Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
4-re csökkentettem én is már 😄D

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
hát, õszintén? nem emlékszem sehol fps dropra, www-n mondjuk ilyen nagyobb csetepatéban még nem voltam
spvpn stabil, máshol meg nem is annyira figyeltem, csak így néhanéha

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
dehogy tudom, hagyjál már 😄D
de már csak 3 között vacillálok

Akkor se esik le az fps, miközben rohangálsz és új modelleket/textúrákat tölt a játék?

Mondjuk Revodrive-on még nem próbáltam, de nekem Samsung 830-on is leesik. Én ezeket a töltéseket rühellem.
Omlás
Tudod e már mit indítol main karakternek ?<#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ahet
Pontos idõintervallumot nem adtak meg. De én hetekben számolnám, mert egy transzfer után 1 hét lock van az accon.

The gods have disconnected you ...

j0nNyKa
nálam tényleg ultrán fut full hdn, a felsõ pár sor valamelyikében van a kártyám
nem írok konkrétat, mert nem akarok VAGIZNI VELE <#idiota>
bwe 3 óta játszok, azóta az összes "verzió" tökéletesen futott, kiakadt 60 fpssel

Ez az én kártyámra vonatkoztatva például tuti nem fedi a valóságot, bár csodákat még várhatok a végleges verziótól, elég régi ez a chart.

Valójában elnézve a minden tesztnél felmerülõ nyûglõdést nem is vagyok biztos benne hogy tud valaki tutit mondani, kísértetiesen hasonló gépeken megy homlokegyenest másként a játék.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Nem olvasom már a topicot naponta, kéne kis felvilágosítás:
Elvben lesz free transfer az indítás után.
Meddig lehet ezt majd igénybe venni?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

j0nNyKa
mi tsünkön leszünk, persze hogy lesz 😊
gero úgyis kiesett a csapatból, mert antiszoc 😞

Na arra én is kíváncsi vagyok, csatlakoznék ha lesz hely.

Omlás

<#idiota><#eljen>

j0nNyKa
www-s sötét fáklyás ugrálós rész este? merivagynemmeri? 😄

Omlás
A klienst ne felejtsétek el updatelni !<#idiota><#email>

csak kéne 😄 fõleg h utánna jön a D3ba az 1.04es patch 😄

meg addigra nem ártana az asztali gépemre is röffenteni egy win7et 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Omlás
Srácok este stresszelünk ? :]

p.s.: minjá szombat <#idiota><#email><#hehe>

Running
Minket annyira nem érint a sztori, mivel elsõ körben nem a Whiteside Ridge szerverrel próbálkozunk...

Gondolom azért követik, mert elég értelmes bandának látszik. Ráadásul, ha valóban úgy fognak ügyelni a kommunikációra, ahogy azt tervezik (közös channel-ek használata csak angol nyelven, a nyilvános channeleken magyarul beszélõk regulázása), akkor nem lesz az a szerver olyan rossz. Ha meg a Bloodscalp sorsára jutna, akkor pár gemért cserébe el lehet menni másik szerverre azt annyi<#wink>

Running
Szépen alakul a szavazás, jó látni végre valami adatot a magyarok szerverválasztási elképzeléseirõl. Mondjuk nagy meglepetést nem okozott, hogy a többség követi a variancot.

TVelvet
Eléggé olcsók már a kártyák pedig
- a többihez viszonyítva annak tûnik
- ha jól tudom az egyik utolsó AGP-s kártya volt, és azért a különbözõ foglalatos de azonos típusú kártyák között nem szokott akkora különbség lenni. Nekem ilyen kártya van a nem túl erõs gépben és bár itt a 'bátor' jelzõvel illettek páran, közepes beállításokon nekem megfelelõ volt a legtöbb helyen (WvW-n tömegben voltak gondok)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

LeWyTy
A 9600GT annyira jó középszerû lenne?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Csak mer ma már dolgozom <#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
Ismét stress test 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
Menni fog. Ha SSD-re rakod akkor gyorsabb lesz nyílván.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sziasztok,anno a GW1et is elég sokáig toltam és a 2nél csak arra lennék kiváncsi hogy egy i5-3450/70 + HD6870 vagy esetleg 7850 párossal menni fog-e full HD-ba a game,akadásmentesen?

Esetleg ha a rendszer mellé a GW-t is SSD-re rakom fel akkor sokkal gyorsabb lesz mintha sima HDD-re raknám?!
Sziasztok, a The Last Legion guild nyílt tagfelvételt hirdet mindenki számára, aki még nem tudja milyen guildhez csatlakozik. Új szervezõdésû klán, egyenlõre nem vagyunk sokan, de mindenkit szívesen látunk, baráti/családi hangulatú guild. A whiteside ridge EU szerveren fogunk kezdeni. Több infóért keressetek meg a [email protected] e-mailen, vagy a klán honlapján :
http://thelastlegiongw2.enjin.com/home

Rayzax voltam
sztem én is Whitesiden kezdek majd, viszont TS meg fórum még nem a szívem csücske, majd ha ténylegesen indul a game felmászok és aktívkodok sztem addig elvagyok nélküle 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Terawatt
Látszik, hogy nem olvasod a blogot. Béta alatt mindenkit felvettünk, hogy teszteljük a guild funkciókat és nézzük mennyit bír, élesben már rostálunk fórumos jelentkezéssel 16os korhatár meg ami kell, hogy jó legyen a közösség. Bétás tapasztalatok alapján szerintem nem lesz gond, sokan direkt csináltak idióta nevû karaktert béta miatt, mögöttük pedig jófej figurákat ismertem meg Ts-en.

@Running 700 plusznál van már a szavazás, abból 500 Whiteside. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én szerettem volna Variance-s lenni, de beta alatt olyan -os neveket láttam, hogy kösz inkább ezt nem kérném. Witeshide Ridge messze kerülendõ lesz nekem.
TDC Geronimo
Hát itt nemhinném 😄

Caliph
tudom de én most láttam elõször,lehet más is van így.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

TDC Geronimo
2 hónapos kb

Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

TDC Geronimo
12 perces PC Gamer exkluzív videó Twilight Arbor 50es dungeonról

TDC Geronimo
Guild Wars 2 has won the IGN People's Choice Award 2012 with over a quarter of votes cast being awarded to the hotly-anticipated MMO.

The PC exclusive title beat out 49 competitors in a list of games assembled by IGN editors from across the globe out of titles that were on display on the show floor in Cologne.

The winner of last year's inaugural award was DOTA 2, which is similarly only in development for PC. Despite Guild Wars 2 walking away with the top prize, a number of other titles did well enough to be commended.

Olyan endgame-et találtam mint még egy játékban sem. Átvezetõ izé után go mists aztán PvP, ennyi<#vigyor0>
TDC Geronimo
Neten futótûzként terjedt a pletyka, hogy egy állítólagos portugál srácnak egy francia Anetes CM mondta gamescomon, hogy az endgame nincs kész még, de dolgoznak rajta stb. Na ez mondanom sem kell futótûzként terjedt a neten. Colin Johanson válaszolt guru fórumon:

"Just want to jump on this before it gets out of hand. Pretty much nothing in this post is factually correct, I'm not sure where this information came from but flat out: it's misinformed at best and a lot of it totally false.

We'll absolutely have a GM team that helps support the game at live, the rest of it is partially incorrect information or just plain wrong. You'll start seeing information about our post-ship plans shortly (as early as today on some press sites) but it'll come from developers specifically.

See you in game on Thursday!
-Colin "

A lényeg, hogy baromság az egész és lesz infó mûr talán ma a launch utáni updatekrõl/tervekrõl

Pont ezért megyünk mi is a Desolation-re

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

2 hátha valakit érdekel....
1 igen

A mohának mindig a déli oldala fás!

JethroHUN
1) ez most komolyan kérdezed?
2) ez a vacak telefon témát muszáj volt belinkelni?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

androidos theme

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.theme.puawa

(unofficial UK serve)

ez mit jelent pontosan? jó sokszor lesz wipe?

patchel rendesen...

Stressz teszt szerdán? (nem hivatalos még): https://twitter.com/GW2Status/statuses/237442953465958400?tw_i=237442953465958400&tw_e=details&tw_p=tweetembed

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Running
És köszönöm szépen a minden igényt kimerítõ leírásokat arról a wow-os magyar szerverrõl. Szerintem innentõl zárható is a magyar, nem magyar, ki merre miért megy fejezet.

Running
Rendes volt a variance, kitette a szavazást cikkbe. 300+ fölött járunk, így körvonalazódik ki merre megy...LINK