63345
-
#51099 Én kérdeznék egy elvetemült dolgot. A skinezést én még nem próbáltam, lehet-e olyat pl, hogy egy clothes cucra heavy armor skint tol az ember? Gondolom , nem?! -
Akra #51098 Lvl 61-es karma vendoros sapi Ezt a sapit szeretném a skinje miatt,de nem találom a szivecskés vendort aki karmaért ezt adja. valaki esetleg ? -
#51097 Arra gondoltam, kicsit megnyomhatnánk a hivatalos topikot a www-s dologgal, hátha előrébb veszik a problémát.
Pár sort nyomjatok be ide, és kész:
[WvW] Impossible to play WvW in guild, queuing screwed
Ha valaki tud írni angolul valami gyors sablon hszt angolul, ami nem olyan retek mint az enyém, azt megköszönném! :)))
-
#51096 pff, hihetetlen béna vagyok, most komolyan segítsetek, rányomok hogy kép beszúrása és bemásolom a linket, mit kéne tennem hogy menjen?
itt a kép amúgy:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_10_0eku38hjfx.jpg -
#51095 Miért van hogy ez max 2903-at healel rajtam pedig nincs poisoning vagy hasonló healcsökkentés rajtam?
-
maniac001 #51094 Igen running-nak igaza van, nagyon balanszolatlan ez az AC exp mód. A többiben nem voltam, de pont azzal kerültünk szembe amit Running ír.
Oké hogy kell a skill meg az ügyesség és az egymásra figyelés/támogatás, de ha jópár helyzetben gyakorlatilag esélyed sincs mert 1 ütés és down vagy utána 2 mp alatt a földön fekve tehetetlenül halsz meg az nem skill kérdése hanem egyszerűen baromság. Ezen kívül az exotik armorok ára tokenben egy instant faszság. Egy klántárs kiszámolta, hogy a legnagyobb instát exp módban 173-szor kéne végigtolni hogy minden szet darabot + fegyót (1-et) megvegyél. És mindezt exp módban? Hát hülyék-e?
Ezen kívül wvw-ben kéne pár waypoint hogy ne futással töltsd az időd nagy részét.
De egyetértek, a game legendary, lvl60 vagyok de imádom a küldizést. Eddig a wow bc óta, egy mmo-ban sem szerettem a fejlődést, de ez valami fergeteges. -
#51093 Ja wvw elég gáz. Tegnap 3 óra alatt se jutottam be azt hagytam fenébe :( -
#51092 Nem tudom te milyen classal tolod, de warrioral a mobok 90%-ánál repülsz amint testközelbe érsz, persze van olyan spell ami stability-t ad de azt sem tudod fenttartani, azzal egyet értek hogy más stílus, ebben az instában pl ha élvezni akarja az ember akkor 80%-ban rangedben marad, a következő insta például teljesen más, ott lehetett elég sokat közelharcban lenni. -
#51091 Ez szép és jó, de balansz az bőven ráférni az instákra, mert az azért vicc, hogy 35-40-es insták sima mobjai egy lövéssel, ütéssel küldenek down-ra 80-as karaktereket. Ez pedig nem taktika, vagy ügyesség kérdése, hanem szimplán gyökérség a fejlesztők részéről.
Két hét játék után lassan azért körvonalazódik a játék hiányosságai, amely ugyan nem nagyok, de sok esetben zavaróak.
1. Személyes küldetések elég bugosak, és balanszolatlan némelyik
2. Insták nagyon szépek, de a mobok, bossok valahogy balanszolatlansággal küzdenek. 35-ös ascalon expo, pl 4 db 80-as és egy 60-as karival is csak 1 teremig jutottunk. Értem, hogy kell taktika meg minden, de mikor 3 olyan mob üldöz, amelyik ellök és 1 ütésből agyonver bárki, az gáz, a többiek meg 22 másikkal küzdenek...
3. WWW, 3 órás sorok, és szerintem a sorbanállás is bugos. Itt nagyon benézték a dolgot. Mit gondoltak a 30 ezer emberből csak 2000 szeretne www-be bejutni szerverenként? Ide is kéne valami overflow megoldás, mert így kb az egész értelmetlen a jelenlegi megoldással.
Más még nem tűnt fel...eddig. Csak azért írok negatívumokat, hogy mindig az legyen, hogy minden szép és frankó. Egyébként a játék legendás. -
maniac001 #51090 Mi tegnap AC explorer módban voltunk. van az a rész amikor az npc-t kell megvédeni rovarok/gyíkok ezreitől. Egy darabig nincs is gond, de előjönnek ilyen csíkos gyíkok. Na az a gáz. lerak a földre és instant megöl, semmit nem tudsz ellene tenni. Követ és mocsok gyors. elhasználtam mindkét dodge-omat amikor lerakna a földre, de a harmadikat is eltolta és kész. 2-3 ilyen van és olyan gyorsak hogy nem lehet elfutni előlük. Ha meg állandóan ezek ellen futsz akkor az npc-t öli meg a többi mob. Sok fórumon írták hogy ráférne a nerf 1-2 instára :) -
#51089 Nincs itt elnézve semmi, csak itt igazán szükség van a csapatjátékra, így aki lemegy instázni az ne csak dps skilleket rakjon ki, hanem suport skillet is, meg kell tanulni, hogyan lehet kombinálni az egyes profok skilljeit stb, majd lassan rájövünk.
Én is tegnap voltam lent az első instába, hatalmas élmény volt, nekem nagyon tetszik, hogy tényleg az ember nem egy helybe áll és spammeli a spelljeit, figyelni kell mindenkire, supportolni egymást, használni a dodogét erősen, figyelni a boss animációit. Hatalmasat alakítottak az instákban. Gondolom magasabb szinten még érdekesebbek az insták. Én is meghaltam vagy 10-20*, de a végére belejöttem, teljesen más stílus itt az instázás, mint bármelyik mmoban. -
#51088 Az mondjuk pl warriorként egy hányadék szerintem, ha nem akar szopni a mobokkal az ember akkor puska/íj, viszont ilyen erővel indíthatna rangert is... kicsit elnézték a srácok ott a beállításokat szerintem de ez van :D -
#51087 Gold árusokat lehet valahol jelenteni? -
Nephin #51086 Szombaton lementünk instába egy sráccal, aki még nem volt egyben sem (AC volt). Ment, mint ahogy szokott máshol és 5 percen belül 15-ször meghalt. Nem értette, hüledezett... máshogy kell játszani és meg kell szokni, hogy nem a healerre kell várni, hogy ugrálni kell stb. Első alkalommal én is meghaltam vagy 30-szor, tegnap meg csak egyszer, haladok. :D -
batnor #51085 Sziasztok,
Akit esetleg érdekelné a játék és szeretné olcsón megvenni, az írjon rám egy pm-t.
Digitális példányt adnék, tehát csak a cd kulcs kerül átadásra. -
hunterrop #51084 Hogyan lehet új pvp armor kinézeteket szerezni? csak a chestekből? (amit venni, meg amit fejlődésnél kapsz?)
meg hátul van 3 vendor, amikhez 50-60 körüli szint kell, azok mit tudnak? -
maniac001 #51083 csak a dungeon set-ek exotic változatai közt van olyan mint a pvp gear, de az iszonyat drága. egy chest pl (azt hiszem) 390 token és 6-8 db esik 1 run alatt ráadásul mocsok nehezek. kicsit el lett kapkodva ez a "nincs tanki, healer" dolog. -
#51082 Azért ez kicsit túlzás. :) -
Jimbo #51081 Mondjuk Én shortbow/longbow párossal megyek, ami mellesleg überbrutál, ha jól időzíted a váltásokat, plusz egy actodus, és nem nagyon lesz gond. Ha nálam melee range közelébe jut az ellenfél, akkor már valamit rosszul csináltam. 5 lehetőségem van kikerülni melee rangeből, az több, mint elég. -
Psychedelic #51080 Nah igen, de inkább pvpzek, mint hogy instába járjak. :)
Amúgy mennyi token esik 1 run alatt kb? Meddig tartana kiszedni valamelyik dungeon set-et? -
#51079 ugyanazok a kinezetek megvannak PvE-ben is (pl. dungeon setek) -
maniac001 #51078 sajnos nem -
Psychedelic #51077 PvP armor kinézetet rá lehet rakni nem pvp itemekre? -
#51076 közben rájöttem, hogy a depth blur miatt volt. de köszi a választ. -
#51075 Grafikánál rakd a Render Samplinget Native-ra. -
#51074 nem tudom miért, de egyik pillanatról a másikra ilyen fos homályos lett a kép. haveromnál is ugyanez a helyzet. más nem tapasztalt hasonlót?
-
#51073 na most együtt van a Deso és a Shiverpeaks, de egyelő a frencsek vezetnek :D am elég szoros -
#51072 Hat akkor peches voltal, mert nincs olyan event, amelyre ne csodulne ossze 20-30 ember seperc alatt. PVP-ben kisse erotlet a server, az ketsegtelen, de a zonak dugig vannak. -
#51071 Persze. Nem lehet, h combaton kivül probáltad? -
kalif #51070 Kösz a választ. Én inkább longbow-t használok, nem nagyon szeretem a közelemben az ellent.
tehát nekem a marksmanship 20-on van eagle eye miatt is.
skirmishingre is 30, crit és trap miatt
maradék 20 pedig: 5 beastmastery, másik 15-ön még gondolkodom
szerk. most nézem a Beastmastery 5 Zephyr's speed mintha nem működne, hiába váltok petet
Nálad Zomil jó ? -
#51069 -elvileg- ugy mukodik, hogy piercing nelkul ha eledsetal valaki, es nem AOE az adott tamadasod, akkor csak az kapja a sebzest, aki besetalt, az nem kap semmit, aki ele besetaltak
gyakorlatilag lehet ugy van ahogy irod, bar fura lenne
u.i.: NEM TETSZIK A MALAC!?!?!?! fufuu -
#51068 Akit lösz azon átmegy a nyil és a mögötte lévöket is sebzi.(amit igazábol nem értek miért van rá külön trait, mert én ugy vettem észre, hogy ha besétál a targeted és közéd valaki akkor az is ugyanugy sebzödik a targettel együtt, mintha piercing arrow lenne, de lehet igy csökken a sebzés és a trait ezen javit)
A trait kérdésre meg:
Én most egy ilyennel kisérletezek eddig egész jol bevált. A Beastmastery-re az 5pont kötelezö a quick zephir miatt, és sürün kell váltogatni a pet-et igy valami iszonyat dmg boost-ot kap a karakter. Nature Magic utolso 2 major trait-je szerintem szimplán szarok, ezért csak 25 pontot pakolok oda. Skirmishing-nél nagyon durván fel lehet erösiteni a flame+spike trap-eket és igy, h én határozom meg hova akarom rakni még csak melee range-be se kell mennem, dungeon-ben ahol jol jön az aoe elég brutális. A Maradék 5 pontot meg igazábol nem tudtam eldönteni hova rakjam, aztán végül a vulnerability miatt a Marksmanship-re raktam. Ruháknál fegyvereknél mindenhol power,vitality, condition dmg-re megyek. Power azért, mert ellensulyozni kell, h nem raktam a traiteknél rá, vitality azért, mert Greatsword+shortbow párossal játszok, condition dmg meg a trap-ek miatt.
Jelenleg elég jol elvagyok igy ezzel a buildel, elég erösnek érzem több ellenfélnél is a trap-ek aoe sebzése miatt. Pet-nek egy tankot és egy Devourer/pokot ajánlok, ez a párositás a legerösebb.(mondjuk én egy Alpine Wolf-ot használok a pok mellett, mert nem tetszenek a tank petek :D) -
kalif #51067 Rangerektől kérdezném :
A ranger markmanship traiteknél a VIII-as Piercing arrows pontosan mit csinál ?
Ki milyen traiteket használ egyébként ?
Köszi!
-
empie #51066 Tessék,ez a guild deson van és jó arcok!
Itt írtak magukról kicsit a #12 kommentnél.
Remélem segítettem.
Bye -
Dobronski #51065 csak kéne egy klán deso-n, de nem találtam még eddig. vagyis nem hívtak inkább -
#51064 nyehehehehe, tipikus beválasztás volt akkor az a szerver :D
igen két - három spanom szintén desolationt emlegetett nekem h oda kéne menni. -
Dobronski #51063 most desolation, mert whiteside ridge-n 2 ember ha mászkál -
#51062 ki-hol-melyik szeron játszik? -
psicho #51061 (sorbon-nak szantam) -
psicho #51060 Szerintem valaszd a mesmert, mivel a z illuzios varazslatok es a konnyu pancelzat latvanya sokkal kozelebb allnak hozzad. Ha tevedek akkor inkabb valaszd a varriort. ;)