63345
  • maniac001
    Persze lehet 1000 mást csinálni, ezért is várok mert a game remek. Azt mondtam, ha továbbra is ilyen rossz irányba megy el a fejlesztés. Ezért írtam hogy pár balance peccset megvárok. Ez 1-2 hónap biztos lesz ha nem több. Ahogy valaki írta is, a játék top nálam, iszonyat jó és nagy lehetőségek vannak benne. Kár lenne érte ha elkúrnák a balance miatt.
  • MaRee
    Mesmereseknek érdemes nézni őt őt, nagyon profi, alul látható az összes buildje és elvan szépen minden magyarázva, hogy mi miért van és ha nincs meccs akkor általában válaszolgat a kérdésekre is meg segít. Nem tudom egyébként mit sírtok a mesmer miatt, nagyon jó kaszt.
  • Running
    Megvezettek, op a ranger, nerfet neki!!!
  • BEAST #53139
    Nehogy elhidd neki. :) Csak condition stackelgetésről beszél, miközben a longbow ranger direct damage-ben osztogatta azokat a bizonyos számokat. :p
  • darth devil
    Sírtok itt állandóan, ahelyett h kivárnátok a balanceolgatás végét.
    Az még eszetekbe sem jutott, h jön majd egy nagyobb balance csomag, addig meg csak finomítgatnak?
    maniac azt hittem ebben a játékban ezernyi dolgot lehet csinálni, h h egy kis balance probléma miatt máris leave?
  • maniac001
    Én ebben nem bízok. Úgy látszik a fejlesztők nem látják mi van, csak logokat nézegetve "balanszolgatnak".

Ha nekik ezekből az jött le hogy a leggyengébb kasztokat tovább kell nerfelni, akkor valami nem oké az anet háza táján.
  • Running
    Akkor már csak pár másik kasztot kell rendbe szedni.
  • maniac001
    ...tolt ki eddig hogy pontosak legyünk. Gyakorlatilag a fő sebzésének a közel 50%-át elvették a stack és a cast time nerffel.
  • Running
    Egy ranger kb 2x akkora dps-t tol ki ugyanannyi idő alatt, mint az ele full dps-re állítva.
  • maniac001
    Én nem váltok kasztot csak azért mert a ranger lett a leggyengébb pvp-ben és pve-ben is, gyakorlatilag egy közepes support, semmi másra nem jó most. Nagyon rossz irányba haladnak a fejlesztők, megvárok 2-3 peccset, ha nem változik akkor leave. Nekem nem kell még1 swtor.
  • Running
    Töltőképernyőre fagyásról:
    Hi everyone.

I acknowledge my mistake as I did not know it was a general problem among players. Therefore we will forward this situation to the team today.

Thanks.
  • kalif
    nekem semmi bajom nem lenne a nerffel a kevesebb sebzéssel, ha ez minden kasztnál meglenne, így tényleg taktikussá válhatna a harc , és nem 2s alatt végeznének velem.Nyilván az sem lenne jó, ha fél óra után sem jutnának döntésre.Be lehetne kéne ezt szépen lőni.
  • maniac001
    BTW ez a brutális ranger nerf nem csak pvp-ben nyírta ki a rangert hanem pve-ben is. Instában is kondi dmg-et volt érdemes stackelni a targetre.
  • Tafaya
    Asszem indítok egy thief-et, az eddigi statisztika alapján ez jelentős nerfet jelent az adott kasztnak :)
  • Nephin
    Igen. Miért? Bevált. :D
  • kalif
    Nephin: longbow/shortbow-al mentél be sPVP-re ?
  • maniac001
    Nézegethetsz csak semmi értelme, ez volt az egyetlen (!) használható build. mehetsz GS-el melee-be. Nekem kösz de kösz nem. Nem értem én ezt, hol a beígért szabadság? A kedves fejlesztők azt mondják, ranger vagy felejtsd el az íjat, menj karddal (ami szintén szar de lassan jobb mint az íj).
  • kalif
    sPVP-n sajnos a ranger az egyik leggyengébb kaszt, ezzel a shortbow nerffel pedig csak azt érik el, hogy sPVP-n majd thieffel fogok rohangálni
  • Nephin
    Hmm, hmm.

Az a baj, hogy tegnap mentem be először sPvP-be a béta óta és még örömködtem is tsen, hogy egyrészt alig tudtak megölni, másrészt rengeteg embert leszedtem, pedig nem vagyok egy nagy PvP-tudor. Nem tudom, hogy nagyon ultrabéna ellenfeleket fogtam-e ki véletlenül, vagy szerencsés a buildem, vagy akármi, de semmi gondom nem volt.

A rotám nem a crossfire-re épül, nem használom kiemelkedően sokat a többi skillhez képest (longbow+shortbow skillek), lehet, hogy nálam ezért nem jött ki annyira az a csökkenés, amit ti mondtok.
  • kalif
    longbow-val már gyorsabban verem le az ellent, mint shorttal, -pedig az sem gyors-, így nézegetek más buildet is.
  • maniac001
    semmi*
  • maniac001
    Az a baj, hogy semi szabadság nincs, meg van mondva melyik a jó és használható build. Jelenleg (ill a peccs előtt) a kondi dmg-es volt az egyetlen használható ranger build, mert a spiriteket rommá nerfelték. Most ez az iszonyat durva kondi dmg + crossfire nerf totál használhahatlanná tette spvp-n sajnos. gyakorlatilag kinyírták a rangert.
  • Nephin
    Megnézem majd.
  • Tauri
    Tudtok ajánlani valami dps kalkulátor oldalt? Nem igen találtam eddig. :( és szeretném látni milyen gear runa sigil lenne számomra a legmegfelelőbb.
  • kalif
    én és többen is ellenőrizték, sajna egységnyi idő alatt lényegesen kevesebbet sebez, mint előtte, hiába tűnik jelentéktelennek a 40 millisec
  • maniac001
    Igen ennyit nerfeltek (amit leírtak), de dummy-n nagyon érezhető, látványosan nem darál úgy crossfire-el. Próbáld ki a quickening zephyr-el, ott nagyon látszik hogy lassabb. Plusz a stac nerf amit elfelejtettek beleírni a patch note-ba, nem megy fel 10 (max 15) stack kondinál több, előtte rálőttem 25-öt. Ez meg egy jó 50%-os nerf.
  • Nephin
    Láttam, a conditionöket állítólag nem pakolja. Nem tudom, nem tűnt fel, hogy ebben bármi változott volna, ezért nem is reagáltam rá, majd este ellenőrzöm.
  • kalif
    nem vagy computer :) lentebb olvashatnád miről van szó
  • Nephin
    Jajmár.

Mit nerfeltek a rangeren most?

•Crossfire: Increased casting time by 40 milliseconds. This was done to fix some glitches in the animation that caused problems with this skill.

40 ezredmásodperc, atyaúristen! :D Nekem nem tűnt fel, de én nem vagyok computer... :P

@maniac: nyehhehe :P
  • kalif
    mondom én, hogy íj nélküli rangert szeretnének látni, addig nerfelik
  • maniac001
    Igen, van ilyen eset is. De a legtöbb esetben a stunja alatt (2-3 sec) letesz downedbe úgy, hogy reagálni se tudsz. Lehet hogy a te thiefed nem az IWIN buttonos volt.

De aki egy ilyen tündér hangú kislányt bántani mer, arra rátolom az Irgumburgum Shot-ot azonnal :)
  • Running
    Ez előremutató,spvp fejlesztések. Variance fordította
  • Nephin
    Most fejből nem tudom, mit ad a huntos signet aktív állapotban, de minegy, értem, mit mondasz.

Viszont az elének sem alapból jár a plusz sebesség, hanem bizonyos attunement kell hozzá, nem? Lehet, hogy rosszul tudom...

Thief: durván sebeznek, az biztos, de nem halhatatlan terminátorok. Tegnap rámugrott egy thief valamelyik borderlanden virágszedés közben :D, stealthből, természetesen kb. háromnegyed hpmat leszedte, mire magamhoz tértem, de ekkor megint eltűnt. Viszont: nyomtam egy entangle-t, ez kiszedte a stealthből, rootolta+durva bleed, nekem dodge oldalra, healing spring leszedi a condikat, 6 sec sebezhetetlenség a megfelelő signettel és traittel + egy kis pewpew - 5 másodperc alatt meghalt.

Lehet, hogy mázlim volt, de nem az első eset és nem hiszem, hogy ugyanazzal a thieffel futottam össze. Le lehet őket győzni. :) (Oké, utána megjelentek a kisbarátai, de az már más tészta :D)
  • maniac001
    Na kipróbáltam a nef utáni rangert. Hát nem kicsit észrevehető. Amit véletlenül elfelejtettek beleírni a pöcs nóccba, hogy most már hiába lövöm hátulról vagy oldalról a targetet, 10-nél több kondi nem megy fel rá, előtte 25-öt simán felrakott.

Orr szigete egy rémálom lett (előtte is utálatos volt), sok helyen mesmer pajzshoz hasonló szart raknak le, jön 10db 83-as mob, a mező meg stunnol egyfolytában.

Köszönjük anet, nerfeld csak a gyenge kasztokat, a thiefnek meg adj megidézhető halálcsillagot mert gyenge. A legjobb úton járnak hogy elüldözzék a playereket. Csak így tovább...
  • Running
    A vitát nézve van egy kis félreértés. A gond nem azzal van, h most ilyen vagy olyan a thief, a többi meg gyenge, vagy sem, hanem azzal, hogy nem 2 mp-es pvp csatákat ígértek a fejlesztők.
    A játék pvp része azzal lett reklámozva, hogy itt taktikus csatákat lehet majd vívni. Kérdem én, ha 2 mp alatt ki lehet osztani 20 ezer hp sebzést, 1 gomb spammelésével, ebben hol van taktika?
    És ez természetesen a többi kasztra is igaz, amelyek hirtelen tudnak nagy sebzést kitolni.
    A skillek használatán, a mozgáson, a taktikán kéne a hangsúlynak lenni, nem azon, hogy ki hány dps-t tud 1 mp alatt kitolni. Ezért mondtam azt, hogy ha nekem az elével 10 gomb + elmozgás kell a pvp-hez, mert taktikusra lett megcsinálva a kaszt, akkor elvárnám a többi kaszttól is ugyanezt, mert az úgy nem vicces, hogy én zongorázok, a másik játékos meg egyik kezével brióst majszol, meg kakaót szürcsöl, miközben 10 ezres criteket tol bele az arcomba.
    A thief-et emeltem ki példaként, mert jelenleg ez a kaszt van a legjobban elkúrva. Remélem hamarosan belátják a problémát, és a www nighcapp dologra is reagálnak valami értelmeset, mert ez a mi tudjuk, mindenki más meg hülye, ez kicsit a DICE fejlesztőire emlékeztet, ami már ott sem vezetett semmi jóra. A játék ettől függetlenül az utóbbi idő legjobb mmo-ja, de jó lenne már látni, hogy előre halad a fejlesztés, és nem egy helyben toporog, habár ezt kicsit még korai kijelenteni. Kb 1 hónap múlva kapunk biztosan valami előremutató fejlesztést, remélem jó irányban indulnak el...kár lenne a játékért...
  • Tomyh
    Nem ártana javítani a loading screen beragadást,kezd idegesíteni ha TM közben így járok..
  • Tomyh
    Azért az ilyen 1v3 win az nem nagyon hihető.Legalábbis én még nem találkoztam ilyennel.
    Pistol+dagger,condi build-el 1v2 még esetleg sikerülni szokott de melee Thief-t nem tudom elképzelni amit írtál.Szerintem volt ott még egy enemy a háttérben:-)
  • Tafaya
    Ahh, így járok én ha pro-kat kérdezek :(
  • freeman49
    Hát ha 3tokat letesz hp loss nélkül akkor meg is érdemlitek.
  • Tafaya
    És az normális, hogy a thief eltűnik, megjelenik, kapsz 10e-et, majd eltűnik, majd megint 10e, és hármónkat leteszi vígan majdnem hp loss nélkül?