Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem feltétlen azon múlik 😄 D3nál is folyamatos halál volt induláskor 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Unknow
Ez egy kicsivel profibb cég ha mmokról van szó 😛
Köszönöm. csak még bennem van az swtor indulásánál lejátszódó account rémálom, így para volt. De így rendben van.
Unknow
Nem enged be...majd ha fellövik a szervert akkor tudsz majd beloginolni. Amennyiben az oldalon beenged akkor nincs miért aggódnod.
Lehet hogy noob kérdés de azért...

Digitálisan megvettem a játékot, csináltam accountot. Az acc oldalra beenged. próbáltam belépni (belogolni) a játékba hogy kezdje el tölteni a a klienst (nem vettem észre hogy tölti lent), de account error-t ír. Az oké hogy még nem megy a game, de be kéne engednie, max a PLAY gomb inaktív nem? vagy nem is kell hogy beengedjen a launchernél? Acc oldallal nincs ilyen gond.
Zomil
Nekem csak az sPvP-böl a gw1-es változatos modok hiányoznak picit(mármint a HA különbözö tipusai), de ezen könnyen lehet javitani 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
nem is lehetett volna központositani a jelentkezési rendszert, hiszen volt ott 1v1 herokal, volt 4v4 , volt több féle 8v8, volt codex aréna, ha mindezeket becsödited egy ilyen mist szerü hub-ba, abbol csak káosz lett volna.
Nem spvp, de egyéb fun játékmodokat találsz majd a fövárosokban pl.:keg brawl ami egész vicces kis amerikai focira emlékeztetö játék😊

Unknow
Az "is possibly" részt olvasd el, aztán nézd meg a karakter ultiját, haját és stb.. Nem láttad még a predátor filmeket? Trófeák? Nem rémlik? 😄

Ez nem charr...ez mind predátor univerzum.
"Rengar's concept is possibly inspired by the Charr, a race from the Guild Wars franchise.

Rengar shares the Maori haka dance with the Charr in Guild Wars 2. "
hivatalos lolwiki
Az almát hasonlítod a körtéhez, a GW1-ben a játékmódok jutalmazási rendszerének különbsége és a központosított jelentkezési rendszer hiánya volt ennek az oka. Itt mindez megvan, így nem is lenne ebbõl gond. A probléma amit a cikkben is nyilatkoznak, hogy kb. "nem akarják nehezíteni a játékosok dolgát a többféle játékmóddal", ami szerintem bullshit talán az idõhiányra.

Ahogy mondod, starcraft 2 ugyan ez , megvettem a terrant, jó, megveszem a zerget, megint jó csak a zerges multisok nem játszhatnak azokkal akiknek csak az alap van meg, bomlasztják a communityt, de hát blizzardnál már semmi se szent.

SZEG007
A GW1-ben sok játékmod volt, ami ahoz vezetett, hogy feldarabolodott a pvp community, ezt a hibát még1x nem fogják elkövetni, és ez rendben is van igy, ha valoban az esport felé kacsintgat az arénanet.

Értem, köszi. Akkor már tudom miért találtak meg mindig mikor próbálgattam a Mesmer-t.
j0nNyKa
valamit tényleg hagyni kell a kiegekre is 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Végigolvastam és még mindig meglepõ azt látni, hogy van olyan készítõ, aki nem dugja a fejét a seggébe és látja mire van igény, mi folyik körülötte a világban.
Egyvmi nyugtalanít csak, mégpedig, hogy úgy tûnik nem akarnak más játékmódokat erõltetni spvp-ben.

TDC Geronimo
Vótmá?

"A spectator mode is on its way, Sharp says, although ArenaNet aren’t willing to show it off yet. The game has been built with spectators in mind, however. “We looked at sports when we were designing Guild Wars 2 from day one” Sharp says. “Usually there’s only one focus point – usually the ball. Guild Wars 1 never really had that. You were just kind of hovering around a flag point where people were interrupting each other and if you didn’t know the game you didn’t know what was going on. We looked at the League of Legends, The StarCraft 2s, the TF2s, the Counter-Strikes. We looked at those and we said, ‘what makes these so good?’. A lot of times, there’s only one focus point.”

A teljes beszélgetés a designerrel

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Ezért sem építek már a klónokra. Minnél több stealth + phantasm + daze jelenleg a célom mesmerrel. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Győri Devi
Hát egy haverral nyomtam partyban és ha elkerült egy bizonyos távolságba eltûnt még a mapról is. Néha még akkor is eltûnt egyéb játékosokkal együtt mikor közvetlen közelemben állt. Szóval szerintem csak valami bug volt, nem hiszem hogy ez a véglegesbe így maradna sztem vmi bug volt vagy csak mást teszteltek és itt spóroltak addig.

やられたらやり返す。倍返しだ!

a tegnapi stressz test egyetlen komoly hozadéka az h rájöttem mennyire nem értek még a gamehez 😄
de remélem majd gyorsan beletanulok

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

DummyBoy
Nem a Mesmer targetelésével van a gond, hanem azzal, hogy ha Control + T-vel betargeteled a Mesmert, akkor megjelenik a feje felett egy böhöm piros célkereszt, és hiába csinál klónokat, csak az õ feje felett marad ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nem kell messzire menni, elég itt az sg-n megnézni, hogy mennyire pörög ez a topic, meg mennyire a wow, amihez egy hónapon belül kijön a legújabb kiegészítõ. Szemléletes példa, ami nagy valószínûséggel nagyobb számoknál is hasonlóan alakul. Az elõzõ kieg elõtt (2 éve talán?) azért óriási hisztéria volt már bõven ilyenkor, most meg kb. hideg lábvíz... és egy olyan játékról beszélünk, aminek 12 millió elõfizetõje volt egykor. Várható volt, de azért nagyobb összegben nem fogadtam volna arra, hogy ez fog történni.

Unknow
Hát valahogy én is így érzek most. Fõleg ,hogy még azok az ismerõseim is visszajöttek hírtelen játszani és instant megvették akik közölték,hogy nem fognak a WoWon kívül más mmoval játszani. (Mert ,hogy mindegyik befailel úgyis aminek nincs ott a WoW a nevében.)

Ezt viszont most megvették , egyszerûen azért mert tényleg jó az amit nyújt és nem azért, hogy majd késõbb milyen jó lesz amit nyújtani fog. ^^ Ez nekem már sok mindent elmond.
Miért mi olyan fura a mesmer targetelésben?
TDC Geronimo
Én GW2vel úgy vagyok, hogy ha egy ilyen minõségi és újdonságokat felvonultató MMO nem képes tömegeket vonzani és hosszabb ideig megtartani, akkor akár be is zárhat az MMO piac örökre, mert soha nem lesz itt már változás. Nagy szavak meg minden, de wowos mérföldkõ után talán ez lehet a következõ. Tudom tudom párszor mondtuk már ezt, na de most a tuti!4 <#idiota>

Unknow
Zyra teljesen Poison Ivy (egyébként az új Batman filmmel szinte együtt jött), Rengarnak meg több köze van a predátorhoz mint a charrokhoz 😛

Én is szeretem a GW2-t , de ha az utcán sétálok és embereket látok nem az jut eszembe,hogy mindenki a GW2 humanokat copyzza 😄

Viszont nem kell aggódni, biztos lesz Gw2 témájú skin a LoL-ban. Nem hiszem, hogy nem vágnának le egy szeletet a tortából.
--------

Egyébként ez a stress teszt..eszméletlen, hogy mindig belepakolnak egy rahedli dolgot ahányszor csak teszt van. Oda meg vissza vagyok ^^

Komolyan, teljesen olyan mint amikor régen elkezdtem a Ragnarokot DeutchRo-n és magával ragadott a világ. Payon Dungeon , a stílus, a WoE és stb.

Utána jött a WoW ott is valami hasonló érzés csak sokkal monumentálisabb, epicusabb. Nem egyszerû feeling volt kalandozni a haverokkal Azeroth világába és egy olyan játékkal játszani ami a többi mmohoz képest olyan volt mintha egy BMW lenne a Trabantok mellett.

Tudom,hogy az emberek utálják ha ezt a játékot a WoWhoz hasonlítják, den em errõl van szó, csak az érzésrõl ami most elfog a játéknál. Kb most is olyan érzésem volt mikor haverokkal játszottunk ,hogy végre lezárult egy mmo-s korszak és kijött az új "modell".

Nem fogom azt mondani a játékra ,hogy WoW gyilkos...mert a WoW már kinyírta magát a MoP-al. Viszont hear my voice...ha így folytatják az Anetes srácok (bár Swtor ahogy ingyenes lesz, szerintem elkerülhetetlenül befog következni), akkor a WoWosok készülhetnek a server mergekre.

Ennek pedig csupán azért örülök, mert én szerettem volna a GW2 mellett még WoWozni, de ez a pandás marhaság olyan mintha szemen köpték volna a loret. (Mert az, hogy a war3-ban volt egy kis szerepük a poén kedvéért..) Na mindegy, megérdemlik azt, hogy így lesz vége a monopóliumnak.
TDC Geronimo
Ezt az utóbbi pár stress testen tapasztaltam én is. NAGYON remélem, hogy ez csak vmi bug/stress test hiba folytán volt ilyen. Utálom, amikor nem látom a 20 méterre lévõ playereket és a szemem elõtt rendereli õket. Ne így spóroljanak teljesítménnyel :/

Nagyon érik az a driver! Volt is szó róla a külföldi fórumokon, azt hiszem te másoltad be, hogy mennyi teljesítmény javulást hoz majd.
TDC Geronimo
nvidia driver kijöhetne még headstart elõtt, bár betaval is tökéletesen ment, de egy WHQL mégiscsak jobb lenne

Ki LoL-ozik innen? Láttátok az új karaktereket? Zyra teljesen sylvarira hajaz, Rengar meg a charrokra...
McHaals
de a nornnak tényleg jobb lett volna a technoviking tánca 😄

MadWolf#11626

McHaals
ez király, thx

MadWolf#11626

De jó hogy nem jeleníti meg.....

http://www.youtube.com/watch?v=Hk0xZqUuNNk

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Zomil
Amugy aki az UI-ra panaszkodik: nemtudom észrevettétek-e, de lehet növelni az UI méretét a beállitásoknál, én nagyobbra raktam és igy máris kényelmesebb nagy monitoron. Sokkal jobban szem elött van az én meg az ellenfél hp-ja is, majd probáljátok ki 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nálam a GW1 táncok magasan vezetnek 😊

TDC Geronimo
3k update megint oO

Hmmm. Nekem még mindég az AION tánc emotejai jönnek be legjobban (fõleg a némbereké<#wink>)

TDC Geronimo

Asura büntet

TDC Geronimo
"www meg nem érdekel, az agyatlan zerg."

"www meg nem érdekel, az agyatlan zerg." epic fail 😊

Nameg a necro... és a thief... meg a warrior is... vagy talán bármi amit jól játszanak? 😄

DummyBoy
Az finom ... 😊 Bevallom, tegnap mikor szenvedtem a Mesmer ellen sPVP-ben, kicsit megingott a sziklaszilárd "akkorisengileszek" elgondolás, de végülis semeddig sem tart 2 karit csinálni 😊

Viszont tegnap lepróbáltam, és a Targetelés még mindig mûködik a mesmeren ... ezt fogják vajon javítani?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

j0nNyKa
ezt én is így látom, illetve a guardian a másik ilyen így elsõre

Óóóó hát igen......a Mesmer......biztosra lehet venni,hogy egy ügyes játékos Mesmerrel porig fog alázni akár 3x annyi ellenfelet is.....a pvp badass klassz

j0nNyKa
szerinted 3 mesmer ellen volt idõm screenshotolni csata közben? mondom, alsóhangon 10 illúzió ugrott rám mindig, esélytelen <#idiota>
de legközelebb a kedvedért csinálok róluk képet, esküszöm! 😄

uhh tényleg Gladius....az valóban +500 rating volt😄

de lécci lécci hagy mozgathassam már az UI-mat😛😊

Nem látok a képen illúziót, viszont egy hatalmas epeent igen... 😄

hát igen....aki sokat MMO-zott az tudja,hogy akár egy rossz névválasztás is végzetes lehet BG-k ben!😄

gondolom ezt nemzetenként még az is megdobja,hogy adott nemzet ugrik a saját honfitársaira,mi például ugrottunk a magyar nevekre😛 csak felebaráti szeretetbõl ugye😄

A svájcinéger nevû gnóm még mindég jobb, mint a szurkageci nevû undead warrior aki a "Csak Szopatok" nevû guild jeles tagja volt WoW-ban<#taps>

j0nNyKa
a gear nem lesz mérvadó spvpben, mivel ugyanaz van mindenkin
www meg nem érdekel, az agyatlan zerg.