63345
  • Nephin
    A maszkot mindig kikapcsolom.

kép1

kép2
  • j0nNyKa
    ja hat az kb. ember szamara eszlelhetetlen
    depth blur a tavolban levo modelleket teszi szebbe elvileg (mosottabba), de kb. lofasz nem latszik belole, illetve az fpst sem igazan piszkalja
    texture filtering hasonlo, kb. mind1 hogy on vagy off, bar ott lehetseges elerni akar 10-15 fps novekedest is bizonyos gepeken, ha kikapcsolod
  • drop
    oké de van olyan hogy depth blur meg best texture filtering ezek annyi különbséget látok hogy a fák kicsit élesebbek ennyi
  • j0nNyKa
    most irtam le, de neked megegyszer, reszletesebben:
    samplinget atallitod supersamplingrol a kozepsore, nemtom a nevet, talan native, ezaltal eltunik a vilagito blurry hatas
    AA-t kikapcsolod (FXAA -> none), ezaltal sokkal elesebb lesz a kep, nem lesz mosott, viszont elvileg "recesek" lesznek a modellek szelei, mondjuk full hd-ban ez kurvara nem veheto eszre
  • drop
    nem tudom ez a blur vagy mi mit csinál a játékba bocs nem értek hozzá
  • drop
    nem tudom én már megszoktak de megnézem kikapcsolva mien és majd meglátom xd
  • j0nNyKa
    supersampling-et + AA-t orditva kapcsoltam ki, igy jol nez ki a jatek
    faszmeregetesre jo volt max grafikan jatszani, de nem birtam en sem sokaig
  • antgecc
    Hogy bírjátok ezt az elmosott, bluros grafikát? Olyan, mint mikor reggel felkelsz, kinyitod a szemed, és kb ezt látod. Ráadásul totál üti a valóságot. Ha vki így lát az életben, annak szemüveg kő.
  • drop
    én rangedem igy néz ki
    szerintem elég jó a med armorok csak a sapik egyhangúak(maszk)
  • j0nNyKa
    koszonom!
    igen, jo a t1-2 is, de a t3 nez ki ugy, mint Eir, szoval szerintem noi norn karakterre kb. kotelezo :)
  • s0n1c
    Naja, a norn med set baromi jól néz ki, de a t1-2 is nem csak a 3 :)
  • s0n1c
    Wayfarer foothills - Hunter's Lake karma vendor
  • j0nNyKa
    ez medium armor? hol vetted? jol nez ki nagyon
    btw nekem hatalmas almom, hogy a norn t3 szettben rohangaljak
    egyetlen apro pici akadalya van - 119 gold :D
  • s0n1c
    ez egyébként nem egy komplett set, hanem 5 különböző med armor
  • s0n1c
    attól függ mit szeretnél kihozni egy karakterből, nekem pl. a lvl15-os karma vendorból kivehető kabát tökéletesen megfelel a karakteremnek, de dolgozom egy másik look gearen is :), baromi sok armor van a game-ben, csak picit kell kreatívnak lenni

• j0nNyKa
    tudtam en hogy valamit elfelejtettem! hat persze, a jelszavamra vigyazni
  • soundsonic
    Vigyázzatok a jelszavaitokra: link
  • LeWyTy
    Nincs egy értelmesen kinéző Staff a játékban? Egyébként milyenek azok a Mystic itemek?
  • Kryon
    Ennyire kis különbségek vannak csak a karakterek kinézetében?
    Pl. csaj karik között magasságukon és hajukon kívül szinte semmi különbség nem látszik.
  • Zomil
    sztem egyáltalán nem rondák a medium armorok :)
  • Kata
    Nekem nagyon tetszik ez a léKhajó, be lehet menni, kormányállás, két ütegsor, ilyennel kéne sárkányokat öldösni :)

Ízlések és ficamok: trampli norn néni a legundorítóbb árnyalatú rózsaszínben (pedig én szeretem a rózsaszínt):

Férfi warrior rózsaszín szoknyában (a helyi fényviszonyok miatt annyira nem látszik, de az biza rózsaszín és szoknya):

Meg egy saját karakterkép ha már mindenki... :)
  • Negritis
    hát igen a light armor adja a medi meg ronda
  • Ghost1988
    Sziasztok. Szeretnék venni GW2-es accountot, aki eladná irjon privit.
  • Running
    52-es sárga cuccokban. Elég jópofa:
  • Running
    Béta alatt nem volt ilyen gond, csuklottak a warriorok is rendesen. Most nem tudom mi a helyzet, nem keveredtem még spvp közelébe. Mondjuk az ele build beállításom kiváló, mondhatni korszakalkotó.
  • Akra
    Ez a 0 dmg-es warrior immun érdekelne. Egész pontosan instában való részvétel miatt. Hihetetlen nehéz túlélnem. ok,hogy folyamatosan mozogni kell és azonnal dodge stb,de ütök párat minden rámfordul és egyből csuklok. 2h sword+rifle amit használni próbálok jelenleg. pve-re milyen trait(azon belül mire) elosztást + skilleket javasoltok. rendben van,h ez nem wowcasual játék,de ennyire ne menjen egy insta...mechanikáját kéne jobban megértenem. Ettől eltekintve Best mmo eddig.
  • Dobronski
    zsír!
  • Thaddeus
    Na végre nem kell kivenni bankból a matikat, egyből lehet craftolni belőlük (felfedezni viszont nem).
  • j0nNyKa
    megnezem ahogy a halhatatlan (szo szerint, 0 damage-et kap, sokaig) warriort elrakod 1 sor skillel :DD
  • Running
    Tapasztalatból mondom, hogy guardian ellenfelen kívül kb mindenkit el lehet 1 sor skillel down állapotba küldeni, csak az emberek szar buildeket raknak össze, és szarul játszanak.
    De ez kb minden más típusú karakterre is igaz. Nem a kasztok szarok, hanem a játékosok nem értenek a játékhoz.
  • Susarc
  • navahok
    Asszem ezeket a master craftmennél tudod megvenni, minden fővárosban a craft hely mellett találsz az adott szakmának megfelelőt és azoknál a 2./3. tab.
  • Forrest Tomee
    Valaki megmondaná, hogy az ilyen összetevőt hogy lehet előállítani?http://www.guildhead.com/recipe/982304/ravaging-steel-imbued-inscriptions

A guildhead alapján összerakom a hozzávalókat, de nem lehet a discover ablakban összerakni.
  • Jimbo
    Nvm, rájöttem
  • j0nNyKa
    e?
  • Jimbo
    Vannak olyan skillek, amik az alap 1-s skillből "alakulnak" át, pld guardiannál mace esetében a true strike-pure strike-faithful strike. Ezeket milyen szinten kapom meg, vagy meg kell venni ezeket is?
  • a.carkey
    A kétkezes kard jó választás erre, főleg ha menő kinézetet is akarsz. Ha viszont gyorsan akarsz csépelni, és még gondolkodni is akarsz harc közben, akkor a kard-pajzs kombót válaszd, ha pedig csak mókázni, de közben iszonyat nagyokat csapni, akkor pedig a hammert (nekem ez jött be nagyon). :)
  • soundsonic
    kb 5 gold mai árfolyamon: gem card ,de már ilyet is lehet kapni :)
  • h0rse
    elnézést ha nyersen fogalmaztam, azért kérdeztem mert olyan 20-30 lejátszott 8v8 meccs után elementalistot még csak menekülni, és aoe-zni lattam ami nem a leghatékonyabb pvpben mivel az emberek ritkán állnak bele
  • PiszkosFred
    Egy nagy ketkezes karddal nem lesz ellenfeled, alternativara meg valami ranged bow(aoe) vagy puska, annak fuggvenyeben, hogy egyedul jatszol vagy tarsakkal.