Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elküldte a pénzt a másik meg az adatokat ennyi.Csak nézz utána az illetõnek akitõl veszed..
Igen nem GW, hanem több lett annál. Nekem tetszik a játék rendszere is fõleg, még GW-ben csapat nélkül egy városból nem léphettél ki jóformán itt jórészt egyedül mész és boldogulsz, ami néha ugyan nehéz de nagyon sokszor ismeretlen játékosokkal futsz össze még köszönni se fogtok egymásnak, csak megoldjátok az éppen aktuális küldetést és mindenki megy tovább a dolgára. Ez benne a legjobb, sokszor önzetlenül kapsz segítséget más játékosoktól és viszont adsz nekik ez a játék egyik leghálásabb része. Csapat nem is úgy mûködik mint GW-ben, sajnos még elég hibás is, de más játékosok segítsége kárpótol érte, egyszerûen nincs szüksége az embernek csapatra még nem megy Dungeonba (instába).
Teljesen más a rendszere is, nekem tetszik még sokkal akció orientáltabb mint a GW. Skill rendszere nem olyan szabad, de igazából nem nagy baj ez se, nem kell agytrösztnek lenned hozzá (GW-ben buildelés volt az isten, ezen nyertél vagy buktál mindent és e nélkül lehet semmire se mentél, még GW2-ben tökéletesen elvagy ha használod azt ami rendelkezésedre áll, nem kell a másik 7 kaszt skilljeit böngészned hogy mivel tudnál hatékony buildet kihozni, itt csak a sajátod van, jó értelemben).
Játék világa meg több lett, ne abból indulj ki hogy vannak lõfegyverek meg gépek, ez csak egy kis cukormáz a tortán, a világa igen is nagyon fantasy, gondolod teszek fel néhány jó képet ami magával ragad.
Tomyh:
Szerintem sok (volt) GW-s tolja, csak nem sokan fórumoznak itt.
Viszont a változások önmagában nem jelentik azt, hogy ez a játék kevésbé lenne guild wars mint az elõd, ne lenne méltó folytatás vagy ne érdemelné meg a címet. (És igen, játszottam a GW1-et, még a bétáját is.) 😊
Ez a része a kommunikációnak mindig túlzónak hat.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Nem játszottam az elsõ résszel, de több mint 10 éve játszom mmorpg-kel, legyen ez elég, hogy egy picit adj az én véleményemre is.
Hajrá, vedd meg, megéri!
Nézd csak meg a veteránok szinte mind eltüntek a topikból is látszik,hogy az újaknak készült ez a rész.
Pénzt megéri azért mert tudod itt sincs havidíj de csak egy játék és nem méltó folytatás.
Nézz videókat a játékról van nagyon sok az is segíthet a döntésben.
Pl. olyanokra gondolok, hogy itt már nem a városokban gyülekezik a sok ember, hanem mennek amerre látnak és útközben összefuthatsz bárkivel.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
aukcios haz. ha veszek valamit hogy kell kivenni onnan? mert nem jottem ra.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
köszönöm
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
@McHaals: Azért mi láttunk nagyobb WhiteSide-os csapatot pár napja 😊 Mellesleg én pont a sok szaladglálás miatt traiteltem újra swiftness-re 😊 Lehet nem vagyok olyan hatékony, de legalább gyorsabban odaérek mindenhová 😊
Szerintem kell még idõ, hogy a WvW-s kommunikáció kialakuljon, legyenek normális commanderek és squadok szerverenként. Akkor biztosan megváltoznak dolgok ...
@Chris: szerk: Jaja, én is megszenvedtem ... Általában elsõ körben megpróbálok saját Borderlands-re menni, vagy Ethernalra, majd utána megpróbálok máshová ... ha mindenhol kjú van, akkor kiválasztom a saját Borderlands-et és várok ... Sajna a héten nem nagyon van idõm ... majd jövõ héten lesz szerintem WvW hét nekem 😊 De ha kialakul normálisan és nem lesznek ilyen sorok, igen komoly kis móka lesz a WvW 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Úgy érzem ki fog még bõven alakulni ez a wvw dolog, mivel ez a rengeteg foglalandó, megtartandó pontos rendszer baromira nem támogatja a zerget. Ahogy épp tegnap néztük pl. egy battering ramhoz vmi minimális 8 ezüst körüli összeg kell és 40 supply, ami 4 embert jelent. Így egy kis group is simán végre tud hajtani kapuk elleni gerillaakciókat, a zerget elkerülve, bár arról fogalmam sincs mennyi emberrel lehet mondjuk egy keep lordot leverni, bár mintha rémlene, hogy bétában egy sima full grouppal csinálták emberek. Akinek van errõl tapasztalat írja már meg légyszi.
Szóval jó ez a rendszer, szerintem lassan egyre jobban meg fogják érteni ennek a jelentõségét az emberek és akkor még nem is beszéltünk pl. az npc-k saját oldalunkra történõ állításáról, stb. Pl. már tegnap is baromi élvezetes 3v3, 4v4 körüli csatákat vívtunk olyanokkal, akik szintén az npc-ken dolgoztak, vagy döngöltünk a földbe a nagyobb csapatból leszakadó embereket.
viszont így még semmi pozitív élményem nem volt.
lehet rosszul csinálok valamit, rossz border-t választok, vagy nem tudom...
MadWolf#11626
az én élmenyeim wvw-rõl (whiteside-on vagyok)
bemegyek, 1-2 csapattárs lézeng a kezdõn. megnézem merre van csata, odamegyek, találok ott 4-5 (jobb esetben 10-20) csapattársat, kb ugyanannyi ellenfelet, elbohóckodunk, ha meghalok akkor vagy felszednek, vagy nem (ha egyedül voltam) és rohanhatok vissza 5 percig a kezdõrõl. a második ilyennél általában kilépek 😄
20 embernél többet egyszerre még nem láttam.
MadWolf#11626
Pl: 3 és fél óra kjú után nagy nehezen bedob WvW-re (Ami valszeg annyit jelent, hogy fullon van a terület ...)
Elindulunk páran, (kis csapat, kb: 50 player ...) egy towert visszafoglalni ... Egyszercsak rózsaszín köd jelenik meg a játékban, amirõl fél perc után kiderül, hogy nem köd, hanem hatvanmillió piros név ... Végigszalad rajtunk a felhõ ... Mindeközben kiderül, hogy 4-5 másik helyen is ez van ahol csata van ...
Az elsõ, és legtermészetesebb kérdés: Hol vannak a mieink??? (Harcolnak máshol, kisebb nagyobb csapatokban ... vagy lehet lámulnak, de tegyük fel 500 emberbõl 100 mástcsinál, afk, vistázik, stb ... a többi csak harcol ... )
A második kérdés: Ha a mi összes kisebb-nagyobb csapatunkat bedarálja egy egy ilyen felhõ ... akkor azt most hogyan???
Elsõ körben arról olvastam valahol hogy területenként 500 fõs limit lesz (Amit azért kicsit keveseltem ...) hogy a kisebb populációjú szervereknek is legyen esélyük a tömeg ellen ...
De az egyre gyanúsabb, hogy fullpopos szerver full wvw-jében akárhová megyek, mindenhol túlerõvel találkozom ... <#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Tomb of Freedon Nadd
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
WvW pedig folyamatosan rotalodik, azert keringeni a serverek kozott, mert "gyozni akarsz" feleslegesnek tunik, hiszen elobb-utobb lesz olyan felallas, ami WR szempontjabol kedvezobb a mostaniakhoz. Mig, amelyik server most nyero szeriat produkal, kesobb felulhet egy szoporollerre, es ha akkor vege az ingyenes transfernek, akkor fizethetsz. De most par gyozelemert meg megteheted, de azert csak ovatosan.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
2) nyilván valami bug / egyéb, az a spell egyszerre csak 1-et támaszt fel
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”