Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
na hát ez az. pedig mondtam már Geronak hogy ne remegjen már többet ennyire játékért mert eddig mindig megszívtuk vele... <#vigyor>

talán most nem...talán

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Tudom, csináltam újat.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

- karaktereket már törölték

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Már megy:

We will be conducting another stress test IN 10 MIN from 09:10 PM PDT to 10:10 PM PDT.

link

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

én ezzel várakozok 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TDC Geronimo
Most jött mailbe <3

The Final Countdown—Guild Wars 2 Launch Times
August 28th, 2012—the day Guild Wars 2 launches—is fast approaching. Everyone here at ArenaNet is anxiously counting the days right along with every Guild Wars 2 fan. As you may have seen, we host a countdown timer on the front page of our official website.
The information below will give you specific details about times and dates based on whether you pre-purchased, pre-ordered, or are picking up a copy of the game on release day. For those players who have not pre-purchased or pre-ordered the game, Guild Wars 2 will officially launch at 0:00 AM Pacific time (GMT -7:00) on August 28th.

ütütütü

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hát ha kaptam volna minden egyes ember után egy kisebb összeget, akit megfertõztem vele, akkor már milliomos lennék <#idiota>

j0nNyKa
a legnagyobb marketinget te csináltad.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
Eladásokra kíváncsi leszek. Jelenleg szinte minden létezõ nagyobb online/fizikai retailer oldalon elsõ helyen van és a gw2.comos eladásból is jó pár darab elment, mindezt úgy, hogy a marketingre szerintem nem sokat költöttek. 2 nap és headstart és sehol se látni a reklámokat, se tvbe, se weboldalakon. Itt lesz az elsõ példa arra, hogy nem mindig érdemes dollármilliókat kidobni marketingre.

Mondjuk itt a legnagyobb marketinget a community csinálta/csinálja, ingyen van és terjed mint a dögvész

Kata
Ha esetleg volt már, sorry, nem lapoztam végig a spamet.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
és a táncok 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Fura, ott még mindíg €54,99 az ára, az pedig 15400,- Ft-ra jön ki nekem.

McHaals
sõt a hivatalos oldalon is csak 12ezer

MadWolf#11626

McHaals
penge ha külföldrõl rendeled, akkor olcsóbb! kb 50 dolcsiért asszem már lehet venni, guglizz rá!

MadWolf#11626

zsakosfrodo2
Ha jól láttam, akkor senki nem szúrta be az új részét ennek a videó sorozatnak. Enjoy. 😊

Smithwarden
😄

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

penge25
Aiont egy hete kezdtem, de már lvl 40-en meguntam, helyette a gw2 rõl álmodozok 😊

penge25
Én sok mmoval játszottam már, gw1-hez is volt szerencsém, de az nem jött be a teljesen instancolt mapok miatt (de már akkor is azt mondtam, hogy a gw1 óta nem láttam még olyan gyönyörû helyszíneket egy mmoban sem). A gw2 már csak így videók alapján is beszippantja az embert, árad belõle a hangulat, a gyönyörû tájak, a részletesség, él az egész játék gyááááá kell és kész!!!

mond, hogy ez egy ingyenes játék mert a többi hasonló az havidíjas!!! 😊

A mohának mindig a déli oldala fás!

penge25
Asszonnyal meg kell értetnem, hogy ezt a 15 ezret most ki kell adni ezért a játékért 😊

penge25
Hát én kivétel vagyok, sose voltam és nem is leszek facebook tag. megvan afacebokk elõnye is, de én inkább csak a sok hátrányát látom (elkorcsosult a világunk), na de ez off.

McHaals, köszi azért.

Aki nincs a Facebook-on már alapból „gyanús”

http://idokjelei.hu/2012/08/aki-nincs-a-facebook-on-mar-alapbol-%E2%80%9Egyanus/

😊

A mohának mindig a déli oldala fás!

McHaals
sajnos elfogytak a kulcsok, most beszéltem vele...

MadWolf#11626

kiserik
engem is érdekelne <#wave>

penge25
öö privátba le tudnád írni nekem, hogy tudom felvenni vele a kapcsolatot, szégyen vagy nem de én nem vagyok facebook használó, van valami email vagy telefonelérhetõsége?

jazzy
Igen, 100%.
penge25
és ez abimbi vagy kimegbízható?

McHaals
Nem, jött hozzá ki frissítés, ezt tölti a kliensed. Nekünk is letöltötte.
Amúgy ilyen frissítés(kisebb-nagyobb) majd több alkalommal várható, szóval ne lepõdj meg!
TDC Geronimo
Patchel csak. Az egész kliens 200k+ file.

TDC Geronimo
az csak 660ti kártyákhoz jó, máshoz nem

Gondoltam frissítem egy kicsit a klienst, erre 4674 file-t tölt le. Újra tölti az egészet?
Smithwarden
305.68 WHQL (2012.08.16) nvidia driver mar letezik. Igaz ezt 660ti-hez lehet lehuzni es nem tudom, hogy a tobbi tipusnal javit-e valamit vagy nem kavar-e be nekik.
Gondolom meg nem teszteltek vegig a tobbi kartyaval vagy valami gondjuk akadt a WHQL minositesnel.
Nem tudjatok, hogy SLI support mikor varhato GW2-nel? Startra mar megoldjak vagy csak kesobb?
Mert eleg idegesito, hogy minden mas jateknal mukodik a 2 kartya, itt meg csak nehezeknek van bent az egyik.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

penge25
hol vetted ilyen olcsón, dobnál egy linket, thx elõre is

Acidlich
Az other driver versions a grafikonon a 304. béta lenne?

Zomil
irták twitteren, 25. elött össze lehet linkelni majd

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egyébként késöbb lesz gw1 to gw2 link funkció? Mert már elhasználtam gw2 regisztrációnál,ám elfelejtettem a gw1-es account nevét(email-t) és jelszavat,végülis megprobáltam gw1 client közben reset passwordot de nem müködik a "ncsoft" service.

Arra gondoltam,hogy megveszem ujra gw1-t azt hozzá tudnám csatolni valahogy a jelenlegi gw2 accounthoz?

McHaals
fogalmam sincs milyen kulcs... 7990 Ft volt, ennyit tudok róla 😄
na mindegy, reménykedem hogy szombaton jó napom lesz... vagy vehetek ki szabadnapot kedden.

MadWolf#11626

SZEG007
Ha tudtál tegnap tesztelni akkor 25

Ha egy warrival két axe-t használok, akkor mindkét axe damageja számít? Szóval ha dual axe-val használom az elsõ skillt (amit ugye a main axe miatt kapunk), akkor többet sebzek mint ha a offhandba pajzs lenne axe helyett?
TDC Geronimo
Milyen kulcsot vettél? Prepurchasest, akkor 25, preorderest, akkor 27.

McHaals
valaki segítsen, van egy noob kérdésem: a neten vettem a kulcsot, tegnap tudtam stressztesztelni, vajon mikor tudom kezdeni a játékot? 25? 27? 28? fogalmam sincs, melyik kategóriába tartozom. ki lehet ezt egyáltalán deríteni?

MadWolf#11626

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
<#idiota>

TDC Geronimo
Alig több, mint 2 nap és nem kell azt lesni, hogy mikor lesz test. El se hiszem...

Zomil
Jol tudod, valoban az Arenanet alapja a blizzard-bol vált ki amikor meglapult a cég. Erre elég sok "utalás" is van 😄
Pl. régi Gw1-es alfa videoknál nagyon érzödik a wow-os dizájn és ugye az Arenanet alapitoja hozta létra a blizzard mpq fájlformátumát amit aztán tovább csiszoltak és most a GW-ben minden adat 1db. fájlban van benne.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"Végigolvastam és még mindig meglepõ azt látni, hogy van olyan készítõ, aki nem dugja a fejét a seggébe és látja mire van igény, mi folyik körülötte a világban."

Arenanet = ex Blizzard, olyanok akik a hírnevet adták a cégnek. A Blizz CEOn kívül mindenki cserélõdött ott. Javítsatok ki ha rosszul tudom. Emiatt nem csodálkoznék annyira, ha a GW2 hosszabb távon sikeres lenne.
bowden
tegnapi

Stressz teszt: MA 21:00-01:00 ez a kiírás mára szól , vagy tegnapról maradt fenn ?