Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Digitálisan megvettem a játékot, csináltam accountot. Az acc oldalra beenged. próbáltam belépni (belogolni) a játékba hogy kezdje el tölteni a a klienst (nem vettem észre hogy tölti lent), de account error-t ír. Az oké hogy még nem megy a game, de be kéne engednie, max a PLAY gomb inaktív nem? vagy nem is kell hogy beengedjen a launchernél? Acc oldallal nincs ilyen gond.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem spvp, de egyéb fun játékmodokat találsz majd a fövárosokban pl.:keg brawl ami egész vicces kis amerikai focira emlékeztetö játék😊
Ez nem charr...ez mind predátor univerzum.
Rengar shares the Maori haka dance with the Charr in Guild Wars 2. "
hivatalos lolwiki
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Egyvmi nyugtalanít csak, mégpedig, hogy úgy tûnik nem akarnak más játékmódokat erõltetni spvp-ben.
"A spectator mode is on its way, Sharp says, although ArenaNet aren’t willing to show it off yet. The game has been built with spectators in mind, however. “We looked at sports when we were designing Guild Wars 2 from day one” Sharp says. “Usually there’s only one focus point – usually the ball. Guild Wars 1 never really had that. You were just kind of hovering around a flag point where people were interrupting each other and if you didn’t know the game you didn’t know what was going on. We looked at the League of Legends, The StarCraft 2s, the TF2s, the Counter-Strikes. We looked at those and we said, ‘what makes these so good?’. A lot of times, there’s only one focus point.”
A teljes beszélgetés a designerrel
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
やられたらやり返す。倍返しだ!
de remélem majd gyorsan beletanulok
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ezt viszont most megvették , egyszerûen azért mert tényleg jó az amit nyújt és nem azért, hogy majd késõbb milyen jó lesz amit nyújtani fog. ^^ Ez nekem már sok mindent elmond.
Én is szeretem a GW2-t , de ha az utcán sétálok és embereket látok nem az jut eszembe,hogy mindenki a GW2 humanokat copyzza 😄
Viszont nem kell aggódni, biztos lesz Gw2 témájú skin a LoL-ban. Nem hiszem, hogy nem vágnának le egy szeletet a tortából.
--------
Egyébként ez a stress teszt..eszméletlen, hogy mindig belepakolnak egy rahedli dolgot ahányszor csak teszt van. Oda meg vissza vagyok ^^
Komolyan, teljesen olyan mint amikor régen elkezdtem a Ragnarokot DeutchRo-n és magával ragadott a világ. Payon Dungeon , a stílus, a WoE és stb.
Utána jött a WoW ott is valami hasonló érzés csak sokkal monumentálisabb, epicusabb. Nem egyszerû feeling volt kalandozni a haverokkal Azeroth világába és egy olyan játékkal játszani ami a többi mmohoz képest olyan volt mintha egy BMW lenne a Trabantok mellett.
Tudom,hogy az emberek utálják ha ezt a játékot a WoWhoz hasonlítják, den em errõl van szó, csak az érzésrõl ami most elfog a játéknál. Kb most is olyan érzésem volt mikor haverokkal játszottunk ,hogy végre lezárult egy mmo-s korszak és kijött az új "modell".
Nem fogom azt mondani a játékra ,hogy WoW gyilkos...mert a WoW már kinyírta magát a MoP-al. Viszont hear my voice...ha így folytatják az Anetes srácok (bár Swtor ahogy ingyenes lesz, szerintem elkerülhetetlenül befog következni), akkor a WoWosok készülhetnek a server mergekre.
Ennek pedig csupán azért örülök, mert én szerettem volna a GW2 mellett még WoWozni, de ez a pandás marhaság olyan mintha szemen köpték volna a loret. (Mert az, hogy a war3-ban volt egy kis szerepük a poén kedvéért..) Na mindegy, megérdemlik azt, hogy így lesz vége a monopóliumnak.
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viszont tegnap lepróbáltam, és a Targetelés még mindig mûködik a mesmeren ... ezt fogják vajon javítani?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
de legközelebb a kedvedért csinálok róluk képet, esküszöm! 😄
de lécci lécci hagy mozgathassam már az UI-mat😛😊
gondolom ezt nemzetenként még az is megdobja,hogy adott nemzet ugrik a saját honfitársaira,mi például ugrottunk a magyar nevekre😛 csak felebaráti szeretetbõl ugye😄