Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
egyelõre

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ez engem is érdekelne. Egyenlõre nekem sem sikerült még elcsípnem azt az eventet.

Running
Megnyitott a hivatalos fórum: LINK

A www sorban állás miatt megindult a sírás, jogosan. A több órás várakozási sorok durvák, akár bug miatt, akár más miatt... az utóbbi pár napban 3-4 óra után sem engedett be.

Jelenleg ezt, és az spvp party részét találom a legnagyobb hibának. Mármint csak tournamentben lehet partival játszani, simában nem...

a.carkey
Na ok. Valami miatt nem teszi be a linket. Több próbát nem csinálok ... Ha egy admin erre jár, kérem az 50666nál javítsa a linket mert nem jelenik meg, az 50667et meg törölje ki. Köszönöm. 😞

A medve nem játék.

Running
Kész van a küldi, vagy nincs kész? <#hehe>

Két kérdésem lenne:

1. Megváltoztattam a belépési jelszavamat és bepipáltam hogy emlékezzen rá. De akármikor lépnék be, még az elõzõ van benne. Ezzel találkozott már valaki?
2. Van egy olyan ranger képesség, hogy a pet feléleszti az embereket a közelben. Nem próbáltam hogy playeren is mûködik-e, de egy eventnél vagy 10 NPC meghalt , odaküldtem a petet éleszteni és mind egyszerre feléledt. Ez most valami bug, vagy véletlenül akkor éledt mind? 😊 Mert nem hinném hogy a pet csinálta hogy 10 sec alatt egyszerre mindet élesztette. Egyhez odament, csinálta az élesztést és minden downed npc feltámadt. Ha ez tényleg így mûködik akkor durva. Fõleg ha playereken is.
j0nNyKa
igen hát a személyes küldi végén a fõbosst végülis csak 5-ször kellett megölnöm, hogy ne bugoljon be <#idiota>

Running
Tegnap este mûködött a party rendszer, a levelezés, a guild funkciók, és az AH, javították a bugos személyes küldiket...meglepõdtem, furcsa is volt kicsit.
Kíváncsi vagyok mi jön ezek után...

a.carkey
Az AHnál találkoztatok olyannal, hogy amit betettetek, az szõrén-szálán eltûnt. Nem kaptál érte pénzt, semmit, és nem is írta eladásnál?

A medve nem játék.

a.carkey
*kocsMa

A medve nem játék.

a.carkey
Ember területen a vízesésnél van egy kocsba, abban egy arc.

A medve nem játék.

penge25
Skacok a Trait lineon lévõ skilleket lehet valahogy resetelni? Tudjátok amibõl max 70 pont áll rendelkezésre.

Casseus
Megint okos lépés volt, hogy csak serial-al rendelkezõk tudnak post-olni (ill regirsztrálni) a fórumon, mert így a hackelt accountommal amivel nem tudok belépni, kitörölhetem..

ha te azt tudnád...^^

TDC Geronimo
dungeonba ugyanúgy 30as vagy. Itt 5 fõs dungeonokba nagyon észen kell lenni, használni a combo fieldeket, egymásra is odafigyelni. Ascalonba nem árt condition removal cuccok sem. Downed state meg itt hozzátartozik a játékmenethez, ugyanúgy, mint a waypointról való visszafutás. Ezt kell az embereknek megszokni, hogy miután teljesen meghal pl boss harc közben ne várjon a többiekre, hanem fusson vissza a legközelebbi waypointról gyorsan.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ehhh benéztem az elsõ? dungeonba AscaCatacombs a leg"egyszerûbb" módba partival és ez valami elbaszott nehéz😊 kicsit nagy a szakadék a lightos questelés és az insta között....nem sokat segitett,hogy hiába markoltam nem nagyon volt focus,de mégha volt is percekig kell ütni egy mobot😛

A "tankos" skillek nem sokat érnek borulok mint a zsák azzal is😊 warri....36-os a 30-as dungeonban😛

Unknow
Majd 70nél meglepõdsz 😛
WvW-n vehetõ itemeken hogy lehet statot cserélni? Alapból powert/vitet/toughness-ad, lehet valahogy másmilyenre cserélni? Utálom, hogy fogalmatlan vagyok ehez a játékhoz, és a google se a barátom mert nem találok meg mindent ami érdekel gw2 témában.
:o<#eljen><#eljen>

TDC Geronimo
Végre 60 felé már normális heavy armorok vannak...

xdddddddddd
igen csak így hiányos lesz a pet kollekció sajnos
TDC Geronimo
pénzért oda kell menni trading postos npckhez és fel kell venni.

Ahhh ezt nem tudtam, köszönöm!<#smile>

a.carkey
Kicsit bugos a TH vagy hívjátok aminek akarjátok. Rakat ingotot tettem be, sok szart eladott, de azok is eltûntek, viszont a pénz sehol. Érdekes.

A medve nem játék.

<#puszi>
senki nem nyomta ezen a mapen eddig? egy rohadt skill kéne a templomból...

"A Flame Legion Battle meta eventet hogyan inditom el? már csak az az 1 skill pont kéne a Flame Tomb Templebõl,de nemtudok bejutni....a kapu zárva a teleport zárva.....Heeeeaaalp '

Zomil
A sylvari faj világit a sötétben(legalábbis bizonyos helyeken, ahogy a bal oldali képen is látszik), többek között ezért is lehet éjszakai fényeknél is megnézni a karaktert a karakter készitö képernyön.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Van nálam egy érdekes "bug", eddig nem zavart, viszont most már érdekel. A bal oldali kép az a játékból van, míg a jobb oldali a karakterválasztásból. A jobb, zöld-fehér szín lenne az eredeti, de a játékban bárhol vagyok valamiért mindig ilyen pirosas-rózsaszínesnek mutat a fehér helyett. Ez miért van így, mit tehetnék ellene?

Így érzed magad? Komolyan kezdelek sajnálni. 😊
semo1
LOL eltünt az összes pénzem,1 karakteremnél sincs pénz. Másnak nem volt ilyen?

j0nNyKa
ja
forest spider ugyanaz, max nem olyan szép

Azt írja a jó sok weboldal hogy a black widow spider ranger petet csak 30 halls of monumnet pont vagy mi után lehet. akkor csak azoknak elérhetõ ez a pet akinek van gw1 accountja?
minor OFF a kollégának😛

http://www.wowwiki.com/Arathi_Highlands
und
http://www.wowwiki.com/Hinterlands

Running

i dont get it
Ez van, ellenben ez a játék valami eszméletlen jó így 3 szint után, bár gondolom aki itt van annak ezt nem kell bemutatni
j0nNyKa
utalásnak hívják

Prody
😄DD ÁHHHH nem koppintás

"HARATHI HINTERLANDS" lol

akkor spolerezd el pls ,mert voltam ott is vagy 3x ,de zárva a kapu😞

Incendio Templum a kulcs hozzá <#smile>
A Flame Legion Battle meta eventet hogyan inditom el? már csak az az 1 skill pont kéne a Flame Tomb Templebõl,de nemtudok bejutni....a kapu zárva a teleport zárva.....Heeeeaaalp

Kurvajól megtaláltad azt az illetõt, akivel a legrosszabb kötekedni, grat. 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Nem, valóban nem olvastam el az aláírásodat, lévén az elsõ válaszod után rájöttem hogy te ebben nem vagy partner. Én kérek elnézést hogy a support 9 napos bénázása után belefutottam egy ilyen hibába és kiakadtam. Viszont ha tudod értelmezni amit írtam nem zárkóztam el attól hogy a hiba nálam van. De mivel rávilágítottak, hogy ennek a topicnak te vagy a házigazdája nyilván õs Guild Wars-ozó vagy ezért Én aki most kezdi el kalandozásait ebben a világban õszintén elnézést kérek ha a reggeli felháborodásommal megsértettelek volna. Hovatovább az hogy van aki próbált értelmesen hozzászólni nem mindenféle nyomi gifeket beilleszteni, azt hiszem mégsem engem minõsít. Maradok õszinte tisztelettel, de csak azért mert mégiscsak jobban itthon vagy eben a topicban mint én.
Tudsz kérni újat bármelyik karakterednek, ha elveszett. Lions Archban van egy Scornheart nevû NPC az egyik barlangban elrejtve (Hooligan's Route), aki ingyen ad.

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Hall_of_Monuments_Portal_Stone

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

PanzerWolf
Igen ez a tippem volt nekem is.De sokszorosítani nem lehet?

Az egyik karakterrel berakod a bankodba (Deposit).
A másikkal meg kiveszed (Withdraw).

PanzerWolf
Sziasztok!
Eltûnt a necromnak a Hals of Monument köve.Hogyan lehet ezt visszaszerezni?
Meg arról volt szó,hogy ki lehet majd ide rakni az elsõ részben lévõ cuccaimat.Ezt hogyan lehetséges?

antgecc
Hogy tudok egyik karakterrel a másiknak küldeni zsetont?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.