63345
  • AntiHero
    118 óra 10 perc és végre lvl 80, 16 nap alatt.
    - 50% map!
    - Main story sincs befejezve.
    - Craftolásba bele se nagyon kezdtem még.

Szóval lesz még mit csinálni ezután is :D
  • dave10000
    Rendben, köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
  • j0nNyKa
    igen, kb. 20 szív van frostgorge-on
    tehát dave: menj frostgorge soundra (70-80, északkeleten), és délről északra haladj a területen, mert az alján vannak a 70-es dolgok, a tetején a 80-asok
    úgyhogy van hol fejlődnöd rendesen (mellesleg az egyik sárkány is ott tanyázik)

illetve a guildből többen is belefutottunk, hogy 70-80 között craftinggal fejlődtünk vagy 5-6 szintet, nézz rá arra is
  • samuka99
    +70 zonától kezdve már csak event van,asszem Frostgorge Sounds-nál van 3 szivecske.
  • dave10000
    Üdv.

Az lenne a kérdésem, hogy lvl 70-től mi alkotja az eddigi fejlődés magját. Eddig ugyebár voltak a szívek meg az eventek. Most Straits of Davastation -on vagyok de szíveknek nyoma sincs, event persze van. A 3 Scout -al a városban dumálva mutogattak helyeket, előfordulhat, hogy ott lehetne valamelyest fejlődni, vagy csak az event marad 70 felett?
  • samuka99
    Én felfedeztem minden kis dolgot kivéve jumping puzzle-t,azt későbbre tartogatom.
  • Fyndath
    Nincs is ezzel semmi gond, lenne időm én is ennyit játszanék, csak ugye egyetem mellett... Ráadásul szeretek minden kis zugot is felfedezni.
  • samuka99
    Mert ha valaki kocka attól még nem hülye,nem kell szidni őket,attól sem lesz hülye valaki mert munkahelye helyett szabadságot vesz ki,hogy tudjon játszani,csak kocka. Ezzel nincs gond.
  • samuka99
    Sokkal kockább játékosok vannak itt is,sokan meg engem tartanak nolifernek csak mert 4 napig +15 órát játszok...Arról ne is beszéljünk,hogy az milyen kocka aki szabadságot vesz ki munkahelyéröl,hogy egésznap kockuljon páran igy tették itt is ,mégse szidtam őket, én inkább a JonNyKa hatalmas egóját nem birom,egész nap itt csorgatja a nyálát. (hajnalban is) :D

16 nap alatt 136 óra játékidő annyira nem sok,ha egy noliferhez kéne összehasonlitani.
  • Kryon
    Ebben is van igazság, majd meglátjuk :)
    Annyi lenne a lényeg, hogy szerintem néhány hét múlva magától is beáll wvw elfogadható szintre, vétek lenne hozzányúlni. Ha pedig ahogy írod még jobban növekszik az érdeklődés, akkor be tudnak állítani új szervereket, de szerintem mindenképp várnak vele még egy ideig.
  • DummyBoy
    Grat! :)

136 óra ... Párom szerint ennyit ülök naponta a gép előtt ... szerintem meg havonta se jönne össze ... xD
  • samuka99
    frissitve:

http://gw2.variance.hu/2012/09/10/megvan-az-elso-80-as-magyar-jatekos/

• PiszkosFred
    Alapvetoen igazad van...lenne... :) Par het mulva, ahogy te irtad, csokken az aktivitas az ujdonsag hianya miatt. De pont ez a lenyeg, hogy akkor ha lanyhul az erdeklodes, ugy mond elfogynak a pve zonak erdekessegei, akkor nem marad mas, mint a pvp, mint valtozatos es folyamatosan izgalmas tevekenyseg. Vagyis a pvp resze ugyanugy tele lesz, mint eddig, max a szintezos zonakban nem fognak 30-40 fos hordak kisergetni egy-egy karavant, stb.
  • Kryon
    Nem érdemes nagyon szétszórniuk a népességet több szerverre, mert nyilván itt is elmúlik majd az újdonság varázsa pár hét után és visszaesik az aktivitás. Akkor hiába lesz ugyanennyi, vagy még több játékos, ha csak tized annyi időt töltenek online mint most. Úgy fog kinézni mintha kihaltak volna a szerverek, és nem hogy sor nem lesz wvw-re de még lehet hogy kevesen is lesznek, ezt nyilván Anetnél is tudják.
  • Jabar
    köszönöm
  • PiszkosFred
    ArenaNet <[email protected]>
    "Activate your Guild Wars account" cimmel jott anno.
  • Jabar
    valaki beírná nekem a mail címet ahonnan a verification email-nek kellene érkeznie? nem jön meg soha, gondoltam szolgáltatónál megkérdezem hátha náluk akad el csak ahoz kellene tudnom (anno battle.net-es is valamiért feketelistán volt náluk).
  • Zomil
    Azt is sikerült lenyomni amikor a végén a 2 kristályt kell lenyomni? Mert ott a burrow teljesen bugos, ranged fegyverekkel alig lehet lönni öket, mert mindig miss vagy obstructed-et ir. :S
  • maniac001
    Próbálkozz. a hiba valszeg nem nálad van.
  • j0nNyKa
    80as instát tervezitek explorable-ben? kíváncsi lennék, milyen
  • BongoBácsi
    Nem tudok regisztrálni valamilyen 502-es Gateway hiba miatt ... Más is tapasztalt ilyet ?
  • maniac001
    Necro-nál nektek nincs olyan bug hogy death shroud-nál nincs ilyen fekete füstszerű effekt csak egy fekete sziluett alak a kari? lehet hogy kérdeztem már, nem emléxem. nem tudom hogy ez általános bug vagy megint csak az ATI kártya szarakodik ahogy minden más gammánál.
  • List-en
    AC Exp én eddig 3 szor mentem le mindig más csapatokkal abból 2 random csapat. 45 ős necro vagyok. És mindig végigvittük. Ez annak nehéz aki még nem vágja mi az hogy "kite" éledek és futok vissza, etc... A dodge meg alap hogy használod akkor is amikor nem kell:D..
  • Ahet
    A boss halála után, a ládát lootolva kapod meg a többi itemmel együtt. A végén pedig, úgyan-úgy, mint story módban, fel jön egy ablak a teljesített insta jutalmával.
  • maniac001
    Ezek az exp mód tokenek az inventoryba kerülnek? mert mi az első bosst levágtuk de semmi nincs ami ilyen token jellegű lenne.
  • Kheled
    Van valahol egy olyan oldal, ahol levannak írva, hogy mik történtek a területeken és hogyan is alakultak át a gw 1 óta?
  • Ahet
    Tagadhatatlan, hogy vannak bugok. Csak, hogy a személyes story küldi utolsó boss-át említsem. Képes magára tenni 1 órás sebezhetetlenséget, mikor már végig verekedted magad mindenen.
    Nem voltam ott veletek, nem tapasztaltam ilyet, nem tudok rá megoldást. Nem feltételezem, hogy ügyetlenek lennétek.
    Próbáljatok másik úton végig menni!
  • Maniacfool
    Mi tegnapelőtt csináltuk meg, én 36 nekró voltam, volt még 3 ember a guildből és egy külföldi engi aki ts-en sem volt.
  • Running
    AC exp-ben annak a teremnek kb 12x futottunk neki, és 1 mp-vel sem jutottunk tovább, pedig csak én voltam 60.-as a többiek 80.-sok. Bénák sem vagyunk, többet nem tudtunk kihozni. Remélem javítják!
  • Ahet
    Megnéztem nekem CMből is 30 van. Akkor az is ad a végén +15öt. Ha nem kaptatok a végén, szerintem írjatok Anetnek, már persze ha kell onnan valami.

"Players can obtain a total of 30 Seals of Beetlerun from this objective, 3 times 5 for the bosses and 15 from completing the objective."
  • PiszkosFred
    Viszont, ahogy a BRD is konnyebb lett idovel, es ma mar nem 4-5 ora egy run, ugy gondolom itt is lesz valami fele korrekcio. A kihivas jelleget kar lenne megvaltoztatni, igen is legyen nehez a dungeon, de a szinte kivedhetetlen 1shot-down szituaciokra biztos, hogy lesz valami finomitas.
  • Ahet
    AC-t pont 35-ön. Lementünk storyba és utána egyből epx-be. Lehet szerencsés utat választottunk, vagy fel voltunk készülve a legrosszabbra, ismerve a GW1 dungeonjait.
  • Lemming
    Csomószor halunk mi is pedig nem sz*r a csapatunk.
    Viszont én kifejezetten élvezem, hogy _nehéz_ . _Nagyon_ .
    Nincs kecmec, mindenki figyeljen oda, és adaptálódjon.
    Én két trash csoport közt is traiteket meg utilityt cserélek attól függően milyen mobok vannak benne.
    Az is számít hogy milyen a 'terep'.
    Bossokról nem is beszélve.

Azán persze megy az anyázás ha megpusztulunk. :) Viszont atom jó érzés mikor lemegy az insta.
  • Me0w
    Nem, BC elott par hettel kezdtem el jatszani, es Wotlk-ig birtam.
  • Ahet
    Kivéve Manor ... sztem a Dungeon "nehézsége" miatt. (: Story módban is kb 30 perc volt.
  • Me0w
    Koszi, legalabb tudom, mit keruljek el :)
  • Running
    Tök ügyesek vagytok, hogy elmagyarázzátok, megy az, csak nehezen, de exp módból is van rögtön 3 út, ha jól tudom, meg gondolom ti se 35. szinten nyomtátok végig, vagy 40.esen. Nem hitetlenkedésből, csak megnéznék egy oktató videót, hogyan is van a tuti, mondjuk a fejlesztőktől. Mert jelenleg foshullám.
  • PiszkosFred
    Akkor te sem voltal anno 5-6 oras BRD runokon, meg a vanilla korszak kornyeken :) Kilepett valaki/valakik a wipeok miatt, de te maradtal, visszamentel keriteni 4 masik jatekost - mert kellett a fireres cucc MC-be, igy a trasht ujra es ujtra olted mindig, es folytattad. (aztan a lyceumnal mindenki huzott a f*szba aludni)

Most kb megint ez az erzesem van... Nem baj ez, csak fel kell ra keszulni, hogy nem 10 perces speedrun kovetkezik masspull+aoe parositassal.
  • Ahet
    Minden boss ad 5 db-ot, illetve a végén kaptok még 15 db-ot (+xpt, pénzt). Mi eddig így kaptunk mindenhol.
  • Lemming
    SM=CM :)