályosítja el. Kérdés az, hogy vajon Anet nem-e bannol ezért. Hivatalos fórumon is feltették a kérdést, de választ nem kaptak még.
  • Zomil
    Ezt hogy érted? Bétábol vannak videok/képek roluk(akkor még elég könnyü volt megcsinálni), de jelenleg a játékban még senkinek nincs legendary itemje és egy darabig nem is lesz. Több okbol is:
    1. minden legendary-hoz kell 1 bizonyos exotic cucc ami random eshet mystic forge-bol, ha 4exotic-ot beleraksz(egyelöre nem ugy tünik, mintha lenne ezekre a fegyverekre bármilyen recept, egyedül ha bemákolod a 4exotic-bol))
    2. egyelöre a legendary recepteket se tudja senki 100%-osan

Susarc: semmi értelme inkább szedd szét azzal jársz a legjobban. Jelenleg az egész AH nagyon elcseszett, tul nagy a kinálat a kereslet meg tul kicsi. Ráadásul a sok buta ember vendor ártol 1copperrel adja a legtöbb cuccot amivel azt éri el, h joval többet bukik rajta, mintha csak vendor-nak eladná, ugyanis berakni ahába cuccot az értéke 5%-a, viszont ha megveszi valaki akkor még 10% lejön, vagyis összesen 15% jön le az árbol. Szoval ha az árusnal valami mondjuk 1silver50copper és valaki berakja 1,51-ért a cuccot akkor elég szépen bukik vele, drágább cuccoknál egyre többet.
  • FalseHeLL
    Fail.
  • LaCz

És vesztettünk. Jó ez a sPvP, tiszta LoL. :D
  • j0nNyKa
    ennyi kepet legkozelebb legyszives spoilerbe, mobilnettel 5-10 perc mire megnyilik a topic miattad.
  • Susarc
    hmm délben kiszedtem meló előtt egy riccs platinát otthagytam a karit és gép kikapcs....most hazajövök,belogolok és platina tátna sehol? WTF? ,de a poén,hogy a környéken amiket kiszedtem azok sem termelődtek újra....ilyen sok idő lenne a respawnjuk??
  • Susarc
    megéri feliratkozni!
  • Susarc
  • Saccard
    Valaki tud adni nekem némi tippet necrohoz? lvl 14 vagyok de nekem kicsit gyengusnak tűnik, valószínű azért mert én nem használom jól/jó builddel.

Előre is köszönöm!
  • Fyndath
    Ha elég sebzést viszel be, kapsz medált és lootot. Pont úgy, mint a sima eventeknél, ha ott voltál végig és sebeztél eleget gold medált kapsz, itt is így volt, ez is sima group event, csak a boss volt jó nagy sok élettel Esett egy rakat arany és zöld cucc tőle, már annak aki lootolhatott.
  • a.carkey
    Mitől függ - most a szaggatást ne vegyük ide -, hogy mikor kapsz lootot?
  • Fyndath
    Jó kis boss volt, kár hogy annyira szaggatott a hatalmas tömeg miatt, hogy még medált sem kaptam, nemhogy lootot.
  • TDC Geronimo
    Hey everyone,
    Please bear with us as we iron out our process for update notes. Here are the notes that we have compiled from the last 3 nights. I will try and post a daily update here as long as we are doing daily builds. As the build cycle begins to slow down a bit we will be able to create and maintain a more consistent form of update notes.
    Thanks,
    Jon
    UPDATE NOTES – 09.08.12
    Traits
    Engineer
    · Updated the Engineer’s Firearms trait – Juggernaut. New text for the trait: You gain 200 Toughness while wielding a Flamethrower. In addition, gain might for 15 seconds every 3 seconds, as long as you remain in this weapon kit
    · Fixed a bug with Go For The Eyes. It can now only trigger once every 10 seconds.
    Skills
    Mesmer
    · Fixed a bug with Signet of Illusions. It now give phantasms 50% more health instead of 300% more.

General
    · Fixed a bug that should help resolve almost all of the broken skill challenges players have been running into.
    · Ranger pet swap recharge is now the same in and out of combat. This closes an exploit with swapping ranger pets to generate very long buffs.
    · Ranger pets should now immediately use their F2 skills when told instead of first performing an auto-attack.
    · We discovered a bug in Monthly achievements that was causing some players to complete in August while others did not. We ae forcing completion on all players who are currently at 100% to even out this bug for those players who have completed their monthly achievement. In the future, monthly achievements will turn over on the first of the month at midnight UTC. Daily achievements also roll over for all players at midnight UTC.
    · Fixed numerous events and event chains that were blocked.
    PvP
    · Max Glory cap per PvP match is set to 350. You now receive an achievement for reaching this cap in a given match. This closes an exploit that was letting players farm hundreds of glory per match by trading wins.

Story
    · Fixed a blocking issue in “Forging the Pact.”

Crafting
    · Players can now do the production portion of crafting without having to pull the resources from their bank. Note: Discovery still requires use of the bank. This is something we would like to change but decided that getting part of the way there was better than making players wait for the entire fix.
    · Fixed a bug with the recipe for Ginger Pear Tarts that excluded Dough from the recipe.
    · Increased the karma costs of all Bulk Cooking Materials.
    · Increased the refinement costs of all Wood Planks from 2 logs to 3 logs.
    · Yellow Dye recipes now include Onions instead of Celery.
    · Adjusted the ingredient costs on Dye recipes.
    · The following Cooking Materials are no longer sold for Karma and are now acquired through drops, gathering nodes, or loot bags: Butter, Chocolate, Vanilla, Chili Peppers, Thyme, Black Peppercorns, Cinnamon, Bay Leaves, Walnuts, and Oranges.
  • a.carkey
    A back(packek)re, az amulett, ring itemeknél bal felső kocka milyen elnevezés alatt lehet upgradet lelni a Ahban? Amulett, ring, egyéb nem jó rá ...
  • hunterrop
    pvp itemeket csak reward chestekböl meg mystic forgebol lehet szerezni?
    meg a glory-t csak chestekre, meg ott hátul a tiervendoroknál lehet elkölteni?
  • a.carkey
    Azért lehet játszani az effektekkel max. grafikán:

Nem tudom mi ez, de marha jól nézett ki. :)

Más.
    Harati Hinterlandson két event tegnap este:

Egy kis víz alatti világ:

Meg pár karakter kép:

(Ez a kapu miatt lett ilyen színű. :) )

Illetve két kép a karakterválasztóról:

• Fyndath
    Nekem működik szépen, bepakolom a dolgokat és meglepő módon veszik őket annak ellenére, hogy rengeteg más ugyanolyan item van eladó.
  • LeWyTy
    A legdurvább elérhető legendary vagy mystic cuccokról van már valami képi bizonyíték?
  • Susarc
    akinek szokott menni az AH /nekem b sosem ha játszom:P/ nyilatkozzon pls. el lehet adni mondjuk ilyen 50+ körülre gyűrűket,nyakláncokat,köveket? mert az összes pénzem felemészti a weapon/jewelcraft jó lenne ha párat eltudnék passzolni
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    best texture sample on/off között nagy a különbség. A talaj mosott szar anélkül. FPS meg nem lesz tőle kisebb. Supersampletől meg nem kapcsolódik ki a blur, az a post processing effectek. Supersamplenél magasabb felbontásban rendereli a képet, így kevesebb a rece, élesebb a kép, de bitang erőforrásigényes. Én FXAAval játszom. Kicsit mosottabb a kép, de mivel elejétől fogva úgy tolom már fel se tűnik, cserébe viszont nem receficebummbummbumm a játék. Full HDba is simán látni a recéket, engem zavar.
  • Prody
    melleket kérek a játékból
  • Acidlich
    Az a warrior, istenem..
  • Thaddeus
    Full abyss, bocsmá :/
  • Nephin
    HoM-os.
  • drop
    szép az a válas ilyen nem is látam még a játékba
  • drop
    oké köszönöm a segítséget sokat segitetél