63345
-
Nephin #51219 Ne menj a nornokhoz ebben a ruciban, még megfázol... :P :D -
Nephin #51218 TP. -
#51217 Biztos vannak már olyan oldalak, ahol rossz euróért lehet venni pénzeket. Ettől gyorsabb nem hiszem hogy van. -
kutyu007 #51216 Tudtok mondani viszonylag gyors játékpénz kereseti lehetőséget? -
Psychedelic #51215 Érdeklődnék, hogy van olyan klán, akik a PvP-t szeretnék komolyabban pörgetni? Leginkább sPvP, értelmes emberekkel, komolyan véve, tournamentezni napi több órát, nem az első vereség után besírva anyázva kilogolni stb. Már annyira nem adja ez a társaság akikkel Gandarán tolom, nem veszik komolyan, csak hétvégén érnek rá stb, kiöregedtek. :) Lehet váltanom kéne ha van valami alternatíva, és ha van lehetőség. WvW, dungeon sincs kizárva, de csak ha pörög és nem kell szenvedni.
És tudom, hogy van klánok fül a bannerben, nem kell mondani, de ott nem találtam meg az elképzeléseimet. :) -
#51214 alakul a kicsike
-
#51213 Eyup -
#51212 Akkor viszont semmi gond, ha csak a skin-t akarja átrakni akkor simán mennie kell :) -
#51211 Valószínűleg úgy értette, hogy egy másik alacsonyabb színtű armor statjait választja ki. -
#51210 Nem tudod átrakni a set statjait kis lvl-re, mert attol a min. lvl ugyanaz marad :) -
#51209 Tudtommal nem lehetséges. -
#51208 Igen. -
#51207 Hivatalos oldalon lehet újra kapni a játékot, ha valakit érdekel. -
#51206 Egy kérdés:
Ha van egy nagy szintű karim.
Karmából kiveszek egy szett ruhát.
Azt beteszem bankba.
Kis karival kiveszem.
És a szett statjait áttranszformálom kis lvl-re.
Tudom használni?
(a kinézet kell) -
Munszu #51205 Nem tudja valaki, hogy party-val hogyan lehet csatlakozni pvp-re hogy egy csapatba osszon minket?:)
Előre is köszönöm a választ!:)
További szép estét!:) -
#51204 Szívesen megnézném. Megnézhető valahol? -
maniac001 #51203 Van valaki aki Timberline Falls-ban járkál? van egy skill challenge és egy PoI egy kapu mögött. Elvileg 2 agent indítaná a kísérős eventet, de nem mozdulnak. Jönnek a mobok ezerrel de csak harcolnak a helyükön és nem indulnak. bug lenne? -
Kheled #51202 Anno amikor volt ez a GW2 előtti 1 perces rajongói videók, nos én is csináltam egy élőszereplőset a lényege hasonló volt mint ennek a trailernek, de mégis csak jobb volt sztem, ez egy kicsit fura. -
Jammal #51201 Nagyon gyenge, köze sincs a játékhoz az utolsó 20 másodpercig és nem gyengén megkésett. -
Tomyh #51200 Pedig a jövőben egyre több lesz az élőszereplős átvezető videók,trailer-ek játékoknál.Jobb lesz ha hozzászoktok.
Nekem kimondottan tetszik de nem állíthatom,hogy egy fantasy játéknál nyerő ez a stílus az emberek szemében ilyen formában mint itt a GW világa.
Talán itt még nem kellett volna erőltetni ezt de ha másképp nézzük sz.tem k.rva jó kis videó:) -
#51199 hát ez... nagyon szar :D -
Tomyh #51198 Az már nem éri meg lekocsikázni meg csomagot fizetni.Nekem egy kód bőven elég azért köszi:) -
BongoBácsi #51197 Ha érdekel délután még 5 példányt láttam a pécsi media marktban, nem tudom eltudják e küldeni.
Itt a számuk: Tel.:(72) 523-030 . -
#51196 AC szerintem is egy baromság. Viszont az összes többi dungeon letolható maximum 25 perc alatt.
Azért vicces,hogy pont egy WoWos panaszkodik itt, aztán úgy tűnik, hogy deadly boss mods és neten olvasható taktika nélkül már nem lehet rájönni mit csinálnak a bossok.
Arra is biztos nehéz rájönni,hogy a trasheket szét kell néha osztani tagok között, vagy ,hogy néha itemekkel amit npc ad kell a trasht levágni. -
Tomyh #51195 GW2-t vennék még,reggel utalok! -
#51194 voltam már pár dungeon-ben, de szerintem ahhoz képest, h AC a legkisebb dungeon épp az a legnehezebb...Pl. SM sokkal könnyebb, annyira, h exp modot 4-en is letöltuk, ehhez képest AC-ben végigszivtuk az egészet és a végén amikor a 2 kristályt kellett védeni egyszerüen nem tudtuk megcsinálni -
#51193 Szerintem meg látszik,hogy azt se tudod miről beszélsz, csak okoskodsz itt, közben meg csak feltűnési viszketegséged van.
Miért mondom ezt? Azért mert én végigmentem már pár dungeonon és:
Story mode a leghosszabb: Akár 2 órás is lehet a run.
Explorable mode sokkal rövidebb: A hosszú útvonal maximum 1 óra, a rövidebbek 15!!! perc.
Ezekért kapsz 50-60 badget. Ja igen, és minden dungeonban így van, nincs kivétel. Ülj le egyes.
Mielőtt okoskodsz legközelebb olyan hozzászólását idézd a netről aki már belépte a lvl80at és volt is dungeonba, ne olyat aki theorycraftol.
-----------
Itt megjegyezném,hogy én sokkalom ezt a 20 runt is a settekhez :P :D -
#51192 Nem szeretem az Angry Birds-öt... #51191 -
#51191 De most ne tereljük el a témát... nem a bug miatt sír, hanem, hogy nehéz a játék... pedig csak időbe tellik beletanulni... bár úgyis az lesz a vége, mint a wownak :( -
#51190 Ja értem ... bocs ...
Bár gondolom Angry Birdsben van eddig a legtöbb játékórád ... Majd ha egy kicsit összetettebb dologgal is találkozol, akkor majd megérted miért is vicces amit írsz ... -
Nephin #51189 Vagy épp tényleg bugba futottak... Olyan is van ám. :) -
#51188 A núbok mondják azt, hogy bug miatt wipe :D ode kell figyelni! -
Nephin #51187 Nyilván nem kell nagyarcoskodni, de ha valami megcsinálható, akkor ne kiáltsunk bugot azért, mert nekünk nem megy... :)
A bug az bug, azzal nem lehet mit kezdeni, a megszokottóleltérőség/figyelmetlenség/balszerencse/fáradtság/véletlen/szimpla bénázás/stb viszont más. -
#51186 Azért én ennyire nem lennék arc ... Ugyanezt olvastam egy csomó helyen mikor BWE1 után írtuk, hogy böszme unbalanced a personaly story.
Jöttek az űberskilled PrŐ-k, hogy L2P, majd egy dev post, hogy igen, azt nem kicsit benézték, amellett hogy a melletted "harcoló" 3 NPC bebugolt, és vagy instant halt vagy állt és nézte a hegyoldalt, amellett elfelejtették, hogy a kb: 15 rádtámadó mobból 5 még addokat is idéz ... (A javítás a következő buildbe be is került ...)
És támadt ott síri csend ... -
#51185 Egy mmorpg legyen nehéz és ne sikerüljön mindenkinek elsőre... lásd: vanilla WoW... Ma már egy rakás szar, puggal élvezhetetlen grind az egész, és a heroic mode is easymode a vanillához képest... miután hallom, hogy a Gw2 ilyen nehéz (vagy lehet csak te vagy núb :P), nőtt a szememben egyet :D -
#51184 És pont olyanok miatt, mint TE, egyszerűsítik le az egész játékot és 20 perc mindent meg lehet majd csinálni... ide jutott a WoW sajnos... a sok sírós béna unskilled szar játékosok... majd amikor minden baromi easymode lesz, azért sír mindenki. -
#51183 Ja kicsit érdekes :D -
Nephin #51182 Jó kis film, bár amíg a csajszi fel nem bukkan a víz alól, kb. TSW-nek menne el, nem GW2-nek... :D -
#51181 Érdekes egy trailer, a nénik cípek benne -
#51180 Na megjött a trailer. Kicsit késve :D
Nézem is..