Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah igen azt én is láttam,írtam is neki, de jött ma a mail, hogy megvették😊 Az lenne az ideális valóban, egy használt,ha esetleg tudtok majd irjatok pm-et plz😊

Szerintem csak nem ismeri és szokásos fantasy jellegtõl némi eltérés "rémíti" meg ami érthetõ is én is csodálkoztam puskákon elõször, de utána elfogadtam. Másodjára Asurak világán ámultam (kb mintha Star Wars-ba csöppenne az ember fõleg hogy Asurak még Yodára is hajaznak) azok a holo panelek, kicsit sokaltam is, de most már azt is elfogadtam, ez igazából a GW2-es népek sokszínûségét jelenti csak, játékban egyáltalán nem probléma.

Ha látsz hirdetésbe valahol felhasznált account-ot az is jó szerintem.Haverom 7 ezerért vett 2 napja😊
Elküldte a pénzt a másik meg az adatokat ennyi.Csak nézz utána az illetõnek akitõl veszed..

s0n1c
Azt hiszem, azért ez a megszégyenítéstõl igen messze van. Az a baj, hogy az emberek ált. nem tudnak pozitívan hozzá állni a változásokhoz, ez az élet más területeire is igaz, ezért már eleve "seggel" állnak hozzá, így nem is fogja azt hozni, amit valójában nyújtani tudna. De ez már nem az én gondom.
GW-ben is vannak ilyenek, pl esküvõi ruha. GW2 már kicsit steampunkos lett vagyis nem csak fantasy környezete van, de az alap továbbra is fantasy túl sokat nem veszel észre ebbõl, mondjuk Asurak meg teljesen Sci-fibe illõek, holo panelek minden felé meg hasonlók, de ezeket a részeket nagyon jól integrálták (Asurak is mágiával ötvözve érik el ezeket vagyis nem kimondottan technológiáról van szó, hanem mágia és technológia ötvözése). Könnyen meg lehet szokni ezeket, különösebben nem is számítanak mert jórészt díszletet jelentenek csak és nem zavaró sõt még érdekes is.
Igen nem GW, hanem több lett annál. Nekem tetszik a játék rendszere is fõleg, még GW-ben csapat nélkül egy városból nem léphettél ki jóformán itt jórészt egyedül mész és boldogulsz, ami néha ugyan nehéz de nagyon sokszor ismeretlen játékosokkal futsz össze még köszönni se fogtok egymásnak, csak megoldjátok az éppen aktuális küldetést és mindenki megy tovább a dolgára. Ez benne a legjobb, sokszor önzetlenül kapsz segítséget más játékosoktól és viszont adsz nekik ez a játék egyik leghálásabb része. Csapat nem is úgy mûködik mint GW-ben, sajnos még elég hibás is, de más játékosok segítsége kárpótol érte, egyszerûen nincs szüksége az embernek csapatra még nem megy Dungeonba (instába).
Teljesen más a rendszere is, nekem tetszik még sokkal akció orientáltabb mint a GW. Skill rendszere nem olyan szabad, de igazából nem nagy baj ez se, nem kell agytrösztnek lenned hozzá (GW-ben buildelés volt az isten, ezen nyertél vagy buktál mindent és e nélkül lehet semmire se mentél, még GW2-ben tökéletesen elvagy ha használod azt ami rendelkezésedre áll, nem kell a másik 7 kaszt skilljeit böngészned hogy mivel tudnál hatékony buildet kihozni, itt csak a sajátod van, jó értelemben).
Játék világa meg több lett, ne abból indulj ki hogy vannak lõfegyverek meg gépek, ez csak egy kis cukormáz a tortán, a világa igen is nagyon fantasy, gondolod teszek fel néhány jó képet ami magával ragad.

Tomyh:
Szerintem sok (volt) GW-s tolja, csak nem sokan fórumoznak itt.

Értem hogy érzelmileg mit élnek át az emberek akiknek a 'kedvenc' játékukat 'megszégyenítik' a folytatással, én a Dawn of War 1-2 közti különbségek miatt éreztem/érzek így.

Viszont a változások önmagában nem jelentik azt, hogy ez a játék kevésbé lenne guild wars mint az elõd, ne lenne méltó folytatás vagy ne érdemelné meg a címet. (És igen, játszottam a GW1-et, még a bétáját is.) 😊

Ez a része a kommunikációnak mindig túlzónak hat.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

s0n1c
Shotgun nincs a játékban csak rifle és pistol. A változás meg jó, ha úgy fogod fel. Persze lehet good ol days-es attitûdöt felvenni és orrot felhúzva távozni, de kár lenne kihagyni a lehetõséget, mert a game rettentõ szórakoztató és rengeteg lehetõséget ad az idõ elba**ására 😊

Nem játszottam az elsõ résszel, de több mint 10 éve játszom mmorpg-kel, legyen ez elég, hogy egy picit adj az én véleményemre is.

Hajrá, vedd meg, megéri!
Mondjuk ha más neve lett volna akkor nem lenne gond😊, Valószinû, hogy megfogom venni, bár kicsit sok még az ára😊 de lehet rászánom magam.

Ez már nem a GW1 sajnos.Ha abban reménykedtél,hogy újjabb kiegészítõ szintü részt kapsz mint amik voltak az évek folyamán akkor csalódni fogsz.Ha úgy tekintesz rá,hogy egy különálló rész(aminek adhattak volna más címet is akár) akkor jó lehet de amit GW1-be szerettünk azok oda lettek.
Nézd csak meg a veteránok szinte mind eltüntek a topikból is látszik,hogy az újaknak készült ez a rész.
Pénzt megéri azért mert tudod itt sincs havidíj de csak egy játék és nem méltó folytatás.
Nézz videókat a játékról van nagyon sok az is segíthet a döntésben.

Erre a játékra már MMO-ként kell nézni, és nem úgy mint a GW1-ben, ahol csak insta van. Ha ezt el tudod fogadni, illetve ha már szereted az MMO-kat, akkor nem lesz gond.
Pl. olyanokra gondolok, hogy itt már nem a városokban gyülekezik a sok ember, hanem mennek amerre látnak és útközben összefuthatsz bárkivel.
koszii

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Running
lion trading post mérleg ikon térképen

Hát az az egy bajom van, hogy nem sok köze van a GW1-hez😊 Max annyi hogy a helyszínek neveit használja és a hasonló karakterek vannak mint az 1-be (tudom ugyanazok a fajok, már amelyik). Sztori szempontból rengeteg év telt el, de nemszeretem mikor már a kard és a shotgun versenyzik egymással + hogy olyan ruhák vannak amik nemtartoznak egy komolynak szánt fantasyhoz, pl napszemüveg, óriás nyalóka, pitbull minipet. Szóval ezért kedveltem az elsõ részt, mert ott ezek nemfordultak elõ, de persze ezért szeretném kipróbálni, mert hátha ennek ellenére is megtetszik ahogy mondjátok

aha. es oket hol talalom.

probaltam. nem adja.

Zomil
Oda kell menni egy trading post-os npc-hez, csak náluk lehet kivenni cuccot.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
Alsó fül, take all...

penge25
csatlakoznék ebben a játékban tuti nem csalódsz, egyszerûen egy percet nem lehet benne unatkozni 😊

egy eleg kezdo kerdes.
aukcios haz. ha veszek valamit hogy kell kivenni onnan? mert nem jottem ra.

ne várj. a gamma isteni 😊
Köszi, akkor még várok

penge25
sry köszi, csak bejött a fõnök és késve küldtem el a linket 😞

Egyenlõre nincs ilyen.
Az én linkemet direkt hagytad ki? Nem esik ám jól... *sadface*

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Üdv! Érdeklõdnék, hogy van e a játéknak ugymond egy trial lehetõség, ahol kipróbálhatom a játékot vagy például egy refer friend program, ami által pár napig játszhatok vele?
köszönöm

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

penge25
Nem tudtok olyan oldalt, ahol meg lehet nézegetni a játékban lévõ fegyvereket, páncélokat stb, hogy néznek ki vizuálisan, fõleg a longbowok érdekelnek 😊

Persze hogy nem egyszerû megszervezni, de pontosan olyan nehéz mint az ellenfélnek, aki ügyesebben csinálja az nyer, mint általában minden csapatjátékban.

DummyBoy
Lehetséges, persze ... de 250 fõ koordinálása azért nem olyan egyszerû feladat 😊 Ráadásul 1 nagy csapat semmire nem jó WvW-n max a kastélyt védeni ... Mert ha körbefoglalják a supplykat, towereket, meg lezúzzák a karavánokat, akkor máris bukó van ... Ráadásul mi jártunk úgy hogy amíg az Ethernal majdnem fullon a miénk volt, a Borderlandset szépen elnindzsázták ... Nem olyan egszerû az a WvW ...

@McHaals: Azért mi láttunk nagyobb WhiteSide-os csapatot pár napja 😊 Mellesleg én pont a sok szaladglálás miatt traiteltem újra swiftness-re 😊 Lehet nem vagyok olyan hatékony, de legalább gyorsabban odaérek mindenhová 😊

Szerintem kell még idõ, hogy a WvW-s kommunikáció kialakuljon, legyenek normális commanderek és squadok szerverenként. Akkor biztosan megváltoznak dolgok ...

@Chris: szerk: Jaja, én is megszenvedtem ... Általában elsõ körben megpróbálok saját Borderlands-re menni, vagy Ethernalra, majd utána megpróbálok máshová ... ha mindenhol kjú van, akkor kiválasztom a saját Borderlands-et és várok ... Sajna a héten nem nagyon van idõm ... majd jövõ héten lesz szerintem WvW hét nekem 😊 De ha kialakul normálisan és nem lesznek ilyen sorok, igen komoly kis móka lesz a WvW 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Számomra tegnap vált világossá, hogy az eternal bg és a 3 borderland 4 különbözõ queuet jelent, szóval ha az egyikre soknak tûnik a várakozási idõ, be kell jelentkezni egy másikba. Feltételezem az eternal bg a legdurvább mind közül... Mindenesetre este 10 könyékén kb. 5-10 perccel a sorba történõ belépés után be is hívott a saját szerverünk borderlandja és elég szép kis csatákat vívtunk.

Úgy érzem ki fog még bõven alakulni ez a wvw dolog, mivel ez a rengeteg foglalandó, megtartandó pontos rendszer baromira nem támogatja a zerget. Ahogy épp tegnap néztük pl. egy battering ramhoz vmi minimális 8 ezüst körüli összeg kell és 40 supply, ami 4 embert jelent. Így egy kis group is simán végre tud hajtani kapuk elleni gerillaakciókat, a zerget elkerülve, bár arról fogalmam sincs mennyi emberrel lehet mondjuk egy keep lordot leverni, bár mintha rémlene, hogy bétában egy sima full grouppal csinálták emberek. Akinek van errõl tapasztalat írja már meg légyszi.

Szóval jó ez a rendszer, szerintem lassan egyre jobban meg fogják érteni ennek a jelentõségét az emberek és akkor még nem is beszéltünk pl. az npc-k saját oldalunkra történõ állításáról, stb. Pl. már tegnap is baromi élvezetes 3v3, 4v4 körüli csatákat vívtunk olyanokkal, akik szintén az npc-ken dolgoztak, vagy döngöltünk a földbe a nagyobb csapatból leszakadó embereket.

Szerintem ez csak szervezettség kérdése. Ha megnézzük a Variance guildet, 500 tag, esténként 250+ online egyszerre. Egy ekkora csapat egyedül el tudná dönteni a wvw sorsát, ha meg lenne szervezve (sajnos egyelõre nincs). Na most képzelj el egy francia szervert, ahol minden guild francia, simán meg tudják beszélni, hogy tietek, a zöld, enyém a kék stb. terület, és máris mehet a tarolás.
McHaals
ja és cserébe nem állok sorba.
viszont így még semmi pozitív élményem nem volt.
lehet rosszul csinálok valamit, rossz border-t választok, vagy nem tudom...

MadWolf#11626

A tegnap esti tapasztalatok alapján szerintem az volt, hogy nem-csúcsidõben rettenetesen elhúztak, mert vmi 110k-55k-53k pont volt az állás az esti resetnél, ami túl nagy különbség ahhoz képest, hogy csúcsidõben kevéssel ugyan, de több pontot birtokoltunk, szóval mondhatni kiegyenlített volt. Valószínûleg még nálunk is többen vannak és aktívabbak csúcsidõn kívül, délelõtt, hajnalban, stb.

McHaals
hehe ez durva...
az én élmenyeim wvw-rõl (whiteside-on vagyok)
bemegyek, 1-2 csapattárs lézeng a kezdõn. megnézem merre van csata, odamegyek, találok ott 4-5 (jobb esetben 10-20) csapattársat, kb ugyanannyi ellenfelet, elbohóckodunk, ha meghalok akkor vagy felszednek, vagy nem (ha egyedül voltam) és rohanhatok vissza 5 percig a kezdõrõl. a második ilyennél általában kilépek 😄
20 embernél többet egyszerre még nem láttam.

MadWolf#11626

DummyBoy
Igen, ez feldob pár érdekes kérdést is ... A szituáció a következõ:

Pl: 3 és fél óra kjú után nagy nehezen bedob WvW-re (Ami valszeg annyit jelent, hogy fullon van a terület ...)

Elindulunk páran, (kis csapat, kb: 50 player ...) egy towert visszafoglalni ... Egyszercsak rózsaszín köd jelenik meg a játékban, amirõl fél perc után kiderül, hogy nem köd, hanem hatvanmillió piros név ... Végigszalad rajtunk a felhõ ... Mindeközben kiderül, hogy 4-5 másik helyen is ez van ahol csata van ...

Az elsõ, és legtermészetesebb kérdés: Hol vannak a mieink??? (Harcolnak máshol, kisebb nagyobb csapatokban ... vagy lehet lámulnak, de tegyük fel 500 emberbõl 100 mástcsinál, afk, vistázik, stb ... a többi csak harcol ... )

A második kérdés: Ha a mi összes kisebb-nagyobb csapatunkat bedarálja egy egy ilyen felhõ ... akkor azt most hogyan???

Elsõ körben arról olvastam valahol hogy területenként 500 fõs limit lesz (Amit azért kicsit keveseltem ...) hogy a kisebb populációjú szervereknek is legyen esélyük a tömeg ellen ...

De az egyre gyanúsabb, hogy fullpopos szerver full wvw-jében akárhová megyek, mindenhol túlerõvel találkozom ... <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

AntiHero
A WvW tényleg gáz. Már mint, hogy sorba kell állni. Franciákat meg nem tudtuk visszaverni..nagyon szervezett a banda. Egyedül a Lord-t tudtuk mindig bevédeni 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Running
A nagy sorok és a bugos sorbanállás miatt szerintem nem 1-2 nagyobb guild tehet errõl, hanem mert eszementek és órási hordákban tarolnak, nem szóródnak, nem afk-znak, nem szarakodnak...

Melyik guildek azt lehet tudni? LNM? Soul Reapers? KDS?

Tomb of Freedon Nadd

Avenger
Vedd ki a pipát, írd be a jelszót, start majd kilépés. Majd újra launcher(elvileg üres a jelszó mezõ) Beírod a jelszót, berakod a pipát, belépés. Ha így nem megy akkor sehogy sem. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Running
A mi szerverünk minden este fullon van, de a franciák www-ben úgy gyalulnak most le minket, hogy csak nézünk, mint a moziban. <#hehe>

Kivettem a pipát, átírtam és újra bepipáltam mégis a régi jelszó maradt benne. megpróbáltam mindenhogy de csak a régi jelszót tartja meg. nem értem mi baja.
PiszkosFred
A populacio kapcsan annyit, hogy emeltek a limiten, igy picit csaloka a medium es a high, a mondjuk mult heti starthoz kepest.

WvW pedig folyamatosan rotalodik, azert keringeni a serverek kozott, mert "gyozni akarsz" feleslegesnek tunik, hiszen elobb-utobb lesz olyan felallas, ami WR szempontjabol kedvezobb a mostaniakhoz. Mig, amelyik server most nyero szeriat produkal, kesobb felulhet egy szoporollerre, es ha akkor vege az ingyenes transfernek, akkor fizethetsz. De most par gyozelemert meg megteheted, de azert csak ovatosan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Avenger
Egy fullos szerveren meg órákat vársz a sorban, hogy bejuthass wvw-re. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Whiteside Ridge után melyik szerveren van a legtöbb magyar játékos? Kicsit unalmas már, hogy low-medium a populáció és egy WvW-öt sem tudunk megnyerni. Bugos még a character transfer?
j0nNyKa
1) vedd ki a pipát, írd át a jelszót, és utána pipáld be
2) nyilván valami bug / egyéb, az a spell egyszerre csak 1-et támaszt fel

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

penge25
köszi, most sikerült kigoogle-zni, hogy gyakorlatilag a professon trainernél lehet resetelni, az pedig minden térképen van.

#50664 -re senki nem tudja a választ?
PiszkosFred
Kezdo human faluban a kocsmaban all egy ember egy emelvenyen, ajtoban allva szemben hatul, picit jobbra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

s0n1c
De az koncepció volt, nem bug, mármint hogy partyval nem lehet sima spvpt tolni. Ettõl persze hülyeség szerintem is, hogy így van.